Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én sem tudtam egész nap belépni.

Ildi!
Intéződik az ügyem, talán engem sem fognak kivágni. Ez katasztrófa. Csak azokat sajnálom, akik első babások, hogy a csecsemősöktől mennyi segítséget fognak ilyen forgalom mellett kapni (mert nekem azért már nem olyan lényeges, hogy ott strázsáljanak).

Rena!
Rajtad sem látszik a 13 kilo.

Petra!
Donga láb miatt ne izgulj, biztos nem lesz semmi komoly, az inkább az ikreknél szokott lenni, ahogy én hallottam.

Én még mindíg beteg vagyok, már nagyon unom. Megyek is beveszem az esti antibio adagomat.
Holnap doki, majd jövök és beszámolok, hogy mi volt?!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szonibaba:
Javulast! Orulok, hogy alakulnak a korhaz koruli dolgaid. Elszomorit az egesz! :(
Akkor Te sem voltal tornazni? Sajnos a konyvelonel is csupa felig elintezett dolog maradt... Remelem nehany het alatt leporgetem ezt a hitel dolgot, mert mar komolyan nincs energiam a varost jarni mindenfele ugyben! :( Viszont ma a buszon atadtak a helyet... Most eloszor :lol:

Elizabeth:
A has mennyivel szules elott szall le?

petra:
Hat elkepeszto, hogy ilyen emberileg nullak is bekerulnek egy uh-ra :( Remelem az emberi nullasaga szakmailag is megkerdojelezheti a velemenyet. A dongalabnak is gyorsan utana olvastam, ugy tunik igy elso olvasatra, hogy jol kezelheto dolog.

Ma este megint hullamzo oruletet jatszott babucink es most eloszor igazan ufosan egy csomo ideig szepen kitolta valamilyen testreszet. Annyira elvezem az ilyen bemutatoit! :D
Mindenkinek puszi es szep almokat! 8)

baratodildi
 
 


Ildi, a nagykonyv szerint, szules elott ket/negy hettel!

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást aki megbetegedett!!!

Itt mindenkinek olyan nagy pocija van hogy én már fel sem merek rakni pocis képet.
De ennek ellenére mindenki csinos ,sztem senki nem néz ki bálnának. Láttam jópárat a gondozóba.
Holnap megyek uh ra, alig várom mik lesznek a méretek főleg igy a képeket elnézve,utána doki.

Nekem most rettenes hüvelygombám van,és előző vizsgálaton is már éreztem de ez most nagyon gáz. Kiváncsi vagyok mit ad rá mert nem mertem szedni semmit.

Kép
bóbita3
 
 


Rena!

Nem látszik rajtad a +13 kg. Látom nálatok is van alakásban kutya.
Én félek mi lesz a miénkkel,mert én vagyok a mindene. Velem alszik éjjel is. amugy sem barátságos természetű.

Az én babóm nagyon sokat mocorog és ugy érzem keresztben fekszik.
Petra! Biztos nincs semmi baj a dokik végig se gondolják hogy mit mondanak!!!

Egok! Jól nézel ki mi itt sirunk hogy egyre nehezebb pedig nálad ketten laknak!!
Meló: Én még dolgozni akarok májusban is aztán majd meglátjuk hogy alakul. egyedül a bal combom nem birja ki vannak dudorodva az ereim pedig sose volt.

Holnapután jelentkezem,mert doki után dolgozni megyek.

sziasztok: Rita

Kép
bóbita3
 
 


Mi holnap megyunk a masodik NST/re,este, meg dokihoz..kivancsi vagyok, hogy mi lesz! Majd utana jelentkezem!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Bóbita igen van egy kutyusom és hát nem könnyű és nem is lesz az de megoldjuk valahogy. Egyébként ő nem mehet ágyba, székre, fotelba meg van tanítva inkább a sétákkal lesz gond. De nagyon hozzánknőtt úgyhogy nem adjuk oda nem is lenne szívem. Kébzeljétek mondta a védőnőm hogy nagyon lent van a hasam nehogy előbb szüljek, pihenjek sokat. Fájni nem szokott a hasam és nincs különösebb gond de szerinte nem húzzuk 40 hétig. Hát nem tudom de legalább 37 hétig jó lenne.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek, végre nem esik az eső. Látom még senki nem jelentkezett. Teganp egész nap pakoltunk lassan minden a helyére kerül de már nagyon fáj a derekam. Jó lesz most már többet pihenni, remélem mindenki jól van.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok!

