Új privát üzeneted érkezett!

Csíkszeredán esett állítólag!
Nálunk Pest mellett a nyárfa-hó esik.....
Vendég
 


Pogi, :cry:
De azt olyan jó volt olvasni tőled, hogy teljesen reálisan látod a helyzeted. Remélem, a jövőképed optimista a fejecskédben!
(Azt hiszem, éppen ezekért örülnék én is jobban Pirinéninek, mint egy zebrás tesztnek. Először rendbe kell tennem a szervezetem, hogy ne veszélyeztessem se a leendő babát, se magamat.)

Zsizsik, jöhet a GinTonic! :) (Bár a májkímélő diétám 1.§-a szerint no alkohol.)

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


egyébként ebben igazatok van, hogy először jöjjön rendbe a szervezet!! én is annak drukkoltam,hogy álljon be a mensim, és a babásodás elején azért is paráztam, hogy nem jött-e ez túl hamar, hiszen egy duphastonos mensitől kattant be nálam vmi....meg az is paráztatott, hogy sok hónapnyi (hónapnyi?? évnyi, előtte fogigátlót szedtem 9 évig...) peteéretlenség miatt, ez a kis hirtelen kiszabaduló pete nem-e defektes...(jó,hülyeség iylenekt gondolni, de na...)
szóval, nektek jöhet a gin tonic még, és a többi meg ki fog alakulni :D

egyébként hétvégn gyulán pálinka fesztivál lesz :D én majd szagolok....oszt annyi.... :D
dimet
 
 

 
 

Sziasztok!

Megtréfált a fórum, ezért nem jelentkeztem...

Okr, hatalmas gratula Nektek! Tényleg egyértelműen lehet látni, hogy dörzsölgette a szemét. Tök fura, hogy ilyesmit is láthat az ember, nem? Már várom én is, hogy kaphassak egy hasonló sztárfotót... Csak tartanánk már ott. :roll:

Pogi, így ismeretlenül is:nagyon sajnálom, hogy most ez történt. Most biztosan nagyon nehéz nektek is és tudom, hogy mondani könnyebb, mint ezt tenni, de ne add fel! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan babás leszel Te is!

Zsizsik: Én is néztem a honlapot és csak nagyon koncentrálva tudtam elolvasni azt a tájékoztatót. Azt írják, hogy szerkesztés alatt, szóval talán hamarosan lesz használhatóbb tájékoztató is...

Tükörvíz: Köszönöm, megtaláltam a hsz-edet és el is olvastam. Reménykedem benne, hogy nálam is hasonló fog történni, mert azt mondta a doki, hogy az ilyen esetekre van nekik vmilyen protokoll, amit végig kell csinálni. Szóval most várok... :cry:

Sok helyen olvastam az általatok javasolt Tűű dokiról, mindenki csak pozitívan tudott róla nyilatkozni. Érdekelne, hogy lehet-e menni hozzá nem kerületiként is? Mivel én a János kh-ba tartozom, ha orvost kell váltanom, akkor oda kell menjek. Nem estem emiatt kétségbe, mert a pcos honlapon javasolnak egy dokit, aki ott dolgozik... Most a Szabolcs utcába járok, sztem hamarosan onnan el kell majd jönnöm, mert nem vagyok kerülti és mivel mindössze csak 5 ágyat kapott ott az endokrin, ezért jó eséllyel nekem fogják azt mondani, hogy nem férek bele a keretbe... Nem tudom, mi lesz, de már kezd telelenni a púpom ezzel az egészségügyi reformmal. :evil:

Én továbbra is csak barnázok immár 6 napja. Ha ez tényleg nem számít mensinek, akkor az elmúlt évben a ciklusaim kb. 150naposak voltak. Hmmm, még leírni is fura. Pedig iszom a cickafarkfű teát, eszem a Vitex Agnus Castus-golyócskát is... :?
Elkezdtem számolni: Ha a barnázások nem számítanak, akkor a 114.cn volt az összes eddigi hormon laborom.... Fura mert mindegyik barnázásom 5-6 napig tartott, ezért gondoltam, hogy a mensi helyett ezzel kell beérnem. Lehet javítanom kellene a tickeremet...

Gondolkodom, hogy én is elmegyek a PCOS találkozóra, jó lenne megtudni mindent erről az egészről. Egyenlőre még morfondírozom rajta, mert egyedül általában nem nagyon van kedvem ilyesmikre elmenni. :oops:

No, nem untatlak benneteket tovább. Legyen szép napotok!

Babásoknak és várandósoknak gratula még1x, a többieknek pedig sikeres próbálkozást!

Kép

Kép
bettica
 
 


Egy ideje én is hőmérőzök és a múlhónapban nagyon megörültem, hogy volt pém. Mivel kezdő vagyok a reggeli méricskélésben, ezért nem tudtam, hogy az az, a lányok mondták meg az egyik fórumban, így utólag picit én is aggódtam, hogy terhes lehetek. Pont attól féltem, amitől itt többen is. Ugyan annyira nem voltak vészesek a hormon eredményeim, mint utólag megtudtam, de szeretnék én is mindent rendbe tenni, hogy mire jön a pici a lehető legkisebb eséllyel lehessen baj.

Vodkatonic hozzám is jöhetne, biztos segítene a mostanában egyre sűrűbben rámtörő sirhatnékon :oops:

Kép

Kép
bettica
 
 


bettica, ha a barnázásokat nem számolod, akkor mikor volt utoljára rendes 3-4-5 napig tartó, piros mensid?
krumplis pogácsa
 
 


most volt márc. 26-tól kezdődően 5nap...

