Új privát üzeneted érkezett!

tüsike: a laktoherb tea és az urtica urens, ezeket szedem én is,ha kell!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok Lányok!

Úgy néz ki, még a héten megcsászároznak, úgyhogy a jövő héten csatlakoznék, ha befogadtok.

Puszi mindenkinek,

Edina
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

Jól vagyunk,szépen gyarapszunk mi is.
Éjjel megvolt az első hisztis éjszakánk. 1:30-kor evett,2-kor már aludt,majd 3-kor sírt,mert pisis volt,és még utána is úgy,mint akit éheztetnek. Apja sétált fele fel-alá,és ringatta. 4kor el is aludt,de 5-kor már éhes volt,és enni kellett neki. Utána meg 9kor kelt legközelebb. Most is alszik. Én is tudtam vmit aludni,meg délután is fogok azért. Mától már egyedül vagyunk itthon,a páromnak lejárt a szabi. :(

Tüsike gratulálok! Jó égészséget,sok tejcit nektek!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

Tüsike!

Nagyon gratulálok neked!

Tejszaporító: este egy deci barna sör! Komolyan! Én iszom :))
A mellbimbóm nekem sem szoptatásra termett,de a Medela bimbóvédője nagyon-nagyon bejött,Samu szopizik vele ezerrel! Próbáld ki!

Edi!

Szorítunk! Miért kell császár?

Kép
babzsák
 
 


Kérdés

Szerintetek meddig érdemes használni a hasleszorítót? Kár,hogy a hájat nem tünteti el...
De tényleg!! Igazából azt sem tudom,a szülés után mennyi idő alatt nyeri vissza a méh az eredeti méretét... Valaki?? :oops:

Kép
babzsák
 
 


babzsák én úgy tudom kb hat hét ezért van a hathetes szürés :)

Amúgy az én cicim is nehezen szopizható eleinte bimbóvédövel szoptattam de Gergö megtanulta már hogy hogyan kell anélkül úgyhogy lehet késöbb Tüsike neked is alkalmas lesz rá de a bimbóvédö tök jó ötlet azzal megtanulja a babád a szopit ja és gratula akis péntek 13.án született babádnak és neked is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Tejcsire homeopátiás bogyó: Urtica Urens. Nekem a védőnő ajánlotta, ki is próbáltam! Nem mondom, hogy tripla annyi lett a tejem, de legalább nem is fogyott még el!

Nektek is csuklanak a babák??? Marci állandóan... Naponta többször is. Mondjuk a pociban is ez volt...
És szerintem csoda lusta szopi ügyben. Az első 5 percben, míg folyik a tejcsi, addig nincs is gond, de mikor már dolgozni kellene érte, akkor inkább bealszik. Folyton ébreszgetni kell, mert ha meg nem eszik eleget jön a hiszti. Nálatok hány percesek a szopik?

Kép
Kép
nikole
 
 


Szias nikole Nekem is sokat csuklott Gergö eleinte aztán nagyon sokáig nem mostanában kezdte megint de nem szerintem csak mikor nagyon sokat szopizik akkor kezd el csuklani.Amúgy állítólag ez természetes akisbabáknál legalábbis ezt olvastam öket ez nem zavarja.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,

Nekunk is csuklik Athina altalaban miutan felrenyel. En is azt olvastam hogy nem zavarja oket, ezzel ellentetben az a tapasztalat, hogy ot igenis zavarja. Marha merges tud lenni a csuklastol. :D Azt a huuuu de merges vagyok tipusu sirast adja elo olyankor. En altalaban adok neki egy kis tejet olyankor, nem tudom segit-e neki, de legalabb tele van a szaja es nem sir, meg nem a csuklasra figyel :)

Boszibaba: latom mar Gabikanak is kezd dupla tokaja lenni, edes! Remelem tudsz majd delutan pihenni, hagyd a francba a haztartast es csak kettotokre koncentralj...

Tusike: GRATULALOK! Tedd mellre minel tobbet az is segit abban, hogy megjojjon a tejci. Tudom, hogy nehez, meg frusztralo erzes de akkor is probalkozz. Nagyon drukkolok, bizti, hogy sikerulni fog szoptatni elobb-utobb!

Edi: varunk nagyon!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


tegnapi sztarfotonk
Kép Tovabbra sem szeretunk hason lenni, ezert mami minden pelenkazas utan \"erolteti\" a dolgot egy par percig

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok!
Most gyorsan csak ezt az egy oldalt olvastam, bocsi, ha valakinek régebbről nem reagálok, később pótolom.