Keveset jövök mostanában, de babától független okok miatt eléggé magam alatt vagyok mostanában, így csak bámulok ki a fejemből néha.

rena! Nekem az elejétől fogva nagyon lent van a hasam. Ráadásul elöl is fekszik Onur, így nagyobb is a hasam, mint ilyen korban "szokás" így mindenki ezzel szórakoztat, hogy no mikor is szülök? :lol:

balwin! Következő vizsgálatom: május 14 doki, addig más nincs. Védőnőhöz még megyek, de az nem számít.

KépKép
evica76
 
 


balwin:
Nalam majus vege doki-t irjal be legyszi, mert nem tudok meg pontos datumot!

evica:
Fel a fejjel! :( Nem tudom mi bant, de probald magad a babuciddal vigasztalni! Nekem, amikor nezem a hullamzo pocim minden banatom elrepul egy csapasra! :lol:

bobita:
Nekem a 11. heten volt huvelygombam, de elegge gyorsan ki lett kezelve szerencsere. Most meg, amikor uszodaba kuldott a doki, mondta lehet megint lesz, de majd ujbol kikezeljuk. :roll: Hat nem nagyon rajonganek erte azert... Allitolag nem veszelyes a babara, ha a szulesig ki van kezelve... :roll:

rena:
Tegnap nekem is nagyon fajt a derekam. Erzem, hogy naprol napra kevesebbet birok en is...

elizabeth:
Drukk a mai NST-hez! Hu, de szeretnek mar en is ott tartani! :roll:

Valaki irta, csak mar nem emlekszem ki, hogy jar uszodaba? Hova?
Ma ejjel is sikerult jo rosszat almodnom... csak remelni tudom, hogy ezek a hormonalis remalmok megszunnek a szules utan.... :roll:
Olvastatok mar a szules hete programjat? elegge erdekesnek tuno dolgok vannak benne? Megy valaki valamelyik eloadasra vagy gyakorlatra?

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Hüvely gomba! A dokim szerint nekem folyamatosan az van és kb. 3 hónapja hol ilyen,hol olyan kúpot ír fel. Nekem nem viszket, nincs rossz szaga vagy ilyesmi már kétlen, hogy van egyáltalán. Hozzá kell tennem laborba egyszer sem küldött mintát, szemre állapította meg.

Balwin! Következő uh. május 10-én lesz. Köszi

Evica! Tudod nekem is vannak gondjaim, de ilyenkor mindig a babára gondolok. Ha meglátom biztos minden rossz elmúlik (legalábbis egy időre). Remélem hamarosan rendbe jönnek a dolgaid.

Vettem málnalevél teát! Majd a 36. héttől akarom inni, tudja valaki, hogy mennyit kell inni belőle naponta?

Megvannak az előlgombos hálóingek is (mint megtudtam a kótházba nálunk nem lehet pizsit vinni), az egyik nagyon aranyos egy gólya van rajta kisbabával a szájában.

Tegnap a hidegfrontot megéreztük rendesen. Rozi nagyon aktív volt, szinte folyamatosan hullámzott, mocorgott, rúgdosott.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok lanyok!

Drukkoljatok estere, olyan furin erzem magamat, kiv. leszek mi lesz a dokinal! Lehet, hogy megint ez a hulye front kavar be..nem faj a pocim, csak olyan komasnak meg erotlennek erzem magamat!

Junius en tegnaptol iszom a malnalevel teat, nekem azt mondta a herbarias csajszi, hogy fozzek le 2 l/t, hutsem le ugy jobb....hat en semmi nelkul iszom, hidegen eleg elviselheto, de nem egy baromi joizu dolog. En tegnap egy l/t ittam meg belolle....meg ma kb. harom/negy dl/t, azt iszom, ha szomjas vagyok....

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!

Jegyeztem a táblainformációkat :)

A vasárnapi depinek szerencsére nyoma sincs, Lucika is magához tért :D Illetve a kettő ok-okozati összefüggésben volt.
Most viszont mindjárt ráborulok a gépre, annyira álmos vagyok :?

Június, nem lehet, hogy csak szimplán az ilyenkor szokásos bő váladékozásod van? Tőlem a dokim mindig megkérdezi, hogy van-e kóros folyásom; hát folyásom, hja, demégmennyi!? Viszont színtelen-szagtalan. És ennyiben szoktunk maradni :) Tényleg, holnap megyek hozzá, én is kíváncsi vagyok, mennyit nőtt a gyerkőc :D

Készülget a babaszobánk is végre! Eléggé kislányosra sikeredett (csupa narancs, sárga, meg barackszín), úgyhogy remélem nem tévedtek az uh-okon :wink:

Holnap este 9 körül jön a táblácska :)

Szép napot mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, minden o.k, leszámítva, hogy a kislegény még mindig a popóján csücsül :?
Judit!
Táblához: máj. 21. doki

Eliza!
Fejlemény?

