Új privát üzeneted érkezett!

Teszek fel képeket is! :roll:
Kép Kép
Vendég

Pilla,
Milyen nagy már Laura! :roll:
Nagyon szép kiscsaj! :lol:
Csini kalapja van! :D

Ery
Üdv közöttünk!
Milyen tipusú orvost szeretnél?
A kórház szülészetéről csak jót tudok mondani,mint itt a többség (vagy szerintem mindenki)!

Murphyke,
Ilyenkor amikor sokat alszik Lili szerintem hagyd aludni,ajd ha éhes lesz fölébred!
Mostanában Levi is kevesebbet eszik,de végül is mi sem eszünk minden nap egyformán! :wink:
Nekem azt mondta az orvos,hogy ahogy melegszik az idő,úgy Lehet hogy kevesebb ételt fog igényelni és ezáltal pedig több folyadékot! :roll:

Linda,
Kitartás,már nincs sok,csak napo kérdése és babázhatsz te is! :lol:
És akkor nincs több kellemetlen vizsgálat (pontosabban nem lesz olyan sűrűn... :wink: )

Kép
mano83

Sziasztok!

Ha valakit érint (látom a többség túl van rajta :-) ), szülésfelkészítő május 8-tól lesz a kórházban!

Akit már nem érint ez a hír annak jó babázást! :lol:
Addig is megsimogatom pocakot, babázás helyett! :wink:

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Linda! Nagyon drukkolunk neked!

Képzeljétek, Márk ma egy kisangyal volt, evett-aludt-nézelődött, és csak reggel nyűgösködött meg fürdéskor. A pelenkázást és a fürdést nagyon utálja - olyan keservesen sír, mintha kínoznánk :(
Márk ma életében először jött velünk bevásárolni. Babakocsiba tettük és elzötykölődtünk a boltig. Az úton nagyon jól elvolt, bejön neki a terptúra (az út pocsék állapotban van), viszont a boltban már sírdogált egy picit, de nem volt vészes. Szóval lassan őt is bekebelezi a fogyasztói társadalom :?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Linda!
Már nincsen sok hátra!!!!!!! :wink: :P Nemsokára te is karodban tarthatod a babódat!!!! :D Szórítunk!!! :wink:

ery!
Valami elképzelés?(milyen korú legyen,legyen-e magánrendelése,stb.......)Ha adsz több infót,akkor jobbvan tudunk segíteni,mert így csak mindenki ugyis a saját órvosát fogja ajánlani!!! :wink: :) Üdv közöttünk! :D :wink: Ha gondolod a szülészetről tudok képet mutatni!

murphyke!
Ne kelzsd fel,hiszen ha éhes lessz úgy is felkel cicizni!! :)
Még picike,neki még kell ennyi alvás! :wink: Nyugi! :)

pilla!
Nagyon szépen megnőt a kiscsajszi!!! :wink:
Tündéri a képeken!Igazi kis hölgy! :P

Mano!
Mi a helyzet a gépeddel??
Msn??Próbáltam délelőtt felmenni,de nekemsem sikerűlt most! :? :oops: :shock: Jó lenne kicsit dumálni már!! :roll: :D

Szép állmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop,
Csak gyorsan neked: (többiektől bocsi :oops: )
Már jó az msn-em,tegnap tudtam rajta írni,szóval ha elalszik Levi (kb.fél óra múlva) akkor leszek msn-en!
A gépem még ugyanúgy kiírja hogy szoftvewrhamisítás áldozata lettem,de a srác nem ismeri el,hogy átvert,így csak hétvégén tudom megcsináltatni az unokatesóm férjével!
Amúgy egy előző kérdésedre válaszolva:
köszönöm az érdeklődést,apukám már jól van megjöttek a leletek szerencsére nincs semmi baja,elmúlt a gyulladás! :lol:

Kép
mano83

Sziasztok!

Köszi a drukokat :D :D
Tegnap hála nem vizsgált meg, bár kértem is, mondván úgyis jövő héten muszály lesz... :?
Azt mondta o.k, az NST se mutatta semmi jelét, hogy most szülni fogunk úgy, hogy legközelebb hétfőn kell mennem.
Addig is mindenkinek Szép napot, Jó babázást...

Pusza
Linda

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!
Bocsi nem írtam, hogy milyen dokit keresek! Szülész-nőgyógyászt, és nem árt ha van magánrendelése is! Na és persze legyen tapasztalt, segítőkész...stb.
köszi a segítséget!
ery

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket mindenkinek! Nagyon jólesett! :D

Tegnap voltunk új ágyat venni a gyerekszobába, úgy döntöttünk, hogy emeleteságyat kapnak a csajok, olyat, amit később szét lehet szedni két külön ágyra. Tök édi macikás matrac van hozzá, nekem nagyon tetszik. És olyan finom fenyőillat van a szobában tőle... mmmm... (az RS-ben vettük, most egy csomó gyerekbútorra 10%-os kedvezmény van) Tegnap estére már össze is szerelte a férjem, persze Bogi segítségével! :wink: Azóta egyszerűen nem lehet róla levakarni a kiscsajt, állandóan azon hemperegne, de aludni még nem teszem le rá, mert a leesésgátlót még nem vettük meg. A felső része meg addig "pakolós" lesz, amíg majd a picur ki nem növi a rácsoságyat. Ja és a létrára is kell majd valami felmászásgátlót szerelni, mert Bogi olyan mint egy kismajom, mindenre felmászik. Néha a hidegrázást hozza rám az akcióival!

