Kir! Gratulálok, sok boldog évet kívánok Nektek! Ugye láthatjuk majd Tibikédet a talis meglepiben?!
Nóra! Gratulálok! Vili nagyon karakteres kis kölyök, mintha már több hónapos lenne a képeken! Nem volt semmi a törid, szuper ügyes vagy! Megjegyzem, Monácska törijét már el sem merem olvasni, nálam ez is kiverte a biztit, pedig még messze van a szülés...
Ella! Nagyon tetszik a babód, csini volt a keresztelőn!
Csakegy! Ilyen gyönyörű babáról képeket még-még-még!!! Hát persze, PCOS baba... Milyen is lehetne???
Babancs! Már mindjárt május, nemsokára otthon babázhatsz... Addig kitartás!!!
Okr! Nagyon husi a kicsi! 12. héten ilyen szuper képet csináltak... Ehhez külön gratula!
Lara!
Rossz utóíze van a csokinak???
Te biztosan állapotos vagy...
Csak átterelte valaki azt a zebracsordát a másik fórumokról ide is, látod!?
Remélem, nemsokára jön a csorda többi tagja is!!!...
Pogi!
Igazad van, előbb jöjjön rendbe a Te szervezeted, aztán úgyis jön a picúrka!
Bettica! Ha a Jánosban Iványi doki lenne a választottad a honlapról, készülj hosszú tortúrára! Egyrészt csak csütörtökönként rendel pár órát, szerintem sokára tud majd fogadni, csak úgy nem lehet bejutni hozzá, csak bejelentkezés alapján fogad, mondjuk igyekszik mindent kizárni, amit kell (kicsit még el is túlozza), viszont amit a kórház vérvételén/laborában végeznek, az elég gáz... Nekem vagy 4x vettek vért, mert mindig elírta a vérvevő vagy a laboros, más hormonokat kértek, mint ami a papíron volt, 1x 20x-os értéket adtak meg 17-OH-progira, aztán már jó volt, nyilván ott is tévedett valaki... Ez mondjuk pár hónapja volt, lehet, hogy már Iványi doki sem tud felírni mindenféle hormonvizsgálatot... Szóval készülj hosszú procedúrára! Nekem kb fél év volt, mire felírta a metformint, de babásan egyből kitáncolt... Persze nem biztos, hogy mindenkinél elcseszik a vizsgálatokat, de én azt javaslom, inkább magándokihoz/MM-hez menj!!! Az idő is pénz! Legszívesebben a honlapról is töröltetném az 1 csillagját, bár végülis felírta, de csak hosszas győzködésre, érvelésre, Petrányi említésére, stb. Mondjuk a hálapénzt nem fogadta el... Ez is lehet egy jó pont manapság... Olvastam, hogy Zsizsik is ott vetet vért, lehet, hogy Neki más tapasztalatai vannak, esetleg érdeklődj Nála! Jaj, de nem akarok a Jánosban szülni a Margit helyett... A talira pedig gyere feltétlenül!!!
Dimet! Sikerült már képesíteni a DVD-t? Hajrá!!! Ha ráérsz, majd megdobsz a minitalis fotókkal? Tudod, velem leveleztél a héten melóhelyről. Előre is köszi!
Rejó! Tőled is kérhetek minitalis fotókat? Előre is köszi!
Ezo! Ha kész lesz a szett, majd teszel fel képet? Sok sikert hozzá!
Gina! Csendesen, fű alatt kúsznak a drukkok... Páratlan a zebra...
Ki tesztel még mostanában? Oda is megy a drukk...
Mniki! Remélem, már gyógyulgatsz, és hogy a műtét jókor jön össze!
Norka! De jó, hogy végre működik az MM!!! Jó sokan leszünk a talin... Kitartást a szervezéshez, és jelezd, ha segítségre van szükség!!!
Lafi! A 2-es az egy szép görbe szám, kit izgat hányas, főleg egy ilyen bandától, inkább örülj, hogy túl vagy rajta! Én gratulálok ehhez!
Mi: mivel a családban (mi is) mindenki kislányt szeretne, dafke kisfiú mutatkozott az UH-n extra alkatrésszel... Na, azért megtartjuk...
Majd a következő, vagy az utána következő...
Lehet egy PCOS nagyképű ilyenben???
Jaj, még egy személyes: a családban egy viszonylag közeli rokon 5 hetesen elvetélt (2. baba lett volna), már 1 éve próbálkoztak, a tesó elsőre jött össze, már mindenki tudta a családból a terhességet és a vetélést, de nekem és apucinak senki sem szólt anyósom kérésére, hogy ne izgassam fel magam, de hosszas kérdezgetés után mégis megtudtam valakitől, mire jól felidegeltem magam azon, hogy miért hagytak ki, hiszen itt is vannak ilyen hírek, sajnos nem is ritkán, ez is a "családom"... Na mindegy, a szándék jó volt... Azóta már sms-eztem a lánnyal, szerinte már túl van rajta. Ma találkozunk este, becsomagoltam Neki egy HCG tesztet "gyári kétcsíkos varázszebrateszt" felirattal, hogy majd lőjje el, ha úgy érzi, itt az ideje, de most kétségeim vannak, hogy esetleg megbántódhat, vagy rosszul eshet Neki. Szerintetek odaadjam??? Apuci (aki biztosan olvassa ma is a fórumot...) véleményét is várom...
Na, most egy kicsit melózom is, remélem, nemsokára kujjjvájjja szombat 5 óra lesz, hogy húzhassak el!!!
Jó hétvégét, bármilyen rövid is!
És bocs a terjengősség és az off miatt!