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Okr!
Olyan édes a kis pocilakód, ahogy dörzsölgeti a szemecskéit :D
Az enyémen anno csak egy kis ufo látszott :lol:

Pogi!
Sajnálom, ami történt.
(De lányok, azért halkan megjegyzem, hogy barnázásra legalább egyszer próbáljátok ki a Rutascorbint.Nem árt, nekem bevált :D )

Bettica!
Ne keseredj el, hamarosan nálad is meglesz a megoldás és babás leszel.Azért vagyunk itt néhányan, akiknek pár hónap metforminszedés is sikert hozott.De ha mégsem, akkor is rendbeteszi a dolgokat, kinél előbb, kinél utóbb.

Csajok!
Jó alkoholizálást, asszem én ezt most kihagyom :)
ezoterike
 
 


Bettica,

nem leszel egyedül a találkozón, rajtad kívűl még ott leszünk vagy 200-an..... :lol: :wink: Szerintem úgyis megbeszélünk valamilyen egyezményes jelet, amiről megismerjük majd egymást, pl. kék színű kendő, vagy mittudomén, piros rózsa a gomblyukban... :wink: :lol: :lol: :lol:
Annyian lesznek, hogy valahogy meg kell ismerjük egymást.

Viszont ha volt pont most 5 napos piros mensid, az JÓ !!!!!!
Akkor javulsz !
Tűű dokinak magánja is van, ahová mehet bárki, fizetés ellenében. Egyébként pedig a Szent Imre kórházban van rendelése, de oda azt hiszem, már őszre osztják az időpontokat. :cry:
Én ma kaptam az Istenhegyire időpontot június 5-re. :shock:
zsizsik
 
 


Pogi
Nagyon sajnálom :cry:

Lara
Te jól vagy? (Sajnálom, hogy elvágtatott a párocskája a zebrádnak... :roll: )

Gina?

Kép
kikka
 
 


Magánra egyenlőre nem szeretnék menni. Sajna nem állunk úgy... Meglátjuk, mi lesz, csek ez a várakozás ne lenne.

Csatlakozhatnék hozzátok a találkozón? Mert akkor jelentkezem...

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica, szerintem nincsen akadálya, hogy csatlakozz, nézd meg a pcos.hu-n, hogy mi a jelentkezés módja, eddig Norkának kellett emailt írni, most, hogy változott a helyszín ,nem tudom.
zsizsik
 
 


Lányok!

Norkánál kell jelentkezni.

Lesz kitűzőtök, olyan amin a nicknév van felírva! Így majd jól megismerjük egymást! :)

s.nora@pcos.hu

Ide dobj egy e-mailt, és Norka felvesz a listára! :)
Sokan leszünk, és egy cipőben járunk. Nem leszel egyedül, ne aggódj!
Vendég
 


Már írtam neki, most igazolt vissza :-)

Amiatt nem aggódtam, hogy egyedül leszek, hiszen sokan vannak pcos-ok, csak ismeretlenül nem szeretek eljárni. Kicsit szégyenlős vagyok :lol:

Köszi lányok :oops:

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica, te kis pironkodós.... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Lányok, a www.mensmentis.hu honlapról letölthető a prospektus, nem onnan kell olvasni. :lol:

Úgy persze, hogy kicsi.

De 1-2 hét és készen lesz a honlap, ez csak átmeneti megoldás.

Különböző színű filccel lehet nickneveket írni öntapadós címkékre, a Babaneteseké kék lesz. El se fogjátok téveszteni egymást.

Most perpill 161 fő van beregisztrálva nálam.

Bettica, sajnos az a helyzet, hogy állami ellátásban lassan esélyed se lesz arra, hogy rendesen kivizsgáljanak. pl. jó endodokihoz fél év lassan bekerülni. A másik, hogy a labor nincs megoldva, olyan őrült ütemben szűkitik a laborkereteket, hogy esélyed nincs hogy normális terheléses inzulinos vizsgálatot csináljanak. A MM-ben megoldottuk, hogy a terheléses inzulinnal együtt 5 ezer Ft alatt legyen és 2 napon belül eredmény van. Én ezt nagy eredménynek tekintem... ha valaki nem tudja megfizetni, nagyon sajnálom, de sajnos ami most van úgy a végén annyit kell megfizetnie hálapénz címén, hogy eredményhez jusson. :evil:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Hát hogy őszinte legyek elolvastam mindent tegnap óta, de nem vettem be cavintot :lol: így már most összekutyultam mindent :oops: :oops: -de nagyon szeretlek titeket....ez tuti :wink:
Segítsetek nekem!!!! megint :oops: !!!
Ismertek jó nődokit a kistarcsai kórházban???

Köszi!!!!
Csipi
csipi78
 
 


Hi!

Pogi!
Sajnálom!!! :cry:

Kikka!
Én ma még jól vagyok. Néha a hasamat érzem (érdekes), de nem menzeszes érzés. UH-n majd minden kiderül, h mi van. Nagyon besz*ri vagyok mostanában.

Kép
lara26
 
 


Most ettem csokit és nem esett jól. Rossz az utóíze. :shock:

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Fenébe...ma már 2.szor írok, ugy néz ki előzőtz nem küldte el :(

Pogi!
Annyira szurkoltam én is. A helyedben most hagynák egy ciklust, és csak utána nézetnék 3. napi vért és ha gondolod 21. napit is. És kérlek ne törj le, hisz teherbe tudsz esni és a következő már 9 hónapig veled is marad!!!