Ma megyünk a másféléves oltásokra, nem tudom, hogy bírjuk majd, ugyanis Őnagysága csak akkor hajlandó viselkedni a rendelőben, ha az apja is ott van. Apának persze azért néha illik bemennie dolgozni :lol: (legalábbis a főnöke szerint) nem lehet állandóan a lányával...

Mennem kell, mert túl nagy a csend a másik szobában!

Üdv: Andi
andibab

Sziasztok!

én még új vagyok itt a forúmon, de a segitségeteket szeretném kérni.
Tud e valaki valamit dr.Szappan Vilmosról, mert nála fogok szülni.
Milyen szakmailag, és emberileg?.
Én a 4.hónapban vagyok és terhesgondozásra most kezdtem el hozzá járni mert akihez idáig jártam annak máshol lesz a magánrendelője, és az már messze lenne.

előre is köszi mindenkinek aki infot tud adni.

baby21
happy21

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!

Pilla!
Tök jó ez a két kép Lauráról!
Nagyon szép kiscsaj!

Most megyek is, mert Lili elaludt, és nem akarok zajongani a szobájában.

Kép
Kép
giga1

szappan dokiról csak1 beszámolója jut mindig eszembe... :lol: :shock:
előtte volt egy ismerősöm akinek miómái vannak...ő nem látta...
becsi
Iklad

Ja, akartam kérdezni:
Valamelyik nap pakolásztam és találtam egy rossman kártyát /gondolom a babacsomagban volt amit kaptunk a kórházban/, amiért hipp termékminta csomagot adnak....kiváltotta valaki, érdemes?
köszi
becsi
Iklad

Sziasztok!
Kép

Mano!
Sajna nem jó az msn-em! :twisted: :twisted:
Valami gáz van vele,mert látni látom,hogy ki van be és ki jelentkezve,de nem tudom felvenni a kapcsolatot!!! :oops: :evil: :twisted: :? Majd a férjem megnézi,ha hazajött! :roll:
Örülök.hogy jólvan apukád!! :D
Remélem tudunk beszélni hamarosan! :roll: :)

Linda!
Örülök,hogy minden rendben van!Már nincs sok hátra!Kitartás!!!!! :D :wink:

eri!
Három gyerkőcöt szűltem Dr.Erdélyi Zsoltnál!Nagyon rendes,lelkiismeretes órvos!Középkorú!Magánrendelője az Örsön van!Ha gondolod kűldök képet róla!Meg a szülőszobárol is van ha érdekel!Na meg persze több infót a tarifárol meg egyebek!Írj ha érdekel!!Itt mindenki a saját orvosát fogja ajánlani(ami természetes,és így van rendjén)!Neked csak választanod kell majd!
Sok sikert!!!

Szép napot mindenkinek!

Heni, katica???????????Többiek???????
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Újabb adalék a kórház- és orvosválasztási mizériához:

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... le&sid=415

Üdv: Andi
andibab

Szappan doki... höhö :))
Vendég

ez a szappan doki... höhö mit jelent rosszat vagy jót?
nem tudom mit csináljak.

baby21
happy21

Ezeket a képeket ma készítettem!
Lehet,hogy már unjátok,de olyan édes Zsani! :lol: :oops:
Ja igen a cumi csak játék számára!!!! :lol: :?
Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Új kismamik:
akit érdekel, az én dokim magánrendelése Gödöllőn van, férfi , ára nem a csillagos ég és tudom is ajánlani. Ha vkit érdekel írjon privit.

Képzeljétek, Dóri reggel óta össz-vissz fél12-kor kelt fel enni. Egyfolytában alszik! :shock: Remélem éjjel sem fog kukorékolni ezek után.. :roll: Viszont megfőztem, kivasaltam, kiteregettem - szóval igen hatékony délelőttöm volt. :D

Szépnapotmindenkinek!

KépKép
tüccs

Tiop! Zsani tényleg nagyon édes, főleg mikor tömi a szájába a kaját! Nagyon hasonlít rád! :D

KépKép
tüccs

hááát szappan doki....
kétszer vizsgált meg, ebből egyszer mikor szültem. hm, nekem nem jött be. ráadásul azt mondta nem tágulok és nem találta a méhszájamat. nem sokkal utána a saját dokim azt mondta h 2-3 ujjnyira ki vagyok tágulva és méhszáj is ok. szóval nemtom.