Tüsike, gratula! Ha van szüléstörténet, és persze fotók, szívesen vesszük! Nekem is jó volt ez a homeós bogyó amit fent írtak a többiek.

Edi, várunk, és szorítunk nektek!

Pannica, miközben írok Athina itt nézeget rám a fotóról, és annyira édes, hogy vigyorgok közben. Hatalmasat nőtt már :D Jól látom, hogy tengerkék a szeme?

Boszibaba, ezek a fotók is szupik, látom Gabikát már érdeklik a játékok is. Kitartás, vigasztaljon, hogy Gabi téged eddig is kényeztetett.... :lol: Remélhetőleg hamar visszaálltok, lehet, az időjárásváltozás miatt nem aludt úgy...

Nikole, Blani is sokat csuklik, Ő is ha félrenyel, ez általában akkor van ha hanyatt fekszik. Evés után ezért sokáig csak oldalt, hasra fektetjük vagy kézben van, esetleg a hordozóban.

Babzsák, úgy tudom, hogy haskötőt nem eü. okokból hordják, mert a méhösszehúzódást nem befolyásolja. Egyébként én is úgy tudom, hogy kb. 6 hét.

Blani baba ma 8 hetes, hogy megy az idő! :o Tegnapelőtt egész nap csak egyszer aludt 3 órát. Délelőtt még elvolt, ha szórakoztattuk, de délutántól este 10-ig nyűgösködött, nagyon fáradt volt. Tegnap szerencsére bepótolta, így én is tudtam kicsit pihenni napközben. Hát ezek a maratoni babázások elég kimerítőek tudnak lenni, főleg, ha már mindentől kényelmetlenül érzik magukat. Max. pár percet van el nézelődéssel, ha már nem rá nézek hanggal jelez, hogy rá figyeljek.
A hasonfekvést nagyon megszokta már, szépen tartja a fejecskéjét. (majd lefotózom)

Közben fel is ébredt....

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Csajok: ma megyünk fülbevalót betetetni...nagyon izgulok....

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok,ha befogadtok,mostmár így babásan!
2007.04.09-én éjjel 22:16-kor megszületett a Gergőkénk császárral!3740 g és 58 cm-el!
Egyenlőre csak annyit,hogy azért lett császár,mert megfordult a drága,kilenc hónapon keresztül koponya végű volt és a szülőszobán faros lett!Egy gyors kép rólunk:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Edi
Megy a drukk!


Nekem a homeo bogyók nem segítettek. Kitartóan szedtem kb 3 hétig, és semmi :(

NIkole,
Márk rengeteget csuklik. színte minden kajálás után kell teával itatnom a csuklás miatt. Arról is hallottam, hogy egy kiskanál citromlé jó erre, de ehhez nem folyamodtam, korai még neki a citrusféle.

gyanixi,
Sok sikert a fülcsi betevéshez!

pannica,
Athina tök jó tartja a fejét, én azt hittem, még a korábbi hasonfekvő képek alapján, hogy tökre szereti a hasonfekvést. Nagyon helyes kiscsaj, elfogadnám menyemnek :) Jó sokat nőt. Hány kiló most?

Néhány tegnapi kép Márki Márkról :D :
[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 716.65.jpg[/img]


Kép

Kép

Kép
dijcsi
 
 


Kép

Kép

tegnap nálunk is hasonfekvést erőltető nap volt... utálja, de pár percig bírja sírás nélkül...

Kép
dijcsi
 
 


dijcsi: nagyon édes Márk és mennyi haja van...
Íme fülbevalósan...
Kép

Kép
gyanixi
 
 


Kép

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok! :lol:

Mára már visszaállt a rend,Gabika jól aludt az éjjel szerencsére! Úgy látszik vmi front volt. Nálunk mióta nem fütenek este és éjjel hideg a lakás,és a picinek be kell melegítenem,mert fázna.
Nem semmi az időjárás se. Egyik nap még nyár,most meg hiába süt a napocska,de nagyon fúj a szél és vissza is vettem a tavaszi kabátom.

