Új privát üzeneted érkezett!

Panda! Nagyon megértem, egyébként valami hasonlót érzek én is, és rossz, ha éppen nem vagy szinkronban a többiekkel, az olyan bántó tud lenni, ha meg nem szólsz a dolgaidról, az meg őszintétlen.

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda!!! Miért is vagy olyan halk???? Csak nem te vagy a merénylő?! :shock: :shock:
Vendég
 


Pandácska álma:
Doki azt mondja uh után hogy okés minden a pociban kezdhetem is szurni magam 5 nap múlva. Megkapom a recepteket elmondja hogy milyen vizsgálat kell(mert még Ekg HIV és Hepa szűrést is kell az tuti) meg hogy mi fog történni és kisétálok. Megyek kiváltom a szurikat közben mosolygok.

Valóság:
Nem tudom remélem hogy okés lesz a poci tartalom és nem közli velem hogy még kell fogigátló vagy más szörnyűséges idő lassító izé. És hogy kíméletesen fogja elmondani a következményeket vagy ne is mondja mert tudom és nem akarom élőben is hallani mert olyan sokkolos pityergős fajta vagyok.
Vendég
 

 
 

Mo,
merénylő? milyen merénylő?
Vendég
 


Egyébként képzeld Panda, ma bent volt a munkahelyemen az egyik tanárnő, éppen 28 hetes terhes és lombikbabát vár! Ráadásul 40 évesen sikerült fagyasztott embrióból, szóval szuper és nagyon boldog.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát ez marha nehéz, nagyon megértem. Ez kb. a lesz szívhang, vagy nem típusú érzés lehet. Nagyon szeretném, hogy sikerüljön!

Zora
Kép
zora7
 
 


ÓÓóóóó! Pandácska! Nagyon megértelek. De, az idő nekünk dolgozik ne feledd!!!! :wink:
Szóval, nem te vagy a merénylő. Ok. Akkor nyomozok tovább. Zora nagyon tereli a szót, kezd gyanús lenni... :shock: :shock:
Vendég
 


Panda, nem tudod, hogy a Closty után miért kell progeszteronpótlás? Illetve miért mondta ma a doki, hogy a Closty hatása 2-3 hónap alatt alakul ki, nem az első ciklusban?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Én is :D tudom hogy valaki 10évet vár rá és nem vagyok hozzá képest sehol meg fiatal vagyok türelmesnek kell lenni stb stb de most egy kicsit elegem volt ebből és nagyon akarom hogy sikerüljön. És sikerülni is fog mert azt mondják az akaraterő csodákra képes!!
Vendég
 


Zora,
Nem tudom én closty mellé nem kaptam progit viszont az nem egészen igaz hogy nem az első hónapban pl nekem az első hónapban tök jól hatott és utánna nem. Meg akik szedik szinte mindenkinek már az eslő hónapban érleli a tüszőket szépen. mennyit kell szedned?
Vendég
 


Dehogy Panda, a nőnek már van egy fia, akit 24 évesen szült. Különben meg szerintem nincs ilyen különbség, nagyon sokat lehet élni és fájni 2 év alatt is. Ez nem korfüggő, hanem érettség kérdése, meg talán a szív belső parancsa. 18 évesen éppolyan hevesen vágytam a gyerekre , mint most.

Zora
Kép
zora7
 
 


Még csak holnap lesznek részletek. Majd megírom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Okés. Sokaknak sikerül clostival és azért az már nagyon jó hogy történik veled valami pozitív irányban.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Andi, igy utólag BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

Kezdem azt hinni, hogy mindenkit "tavaszi fáradtság" gyötör....
Tulajdonképpen a mensim megjövetelekor azt hittem, hogy nem visel meg a dolog. Erre hétfőn este jött egy sms, hogy egy ismerősünk szült, kedden a munkahelyen pedig 2 kolléganőm jelentette be, hogy terhesek - ettől az agyam nagyon elkezdett pörögni, hogy nekem miért nem sikerül, és azóta hiába próbálom kikapcsolni az agyamnak azt a részét, ami ezzel van elfoglalva, egyszerűen nem megy.....Ezért is nem jöttem, mert gondoltam, ha nem olvasom a babanetet, akkor könnyebb lesz kikapcsolni az agyam - hát, nagyon nem megy, pedig tudom, hogy ez a görcsölés, egyáltalán nem vezet jóra......