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!
Csatlakozom az elromlott babák anyukáinak klubjához! :) Mostanában Flóra is teljes összevisszaságokat produkál, egyfolytában eszik, hol átalussza a napot, hol meg alig alszik - kaki is összevissza van: 2-3 napig semmi, aztán meg napi 3, egyik pillanatban visítva üvölt, 5 perc múlva meg kedélyesen magyaráz... most pl. a délutáni hosszú alvásideje van, és csak fél órát aludt, most itt magyaráz mellettem... próbálok nem odafigyelni, hátha elalszik! :wink:
Na megyek is, mert van egy csomó dolgom - ha végre elaludna a drágám, neki is tudnék állni! :)
Vendég

Sziasztok!

Tiop, Zsani irtó aranyos és tényleg nagyon hasonlít rád.
Verna, Nircee, összehozhatnánk majd újra egy közös sétát!
Vendég

csak gyorsan, most sietek...

Becsi, hazaértünk, de tegnap nem kapcsoltam be a gépet...

Tiop, kössz megvagyunk, majd este írok bővebben..

pá mindenkinek!

thenus

Sziasztok!

Baj van... :cry:

Sajnos tegnap kiderült a terheléses vércukor vizsgálaton, hogy terhességi cukorbetegségem van, úgyhogy most borzalmasan magamba vagyok zuhanva. :(((
Jövő héten megyek dietetikushoz, hogy hogyan tovább. NAGYON FÉLEK! Iszonyúan magam alatt vagyok, semmithez sincs kedvem, sőt már a gyerekkel sincs kedven kommunikálni, eddig mindig örültem, ha rugdos, most észre se veszem, mert valahogy nem érdekel. :cry: :cry: :cry: Nem vagyok már mosolygós boldog kismama, egész nap csak sírni tudnék!!! :cry: :cry: :cry:
brera

Brera, tudom, hogy most elég üresen fog hangzani amit írok, de nyugodj meg. Ha betartod a diétát ugyanolyan boldog kismama lehetsz, mint bárki más. És legalább nem fogsz elhízni, mint én...
Vendég

szóval kiváltottam a hippes csomagot....és van másik...még egy kupon van benne :lol:
jó, nekem tetszik, van benne egy kis fehér poló, valami hippes hímzéssel, egy minta tápszer, egy minta tejpép, egy kis üveges desszert, és egy nagy üvegivólé, ja és egykanál...

henus :wink: ügyi vagy
járássegítőt elfelejtettem :twisted: pedig tetszett a csajodnak :wink:

brera nem a világvége, fel a fejjel! előfordul, hogy problémás a terhesség, inkább gondolj arra, hogy a babával együtt ezt kibírjátok, megcsináljátok, ő számít rád!!!
félni szerintem nincs mitől, bár marha macera az biztos, de csak1 is tök ügyes volt!és van egy tündéri babája!
Nekem anno mikor méhszáj és koraszülésveszély miatt kellett idegeskedni pont az adott erőt, hogy ott az a pici ember és érte mindent!!!A jutalom pedig ott vár a terhesség végén!
Szóval csak azt akartam írni, hogy KITARTÁS!!!
/és ez csak a kezdete az anyaságnak :wink: /
becsi
Iklad

Szonjának Boldog Hófordulót!
Vendég

Sziasztok!

Köszike mindenkinek!!! :lol: Zsani tényleg rám hasonlít a legjobban!!!!!! :lol: :wink:

Heni!
Bóldog hófordulót kívánok Szonjának!

Kép

brera!
Nem szabad így elkeseredni,hiszen ez nem annyira rossz!Tudom ,könnyű ezt mondani,de ez tényleg csak töredéke annak ami majd a szülés után fog kezdődni!Mindég lessz valami ,ami miadt elfogsz bizonytalanodni!Becsi nagyon jól leírta!! :wink: Ha betartod a diétát ,semmi baj nem lehet!!!! :) Sokat nem tudok erről,de gondolom ez tényleg így van!!!NYUGODJ meg!Tudom ez sziven ütött,de gondólj arra,hogy a végeredmény tényleg magáért beszél!!!!!! :P Nehéz,de szerintem kilehet bírni!Nem szabad feladni,hiszen megoldás az van!!!Ennél sokkal komolyabb bajok is vannak!Ezek a vizsgálatok pont azért vannak,hogy időben kiderűljenek az esetleges komplikációk,és lehessen mit tenni ,hogy nagyobb baj ne legyen!Egyszóval,nyugi,ez nem a világvége!!!Írj bátran,ha elkeseredsz!Itt majd megnyugtatunk!!!! :wink:
A babának pedig kellesz!!!!!! :wink: :)

Na majd jövök!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, ritkábban jutok géphez, jó idő miatt, meg sok a tennivaló.

Orvost kereső kismamák: én Kovács Réka doktornőnél szültem, fiatal, nincs magánrendelése, a kórházban rendel. Nem mondott árat, adtam, amennyit gondoltam. Korrekt orvos.

Henus, BOLDOG HÓFORDULÓT SZONJÁNAK!!!!!

Brera, kitartást kívánok neked!!!Most nagyon rossz, de hidd el, megéri a diétázás, ár hónap múlva nem is fogsz rá emlékezni, és kárpótol érte a kisbabád!!