Friss képeket hoztam:

Így jelzek anyának,ha éhes vagyok :lol:

Kép

További képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

A csuklás nálunk is mindennapos, de Kyrust tényleg nem zavarja, van, hogy álmába csuklik és totál nem ébred fel rá!
Viszont én azt is hallottam, hogy a fátástól is lehet, szóval esetleg azt is érdemes ellenőrizni, hogy nem fázik-e!
Mi próbáltuk a citrom cseppet, de nem ajánlom, mert mi buktunk tőle...utálta, visított tőle, és még ki isbukta a megevett adagját, tehát én gyorsan elfelejtettem ezt a citromosdit...viszont Kyrus ilyenkor nem hajlandó inni, szóval nekünk megmaradt az, hogy végigvárjuk a csuklás végét (van hogy 20 perc :cry: )

A babók nagyon édesek, olyan fejlettek, szépen tartják a fejüket :)

Bár szerencsére evvel nincs gondunk, nálunk Kyra imád hason aludni, hason lenni, igazából ő háton utál lenni, talán ezért is van, hogy ő már pár naposan emelgette és forgatta a fejét, és azóta csak ügyesedik, szóval jó izomzata van hálistennek!

Boszibaba sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok, de egy egy ilyen belefér, ha különben meg olyan tündér mint ahogy irtad :wink:
Nagyon rossz volt nekünk is, mikor apa visszament dolgozni, pár napig nem is igazán tudtam mihez kezdjek egyedül, de szerencsére már megszoktuk, és egy-egy nap kivételével mikor Kyra nagyon rossz, és rengeteget van fenn, alig alszik, sikerül a háztartást is rendbe tartani, meg vele is foglalkozni, meg még pihenni is :)
De ha rossz napja van akkor semmit nem lehet tőle csinálni...volt már olyan, hogy egész nap 1 órát se aludt, csak nézelődöt, meg csak a séta ringatta el egy kicsit, ami közbe persze én nem tudok aludni :lol:

Benkoka üdv közöttünk, jó, hogy már te is itt vagy, vagyis ti is itt vagytok :)

Gyanixi, milyen lett a fülbevaló? Képet kérünk :)

A méhösszehúzódás én is ugy tudom, hogy 6 hét, és a haskötő szerintem addig hordd amig a legkisebb méretre össze nem tudod húzni, utána már felesleges! Nekem nagyon jól bevállt, már alig van valami...bár a hájat sajna nem tünteti el, de hát azt majd a felülések :lol:
Csak már végre csinálhatnám!

Tényleg, császárosok, a felülésekkel mi a helyzet? Azt is csak 6 hét után lehet elkezdeni? Vagy azt ki mikor kezdte? :roll:

Tusike, gratulálok, és tényleg tedd minnél többet mellre, a bimbóvédő, kiemelő tényleg nagyon jó, szóval használd! Drukkolok, hogy sikerüljön :)

Edi, tényleg miért lesz császár? Remélem nincs baj! :shock:
Drukkolunk, és amint tudsz majd gyere mesélni és hozz képeket :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra én azt hallottam hogy a császárosok 6 hónapig nem tornázhatnak.Szerintem ez a seb miatt van mert hiába nem nagy mütét azért mégiscsak varrva vagyunk a méhünk is odabent meg a hsfalunk is.Nekem a vakbél mütétem negyed akkorra vágás és hat hónapig nem emelhettem nem tornázhattam szerintem akkor erre is ugyanaz érvényes :):):):)

A képek nagyon édesek Réka nagyon cuki lett a fülbevalóval:)

Boszibaba nekünk is sokat veszi Gege a szájéba a kezét de nem az jelenti nála hogy éhes ö olyankor sír. Igaz máskor egyáltalán nem sír.

Képzeljétek el sem hiszem hogy Gege a babakocsiban már emelgeti a fejét elöre olyan mintha ülni akarna :):):):) Nagyon akar mindent a gyerköc nem is tudom mi lesz velem ha már a tudását akarja majd ily módon szélesiteni rohanhatok majd utána ezerrel :)

Egy tegnapi kép :)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok lányok!

Csatlakoznék én is hozzátok!
Április 8-án megszületett pici fiam.3000 gramm és 52 cm.
Kicsit hamarabb jött a vártnál,de minden rendben van vele.
Igyekszem sürün jönni közétek csak mivel nekem a 3-ik gyerkő,gyakorolnom kell a szétszakadást száz felé.
Balázs babám nagyon jo fiu.Eszik,alszik,nézelődik.Tejcink rengeteg van.
Én is császárral szültem,mert a rövid köldökzsinor miatt nem tudott befordulni.
Lenne is egy kérdésem:Ti mikor mertétek zuhanyzásnál jobban áztatni a sebet?Én engedem rá,de egy perc után már nem merem.
És az ülőfürdővel megvártátok a hat hetet?
Köszönöm előre is a válaszokat.

