Sziasztok!
Pilla, Tiop, Giga, Katica, köszönjük a köszöntéseket!
Rohan az idő...
utálom...
Nos, nálunk tegnap este volt egy kis pitty-putty.
Pontosabban Szonja olyan volt mint aki bevert vagy fél liter kávét, fél 10-ig folyamatosan ment, de már rogyadozott és nem bánta, végül szó szerint eldőlt a karomban, mert előtte hiába próbálkoztam alvással, ordított
Szerintem tegnap kicsit megfújta a szél....
Mára már minden ok.
Brera, nem tudok újat mondani, csakhogy kitartás, a többiek már elláttak mindenféle biztató szóval
Pilla, Laura nagyon édes, imádom az ilyen kis kalapokat, olyan cukik.
Murphyke, Nircee, már Tiop jól leírta, hogy a babók ilyenek, vannak időszakaik, és mindig mást akarnak, más a jó nekik. Nem kell aggódni. És Nircee, te magad is leírtad, hogy MArci akkor nyugodt, ha kézbe veszed, tehát arra van szüksége, hogy babusgasd. Tedd ezt nyugodtan nem ettől lesz elkényeztetve, nyugi. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de nem kell rájuk figyelni.
Én nagyon sokszor voltam úgy, hogy egész nap kezemben volt a gyerek, úgy főztem, stb, egy kézzel, mert volt, hogy magamra sem tudtam kötni. Először dühített, hogy le vagyok maradva a dolgaimmal, és amikor alszik nem győzök pótolni, de meggyőztem magam mindig, hogy nem takarítani vagyok itthon hanem gyerekezni, és a mosatlan is megvár
. HA feszült vagyok én is attól csak még rosszabb lett. Szóval először magatokat nyugtassátok, és attól a baba is jobban érzi majd magát, és igenis kell őket babusgatni!!!
Voltunk tegnap mérésen, Szonja 9300 g. Szerintem ezzel a súllyal sosem fog birni felállni
De legalább már egyedül felül, és kúszik ezerrel, hátrafele
Teszek fel róla néhány képet:
Cool a verda
homokozunk
csúszdázunk