Lara!
Kb mikor tervezed az UHt??? Tesztelni már nem fogsz? ( igaz minek ) :lol:

Én megvagyok, nem áll szándékom tesztet csinálni még. A hőm szép, 6kor 36,9, 2 óra + alvás után 37,2. Ha most nem sikerült, akkor majd a lombik. Idén 2in1 fogok (fogunk :wink: ) karácsonyozni...és lassan mindenki átpártol a felettünk lévő topicba :)

Pussz!
Vendég
 


Ginuska!

Kedden kell mennem UH-ra 13:00-ra. Tesztelni már nem fogok. :wink:

Kép
lara26
 
 


Ginuska! Jól beszélsz!!! :)

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

norka: nem konkrétan csak a terheléses inzulinról van szó. Természetesen 5ezer Ft nem fog kétségbeejteni (nem voltam tisztában az árával, azt hittem ennél jóval többe kerül), inkább a többi vizsgálat, konzultáció, gyógyszerfelírás az amire nem tudok alkalmanként x ezer Ft-ot szánni. A terheléses cukrot és inzulint mindenképpen meg akarom csináltatni, de ha sikerül mondjuk sztk alapon megoldani, akkor miért ne? Ha nem akkor jön a B terv, elmegyek és megcsináltatom önköltségen.
Ha már így benne vagyunk: Mi a menete egy ilyen vizsgálat elvégzésének a MensMentisben? Kérek időpontot és megcsinálják? No, majd jól telefonon megtudakolom. Nem fárasztalak benneteket vele.

lara: sztem próbálj megnyugodni, minden rendben lesz. Ki fog derülni, hogy ott van, sőt szépen fejlődik!

csipi: látnál engem, amikor irogatok ide :D Mivel olvasom folyamatosan a régi hozászólásokat is, ezért halmozottan hátrányos helyzetben vagyok. Ráadásul olyan jó sokan vagytok, hogy a neveteket és hogy kivel mi van, abszolút nem sikerült még
megjegyeznem. De szándékomban áll rendszeresen jönni, így előbb vagy utóbb már talán menni fog :roll:


Szép estét!

Kép

Kép
bettica
 
 


Helló bettica!

Na jó egye fene...legyél te a halmozott hátrányos :mrgreen: én meg a sima hátrányos helyzetűűűűűűűűűűűű :)
Megértjük, hogy nem óócscsóó az egészségünk...próbálok finom lenni......
ÉLn is ez okból alltam neki dokit keresnia tarcsai-ba, mert oda tartozom...és nem árt felkészülni minden lehetőségre........

csipi
csipi78
 
 


bettica....amúgy ne is szólj semmit, mert te már varázsoltál magadnak olyan csudaszép vonalzót.... :lol: :lol: :lol: nekem meg még nem sikerült!!!! tudod kicsit szőke :mrgreen: vagyok :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipi78
 
 


:lol:
Hidd el nekem is kellett vagy fél óra mire elkészült az a vonalzó, pedig IT-s vagyok :lol:
Sőt, két napig azt hittem, senki nem irogatott ide, szóval én is szőke vagyok... :mrgreen:

Kép

Kép
bettica
 
 


csipi, egyébként szólj, ha kell segítség a vonalzóhoz. Sőt várj csak!
Próbáld meg innen:
http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php

Ha kész, akkor már be tudod illeszteni a linket a megfelelő helyre...

Kép

Kép
bettica
 
 


Norka,

én nem vagyok egy számítógépes guru, ezért letölteni sem tudtam a mensmentis-en lévő lapot, de kinagyítottam és elolvastam ! :lol: És nagy örömmel töltött el,amit ott olvastam ! :lol: :lol: :lol:

A Jánosban per pillanat 8 ezer Ft-ért tudtam terheléses inzulint csináltatni, hétfőn elmegyek még hormonokat levetetni, aztán ha beindul a mensmentis, akkor csak oda fogok járni !

Nem kértem végül oda időpontot a vérvételre, mert hétfő reggel le kell vetetnem, és csodálkoztam volna, ha tudtak volna ilyen gyorsan időpontot adni. Így nekem most gyorsabb is- a Jánostól nem messze dolgozom - és egyszerűbb is.

Lányok ,mindenkinek jó hétvégét, én holnap reggel elmegyek vidékre, kicsit dolgozom, mert eddig még csak 14 napot dolgoztam egyfolytában ,és olyan hiányérzet-félém van :lol: :lol: :lol: , majd vasárnap este megint leszek ! Tessék sok csíkosat addig is pisilni !!!
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Lafi??????????,


Én kivagyok, holnap meló. Jaj.
Tegnap szúrogatott a jobb petefészkem. Azt hiszem az volt. Csak elfelejtettem, hogy melyik oldal szokott normális mensit csinálni. Úgy emlékszem, hogy nem az az oldal, ahol a vakbél van. Akkor most hogy is van ez? Olyan fáradt vagyok, hogy most nem is tudom, melyik oldalon van a vakbél. :oops:

Bocsi, hogy nem reagálok. Talán vasárnap.

Újaknak üdv!

Pogi, :( Pedig nagyon drukkoltam! De jó olvasni, hogy tudod mi a jó nektek!