Ildi!
Csak összejön a torna-dolog, amilyen lelkesek vagyunk.
Én tavaly voltam a Születés hete rendezvényen, idén is szeretnék menni, de Te hol találtad meg, hogy milyen programok lesznek, mert én nem lelem a honlapjukon?!

Evica!
Fel a fejjel!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok

Már megjöttünk fél hétkor, csak még megnéztünk egy filmet, ezért most írtok csak!

NST-n minden ok volt, vizelet - vérnyomás is ok! Abban a szülőszobában csinálták az NST-t ahol szülni szeretnék, tök szép! :)
Domcsi baba mar 2650 gramm, BPD-t nézett a doki, csak most nem mondta, hogy mennyi....de minden ok vele, a magzatvíz mennyisége, a lepény fekvése, a köldökzsinór áramlás és a szíve is, szóval ok :) A méhszájam rövidült, már 2000 helyett 1000-es, de zart....szülésznő szerint könnyű szülésem lesz, meg hát ugye kapok EDA-t is....JA, a feje mar teljesen lent van, bevan ékelődve, egy hete még nem volt....de mondtam is vizsgálat előtt a dokinak, hogy lejebb ment a pocim, és alul tök nyomja a szeméremcsontomat, úgyhogy valami történt, és lám, igazam lett :)!
SZÓVAL MOST BOLDOG VAGYOK, HOGY MINDEN OK! :)

Ti hogy vagytok? Hogy telt a mai napotok?

Kép
elizabeth25
 
 


Barátodildi: Én járok aquanatal-ra. Két helyre is. A Camponába meg a MOM-ba. Ez nem csak úszás, hanem kifejezetten szülésre felkészítő vizi torna. De van máshol is a városban. Melyik kerület lenne jó, megnézem. Nekem azt mondta a dokinéni, hogy előtte mindig vastagon kenjem be a hüvely környékét Canesten krémmel. Meg is teszem, egyelőre minden OK. kop-kop.

Én ilyen kifejezetten terheseknek való teakeveréket kezdek inni szombattól. Kíváncsi leszek, hogyan fog hatni. A napokban nagyon sokszor bekeményedett a hasam, szerintem volt, hogy 15-20-szor is. Lehet, hogy időjárás, de lehet, hogy túlhajszoltam magamat.

Két ismerősöm is megszült a hidegfront alatt, pedig még volt 2 hetük a 40. hétig. Jövő hétre melegfrontot ígérnek kedd tájékára, akkor inkább fáradság, levertség, és fokozott viztesedés várható.

- a meteorológus -

Kata

Kép
egok
 
 


egok:
En is a MOM parkba szeretnek majd jovo hettol jarni, mert kifejezetten jokat hallottam a viz tisztasagarol, meg kozel is van hozzam viszonylag... :roll: Ha jol lattam kedd es csutortok este fele vannak ugye ezek az orak? A kedd kilove, mert akkor a korhazi terhestornara megyek, de csutortokonkent szivesen elmennek. Szerinted van ertelme ha csak 1x a heten megyek akkor is :? Legszivesebben delelottonkent jarnek, de akkor nincsen :(

baratodildi
 
 


Sziasztok, jo reggelt mindenkinek!

Ma egesz jokedvuenk ebredtem, azt leszamitva, hogy a pocakom meg lejebb ment egz kicsivel, es a csipo csontom meg a medencem ugy faj, hogy ejszaka haromnegyed orankent felebredek, mert megkell fordulnom a masik oldalamra...de mar az vigasztal, hogy nem sok van! :)

Holnap apaval kimegyunk a Hajogyari szigetre, szep idot mondanak, pokroc, elemozsia, es pihi, meg talan egy kis romantika! :oops:

Vasarnap meg megyunk anyuekhoz, mert kettos unnep lesz, nekik tegnap volt a 41. hazassagi evfordulojuk...nekunk meg hetfon lesz az 5. eves evforduloja az egyuttjarasunknak...igy megunnepeljuk :)

Ti mit fogtok csinalni a hetvegen?