A babák nagyon szépek,és milyen gyorsan nőnek :lol:
dorcacs
 
 


akíra: már van ott fentebb fülbevalóskép Rékáról, csak lehet, h annyira nem látszódik!
Amúgy elég jól viselte...én rosszabbul, teljesen kész voltam, kint maradtam a váróban, ott izgultam.

Kép
gyanixi
 
 


heló!

hogy telik az idő!!!!!! :shock: holnap leszünk negyed évesek :lol: :lol: pedig olyan mintha tegnap szültem volna.

képzekjétek,pici fiamnak nem izlik az alma.de az almás sütőtökös papit meg imádja :? ki érti ezt.tényleg ti már adtok a babóknak ilyeneket????

Mostanában olyan furi a drágám.egész nap alig alszik,amitől este olyan fáradt hogy 7-9 ig ordítás van.már eléggé elfáradtam.van hogy fél nyolckor még lekell vinnem.de olyankor sem alszik csak nézelődik a nagy világba.

ti hogy váltotok a cumisüvgen cumit???én most vettem a Patriknak ujjat de abból nem hajlandó enni.pedig a másikat már nagyon kiszivta,attól félek stéttszakad egyszer evés közben.


nektek is van olyan érzésetek mintha rugdosnának belülről??olyan furi.ha nem betegedtem volna meg azthinném terhes vagyok.

torna:nekem a dokim azt mondta a 6 hetesen hogy már nyugodtan tornázhatok.

gratulálok az újj anyukáknak,és sok sok tejet nektek.

minegyik baba nagyon édi.
kismama18
 
 


Sziasztok!

Ma voltam 6 hetes kontrollon. Minden rendben, a vágás már alig látszik. Azt mondta a doki, hogy mostantól már jöhet a házasélet is. Szegényt nem akartam elkeseríteni, hogy már túl vagyunk rajta pár napja. :oops:
Én is kérdeztem a tornát meg a felüléseket és azt mondta, hogy mostantól kezdve bármit csinálhatok.
A homeós bogyókból mennyit kell bevenni és milyen időközönként???

Körkérdés:
Írt fel a dokibácsi fogamzásgátló tablettát: "Cerazette" (ha jól olvasom a recepten) Szedett vagy szed valaki ilyet??? Csak mert most rám hozták a frászt, hogy valakinek 3 napon belül elapadt a teje miután szedni kezdte (és még terhes is lett). Ez a tej-elfogyós dolog nagyon érdekel, mert most éppen már alig van nekem is, és ha még ebből kevesebb lesz, az nem lesz elég Balázsnak.
Szóval ha bárkinek van erről infója, légyszi írja meg. Mert addig nem akarom kiváltani a receptet.

Tündériek a babák, mind egytől-egyig!
Teszek fel én is párat:
Kép Kép Kép Kép [img]

sch.judit
 
 


Sziasztok!

Nika,.
Gege nagyon édes. olyan kis virgonc mosolya van :wink:

sch.judit,
Balázs tündéri! A második képen úgy hasonlít Márkra, ráadásul nekünk is van egy képünk, ahol ugyan úgy fekszik :D

benkóka,
Jaj, de drága a pici manód!! Üdv itt !!

Kismama 18,
Én is 3 hónapos kortól szeretném elkezdeni adni az almalevet, illetve sárgarépalevet Márknak. A pépekre azt mondja az orvos, hgoy 4 hónap. Egyébként te hol veszed az amát? Én arra gondoltam, hogy biopiacra megyek majd, mivel nincs almaszezon, az agyonpermetezett supermárketes almákat meg nem fogom adni neki. Ja, és a pépet te csinálod, vagy készen veszed?
egyébként én is tápszeres volt anno, és anyum azt mondta, hogy már másfélhónaposan elkezdte a hozzátáplálást... Hát nem tudom, azóta is jól vagyok. Lehet, hogy tudtak valamit?!

Kép
dijcsi
 
 


Sziasztok!

