Sziasztok!
Andi!
Utólag NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!Gyanús vagy nekem,remélem,nem kell menned a májusi inszemre.lehet,hogy te leszel az e havi titkos befutó
Drukkolok,és még emlékszem,hogy mit mondott a jósnő(23.-a mindjárt itt van)
Muszkuru!
Esztike valóban gyönyörű.Együttérzek az éjszaka miatt,szerintem hasonló lehetett,mint a mi első éjszakánk itthon.50 perc szopi,10 perc alvás,40 perc sírás,és ez ismétlődött egész este.Megnyugtatásképp mikor igazándiból beindult a tejem sokat javult a helyzet
Látom Esztike körül van véve nyuszis dolgokkal,biztos nyúlgyereket is imádni fogja,bár azt nem tudom,hogy mennyire lesz kölcsönös.Lehet,hogy nyúlgyerek jövő ilyenkorra méretesebb fülekkel fog rendelkezni
+a szőre is lehet,hogy megfogyatkozik,nem kell porszívózáson gondolkoznod.
Kis_Plutó!
Remélem kezdtek kilábalni a betegségből,és Esztikének nincs semmi komoly baja.Gerda kb.2és fél hónapos koráig szürcsögött,nem volt megfázva,meg az orrából sem folyt semmi,és mégis.porzsívóztuk+sterimar orrsprayt használtunk aztán egyszer csak elmúlott.
Hoppá,Anyusziszi!
Sajnálom,hogy nem jött össze ez a hónap.Hihetetlen,hogy ennyire egyszerre történik veletek minden.Csatlakozom Melihez,reméljük jövő hónapban máshogy kerültök szinkronba.
Mókuska!
Ennyit vasalni
Még van tejed,vagy már csak megnyugtatásra használja Dani?
Jól emlékszem,hogy te dícsérted a pesztonka mellszívót?Vettem egyet egy hónapja,és egy nap alatt gallyra vágta a mellbimbómat
Mamen!
Drukk,hogy még megforduljon a babóca,és összejöjjön az apás szülés.
Vvviki!
Örülök a pontos és fájdalom mentes pirinek
Bea!
Szerintem is nagyon jól sikerült az a fotó rólatok
Icus!
Engem is érdekelne,hogy mit dolgozol Chelsea-nél.
Nektarin!
Már biztos a baba mozgását érzed.De jó is az
Málna!
Jó dolgozat írást.
Szerintem is nyugodtan reménykedhetsz még a hónapban,ez még nem olyan alacsony hő.És valóban vannak cifrább görbék is.pl.az enyém sem volt tankönyvi.Kíváncsian várom a holnap reggeli hőd
következő tesztet mikorra tervezed?
Meli!
Örülök,hogy jók lettek az eredmények.Az allergiát sajnálom.Nekem a terhesség alatt szerencsére nem jött ki,biztam benne,hogy talán örökre elmúlt,de sajna úgy tűnik,idén már nem úszom meg
Mi finomat ettél az étteremben?
Remélem nem hagytam ki senkit
Voltunk Gerdával csípő uh.-on,és úgy néz ki,hogy szerencsére minden rendben. A jobb egy kicsit kötötteb,tornásztatni kell+jún.ba még 1 kontroll,de lényeg,hogy nincs baj.Egyébként élvezzük a jó időt,nagyokat sétálunk,mindig más babával,már két vőlegény jelöltünk is van
És ha már mindenki így belejött a képrakásba,én is rakok egy frisset