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth:
Mi ma leutazunk a Balcsira, mert a ferjecskem horgaszni szeretne. :) En meg jot levegozom legalabb.

baratodildi
 
 


Ildi, azert az is nagyon jo program! :) Erezzetek nagyon jol magatokat!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Orulok hogy az allapotahoz kepest mindenki jol van... :) A heten tobbszor probaltam belepni, de soha nem mukodott az oldal.

Ildi: Nem tudod mennyibe kerul egy ilyen "vizes-ora" a MOM-ban? Mert mi 3 percre lakunk onnan, lehet hogy nekem sem artana legalabb egy heten egyszer elmenni, viszont arra emlekszem, hogy regen el akartam menni aerobikozni, de iszonyatosan draga volt, majdnem 2000 ft egy ora. Gondolom ez a terheses meg meg dragabb. Na majd meglatom mit tudunk kigazdalkodni a csaladi koltsegvetesbol... :))

Megorulok a hulye XI. kerulettol, kozeli ismerosunk nem lakik ott, a tavoliak meg mind azt mondjak, hogy sajnos nem tudjak vallalni, hogy 2 honapra bejelentkezzunk hozzajuk ideiglenesen. de hogy mitol felnek? Komolyan mondom nem ertem... :( Szoval lehet hogy beszivom, es majd atkuldenek szulni a Janos Korhazba... :((

zetus8
 
 


sziasztok
A mai naptól, már a 33. héten vagyok, de megy az időőőőőő!

"rohan az időőőőőőő"

Most olvastam, ha valakit érdekel, I. Alba Regia Baba-Expo

2007. Április 22.

Székesfehérvár

Köfém Csarnok

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok!

Eliza gratuláéok hogy Domcsi már befordult. Én se tudtam többször belépni a fórumba olyan bosszantó. Ha minden igaz ma vesszük meg a babakocsit, és még veszünk függönyt, lámpát, sötétitőt. Majd teszek fel képeket.

Kép
rena10
 
 


Rena, igen, tegyel majd fel kepet! :)

Domcsi mar a harmincadik hettol fejjel lefele van, de most lecsuszott
:), be a buksijaval a helyere. olyan boldog vagyok, pocak meg jo lent! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok :)

Elizabeth, ügyi kisfiad van, tudja, mi a rend (fejfekvés) :D

Ildi, úúúú, Balcsi, nyam-nyam! Az fajin program :D Remélem én is lejutok még szülés előtt valamikor...bár tervezzük, hogy nyár végén még a babucival is elugrunk. Persze nem pancsolni. Azt majd jövőre :)

Mi most végeztünk az orvosnál, minden oké, méhszáj még mindig 3000-es, csak éppen medencevégű a drága :| Pedig a legutóbbi két alkalommal fejvégű volt. Asszem lesz egy-két komoly beszélgetésünk :roll: :) A zadatok:
BPD: 83
THQ: 87
FL: 58
Még van egy jelenésünk (36. héten) dokibácsi magánrendelésén, azután a kórházba kell majd járni. Streptococcus kenetvétel a 37. hét környékén lesz.

Ma megvettük a függönyt, beszegik, és szerdán mehetek érte :)
Nem tudtok gyerekfigurás szőnyeg lelőhelyet valahol? A Diego-sak nem tetszenek...ami mégis teszene, az nem mesefigurás, és 60ezer :wink: No, olyanunk nem lesz.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!
ugy nez ki, megoldodik a "lakaskerdes", es be tudok jelentkezni ideiglenesen a XI. keruletbe! Jeeeeee! (Eljen a Nagycsaladosok Orszagos Egyesulete!! :))

zetus8
 
 


Zetus, hala Istennek, ez nagyon jo hir!

Balwin, en is orulok, hogy rendes kisfiam van, csak maradjon is igy tovabb! :)
Azert ne aggodj, hogy medencevegu, mert ilyenkor meg agyba/fobe forgolodnak, majd a harminchatodik heten meglatjatok a dokival, hogy mi lesz! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Már megint alig tudtam belépni. Megvettük a függönyöket, a karnist holnap fel is tesszük. A szőnyegvásárlás holnapra maradt. A babakocsiról teszek fel képet. Nem tudom ki hogy van vele én egyszerű könnyűvázas kocsit akartam mert a 2 emeletre kell cipelnem és később nem kell lecserélni sportkocsira. Kép Kép Kép

Kép
rena10
 
 


Rena, szerintem tok jo a kocsitok! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Zetus felvettelek az iwiw/re, ha nem gond! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Na gyorsan, mielőtt újra lehajint :?