Lara! :) hajrá!

Kép
mamint
 
 


Sziasztok!

Ma-holnapra hazajöttem.

Annyit írtatok, hogy megint igen nagy erőfeszítés volt átolvasni, innentől kezdve nem is tudok reagálni mindenkinek!

Krisztácska!
Édes kis babóca van a pocakodban. Gratula.

Nóra!
Gyönyörű kisfiad van!

Gina!
Drukkk!

Gabika!
Ez a gyerek teljesen olyan, mint te! Ma találkoztam Webesesl :) Olyan édes a kislánya. Hiába a PCOS babák.... :)

Lara!
Neked nagy gratula! :) Óriási gratula! :) Őskövület vagy. Az egyszer biztos! :)

Üdv az újaknak. Bettica, Dera. Jó helyen vagyok, tessék a kérdédseket bátran feltenni. Ha netalán tán nem válkaszolnánk, mint pl én most, nyugodtan kérdezzetek tovább, nem szabad feladni. :lol:
Csupán egyre többen vagyunk és szegény terhelt agyamnak nehéz követni az eseményeket. :roll:
És ne érezzétek azt hogy sokat írtok. Nem lehet "eleget" írni!

Kandika!
Így utólag is boldog névnapot. Küldök egy egy csokor mezei virágot gondolatban... :)

Norka!
Az éteren keresztül megy egy kis energia a szervezéshez!
Nagyon jó, hogy van ilyen MM lehetőség! :)

Mniki!
Azért a trafóval óvatosan. Fiatal vagy.... (de ezt inkább telefonban, ha aktuális lesz)

Lafika!
Gratula!
Bocs, hogy nem írtam smst. De egész du. ágyban voltam. :D

Zsizsik!
A 34 még nem visszaesés. De tényleg kíváncsi vagyok, hogyan fogsz alakulni.

Tükörviz!
A zsírmájadon jót röhögtem. Meg az összes diagnózisodon.! :lol: :lol:
De ez a zsírmáj! Hallod???? Nem vedeled a fütyülőst? Aztán adod nekünk az ártatlant.... :lol: :lol: :lol:
Szóval diéta. A triglicerid szint nem jó ha magas, de a koleszterin mindig problémásabb....

Úgy írnék még másnak is. De olyan Cavinton hiányom van.

Anyoka!
Nem egy rosszcsont jut eszembe a lányod fénykéképéről.

Monácska!
Ne haragudj, de szüléstörténetet nem vagyok hajlandó elolvasni. Főleg ha borzasztó... :cry: :cry:
Ezekre az én pillangó lelkem nincs kalibrálva.

Pogika!
:cry: Az inzulinodat kell lenyomni. Helyre kell tenni!
Látom, hogy egészséges a hozáállásod, bár sokszor elönti az embert a türelmetlenség!
Nagyon sok erőt küldök.

Backa!
Vasárnap este hívlak.

Babancs!
Gratula a fiacskádnak. Hihetetlenül erősek vagytok. :)

És mindenkinek egy hatalmas puszit küldök aki kimaradt a felsorolásból.

Szerintetek holnap találok epret a piacon? :oops: :roll:
Megint jön az eperszezonom!!!!! :lol:

Rólam.
Nem megyek Petrányis találkozóra. Nincs lehetőségem rá.
De érezzétek nagyon jól magatokat.

Azért tudok ilyen békességgel írni, senki által nem zavartatva, mert az Ember a Mátrixot nézi :shock: Fel nem foghatom... :roll:

A barnázóknak azt tudom mondani, hogy én most kb a 8ik cn-ig barnáztam. (5 nap vér után) Most megint egyértelmű Pé jelek jelentkeznek.
Csak azt nem tudom melyik oldalon fog érni (mindig a bal az aktiv), mert érzem a jobbat is. :shock:
Folyás egyre egyértelműbb. Na meg az egyéb jelek.... :roll:
Hőt nem mérek.
Müködök :roll:
De ez a hónap ugrik....

Most ennyit rólam, jók legyetek.

Szerintem holnap is fogok írni...

Most kellene lábujjhegyen elmenni az ágyig, mert kezdek megéhezni. :roll:

cupppp
Vendég
 


Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit!!!!!
Új emberke vagyok!
Valaki ismeri a klinikán dolgozó Lintner Balázst?Mi a véleményetek róla?
lecso
 
 


Sziasztok!

Rég nem jártam elre, megpróbálok mindenkinek írni, ne haragudjatok, ha valakit kihagyok, sokat írtatok!

Hát először is Kir gratulálok!Sok boldogságot!

Okr neked is nagy grat, az a kép olyan édi, én láttam rajta, ahogy dörzsöli a kis szemét!Gyönyörű!!!!Énnekem mikor lesz már ilyen képem???? :cry:

Nóra gratulálok Vili babához, sok boldogságot!

Lara, nagyon szép a teszted, szépen erősödött a csík, és ne parázz, minden rendben van veletek!

Pogi.....nem tudok mit szólni, sajnálom... :cry:

Csipi, sajnálom, hogy - lett, de szépen alakulsz és előbb-utóbb lesz valaki bent!az a lényeg, hogy a cigiről szépen leszoktál, nagy akaraterő kellett hozzá!

Niki, beteg vagy még, van még barna mert a tickeredből még nem látom, mi újság van veled, remélem máj 9 lapar összejön szépen!