Meg csak acsingozok ide, de lenne egy kerdesem, amiben sztem biztos tudnatok segiteni: Hasleszorito. Szules utan sokan mondtak, hogy jo, mert a bor hamarabb es szebben visszanyeri eredeti formajat. De melyik? Az, amit gyogyaszati segedeszkoz boltban arulnak es olyan tepozaras? Vagy csak siman a hasleszorito bugyi? Ha van vmi tapasztalatotok, legyszi irjatok!

A babak gyonyoruek, egyszeruen nem tudok mast irni!

Tovabbi szep napot nektek!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


A babák egyszerüen gyönyörüek nem tudok én sem betelni velük.:):):):)

Gege még szopizik és ráadásul egy hete nincs táp sem szóval amig bírja de max 6 hónapig semmi más hozzátápi nem lesz.Én legalábbis nem szeretném elöbb kezdeni de aztán meg már alma ,krumpli,csirkehusi pürésitve szerintem nyugodtan mehet.

nika70
Salgótarján
 
 


Na sziasztok :)

Gyanixi, igen pont mikor elküdtem a hosszú irományomat vettem észre, hogy közbe feltettél fülbevalós képet, csak már nemvolt időm újra irni, és megdicsérni a csini csajszit :)

Macsek, én használok hasleszorítót! Nekem nagyon bejött, már majdnem teljesen eltűnt a hasam, szerintem egy kicsit még tud rajta segíteni, de a végén már csak a felülés hozhatja vissza eredeti állapotába, de én ajánlom mindenképpen!
Én a gyógyászati segédeszköz boltban kaphatót használom, ha a dokid felirja receptre, akkor 13000 forint helyett csak 5000 körüli az ára, már nem emlékszem pontosan!
Persze ez vastagabb mint a bugyis cucc, de én ugyse fogom ezt nyáron már használni, mert addigra már nem lesz értelme, akkor már csak a torna lesz hatásos, ugyhogy szerintem ez is pont megfelel a célnak!
Meg nekem nem volt szimpi a "nagymamabugyi" amit bugyira kell húzni...de ez persze az én véleményem :)

Balázs baba nagyon édes, nagyon szép a bőre, édesen mosolyog, és azok a tappancsok :D

Nah, akkor a tornáról azt hiszem meg fogom én is kérdezni a dokimat, ha megyek a hat hetes kontrollra!
Ja, a fogamzásgátló gyógyszer és mellékhatásai engem is érdekelne, mert én is szeretnék szedni...de ha ennyi mellékhatása van... :shock:
Szóval akinek van tapasztalata e téren ossza meg velem is, mert érdekel :)

Dorcacs, én nem áztattam a sebem, amig ki nem vették a varrataimat, csak utána! Utána már viszont nyugodtan! De nekem eltelt jó pár nap mire megszoktam és hozzá mertem érni...de ez biztos csak az én flúgom :oops:
Viszont én tegnap már nem bírtamellenállni egy jó kis kád meleg víznak, ugyhogy én már fürdőztem...ugy gondoltam ha már nem fáj, és nem is érzem, hogy vágtak, és tök jól vagyok, már nem is viszket meg semmi, akkor miért ne...lehet rosszul gondolom, de...én fürödtem :)

Nika, ez a kép Gegéről...haláli, nagyon édes, Kyrusnak is nagyon bejön :wink:

Na most megyek :)
Szép napot nektek :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


kismama,
tök durvaa,de én is szoktam érezni olyat, mintha gyerek rúgna a hasamban... :lol:
húúú a kajcsi szerintem még nagyon korai.a tápos babák hasa sem fejlettebb mint az anyatejeseké.de persze te tudod.és tény hogy régen már 6hetesen hozzátápláltak...nemvéletlenül ez már nagyon nem ajánlják...
Ja és nekünk is volt ilyen nehezenalvós időszak :? nálunk az jött be, hogy besötétítettem,meszüntettem minden zajt és cumi,simi.akkorát aludt... :lol: :lol:

akira,
gratulálok az egy hónaphoz!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Köszönjük szépen :)

Az egy hónap örömére ma végig ringatni kell a drágaságot, különben nem alszik :D

Megyek is ringatni :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


bacilivi:

én ugy tom hogy 3 hónapos kortól lehet adni neki almát meg sütőtököt.csak nekem az almát külön nem eszi meg,egyben viszont igen.de a doki nénit is felhivtuk és azt mondta hogy nyugodtan.meg én 2 hónaposan már rendesen kaptam ilyeneket és makk egészséges vaok :lol: :lol: ja és én csinálom mert akkor tom hogy mi van benne.mert a boltira irnak olyanokat hogy majd lehidaltam :shock:

fogamzásgátló:

énis cerezettet szedek(nemtom jól írtam e.)igaz ma egy hete de eddig semmi bajom tőle.emellet normális ha megbetekszel ugyhogy talán annyi a szar benne hogy nemtod kiszámítani olyan pontosan mint más tabiknál.szoptatni nem szoptatok ugyhogy a tej apadás nemapadás témában nemtok hozzászólni.terhességhez sem nagyon de remélem nem "baszik"ki velem a doki bá olyan gyógyival ami nem biztonságos.majd szerdán leinfózom tőle,azt majd megirom.
kismama18
 
 


macsek: én kaptam hasleszorítót,tépőzárasat, de nem használtam. Egyszer akartam feltenni, de ilyan marha erős az egész, h magamra sem tudtam szerelni, pedig nincs vastag derekam egyáltalán. De nem is kellett, nekem a császár után homokzsákot tettek a hasamra, szerintem ez nagyon jó volt. Már teljesen lehúzódott a hasam, tényleg már csak annyi, h nem olyan izmos, mint előtte volt!!

Kép
gyanixi
 
 


ne tudjátok meg kisfiam mire képes majdnem felül :):):):):) nem hiszitek el de rakok fel képet igaz félig ülö helyzetböl mert fel van emelve a kocsi támlája kicsit de akkor is :D:D:D:D:D:D:D:

nika70
Salgótarján
 
 


a képek bizonyosság nem segítettem neki teljesen egyedül :)

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Mamik,lenne egy kérdésem..
Azt mondta tegnap a szülésznőm,hogy mivel hétfőn megyek hozzá ctg-re (holnap nem lesz bent), és már szűk 2 ujjnyira nyitva van a méhszáj,megrepeszti a burkot,ha akarom,és akkor hétfőn meglesz a Bogi.. Namármost nekem mind a két szülésem legelején elfolyt a magzatvíz,nem tudom,milyen a burokrepesztés..
Valakinek repesztettek burkot???? Fáj??? :oops: :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami
nekem szülés közben repesztettek és el kell, hogy mondjam, hogy fájt. felért egy fájással. nem akarlak azért elkeseríteni, de nekem így volt. :cry:

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok Lányok!!!!

Bacilivi, Pannica, Betti, Lilo, Gyanixi, Akíra, Nanett, Rekanna (és bocsi, ha valakit kihagytam), köszönjük a jótanácsokat és a drukkot!!!! Úgy tűnik, visszajött a tejcsim, egy hét kemény próbálkozás eredménye, most már újra 600-700ml van, kicsit néha le is fagyasztok, mert Laura olyan 550-650-et eszik egy nap. Ja és képzeljétek, márcsak egyszer kelek fel éjszaka hozzá, a 2. 6-7 óra körül van, talán kipihenem magam végre.

Ha valaki még olyan szituban van, mint én (megcsappant a teje), akkor ajánlom a sok ciciretételt, minden kajcsi után kemény fejést, Lactoherb és Hipp Natal teát, mást nem szedtem, csak ezekből sok folyadékot ittam.

Gratula az újdonsült mamiknak!!! Tüsikének, Benkokának és Dorcasnak!!!

Carezette:
én szedem, ez a 3. hete, nem érzek mellékhatást (nekem tutira Laura egésznapos sztrájkjától csappant meg a tejcsi, persze az azt követő mellgyulladástól), szóval nem hiszem, hogy a tabletta mellékhatása, nem lett pattanásos a hátam, sőtt szebb, mint volt :). A mensim is megjött közbe, igaz nagyon kevés volt pár csepp pár napig.

Mostantól próblok újra rendszeresen jönni és visszakapcsolódni hozzátok.

Találkozóról vmi hír?

A fotók tündérik!!! Én is keresek egyet :)

Jó hétévégt!