Zetus, örülök, hogy rendeződik az ügy :) Egyébként én is ma tudtam meg az orvosomtól, hogy majdnem itt is bevezették április 1-től az új őrületet - szerencsére meggondolták :)

Rena, fajin a babakocsitok :)

Elizabeth, én is bízom benne, hogy még meg tud/akar fordulni, eddig is folyton ezt csinálta :roll: De azért délután már elmagyaráztam neki, hogy mit kellene tennie :wink:

Hogy rohan az idő, megint péntek van...táblácskanap :)

Kép

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, koszi a tablat!
Es biztos , hogy babod meghallgat es jo kislany lesz :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok,


Na végre ide jutok erre eltűntet mindent amit írtam :twisted: :twisted: :twisted:

Röviden akkor még 1x!Szóval voltunk mi is Uh-n és szerencse minden okés.Kicsit beparáztattak, hogy kicsia baba, de aztán kiderült, hogy minden ok.
Viszont sajna faros lett ő is.eddig nekem végíg tök jól feküdt, erre most csücsül. :twisted: De nyugtatott a doki, hogy a 36-38.-ik hétig simán megfordulhat még, ezen ne idegeskedjek!

az adatok, 30.-ik hét


BPD:76
OFD:98
HC:290
AC:243
FEMUR:58.3
BECSÜLT SÚLY:1168g


Balwin,

Írhatod is a táblázatba, nagy valószínűséggel ugyanis lány lesz, és Hanna baba :)
Bár 100%-ra nem látta, de kukacot se!Szóval szerinte inkább lányzó lesz bent.
Köszke :wink:

Rena,
tök jó a kocsi, és a képeken is nagyon csini vagy :wink:

Zetus,

Igaz ha már sikerült a bejelentkezés mindegy, de júli 1.-ig aki megszül tuti nem kell fizetni, és oda mehet ahova akar!Múlt héten kérdeztem.Mondjuk akinek megszűnt a kórháza, azt nemtom :cry:

Elizabeth,

Gratula az eredményekhez, tök jó hogy minden rendben :) :wink:
Jó neked, hogy lent van a hasad, az enyém a nyakamban, és ezért állandóan fulladok :?

Meg nemtom ti hogy vagytok, de nekem már elég nehézkes a dolog.Mindíg nyom valamit, szúrkál,, feszít a hasam, és aludni sem alszom jól.Soxor fönt vagyok, meg nem találom a helyem. :?
Olyan furi, mert az előző terhességem annyira jó volt, végíg élveztem.Most meg kicsit nehézkes már a dolog!De hát ez van!
manóci
 
 


Aquanatal
A MOM-ban 2300 Ft-ba kerül egy óra. Sajnos ez tényleg egy órát jelent, nem lehet utána uszikálni, meg ilyesmi, mert jön valami más viziaerobik, vagy mi a szösz. Viszont én jobban szeretem ezt a medencét, mint a Camponában, ahol viszont mindössze 1600 Ft, és utána annyit uszikálsz még amennyit csak akarsz (záróráig).
A MOM-ban még az is jó (legalábbis jobb), hogy kedden 17.30, csütörtökön 17:00-kor kezdődnek az órák. A Camponában viszont kedden és csütörtökön is 19:15-től, ami azt jelenti, hogy háromnegyed kilenc előtt nem jövök ki az uszodából, és azé az már nekem későn van. Amíg 6-it dolgoztam, még csak-csak, de mostmár nem indulok el este sehová.

Szerintem heti 1 alkalom is szuper, főleg, ha jársz máshová is tornázni. Egész végső terminusú lányok is vannak, a koridős most egy 38 hetes kismama, hát ügyesebben csinálja a dolgokat, mint én a 29 hetemmel. (Bár nekem van amiből felmentésem van a két lurkó miatt
:)

Más: Mi a normális hüvelyfolyás ilyenkor? Tudom, hogy egyre erősebb lesz, de ma reggel felkeltem, kifújtam az orromat, és szabály szerűen csepegett 3-4 csepp a padlóra. Más bajom nincs, de egy kicsit megijedtem, hogy jön a magzatvíz. De ez inkább ilyen fehéres dolog. Főleg, hogy tegnap este vagy 10-szer bekeményedett a hasam.

Asszem mostmár itthon kell maradnom a seggemen.

Kata

Kép
egok
 
 


Sziasztok, jo reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok ma?

