Sziasztok!
A csuklás nálunk is mindennapos, de Kyrust tényleg nem zavarja, van, hogy álmába csuklik és totál nem ébred fel rá!
Viszont én azt is hallottam, hogy a fátástól is lehet, szóval esetleg azt is érdemes ellenőrizni, hogy nem fázik-e!
Mi próbáltuk a citrom cseppet, de nem ajánlom, mert mi buktunk tőle...utálta, visított tőle, és még ki isbukta a megevett adagját, tehát én gyorsan elfelejtettem ezt a citromosdit...viszont Kyrus ilyenkor nem hajlandó inni, szóval nekünk megmaradt az, hogy végigvárjuk a csuklás végét (van hogy 20 perc
)
A babók nagyon édesek, olyan fejlettek, szépen tartják a fejüket
Bár szerencsére evvel nincs gondunk, nálunk Kyra imád hason aludni, hason lenni, igazából ő háton utál lenni, talán ezért is van, hogy ő már pár naposan emelgette és forgatta a fejét, és azóta csak ügyesedik, szóval jó izomzata van hálistennek!
Boszibaba sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok, de egy egy ilyen belefér, ha különben meg olyan tündér mint ahogy irtad
Nagyon rossz volt nekünk is, mikor apa visszament dolgozni, pár napig nem is igazán tudtam mihez kezdjek egyedül, de szerencsére már megszoktuk, és egy-egy nap kivételével mikor Kyra nagyon rossz, és rengeteget van fenn, alig alszik, sikerül a háztartást is rendbe tartani, meg vele is foglalkozni, meg még pihenni is
De ha rossz napja van akkor semmit nem lehet tőle csinálni...volt már olyan, hogy egész nap 1 órát se aludt, csak nézelődöt, meg csak a séta ringatta el egy kicsit, ami közbe persze én nem tudok aludni
Benkoka üdv közöttünk, jó, hogy már te is itt vagy, vagyis ti is itt vagytok
Gyanixi, milyen lett a fülbevaló? Képet kérünk
A méhösszehúzódás én is ugy tudom, hogy 6 hét, és a haskötő szerintem addig hordd amig a legkisebb méretre össze nem tudod húzni, utána már felesleges! Nekem nagyon jól bevállt, már alig van valami...bár a hájat sajna nem tünteti el, de hát azt majd a felülések
Csak már végre csinálhatnám!
Tényleg, császárosok, a felülésekkel mi a helyzet? Azt is csak 6 hét után lehet elkezdeni? Vagy azt ki mikor kezdte?
Tusike, gratulálok, és tényleg tedd minnél többet mellre, a bimbóvédő, kiemelő tényleg nagyon jó, szóval használd! Drukkolok, hogy sikerüljön
Edi, tényleg miért lesz császár? Remélem nincs baj!
Drukkolunk, és amint tudsz majd gyere mesélni és hozz képeket