Ella, a Barátok Templomában olyan szép szokott lenni a keresztelő, esküvő, grat a keresztelőhöz!!!! Jól vagytok?

Lyutka, remélem,így lesz, ahogy írtad és L betűsök is csak beindulnak….na meg a többi is!!!!

Gina?Hő?Teszt?10dpon vagy!!!!Már várom mi lesz, bár csodababa lombik előtt!!!!

Tükörvíz, azért kár, hogy nem néztek nálad inzulint, de jó, hogy szeded a metet, azért lehetsz szarul, majd hozzászoksz és hat!!!Én idegbeteg voltam és hőhullámaim voltak és jobb volt, ha senki nem szólt hozzám, sokáig volt nekem is ilyen tüntetem, mint neked.

Babancs, örülök, hogy Domi alakul és széepn fejlődik, nemsokára itt a május és vihetitek haza!!!!

Kavitskám drágám, kár, hogy nem jössz nagytalira….:)))))))))))))))))
És kár, hogy ez a hónap így kiesik, de majd a következő, áruld már el ugyan, hol vagy hova mentél !!!!hol töltöd az időd!!!Eper már van!

Drága Anyókám, örülök, hogy tesód végre rávetted!!!!Ideje volt!!!Talán elhiszi , hogy van megoldás!Dorka-tündér és a kaki terrorakció főnököm ellen???Áll még???

Ezokám, baldachinos ágynemű, hűűű, az szép!!!!És nincs igaza anyukádnak, igenis a másodiknál és a többinél is így fogsz készülni!!!!Bár én is ott tartanék mán……..

Tyche, barna nem = mensi!!!!Amíg nem piros, addig sajna nem új a ciklus!!!Progit kéne nézetni, mert az gáz, ha nincs elég progid!!!!

Kandim drágám!!!!!!!!!!Ma tali!!!!!!!!!!!!

Üdv az újaknak, sziasztok!!!!Dera, Bettica, Ilona

Köszönöm, hogy aggódtatok és szurkoltatok!!!!

Kettes lett és nagyon sajnálom, de rohadt szemét banda volt a vizsgáztató!!!!CSAK SZÓSZERINTI választ fogadtak el és hiába mondtam hogy a nincs joghatóság a szervezetnek ugyanazt jelenti mint hogy nem rendelkezik joghatósággal….nem érdekelte őket!!!?Megoldókulcs alapján ellenőrizték a választ, ami meg tkv alapján készült….szóval hiába éreztem, hogy 4-es lesz legalább, rengeteg pontot levontak, mert nem magoltam hanem értés alapján tanultam.
Sokan buktak!!!
És volt protkós sok!!!szemétség volt, nekik a szóbeli tétel az volt, hogy és milyen a munka szereti???
Szemétség és ezt tették mások előtt, mást meg megbuktattak!

Amúgy nem volt pém sajna….endometrium 19. napon 4 mm volt………..hiába javultam, most minden visszafelé sül el!!!!!Hőm a következő:Szégyen, szörnyű!!!!

Kép
Vendég
 


ticker próba............... [/url]
Vendég
 


Hüppppppppp :(:(
Nekem ez nem megy!
Vendég
 


Szia lecso!
Én nem ismerem, de üdv köztünk. :D :D :D

Hű csajok...itt szenvedek melóba....és nincs semmi munkám........meghibbanok!!!
csipi78
 
 


Lafika!

Az a lényeg, hogy görbült.......mi megadjuk neked a csillagos 5-öt!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Tudod sima csikból (- ) lesz a zebra (++++###) :wink:
csipi78
 
 


Kir! Gratulálok, sok boldog évet kívánok Nektek! Ugye láthatjuk majd Tibikédet a talis meglepiben?!

Nóra! Gratulálok! Vili nagyon karakteres kis kölyök, mintha már több hónapos lenne a képeken! Nem volt semmi a törid, szuper ügyes vagy! Megjegyzem, Monácska törijét már el sem merem olvasni, nálam ez is kiverte a biztit, pedig még messze van a szülés...

Ella! Nagyon tetszik a babód, csini volt a keresztelőn!

Csakegy! Ilyen gyönyörű babáról képeket még-még-még!!! Hát persze, PCOS baba... Milyen is lehetne??? :lol:

Babancs! Már mindjárt május, nemsokára otthon babázhatsz... Addig kitartás!!!

Okr! Nagyon husi a kicsi! 12. héten ilyen szuper képet csináltak... Ehhez külön gratula!

Lara! :lol: :lol: :lol: Rossz utóíze van a csokinak??? :shock: Te biztosan állapotos vagy... :D Csak átterelte valaki azt a zebracsordát a másik fórumokról ide is, látod!? :lol: Remélem, nemsokára jön a csorda többi tagja is!!!...

Pogi! :cry: :cry: :cry: Igazad van, előbb jöjjön rendbe a Te szervezeted, aztán úgyis jön a picúrka!