Mi kb. del/egy ora fele megyunk a Hajogyari szigetre, kicsit pihenni...kikapcsolodni, az ejszakai alvas mar nem az erossegem, mert baromira faj a medence es a csipocsontom, es vannak josloim eleg rendesen....ugyhogy :(, de kicsit rendet tettem a lakasban, de a porszivozasig meg a felmosasig mar nem voltam kepes eljutni, hat ez van! :cry:

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok

Megjottunk a Hajogyari szigetrol, nagyon jo volt! :) Meg aludtam is egy jot!

Holnaptol csutortokig nem leszek, mert anyumeknal leszek, mivel a hazassagi anyakonyvi kivonatot tudjatok a baba anyakonyveztetese miatt ujra kell kerni, es nekunk nem Budapesten volt a polgari eskuvonk!

Csutortok este doki, meg NST/t, aztan kb. nyolc fele jovunk haza, majd irok mi volt! (Ha meg addig tortenik valami, szonibabaval uzizek! Szamot csereltunk!

En most tejberizst foztem, nyami, mar nagyon ehes vagyok! :)

Puszi mindenkinek addig is!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Eliza!
Jó, hogy jól sikerült a mai pihitek. Tejberizs: nyami.

Kata!
Nekem Szonjinál is, most is van olyan fehér trutyi, amit írtál, se előtte se utána nem volt ilyen sok, napi 3-4 tisztaságit elhasználok.

Ez az Aquanatal ez tulképpen vízi torna, nem? Mégis kb. miket csináltok?

Manó!
Gratula Hanna babához :wink:
Én sem kapok könnyen levegőt, szenvedek rendesen, de tegnap azt hallottam, hogy ha fejvégűen helyezkedne el, akkor könnyebb lenne a levegőhöz jutás. Hogy igaz-e v. sem, nem tudom, ilyenkor mindenki mond mindent (ezt spec egy kismami mondta, aki már az utolsókat rúgja és jobban kap levegőt mint én, a lánya fejvégű, lehet, hogy van benne vmi?!).

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Kata!
Fehér hüvelyi folyás nálam is van rendesen mióta babát várok. Főleg reggel jön az "áradat" így én amikor felébredek azonnal teszek be egy tisztaságit, legalább nem a pizsim lesz olyan.

Manóci!
Kiscsaj nekem is med. végű fekvésben van még mindig. Dokim nem izgul azt mondja ráér még megfordulni. Múlt héten a jógán csináltunk 4-5 megfordító gyakorlatot, utána olyan mocorgást rendezett a pcúr mint még soha. Reménykedem hátha megfordult, de azért csinálom még a gyakorlatokat, mert ha jó helyen van nem fordul vissza azt mondta a jógás csajszi.

Mindenki!
Pénteken voltam dokinál. Tudjátok írtam már,hogy nem tetszik a méhszájam így konzíliumot tartottak. Három doki kukkolt és megállapították, hogy egy csúnya göb van a méhszájamon. Május 7-én be kell feküdnöm a kórházba és altatásban leveszik ezt a valamit, mert elküldik szövettanira. Ha rosszindulatú akkor a 37. héten megcsászároznak és utána nem tudom mi van. Ha jóindulatú szülhetek rendesen, de a szülés után 6. héten be kell feküdnöm valamiért.
Nagyon szétcsúsztam mikor ezt meghallottam és bőgve rohantam ki a kórházból. :cry: :cry: :cry:
Már kezdem összeszedni magam, mindenki biztat, hogy nem lesz baj stb. Főleg Rozit féltem, de neki nem árt ez az egész "állítólag".

Ja és egyébként semmi panaszom nincs, a babával minden rendben, nem keményedek stb. Úgy látszik már túl szép volt, hogy igaz legyen.

Hát ennyi.

Szép napot 8)

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok lanyok...meg vagyok...., de nemsokra indulunk, hogy hova...az meg kiderul...vagy a korhazba...vagy anyumekhoz?

Ejfel ota marha eros mensis gorcseim vannak, rendszertelenek, gondoltam a front, de mivel az ma egyaltalan nincs, attol nem lehet...kisugarzik, mint allat a derekamba, meg a labamba is.
A cinkes meg az, hogy ejszaka marhara fajt a medence/csipo csontom, es a csipomon, mind a ket oldalon,reggelre olyan lila striak jottek ki mint allat...pedig hala Istennek, eddig nekem nem nagyon voltak....valami tortent vagy tortenik. A pocakom lejebb!
Drukkoljatok! Ha lesz valami uzizek!