Pilla, nagyon édes kis hölgy Laura!! :lol:

Lányok, nem próbáltátok még a hordozókendőt, ha nyűgös a gyerkőc? Nekem az jobban bejött, mint a kenguru, mert nem fájdul meg olyan gyorsan a hátam, mindkét kezem szabad, tudom a dolgom végezni, és Sárikának is jó, mert velem van, amikor ezt igényli. Csak egy tipp.

szép délutánt nektek!!

Tiop, Zsani is ennivaló, huncut leányzó!Milyen ügyesen áll már! Sára gyöngyöm egyenlőre még csak próbálkozik a mászással, gurulva veszi birtokba a szobát :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok,

tiop, nem semmi Zsani, 9 hónaposan így áll. Nagyon édes.

Mi ma kaptuk meg a 3 hónapos + agyhártyagyull. elleni oltásokat.
Nagyon sírt Lelle, természetesen én is, a doki nevetett rajtam, hogy hát nekem nem is fájt, akkor miért sírok.
A kis hajlatai tiszta pirosak, kapott rá krémet, azt mondta, hogy nem bepálás, allergiás tünet.
Képezljétek, nem hiszem el, a doki is megnézte többször, de jön a foga, már fehérlik. Azt mondta, hogy holnap még nem fogja csikorgatni, de hamarosan.... :)

Remélem azért megmaradnak a nyugis éjszakáink, és továbbra is átalussza majd.

Most adtam neki egy kúpot, ezt javasolta doki, elaludt 10 perce, de már fel is van. Remélem nem lesz lázas.

Most még be akarok szaladni a városba vele, mert a gyógyszertárba kellene mennem. Meg könyvesboltba, venni szeretnék egy könyvet a baba hozzátáplálásával kapcsotosan, hogy hogy is kell, miből mennyit, mikor...stb.
Tegnap adtam neki két kiskanálnyi sütőtök-krumplit, oh, először megforgatta a szájában, lenyelte, majd csak lesett és tátogott. Olyan édi volt.

Na minden jót, ha még tudok, jövök ma, csak este járunk lakást rendezni, ha Lelle alszik már és így már csak ritkán vagyok gépnél.

Üdv
pimpoka

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Pimpoka,
Lelle annnnnyira, de annnnyira édes!!! Imádom ezeket a kalapokat a kislányokon!!!!
Remélem, Lelle kialudta az oltást.

Tiop,
na, Zsanit sem kell félteni egy kis huncutságért, ezt már látom! :wink: Nem ismétlem magam, nagyon édes Ő is, de ezt már olyan sokszor írtam! :lol: :lol:

Brera,
FEL A FEJJEL!!! Én 15 hetet feküdtem, ebből 7 hetet a kórházban, mert a 23. héten gebörcsöltem, és kinyílt a méhszáj. Végig koraszülésre számítottunk, mindig 2 hetes időszakokban számoltunk, hogy csak odáig bírjuk ki valahogy, mert akkor már ennyi és ennyi % esélye lesz a babának az életre!!! Aztán, mintha ez nem lett volna elég, nekem is magas lett a cukrom az egyik vizsgálatnál, így a fekvés mellett még diétázhattam is. Igaz, az inzulint megúsztam, de akkor is szörnyű volt! És végül kihúztuk a 37. hétig, és lett egy teljesen egészséges, gyönyörű kisbabám. A magas cukrot azóta is elfelejtettük. Van ilyen sajnos. Én is rengeteg éjjelt és nappalt átsírtam, főleg a kórházban, mikor már hazaengedtek, akkor könnyebb volt. Én is folyton azt kérdeztem, hogy miért pont én??? Persze 2 barátnőm is terhes volt velem párhuzamosan, ők meg élték az életüket, ettek-ittak, szórakoztak végig. Gondolhatod, hogy éreztem magam! Megmondom őszintén: selejtnek. Valahogy azt éreztem, hogy a férjemnek még azt sem tudom megadni, hogy normálisan kihordjam a fiát. Pedig hát neki ilyen a fejében meg sem fordult, de én akkor is nagy kudarcnak éltem meg. Hogy ÉN veszélyeztetem a gyerekét, míg más nő simán végigcsinálja a terhességet. Ráadásul így nem mozoghattam, pedig úgy elhatároztam, hogy fitt kismama leszek! És persze minden újság azt szajkózza, hogy a mozgás milyen jó, és ne hagyjuk el magunkat! Én meg ott feküdtem az ágyon, 15 hétig!!! Ennek sajna a mai napig megvan az eredménye, még mindig nem jöttek teljesen rendbe az ízületeim. Csoda, hogy szülni tudtam, ebben rajtam kívül senki nem hitt. Szóval tudom, mit érzel, és ha bármiben segíthetek, akár itt, akár priviben, írj nyugodtan!!! Most el vagy keseredve, és ez teljesen érthető, de ennél tényleg sokkal rosszabb dolgok is megtörténnek terhesség alatt, ahogy Tiop is írta! Nyugodtan add ki a mérgedet, sírj, ha jól esik, aztán holnap újult erővel kezdd a napot! Most egy kicsit elkeseredhetsz, de csak azért, hogy ettől kezdve vidám és boldog legyél!

Pilla,
jó ötlet!!! Én szombaton érek rá legközelebb, ha az nektek jó!