Bettica! Ha a Jánosban Iványi doki lenne a választottad a honlapról, készülj hosszú tortúrára! Egyrészt csak csütörtökönként rendel pár órát, szerintem sokára tud majd fogadni, csak úgy nem lehet bejutni hozzá, csak bejelentkezés alapján fogad, mondjuk igyekszik mindent kizárni, amit kell (kicsit még el is túlozza), viszont amit a kórház vérvételén/laborában végeznek, az elég gáz... Nekem vagy 4x vettek vért, mert mindig elírta a vérvevő vagy a laboros, más hormonokat kértek, mint ami a papíron volt, 1x 20x-os értéket adtak meg 17-OH-progira, aztán már jó volt, nyilván ott is tévedett valaki... Ez mondjuk pár hónapja volt, lehet, hogy már Iványi doki sem tud felírni mindenféle hormonvizsgálatot... Szóval készülj hosszú procedúrára! Nekem kb fél év volt, mire felírta a metformint, de babásan egyből kitáncolt... Persze nem biztos, hogy mindenkinél elcseszik a vizsgálatokat, de én azt javaslom, inkább magándokihoz/MM-hez menj!!! Az idő is pénz! Legszívesebben a honlapról is töröltetném az 1 csillagját, bár végülis felírta, de csak hosszas győzködésre, érvelésre, Petrányi említésére, stb. Mondjuk a hálapénzt nem fogadta el... Ez is lehet egy jó pont manapság... Olvastam, hogy Zsizsik is ott vetet vért, lehet, hogy Neki más tapasztalatai vannak, esetleg érdeklődj Nála! Jaj, de nem akarok a Jánosban szülni a Margit helyett... A talira pedig gyere feltétlenül!!!

Dimet! Sikerült már képesíteni a DVD-t? Hajrá!!! Ha ráérsz, majd megdobsz a minitalis fotókkal? Tudod, velem leveleztél a héten melóhelyről. Előre is köszi!

Rejó! Tőled is kérhetek minitalis fotókat? Előre is köszi!

Ezo! Ha kész lesz a szett, majd teszel fel képet? Sok sikert hozzá!

Gina! Csendesen, fű alatt kúsznak a drukkok... Páratlan a zebra... :cry: :cry: :cry:

Ki tesztel még mostanában? Oda is megy a drukk...

Mniki! Remélem, már gyógyulgatsz, és hogy a műtét jókor jön össze!

Norka! De jó, hogy végre működik az MM!!! Jó sokan leszünk a talin... Kitartást a szervezéshez, és jelezd, ha segítségre van szükség!!!

Lafi! A 2-es az egy szép görbe szám, kit izgat hányas, főleg egy ilyen bandától, inkább örülj, hogy túl vagy rajta! Én gratulálok ehhez!

Mi: mivel a családban (mi is) mindenki kislányt szeretne, dafke kisfiú mutatkozott az UH-n extra alkatrésszel... Na, azért megtartjuk... :D :D :D Majd a következő, vagy az utána következő... :lol: Lehet egy PCOS nagyképű ilyenben??? :shock:

Jaj, még egy személyes: a családban egy viszonylag közeli rokon 5 hetesen elvetélt (2. baba lett volna), már 1 éve próbálkoztak, a tesó elsőre jött össze, már mindenki tudta a családból a terhességet és a vetélést, de nekem és apucinak senki sem szólt anyósom kérésére, hogy ne izgassam fel magam, de hosszas kérdezgetés után mégis megtudtam valakitől, mire jól felidegeltem magam azon, hogy miért hagytak ki, hiszen itt is vannak ilyen hírek, sajnos nem is ritkán, ez is a "családom"... Na mindegy, a szándék jó volt... Azóta már sms-eztem a lánnyal, szerinte már túl van rajta. Ma találkozunk este, becsomagoltam Neki egy HCG tesztet "gyári kétcsíkos varázszebrateszt" felirattal, hogy majd lőjje el, ha úgy érzi, itt az ideje, de most kétségeim vannak, hogy esetleg megbántódhat, vagy rosszul eshet Neki. Szerintetek odaadjam??? Apuci (aki biztosan olvassa ma is a fórumot...) véleményét is várom...

Na, most egy kicsit melózom is, remélem, nemsokára kujjjvájjja szombat 5 óra lesz, hogy húzhassak el!!!

Jó hétvégét, bármilyen rövid is!

És bocs a terjengősség és az off miatt!
brendon
 
 


Sziasztok !

Lafi, gratulálok, hogy átmentél a vizsgán és sajnálom, hogy így kitoltak veled. Biztosan engem is bántott volna :roll:
Most már pihenj és élvezd a hétvégi "semmittevést".
A görbédre meg nem is tudom mit mondjak :? Reméljük nem fog késni és a következő hónapban lesz megint pé-d !!

Zsizsik, lehet nekem is be kéne Tűűhöz már most jelentkeznem, bár a köv. ciklusban a műtét miatt megint nem fogom levetetni a vért, lehet, hogy nem is olyan sürgős..
Jó munkát, de ne vidd túlzásba (ha van rá mód :wink: )

Kavicska, olyan jó, hogy visszajöttél ? Itt kattog az agyam, hogy mire írhattad a trafót.. igaz tegnap reggel sem voltam már a topon, majd utána nézek a megoldásnak :lol:
Eper természetesen már van, épp ma vettem, elég jóízű volt. Persze a hazai szabadföldihez nem hasonlítható !!

Bettica, ha meg lesz az endorkinológustól a szakvélemény, hogy szedned kell a metformint, akkor annak alapján a körzeti is ki tudja írni. Nekem legutóbb 3 hónapra írta fel, mert mondtam, hogy nincs időm havonta több órát a betegek között ülni.
Tűű doki soha nem rendel vissza sem feleslegesen, sem gyakran.

A MM vérvétel árai igen barátságosak, azt hiszem én is átpártolok majd, gondolom a honlap fejlesztésével az árak is felkerülnek.