(Junius nagyon szoritok, hogy ne legyen semmi baj! Fel a fejjel, minden rendben lesz!)

Kép
elizabeth25
 
 


Mondta parom, hogy mivel holnap betoltom a 37.et es kedden kezdem a 38.at, ezert ne izguljak, nem lesz mar koraszulott baba!
Jo/jo, de meg csak kb. 2700 gramm...azert a 3000/et megvarhatnank! :(

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth, a 2700 gramm csak mostanában számít kevésnek.

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok!

Junius tudom hogy kiborít most ez az egész de nem lesz gond, az orvos csak elővigyázatos akar lenni. Bizti nincs ott semmi gond. Eliza lehet hogy Domcsi már nagyobb mint 2700 gr, mert a gépek kevesebbet szoktak mérni általába persze, van kivétel. Semmi gond nem lesz ha jönni akar, szorítok nektek. Én tegnap voltam elég rosszúl fájt mindenem és a hasam is menziszerűen fájt de elmúlt. Lehet hogy csak megerőltettem magam a sok jövés-menéssel.

Kép
rena10
 
 


Elizabeth, szurkolunk, és várjuk a híreket.

Szonibaba, Köszi a nyugtató szavakat. Akkor nem parázok feleslegesen.
Az Aquanatal speciális vizi torna kismamáknak. Ha jól tudom, egy bába fejlesztette ki, a célja, hogy egyrészt olyan gyakorlatokat végezzenek a kismamák, amik megkönnyítik majd a szülést - van légzéstechnika benne, kis jóga, nyújtások. Valamint, megkönnyíti a terhes létet is, így az ízületeket is átmozgatja, stb. Én két helyen voltam, mint írtam, nem volt teljesen egyforma, amit csináltunk. Az egyik sokkal nagymamásabb (Campona), a másik meg kicsit megerőltetőbb (MOM), de mindkettőnek meg van a maga előnye. Persze mindenkinek más jön be.

Kata

Kép
egok
 
 


Sziasztok!

Igértem adatokat Uh -ról 31+6

BPD: 78 mm
FL: 57mm
THQ: 74mm

Minden ok fejvégű fekvésben volt most először.
Gombára kaptam klion kupot és szex nuku.

Balwin! ahogy néztem lehagytatok bennünket a növésben. Igaz kérdezték mekkora volt az előző gyermek. minigyerek lesz ez is ugy látom eddig.

Elisa ugy irigyellek hogy már itt tartasz!! Telnek a hetek gyorsan de mégis távolinak tűnik a szülés.

Junius! Ne aggodj biztos minden rendben lesz!
Nekem a garatvitorlámra nőtt egy jó indulatú daganat és majd szülés után leveszik. Kellemetlen mert leér a nyelvemre ez a kis duzzanat,ja és nincs összefüggésbe az orvosok szerint a terhességgel. akkor miért most jött ki?

Kép
bóbita3
 
 


Két hét múlva mennem kell megint dokihoz,lesz vmi ellenanyag szűrés is. 05.03.

Én sokat keményedek vszinű korán elküld Nst-re. Még maradhatna bennt jó darabig mert elég pici. Barátnőm szült a napokban 4kg 18 dkg-os babát. Megfogtam és még ő is olyan picinek tünt.

Ja és reménykedtünk hátha azt mondják fiú lesz ,de nem. Ugye eddig nem volt 100%.
Nem baj egészséges legyen az a lényeg!!!!!!!

Sziasztok : Rita

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok :)

Jegyeztem a táblás adatokat :)

Manóci, navégre, nem titkolózik tovább a gyerkőc :wink: Gratulálok a lánykához :D

Június, el tudom képzelni mennyire megijedhettél, de ne gondolj a legrosszabbra. Legalább figyel rád a dokid rendesen. Biztosan rendben lesz minden odalent :)
Nohát, ezek a jányok...mind medencevégű :roll:

Elizabeth...mostakkor nem is tudom, miért drukkoljak jobban: hogy még maradjon bent egy kicsit Domi, vagy hogy mielőbb legyetek túl rajta...végülis azt hiszem mindkettő jó :D Úgyhogy majd várjuk a híreket :)

Szép estét mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok,

Június, megy a drukk ezerrel :wink: csak pozitív hozzáállás tudod!Igaz könnyű ezt mondani aki nincs benne, de hidd el, minden a fejben dől el!!!!!Szóval nyugtasd magad te is, hogy nincs komolyabb baj, nem lehet!És akkor nem is lesz :wink: A babával meg amúgy is minden rendben, hála istennek!