Mo, örülök, hogy jöttél!!! Most már tényleg nagyon hosszú lett ez a ciklusod - a következő reméljük megint jó lesz - vagy babás :wink:
Jelenleg még nem mérem a hőmet - már azon is agyalok, hogy tiszta fölösleges ez az egész hőmérőzés, hisz másoknak anélkül is sikerül, és úgy sem attól lesz a baba....lehet, hogy néhány nap múlva véleményt változtatok, de egyelőre nem akarom a hőmet lesni....

Ind, sok szerencsét a vizsgához!!! - sikert azért nem kivánok, nehogy visszatapsoljanak :wink:

Panda, neked nagyon szoritok, hogy mosolyogva gyere ki a dokitól!!!!

Zora, a római út után azt hittem feltöltődve jössz vissza, erre tessék!!! És még képet sem hoztál! Azért örülök, hogy jelentkeztél :wink:

Krisz, veled is mi van???? Te nem szoktál hiányozni!

Éva, légyszi, most már te is gyere és számolj be magadról, az érzéseidről, vagy bármiről, ami foglalkoztat!

Ági, veled mi a helyzet? Amióta babás lettél, nagyon el vagy tűnve...

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia Ildi! NAgyon is feltöltődtem az úton, most is jól érzem magam. De úgy, ahogy Te sem én sem tudok kikapcsolni. Amúgy is agyalós fajta vagyok, ha valamit szeretnék, nem tudok lemondani róla. Mégis sokkal kevésbé görcsölök, mint eddig és nem is vagyok elkenődve, csak ritkábban írok. Ma megyek dokihoz, és sokat várok ettől a beszélgetéstől. Persze általában az ilyen várakozást elégedetlenség szokta követni, de hátha most nem. Szerintem jó, ha az ember nézi a hőjét, bár fura, hogy múlt hónapban viszonylag szép hő mellett 1 hétig vérezgettem a mensi előtt, most meg gyatra értékekkel jól vagyok és még nem is pecsételek. Tegnap azt hittem fogok, de nem lett belőle semmi és ennek nagyon örülök. Az a legijesztőbb, hogy miközben a hő alapján 100%, hogy nem sikerült a baba, a tüneteim mégis olyanok, mintha sikerült volna. Látod erre jó a görbe, tudom, hogy ne reménykedjek. HA meg mégis sikerült, legalább tudni fogom, ez mennyire nem számít. Esküszöm megírom ezt egyszer, ha túl leszek rajta.

Zora
Kép
zora7
 
 


Na izgalmas fordulat, ma reggel együtt voltunk, erre most egy kicsit vérzek. Tök jó, mert az előbb írtam, hogy végre nem barnázok. HA viszont ez mensi, akkor nem is akkor volt a pé, mint gondolta. NA kész, én feladom.

Zora
Kép
zora7
 
 


A legszebb az egészben, hogy ha most mensizek, akkor a vért is rossz időpontban vették le, tehát nem fog kiderülni semmi a progeszteronszintemről, ezért Clostyt sem fogok kapni, hiszen nem bizonyítható a peteérés zavara. Mert ugye hő alapján egy orvos sem fog diagnózist felállítani. Na Ildi, most morcos vagyok látod! :? :?

Zora
Kép
zora7
 
 


Szia, Zora! A doki után akkor ugy-e beszámolsz nekünk? Nagyon kiváncsi vagyok, most mi is történik veled..... 15 DPO-n vagy? Érdekes, hogy ebben a hónapban mennyi különös dolog történik....
A hőmérőzéssel kapcsolatban: vásároltam higanyos hőmérőt és lh tesztet is, de nem tudnám megmagyarázni, hogy miért nem kezdtem el ..... ha ráveszem magam, akkor én is lent fogom mérni.... de már azon is agyalok, hogy most legyen 1 hónap hőmérő nélkül, aztán jövő hónapban doki....