Kép
Kép
nircee

Szombaton én is ráérek!
Vendég

Brera!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez! Fel a fejjel! Most is nagy szüksége van a babócádnak rád, mint a terhesség alatt minden nap. Ezek is olyanok lesznek mint a többi, csak máshogy kell majd kajálnod. Ne arra gondolj, hogy mi történt veletek, hanem arra, hogy te igenis erős vagy, és mindent megteszel annak érdekében, hogy egy teljesen makkegészséges kisbabát hozz erre a világra! Egy kicsi csöppség hatalmas öröm, és értük bármire képes az anyuka. Holnap már te is így fogod érezni! Biztos vagyok ebben! Csak a jót lásd meg mindenben! Hajrá!!! :wink:

Tiop!
Zsani egy az egyben te vagy. :lol:

Thenus!
Boldog hófordulót Szonjának!

Ichtus!
A múltkor én is a hordozókendős megoldást választottam. Lilit magamra kötöttem, mert már nem bírtam vele, nekem meg csak gyűltek a teendők, és így csináltam meg pl. az ebédet. Ez tényleg egy nagyon jó megoldás! Én is csak ajánlani tudom.

Pimpoka!
Nem semmi a kis fogacskátok! Gratula! És fájdalommentes kibújást kívánok Lellének! :lol: :wink:
Gyönyörű baba, és mekkorát nőtt!

Szép estét kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

happy21: Szappan doki: nem tudom milyen orvos, de nekem az volt róla a benyomásom, hogy nagyon szétszórt. Ezt pedig én bevallom, hogy nem igazán díjazom egy orvosban.

brera: Nekem is volt terhességi diabéteszem, ráadásul valszeg nem is múlt el teljesen (vagy ki tudja mi van... alig várom, hogy újra elkezdhessem szedni az inzulinérzékenységet fokozó gyógyszerem...)... és egy dolog volt ami vígasztalt a durva diétában: annyira tudatosan kajáltam, hogy biztos voltam benne, hogy a babám így százszor jobb kajákat kap + kiegyensúlyozottabban "eszik" mintha csak úgy össze-vissza kajáltam volna a 3. trimeszterben...

Szerintem próbálj meg a diétában a minőségre koncentrálni (ld. ne arról szóljon, hogy ugyanazt eszed mint korábban csak sokkal kevesebbet, hanem úgy ahogy van változtass az étrendeden - fehér kenyér helyett teljes kiörlésű stb.).. ha a minőségre koncentrálsz (a menyniségi korlátok betartása mellett persze) akkor Te is jobban jársz (egészségesebb leszel!) és a babád is jobban jár (ő is egészségesebb lesz)...

Menni fog :) (aztán szülés utánra rendeld meg a családtól a kedvenc édességed :) :) :) )
Vendég

Sziasztok!

Nréva!
Küldtem privit.

Zsófi is elég változatosan viselkedik mostanában.
Van, hogy teljesen nyugodt egész nap, hangját se lehet hallani. Ma pl. annyira nyűgös volt. Egész nap alig aludt valamit. Délután pedig az egyik percben még vidámag gügyögött meg vigyorgott aztán egyszer csak úgy elkezdett üvölteni, mint még soha. Kicsit meg is ijedtem tőle. alig tudott megnyugodni. Remélem, hogy csak a fáradtség miatt volt és nem lesz semmi bajunk.

Szép estét
Márti
Vendég

Sziasztok!

Katica!
Végre te is itt vagy! :lol:
Nekem mid a három gyerkőc ilyen hamar állt fel!Hamarosan ti is itt fogtok tartani! :wink: :D Nemgyőzől majd utánna futni!!! :lol:

Pimpoka!
Lelle nagyon édes abban a sapeszban!!! :P :wink:
A fogacska lassan de biztosan kibújik!Hogy mikor?Lehet,hogy csak 1 hónap múlva,mert nekünk is tiszta fehér vólt már az ínnyünk,de a fognak se híre,se hamva nem vólt! :( :? :oops: De reménykedj benne,hogy nem fogjátok megszenvedni,úgy mint mi!!De ha a doki azt mondta,hogy várható,akkor lehet,hogy hamarabb kibújik!Drukkolok,hogy könnyen jöjjön! :P

Köszönöm mindenkinek a dicséretet Zsani nevében is!!!!!
Elteszem magam hólnapra !Ja Roliék megnyerték a foci meccset!10-2-re! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Pilla, Tiop, Giga, Katica, köszönjük a köszöntéseket! :oops: :)
Rohan az idő... :( utálom... :evil:

Nos, nálunk tegnap este volt egy kis pitty-putty. :D Pontosabban Szonja olyan volt mint aki bevert vagy fél liter kávét, fél 10-ig folyamatosan ment, de már rogyadozott és nem bánta, végül szó szerint eldőlt a karomban, mert előtte hiába próbálkoztam alvással, ordított :shock: Szerintem tegnap kicsit megfújta a szél.... :) Mára már minden ok.