Judit, köszi a bejegyzést :wink: hát igen úgy néz ki csajszi.De mi még kicsit reméljük, hátha mégis fityeg majd ott valami miután kibújt!

Elisabeth, fú de izgiiiii, te már nemsoká beszámolhatsz a nagy eseményről :)

Rita, igaz én nem keményedek, és szerencse vizes se vagyok, /kopp,kopp/ de látom nagyjából egy "problémák" foglalkoztatnak minket!Hogy kicsi a baba, és, hogy lehet nem lesz fiú!Na most én is úgy vagyok vele, hogy a lényeg hogy egészséges legyen, szóval ha lány is lesz csak legyen minden okés.Én most szedem az Elevitet, meg iszom sokat ahogy mondták, meg az étvágyam is nagyobb lett már, lehet a vitamin miatt!Jövő héten megyek Uh-ra megint.remélem minden ok. lesz.
Ma meg du. Dokihoz vizsgálatra, mert az a múltkori aggodalmak miatt el is maradt!

Szona, hát nemtom ezzel a fulladással igaz-e amit írsz, mert nálam Esztinél is ugyanez volt.Mindíg is fönt volt a hasam a nyakamba, és a szülés előtt sem szállt le!Szóval én végíg fulladtam az elejétől kezdve, pedig Eszti sose volt farral, ő jókislány volt, :) és már tök hamar befordult!Most meg ugye farosan ücsörög, és ugyanúgy fulladok,tehát szerintem ez attól, függ, hogy valakinek mennyire van fönt a pocak, tök mindegy hogy fekszik a baba! :roll: :?
De bízzzunk, hogy jövő hétre megfordul vissza szépne a helyzetébe :lol:
manóci
 
 


Mindenkinek köszönöm szépen a biztató szavakat! Majd beszámolok, ha hazajöttem a kórházból, addig is nem foglalkozom a témával!

Képzeljétek Rozi mostanában annyira aktív, hogy szinte folyamatosan mocorog. Már arra is gondoltam,hogy eddig is mozgott csak még kissebb volt és nem érzékeltem minden moccanást. Időnként a csípőcsontom tájékára kifeszíti valamelyik hegyes testrészét (pl. könyök, sarok, váll) és az nagyon kellemetlen tud lenni. Ilyenkor elhesegetem onnan finoman :lol:

Manóci! A doki mondta, hogy kicsi a babád, vagy szerinted kicsi? Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy miért kellene minden babának egyformának lennie, hiszen mi felnőttek sem vagyunk azok (szerencsére). Az én kislányom sem lesz óriás, mindig a tól-ig határ alsó szélén mozognak az értékek, de én ezt kicsit sem bánom. Ha egészséges, formás a többi nem számít!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Június!
Én is csak azt mondom, mint a többiek, hogy pozitívan és a lényeg, hogy Rozi jól van!
Az én Manóm is úgy ki tudja tágítani a hasamat minden irányba, hogy felszisszenek, hogy mit csinál?!

Rita!
Jó, hogy befordult a Csajszid, mostmár biztos nem forog vissza.
SZex nuku?! A gomba miatt? Gumival? Mondjuk én mostanában nagyon jól megvagyok nélküle, de gondolom a középfülgyuszim az oka.

Eliza híradó:
Írt sms-t, hogy szörnyű éjszakája volt. Azóta is görcsölget, várakozó állásponton vannak egyelőre, de ezt a hetet szeretné még egyben eltölteni, úgyhogy most arra drukkoljatok! Mindenkit puszil.

Velünk semmi különös, Szonjihoz képest sokat keményedik a hasam (persze tudom, hogy minden terhesség más, de azért mégis hasonlítgat az ember), elkezdtem viszketni is, úgyhogy beiktattam a CalciumSandozt is a napirendembe.
Ti, hogy bírjátok a sétát, emelkedőt, lépcsőt? Én nagyon nem, egyből elkezd fájni a hasam úgy, hogy alulról meg kell emeljem.

Ildi, Zetus!
Mi van veletek, nagy a csönd!
Holnap torna, előadás?

Ja! Sikerült bejelentkeznem, juppi...már csak arra kell drukkolni, hogy amíg szülök, ne változtassák meg a mostani zavaros rendszert.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Hú ma megint pörgős napom volt amit tornával zártam. Holnap tanácsadóba megyek. A méretekkel szerintem se kell foglalkozni nem is mindíg mérnek pontosan. na megyek aludni holnap jövök.

Kép
rena10
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?