Norka, nagyon várom a pénteket, eszméletlen, hogy honnan indultunk és most hol tart ez az egészPCOS dolog :!:
Volt már mensid az Avandamet szedése óta ?

Pogi :( nehéz ilyenkor mit mondani, de úgy látom Te egy baromi erős csaj vagy és fantasztikus a hozzáállásod. Puszillak !

Ezoterike, én most a Rutascorbint is bevetettem, semmit nem ért...
Ma szedem be utoljára a Duphastont. Délelőtt is annyira kivoltam, émelygés, ájulásérzés, a hasam délután szét akar durranni, hol pirosas, hol nem, de jön. Nem kínzom a szervezetemet tovább, így is elhúztam a 12. dpo-ig.
Hőm csak a progi miatt van fent, de ahhoz képest még nem is magas..

Tegnap kaptam antibiotikumot a gégészeten, a biztonság kedvéért.. egyébként amit elkezdtem homeopátiás drazsét (Sinupred), azt továbbra is kell szednem és dokinéni szerint hamar rendbe fogok jönni.
Ma nem kellett bemennem dolgozni :D

mniki
 
 


Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem így sokára... De míg nem voltam Tűű dokinál nem sokat tudtam volna írni...

LARA!!! Várom a fejleményeket de addig is gratula!!!!!!!!!! :D

DERA! Örülök, hogy jelentkeztél, remélem jobban!!! Go ahead!

Többieknek is + mindenhez de nem vagyok még tisztában a nevekkel! :oops:

Naszóval ami történt:
PCOnak még mindig 'csak' nagyon nagy a valószínűsége. Mivel magánban voltam Tűűnél, nem tudott beutalót adni IR-re. Gondoltam én, majd megoldom. Elmentem a kerületi SZTK-ba -tudván ott csinálnak IR-t-. Hát nem fogadják el a leletet, miért is... (grrrr) Aztán van egy asszisztens ismerősöm, aki a házidokim rendelőjéban más dokinak dolgozik. Felhívtam h kéne egy beutaló, kérdi mire, mondom IR. Erre Ő: csak nem kimama vagy??? :shock: Azt hittem menten megőrülök... Na mind1, mondtam nem! Mondta, h hívjam fel a dokit, és Ő majd átmegy érte. Aztán úgy jött ki a lépés, hogy inkább elmentem ma a házidokihoz. Hát csajok ÚGY lecseszett!!! Hogy én minek akarok IR-t és hogy minek nekem inzulin (ki mondta h inzulint akarok???) meg stb... És hogy ilyen vékonyan makk egészséges vagyok (ránézésre). Meg hogy miért nem jöttem hozzá... Majd a kisujjamból, hogy Ő belgyógyász... Na szóval adott vmi beutalót egy másik endo dokihoz a SOTE II. belre. Nem tudok sehol kisírni egy rohadt beutalót IR-re. És ami nagyobb baj, elkezdtem attól is tartani, hogy az SZTK-ban nem is csinálnák meg rendesen. Úgy döntöttem hétfőn felhívom a nődokimat (múltkori leletre Ő is ráírta az IR-t de nem csinálták meg), megkérdezem mi legyen, hol csináltassam meg... Ha sehol nem megy, megyek vissza Tűű-höz magánba és 5000.-ért megcsináltatom...
Vagy van valakinek jobb ötlete?

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, bepótoltam, amíg nem jöttem, azt hiszem!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Szia sleepin!

Hát teljesen megértelek.....nekem is ki van az ami igazából a páromnak van.......
Egy csomót szaladgálok még most is, hogy ki derítsem, hogy hova milyen beutalóért, melyik beutalóva hova...stb és senki nem akar segíteni :twisted: :twisted: mert ez a doki nem ide tartozik így nem fogadják el a beutalót tőle......aztán máshol azzal jönnek, hogy én nem ott lakom, így nem oda tartozom...........úgyhogy nem irigyellek.........
De kitartást és legalább 1 lottó 5-öst kivánok mindenkinek.....mert lassan ez kell ahoz, ami alanyi jogon megilletne.......
Na nem morgok itt tovább........ de jó lenne ha haz engedne a fönököm..... :roll: :roll:
csipi78
 
 


Hát, Sleepin! Ez a történet kísértetiesen hasonlít az enyémhez. Én végül hazudtam a háziorvosom helyettesítőjének, hogy a nőgyógyász kéri kiírni az ötpontos vércukor és inzulin mérést, végül nagy nehezen kétpontos lett belőle... Ha nem javasolja a nőgyogyid a háziorvosnak, hogy írja fel, szerintem ne görcsölj rajta tovább, inkább irány magán/MM!
brendon
 
 


Hát csajok köszönöm a gratulációkat!
Édes volt ma a főnököm, mert persze be kellett mennem, nem engedte, hogy egy kcisit pihizzek.
Aszont:
Hát igen, neki 4es lett, ő bizony bemagolta és én vagyok a hülye!!!
Erre én:
sztem jobb ha egy jogász a jogszabályokat érti, mint bemagolja!!!()-es megjegyzés, majdnmem odaaszontam neki, hogy láccik rajtad, hogy csak magoltál életedben, nem is értesz semmihez...
de helyette beláttam mélyen magamba nézve, hogy igen, ez így van, hülye vagyok a köv körben magolni fogok.

Nos a köv vizsgarész a szakvizsgán máj 21, na ott sem fogok magolni juszt sem!Megtanulom de nem bemagolom.