Brera, nem tudok újat mondani, csakhogy kitartás, a többiek már elláttak mindenféle biztató szóval :wink:

Pilla, Laura nagyon édes, imádom az ilyen kis kalapokat, olyan cukik. :wink: :D

Murphyke, Nircee, már Tiop jól leírta, hogy a babók ilyenek, vannak időszakaik, és mindig mást akarnak, más a jó nekik. Nem kell aggódni. És Nircee, te magad is leírtad, hogy MArci akkor nyugodt, ha kézbe veszed, tehát arra van szüksége, hogy babusgasd. Tedd ezt nyugodtan nem ettől lesz elkényeztetve, nyugi. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de nem kell rájuk figyelni.
Én nagyon sokszor voltam úgy, hogy egész nap kezemben volt a gyerek, úgy főztem, stb, egy kézzel, mert volt, hogy magamra sem tudtam kötni. Először dühített, hogy le vagyok maradva a dolgaimmal, és amikor alszik nem győzök pótolni, de meggyőztem magam mindig, hogy nem takarítani vagyok itthon hanem gyerekezni, és a mosatlan is megvár :) . HA feszült vagyok én is attól csak még rosszabb lett. Szóval először magatokat nyugtassátok, és attól a baba is jobban érzi majd magát, és igenis kell őket babusgatni!!! :wink:

Voltunk tegnap mérésen, Szonja 9300 g. Szerintem ezzel a súllyal sosem fog birni felállni :oops: De legalább már egyedül felül, és kúszik ezerrel, hátrafele :?

Teszek fel róla néhány képet:

Kép Cool a verda :D

Kép homokozunk

Kép csúszdázunk

thenus

Sziasztok!

Kedves ichtus! Jól esett a "hiányolás"!

Sokat olvasom a fórumot, de írni nincs igazán időm. Én nagyon el tudok tötyörészni egész nap, nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel! A többgyerekesek előtt meg le a kalappal!!! Amúgy mi jól vagyunk. Dani 7200 gramm, de nem tudom hány centi, képtelen vagyok lemérni, de majd egyszer, ha alszik :D . Nagyon izgő-mozgó babóca, hátról hasra és hasról hátra is fordul. Ruciból már a 74-eseket hordja.
Volt egy kis gondunk, de már túl vagyunk rajta. A 6 hetes ortopédia kontrollon megállapították, hogy jobb oldali fejasszimetriája van, ez abból állt, hogy mindig jobbra fordította a fejét. Gyógytornára jártunk kéthetente és otthon is kellett tornázni. Most már minden teljesen rendben van. Amúgy én ebből nem sokat vettem észre, de hát a szakértő szemek. És hozzá kell tennem, hogy az ortopédus doktornéni egy tündér volt (Örs vezér téri rendelőintézetben). Itthon még azért tornázunk, mert az nem árt neki. Viszont úgy megerősödött, hogy állandóan ülni akar, komolyan kell vele birkózni, amikor le akarom fektetni. Például az autós hordozkába is alig bírom bekötni, mert kiteszi a két könyökét és nem lehet hátradönteni. Nagyon kis rafkós lett. Óriási, ahogy dumál, ma a bevásárláskor egy egész áruház rajta röhögött, be nem állt a szája. A cumija a kedvenc játéka, nagyokat hadakozik vele és néha már sikerül a szájába is visszatenni a megfelelő módon. Csak az éjszakai evést nem sikerül valahogy elhagyni. Pedig már jó lenne végig aludni egy éjszakát. Nem olyan vészes, mert 10 perc alatt megeszi a tejcsit és utána rögtön elalszik, de akkor sem jó felkelni. Néha vannak dilisebb napjai is. Lehet, hogy jön a foga, vagy a széltől, de olyankor nehéz vele. Már két étkezést főzelékre illetve gyümölcsre váltottunk. Sajnos 3 hónapos koráig tudtam csak szoptatni és a védőnővel egyeztetve kezdtük el a tápszert leváltani. Nekünk nagyon jó védőnénink van, sokszor jön, de ha nem tud jönni sokáig, akkor is mindig felhív, érdeklődik, hogy vagyunk. Jövő héttől megyünk babamasszázsra. Nagyon kíváncsi leszek, mert annyira csiklandós, hogy valószínűleg végig hahotázza majd a foglalkozást.

Brera! Én inzulinos terhességi cukorbeteg voltam. Nagyon szívesen segítek, írj privit, de akár ide a fórumba is írhatsz, ha valami érdekel ezzel kapcsolatban. Mennyi idős terhes vagy? Amit csakegy írt abban van valami, én is sokkal egészségesebb kajákat ettem akkor, mint előtte vagy utána. Ez meg is látszik rajtam most (72 kilóval kezdtem a terhességet, 8 kilót híztam a terhesség alatt, szülés után 69 lettem, most 76 vagyok-ezt nem dicsekvésképpen írtam)! Amúgy nálam a babalátogatás belépője egy hamburger volt (ez is összecseng azzal, amit csakegy írt) :D !

Nagyon édesek a babók! Már alig tudom követni, olyan sokan írtok a fórumba, de ez nagyon jó!!!

Babát várók! Tényleg jó tanácsokkal látnak el a lányok mindenkit!