[img]
Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 919.59.jpg[/img]
Kép

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Egy fotó lemaradt

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


na újra
Kép

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


barbamami,
nekem ugyan úgy kezdődött a szülés, hogy csordogált a magzatviz, de mint kiderült valahol fönt repedt meg a magzatburok, ezért a korházban lent is repesztették. Nekem abszolút nem fájt. Nem mondom azt hogy kellemes volt, de semmi fájdalmat nem éreztem.
Nagyon drukkolok a szüléshez! Hajra Bogi!! :D :D

Kép
dijcsi
 
 


Barbamami

nekem csak tágulásos vérzésem volt amikor bementünk a kórházba, némi fájással. Doki egyből burkot repesztett. Nekem abszolút nem fájt. Sőt, az elsőnél is burokrepesztésem volt, ott sem fájt. Semmit nem éreztem, csak azt, amikor hirtelen elöntött a víz. Na és persze utána beindulnak a fájások..... De onnantól számítva neken 3 óra alatt megvolt Zita, és Áron is. Én engedném a helyedben, mint ahogy engedtem is. Jobb rajta túllenni. Különben szerintem kb olyan érzés mint a rákszűrés. Lehet hogy annak fáj, akinek fájás közben csinálják. de hát neked sem lesz fájásod még akkor.Csak ne nézd hogy milyen "szerszámokat" vesz elő a doki :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval hajrá!!!!!!

Gyanixi
Szép lett a fülbevalós kiscsaj. nekem képzeljétek el, úgy elbaszták a fülbevaló belövést Zitának hogy kivettem a fülbevalót, és most hagyom hogy összenőjön a lyuk. Túl fenn és nagyon a szélén volt a lyuk. Szóval mindenhol, csak ott nem ahol lennie kéne. Tiszta idegbeteg voltam... :( Most ha benőtt , akkor a kozmetikusom fogja neki megcsinálni. És ott leszek a lyukasztásnál, mert látni akarom hogy hova teszi a lyukat. Nektek tűvel vagy belövővel csinálták?

Nika
Nem semmi Gergő. Nagyon ügyes. :) Akkor te már lassan félig ülve is tologathatod őt.

Különben végignéztem a képeket, mindegyik baba nagyon szép. De a mostani képek közül nekem Laura tetszik a legjobban a piros ruciban. Nagyon édi.

berzkat
 
 


Sziasztok!

Barbamami! Nekem is volt burokrepesztés,és semmit nem éreztem,sőt,még viccelődtünk is közben,hogy ha sérülne Samu fejbőre,akkor Zorro-t,vagy Supermant kérek-e rá...Szerintem ettől tarts a legkevésbé.

Luisa!
Hihetetlenül jól nézel ki,teljesen irígy vagyok! Tegnap sirukáztam apának éppen,hogy ha tudtam volna előre,hogy szülés után ennyire szarul fogok kinézni,biztos mutogattam volna magam terhesség előt,mert nagyon király nőci voltam :lol: Mikor leszek vékony,75B-s mellű, nem csüngő hasú ??????

Samu túl van az első igazi hisztin,túlpörgött,nem bírt elaludni,csak cicit követelt,így a hasa is megfájdult. Elég komoly volt...
A köldökcsonkja tegnap esett le,és tegnap mértem először. 4080-nal született,és tegnap este 4560 g volt. A fél kiló hízás 2 hét alatt azt hiszem elég jó :)

Amennyiben megtanulom kezelni a picasa-t,teszek fel képeket nektek!
Illetve megadom a linket!!!

http://picasaweb.google.com/johanna.mozes/Samu_070420

Kép
babzsák
 
 


Babzsák

gratula a fél kg-hoz!!!! Magaddal meg ne legyél türelmetlen, hidd el, hamar lemennek a kilók, a pocimmal még én sem vagyok kibékülve, de a többi már elég jó, ja és köszi a bókokat :).

Lányok:
ti mikor lehet tornázni? Ti már tornáztok?

Gyanixi:
cuki a lány a fülbevalóval :), mi is tervezzük a füllyukasztást.

