Sziasztok,
Június, megy a drukk ezerrel
csak pozitív hozzáállás tudod!Igaz könnyű ezt mondani aki nincs benne, de hidd el, minden a fejben dől el!!!!!Szóval nyugtasd magad te is, hogy nincs komolyabb baj, nem lehet!És akkor nem is lesz
A babával meg amúgy is minden rendben, hála istennek!
Judit, köszi a bejegyzést
hát igen úgy néz ki csajszi.De mi még kicsit reméljük, hátha mégis fityeg majd ott valami miután kibújt!
Elisabeth, fú de izgiiiii, te már nemsoká beszámolhatsz a nagy eseményről
Rita, igaz én nem keményedek, és szerencse vizes se vagyok, /kopp,kopp/ de látom nagyjából egy "problémák" foglalkoztatnak minket!Hogy kicsi a baba, és, hogy lehet nem lesz fiú!Na most én is úgy vagyok vele, hogy a lényeg hogy egészséges legyen, szóval ha lány is lesz csak legyen minden okés.Én most szedem az Elevitet, meg iszom sokat ahogy mondták, meg az étvágyam is nagyobb lett már, lehet a vitamin miatt!Jövő héten megyek Uh-ra megint.remélem minden ok. lesz.
Ma meg du. Dokihoz vizsgálatra, mert az a múltkori aggodalmak miatt el is maradt!
Szona, hát nemtom ezzel a fulladással igaz-e amit írsz, mert nálam Esztinél is ugyanez volt.Mindíg is fönt volt a hasam a nyakamba, és a szülés előtt sem szállt le!Szóval én végíg fulladtam az elejétől kezdve, pedig Eszti sose volt farral, ő jókislány volt,
és már tök hamar befordult!Most meg ugye farosan ücsörög, és ugyanúgy fulladok,tehát szerintem ez attól, függ, hogy valakinek mennyire van fönt a pocak, tök mindegy hogy fekszik a baba!
De bízzzunk, hogy jövő hétre megfordul vissza szépne a helyzetébe