Na eldugultam.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Brera,
a lényeget elfelejtettem a leírni: MINDENT MEGÉR A BABÁD!!!!! Minden szenvedés, könnycsepp értelmet nyer, amint megszületik!!! És mindent elfelejtesz, amint a kezedbe veheted! Én megszenvedtem Marciért, de soha, senkivel nem cserélnék, és még egyszer végig csinálnám, gondolkodás nélkül!!!
Ne fordulj el tőle, ő nem kérte, hogy megfoganjon! Szegényke nem tehet semmiről, ne büntesd! Szeretettel fordulj felé, beszélgess vele sokat, hiszen olyan kis törékeny még! Megérzi a feszültséget! Persze nem lehet mindig nevetni és rózsaszín felhőben látni a világot, emberek vagyunk, ezért is mondtam, hogy add ki nyugodtan a feszültséget, de utána fordulj vissza a babádhoz, és SZERESD!!!

Kép
Kép
nircee

Kép
Sziasztok!

Pimpoka!
Még tegnap akartam írni,hogy minden egyes szurit végigsírtam én is Rolinál! :D Mára már megedződtem! :lol: Mindég engem is kinevedtek! :oops: :? :lol: Remélem jólvan már a picurka az óltás miadt! :roll: :)

Heni!
Jó újra hallani felőletek! :D
Először is:Szonja nagyon nagy baba lett,és milyen édes!!!!! :P
Nekem a kendős képetek tetszik a legjobban!Igazi kishőlgy!! :wink: :D Ne aggódj a súja miadt,nem fog semmiben lemaradni!Mindent befog pótólni időben!!! :wink:
Használd ki ezt az időt,hogy még nem állt fel és nem kapaszkodik mindenbe,hogy feltudja húzni magát!Zsani egész nap azt csinálja!Körbe jár mindent,kinyit minden szekrény ajtót,a zuhany kabint is meglátogatta ma reggel,a szárítórol a ruhákat lehúzgálja ,meg ehhez hasonló dolgokat művel egész nap!Most alszik!! :lol: :wink: De olyan is van,hogy egy fél órán keresztűl csak űl a szőnyegen és játszik!Na én ilyenkor kihasználom azt a kis szabad időt és leűlök ide a gép elé!A takarítás külön tórtúra!Pórszívózni csak akkor tudok ha fent van,így jön a pórszívó után!(Napokban vedtem újjat)Vólt,hogy úgy takarítottam,hogy a Zsani a kezemben vólt!Nehéz de meg kell óldani valahogy!Ami nem jár zajjal azt tudom csinálni mikor alszik!Hála égnek ma nincsen dolgom! :D Így azt csinálok amit akarok amíg alszik!!Na meg a nagytakarítást úgy is akkor csinálom mikor a férjem ithon van!Még kb addig amíg Zsani el nem éri azt a kort ,hogy nyugiban lehessen tőlle mindent csinálni!Jól elkalandoztam! :lol: :lol: :oops:

brera!
Nircee nagyon jól leírta!Ezt én is szerettem vólna még mondani!!Sírj bátran ha jól esik,de ne a babát büntezsd,hiszen ő nem tehet semmiről!Írd ki a bánatodat,mi itt vagyunk és segítünk!(mindenki nevében ,beszélhetek azt hiszem)!!! :wink:

Mano!
Az Msn-em nem jó!Nem is tudjuk mi a baja,így valószinű,hogy újra fogjuk telepíteni!A férjemé működik,arra fel is vedtelek!! :wink: :D
Remélem mihamarabb megjavúl az enyém is! :roll: :?

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép
Sziasztok!

Pimpoka!
Még tegnap akartam írni,hogy minden egyes szurit végigsírtam én is Rolinál! :D Mára már megedződtem! :lol: Mindég engem is kinevedtek! :oops: :? :lol: Remélem jólvan már a picurka az óltás miadt! :roll: :)

Heni!
Jó újra hallani felőletek! :D
Először is:Szonja nagyon nagy baba lett,és milyen édes!!!!! :P
Nekem a kendős képetek tetszik a legjobban!Igazi kishőlgy!! :wink: :D Ne aggódj a súja miadt,nem fog semmiben lemaradni!Mindent befog pótólni időben!!! :wink:
Használd ki ezt az időt,hogy még nem állt fel és nem kapaszkodik mindenbe,hogy feltudja húzni magát!Zsani egész nap azt csinálja!Körbe jár mindent,kinyit minden szekrény ajtót,a zuhany kabint is meglátogatta ma reggel,a szárítórol a ruhákat lehúzgálja ,meg ehhez hasonló dolgokat művel egész nap!Most alszik!! :lol: :wink: De olyan is van,hogy egy fél órán keresztűl csak űl a szőnyegen és játszik!Na én ilyenkor kihasználom azt a kis szabad időt és leűlök ide a gép elé!A takarítás külön tórtúra!Pórszívózni csak akkor tudok ha fent van,így jön a pórszívó után!(Napokban vedtem újjat)Vólt,hogy úgy takarítottam,hogy a Zsani a kezemben vólt!Nehéz de meg kell óldani valahogy!Ami nem jár zajjal azt tudom csinálni mikor alszik!Hála égnek ma nincsen dolgom! :D Így azt csinálok amit akarok amíg alszik!!Na meg a nagytakarítást úgy is akkor csinálom mikor a férjem ithon van!Még kb addig amíg Zsani el nem éri azt a kort ,hogy nyugiban lehessen tőlle mindent csinálni!Jól elkalandoztam! :lol: :lol: :oops:

brera!
Nircee nagyon jól leírta!Ezt én is szerettem vólna még mondani!!Sírj bátran ha jól esik,de ne a babát büntezsd,hiszen ő nem tehet semmiről!Írd ki a bánatodat,mi itt vagyunk és segítünk!(mindenki nevében ,beszélhetek azt hiszem)!!! :wink:

Mano!
Az Msn-em nem jó!Nem is tudjuk mi a baja,így valószinű,hogy újra fogjuk telepíteni!A férjemé működik,arra fel is vedtelek!! :wink: :D
Remélem mihamarabb megjavúl az enyém is! :roll: :?

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

BOCSI CSAJOK!!!!!DE A GÉPEM MEGINT MEGBOLONDÚLT!VAGY ÉN??????? :oops: :oops: :? :evil:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mali,
Jó hogy írtál,jó hallani felőletek!
Szoktalak nézni Titeket az iwiw-en és hát tényleg szépen növöget a fiatalember! :lol:

Heni,
Nagyon édes Szonja!
Így utólag Boldog Hófordulór kívánok neki! :lol:
Kép
Nagyon édes róla tényleg az a kis kendős kép!

Pimpoka,
Lelle is nagyon cuki abban a kis kalapban! :lol:

Tiop,
Mindjárt megyek csak elmosogatok!
Remélem leszel! :lol:

Nálunk nincs semmi különös,csak annyi,hogy Levi most már nem kúszik,hanem rájött hogy van keze is és már mászik,de nem sokat,mert elbotul és utána átmegy megint minden kúszásba! :wink:
Meg tegnap óta amikor négykézláb van,elkezd rugózni és nagyon élvezi! :lol:

A szeme szépn javúl,remélem hamar rendbe jön,mert nagyon utálja a szemcseppet!
Kép
Kép Itt anyukámmal játszott Levi :)

Kép
mano83

Mano!
Ok várlak! :D
Igaz Zsani már nem alszik,de elvan most Rolival!Nincs ma suli,mert áramszünet van!Hólnap viszont mennek! :? Rezegj!!!!! :lol:
Nagyon jól nézel ám ki a képen Levivel eggyütt!!!!!!!!! :P
Az a mosoly Levikétől!Zabálni való!!!!!! :P :wink:

További szép napot mindenkinek!
Kép

Ja és jó az új AVATAR képed!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Henus, Szonja egy tündér! És az a kalap! :)
Mano, Levi mosolya... És azok a szemek! :)

Laura ma megtanult pampogni, de olyan jó hangosan! Nagyon tetszik neki, úgyhogy szinte egész nap gyakorolja. Pont olyan, mint a partravetett hal! :) Viszont hajnal 3/4 4-kor felébredt és nekiállt játszani, mintha reggel lenne. Magára rántotta a forgóját is, majd egy óra múlva elaludt. :shock: Friss vagyok és üde, mert én utána már nem tudtam visszaaludni...
Vendég

Pilla!

Lili is mostanában azzal szórakozik, hogy hajnalban (kb. 3-4 kor arra ébredünk, hogy fent van és hangosan dumál.
Szerencsére egy kis cici után simán visszaalszik. :wink:

Kép
Kép
giga1

Gyors bekukk csak. Dóri ma egész nap üvöltött, most szerencsére elaludt de elég éber. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja. Tegnap végigaludta a napot, ma meg üvöltött eddig. Szegénynek semmi se volt jó, ha mentünk ha babakocsiztunk, ha cumiztunk folyton csak sírt. Én a szélre gyanakszom, van még esetleg babó aki zizi ma ??
Megyek is , kicsit pakolom a lakást.

Ja, még akartam írni, hogy Levi nagyon szép !!!! Gyönyörű szemei vannak!

KépKép
tüccs

Az én lánykám a széltől mindig aluszékony lesz. Ma is aludt már 2-szer 1 órát, pedig máskor 20 perc, fél óra az alvásigénye.
Vendég

sziasztok!

Tiop! Zsani tényleg tiszta te vagy :lol: annyira ari.

Henus: nekem a kisautós kép tetszik nagyon!

Mano: Leviről már nem is írok semmit, egyszerűen annyira helyes, hogy az nem is igaz!

Képzeljétek Lili már 3. napja nem alszik el este egyedül és tökre sír. Ráadásul eddig mindig az apukája fektette le este, de most csak akkor nyugszik meg, ha bemegyek és elaltatom. És éjszaka is 2x kel föl az eddigi 1 helyett. azt is észrevettem, hogy sokkal éberebben és nyugtalanabbul alszik. Nem tudom mitől lehet.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
murphyke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?