Csajok,nekem is ez volt a problémám, hogy most nem tudtam hol csináltatani, nem volt beutalóm, így elmentem magán klinikára...sok-sok pénzért! :twisted:

Mamint drága, ha lesz közig szakvizsgád, mert lassan neked is meg kell csinálni, államigazgatást válaszd 2. tárgyként!!!Az nem akkora gáz,mint a külügy és a belügyi igazgatás!És sajna a szóbelin szív....atják a jogászokat....szóval nem egyszerű, pedig nem nehéz és nem is sok, de megnehezítik a dolgodat!!!! :twisted:
Vendég
 


Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat,a babánk nevében is!Édesek vagytok!!! Kép

Remélem hamarosan mindenkire ilyen kis jövevény tekint vissza a UH képernyőről!!!

Backa,Niki:
Nekem is mindig eszembe jut,hogy már ti is itt tartánok! :( Én Banabcsal voltam párban anno. :wink: Fura,hogy május 3-án már szülnék,és már másik babát várok :wink:
Remélem Nektek is hamarosan sikerül!Meg persze mindenkinek,aki szeretné! :lol:

Ginuska
Ott lesz az a csík!!!De izgi!!!
Azért legközelebb apró betűnél gondolj arra,is aki nem látja elolvasni! :D

Csipi
Nálad mi újság???Újabb teszt???

Pogi
Sajnálom!!! :( :(

Kavicska
Miért is vagytok most esélytelenek???
Én is sokáig barnáztam most utóbb.Úgy 9 napig tartott a mensim :D Jó jel ez! :D

Lafi
Én anatómiából jártam így,mint most Te!Sajnálom,és gratula,hogy sikerült! :)

Elnézést,akit kihagytam,de ennyi jutott gyorsan az eszembe. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Annyiar örülök, hogy minden rendben. Én is látom, ahogy a szemeit dörzsölgeti ..vagy mi :D Gratula :wink:

Rólam: hőm csini, majd mutitom. Néha szurkálnak és fáj..de nemtom mi ez. Cici épp hogy feszülni kezdett. De a ma reggeli teszt - :( Most:
VAGY az előzőt jól láttam és + volt, akkor elment :(
VAGY, az előző is - volt ( scak a gyenge látásom!) , és ...én hülye még reménykedhetek :)

Egyébként kellemes 7végét mindenkinek!

Pussz
Vendég
 


Niki!

Bizti hogy csak amiatt magas a hőd??? :shock: Semmi teszt??

görbuszom:
Kép
Vendég
 


Ladi :( ....és a görbuszod...hát nem szép, de.... én ezt sem adnám fel könnyen
Vendég
 


Lafi és sorry :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Ginuska
Vagy a mai teszt "érzéketlenebb" volt. :lol: Másfélét használtál,mint tegnap?Persze még elég korán van,simán lehet pozitív egy pár nap múlva,és lesz is!
Hányadik DPO ma?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Valaki tud nekem segíteni,hogy a XI. ker.-ben tartott pcos közönségtalálkozót az Etele u. hány szám alatt tartják ápr.27.-én????????????????????????????
lecso
 
 


Szerintem az a legegyszerűbb, ha időről időre bemásolom, ami a pcos.hu-n van :lol: :

PCOS Közönségtalálkozó április 27-én



Honlapunk történetében először, PCOS közönségtalálkozót tartunk április 27-edikén. A nagy érdeklődésre való tekintettel a találkozó a kelenföldi volt Olimpia mozi épületében lesz megtartva 16-20 óra között.


Cím: XI. kerület, Etele út 55. (a Budapesti Művelődési Központ háta mögött)
Megközelíthető: a 7-es, 173as busszal
Térkép


A belépti díj jelképes, a rendezvényt a PCOS Szívügy Alapítvány támogatja.
Családbarát környezet: szoptató-pelenkázó szoba kisággyal, piciknek játékszoba és nagyobbaknak videoszoba.
Terasz, külön büfé terem.


További jelentkezéseket fogadunk!
Részvételi igényeteket jelezzétek a s.nora@pcos.hu címre.

Program:

dr. Petrányi Gyula endokrinológus előadása a PCOS-ról és kezeléséről
dr. Szilárd Mónika kardiológus előadása az inzulinrezisztencia kardiovaszkuláris szövődményeiről
Előtérben az életmód-váltás: Zentai Andrea dietetikus és a pcos.hu "arca", Lugosi Dóra fitness szakember előadása
bemutatkozik a PCOS Szívügy Alapítvány
pár szó a honlap statisztikájáról
végül büfé és kötetlen beszélgetés este nyolcig.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.


Rambóka kérdezted a gyerekszobát. Háromféle szoba van (most 2 napja ott töltöttem 2 órát, Bogi jól felmérte a terepet), egyik videós nagyoknak, középső mint egy kis bölcsis szoba, játékokkal (itt bulizott Bogi), a harmadik babaszoba fotellel, kisággyal, asszem pelenkázóval és el is sötétíthető. A középső szobából lehet majd hallani az előadásokat, mert oda be van kötve a hangszóró.

Külön teremben lesz terítve a büfé.

Belépéskor mindenki kap öntapadós kis címkét, amire a fórumnak megfelelő színnel felírhatja a nicknevét, így a sorstársak viszonylag könnyen megtalálhatják egymást.

A belépési díj felnőttenként 300Ft, ezenfelül tetszőlegesen támogatható az Alapítvány.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?