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok! :lol:

Éjjelente már annyi tejem van,hogy az első 2 reggeli etetésre cicizéssel elég neki csak anyatej! Ennek nagyon örülök! :D
Luisa nagyon csini vagy,és nem semmi a kislányod,egy tündérke! :lol:

Barbamami nekem tágulásos vérzésem volt,a doki repesztett burkot,de meg se éreztem. :D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mamik,nagyon szépen köszönöm a burokrepesztéshez a hozzászólásokat! Mivel a többségnek nem fájt,reménykedem :roll: :oops: .. Hétfőn mindenképpen szeretnék már megszülni. Bogi ANNYIRA nyom már,hogy nemcsak elöl fáj a bordám,már hátul is.. :roll: Na meg hát azért már irtó kíváncsi vagyok rá :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


kismama,
hát ezzel a hozzátáplálással kapcsolatban mindenki mást mond :? igazából csak a véleményemet írtam le, úgy csináld, ahogy neked és Töpidnek a legjobb.

barbamami,
nekem már ugyan szivárgott a víz, de valahogy "rossz" helyen repedt a burok, ezért nekem is repesztettek.Semmit nem éreztem, csak hogy folyik valami belőlem.lehet csak akkor fáj, ha valaki még nem tágult...nemtom. :shock:
HAJRÁÁÁÁ BOGIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!emilt megkaptam,igyekszem válkaszolni :D :D

nika,
mintha Dalmit látnám...ő is így hasizmozik...ÉDII :lol:

luisa
HIPPHIPP HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Téényleg nagyon örülök és gartulálok a kitartásodhoz!!!!!!!!Szuper!!! Laura nagyon édi!!! Te meg bomba kismami vagy...!!!!!!!!!!!!

Asszem nem meséltem, hogy hogy megviselte Dalmacit a költözés... :? Ugye ő 1szer szokott éjjel kelni, de itt első nap 4szer kelt..aztán 3szor.... :? :? Remélem helyrejön a kiscsaj hamar! Többi baba hogy viseli a környezetváltozást?
Vendég
 


luisa nagyon nagy gratula a tejcsihez és a kislányod tündéri:) nekem is a piros rucis jön be :)

nika70
Salgótarján
 
 


Luisa,
Laura tündéri!!! Na és az a piros rucis kép egyszerűen isteni!! :D Te meg tök jó csaj vagy :D Nagyon csini vagy így szülés után!

bacilivi,
Huuu, remélem rendeződik Dalminál az éjszakai kelés. Mi még mindig a régi lakáson vagyunk :? MÉg mindig várjuk a használatbavételit... Van egy olyan érzésem, hogy május közepe lesz, mire teljesen átcuccolunk, és ott alhatunk. Én is tartok attól, hogy nehéz lesz Márknak a környezetváltozás. És milyen az új lakás ? és a környék? KÉpzeld, én már felvettem a kapcsolatot a XVII kerületi kismamákkal, és már van egy pár tel.szám: védőnő, doki. Lesz hova csörögni vészhelyzetben...

boszibaba,
Gabika milyen kis ducipofi lett :D Szépen fejlődik!

gyanixi, benkoka,
Bejelöltelek titeket az iwiwen, remélem nem gond :wink:

nika,
Gege nagyon ügyes kiskrapek!

babzsák,
megnéztem Samut. Tök jó husiban van! :wink:

Mi jól vagyunk. Most jöttünk haza a sétából. Márk elég nehezen aludt el, de végre sikerült neki, és még mindig alszik. Mostanában sokszor követeli, hgoy vegyem ki a babakocsiból ha a parkban vagyunk. Ilyenkor bömböl, de ha kiveszem elkezd nézelődni, és megnyugszik.
Benne leszünk a májusi Kismama magazinban, a "hónap kismamája" rovatban. Nem tudom, hgoy milyen képek lesznek, mivel még én sem láttam, de nagyon kváncsi vagyok.
MÁr nagyon várom, hogy vége legyen a költözésnek, mivel már itt sem vagyunk, és ott sem vagyunk. A fele cucc itt van, a másik fele már ott... Ma kerestem egy plédet, aztán eszembe jutott, hogy azt már becsomagoltam, és átvittünk... na és még egy csomó dologgal így vagyunk :?
A lakás egyébként nagyon szép lett, már csak jó lenne lakni benne...

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
dijcsi
 
 


csajok kinek milyen tünettel járt a mellgyulladás, már akinek volt... és volt-e valakinek úgy mellgyulladása, h nem volt csomó benne?Mert nekem megint ez van, már harmadjára...

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Csajok gyönyörű tényleg mindenkinek a babája :lol: :lol:
mindegyikről csak ugyanazt tudnám írni. :lol:

Gyanixi
nekem 38 fok felett volt a lázam, nem volt piros sem a cicim, csak annyira volt kemény egy helyen mint mikor tele van tejjel. mikor fejtem enyhült a dolog. ja és fájt mikor hozzáértem.

jobbulást. :cry:

Kép
Kép
bbeti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?