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildi, tudom, hogy nem lehet senkit sem befolyásolni, de ha most feltenném neked az elmúlt 1 év görbéit, te is látnád, hol van gond és hol nincs. A higanyos ráadásul szépen, pontosan mér, mérni pedig kizárólag lent érdemes. Engem nagyon érdekelne, hogy alakul! Egyébként nem tudom, hol tartok, volt torokgyulladásom és akkor a hőm is magasabb volt. Végül az ovulációs fájdalmat figyeltem és valóban onnantól fent maradt nagyjából. A másik, hogy olyan jó utólag a babaás görbét nézegetni!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, légysziiiii ne légy morcos!!!! Én sem vagyok a jókedvem magaslatán, de jobb lenne, ha megpróbálnánk lazán venni a dolgokat - olyan egyszerű ezt igy mondani :? :roll: - annyira szeretnék nem rá gondolni, hanem csak meglepődni, ha összejött, de sajnos ez nekem nem megy. És kérdem én, ki szeretne olyan helyet választani magának, ahol egyfolytában csak görcsölnek, hogy most mi van????

KépKépKép
ildiko74
 
 


Képzeld, nem tudom feltenni a görbémet, mert állítólag túl nagy! Eddig ezt sosem írták, csak az avatarnál.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nekem általában a 15-ik nap után szokott lenni a pé-m, úgy hogy még nem késtem le a hőmérőzést - ha a hétvégén kezdek neki, úgy is látszania kellene az emelkedésnek.... majd meglátom

KépKépKép
ildiko74
 
 


Én általában a ciklus végén mindig kellett kicsinyitsem a görbét, mert túl nagy volt..... mármint a mérete

KépKépKép
ildiko74
 
 


Persz, hogy nem késő. A ferty előtt én sem mértem soha az első naptól, csak a 10. körül. NA most megyek dolgozni, este írok.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Mikor mész dokihoz?
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok! Tessék egy kicsit felvidulni! Tavasz van.

NA jó megértelek benneteket, mert rajtam is szokott ilyen érzés végig menni, mikor pl. megtudtam, hogy megszületett a sógornőm kislánya. De tudom az eszemmel, ha ezen agyalok, meg mindig ezen jár az agyam , akkor sokkal nehezebben fog sikerülni.
A jövő hónapban tuti én is csak erre fogok gondolni, hogy most sikerülnie kell!

PAndácska! Neked most fog sikerülni, minden rendben lesz!!! Küldöm a ++++++++++++++++++energiát!

Mo! Akkor Te most megint nem normális hónapot élsz!? :roll: Fura mikre képes a női szervezet!

Zora! Kíváncsian várom, hogy mit mond a dokid!

Ildi! Neked van egy ksi időd még pé-ig, de aztán mindent bele!!!

Ind! Minden bele! Mutasd meg azoknak a vizsgabiztosoknak! Alázd le őket!!!!

Éva! Hol vagy már??? A múltkor is írtad, hogy az Újpesti Szülőotthonhoz tartozol, te arra laksz valahol??? Ha nem titk priviben megírhatnád merre laksz?

Ági! Remélem jól vagytok a ksi pocaklakóval együtt!!! HA van időd gyere és mesélj és képeket is szívesen nézünk a kis pöttyről!!!!

Andi! Nálad mot mi is helyzet? Pé közeleg már???

Jaja Csajok én olyan szarul vagyok, éjjel arra ébredtem, hogy alig bírok nyelni,m eg fáztam mint a fene. Aztán reggel is alig bírtam felkelni, olyan fáj mindenem érzésem bvan és irtó hányingerem volt, nem tudtam apa mellett ülni az asztalnál mikor reggelizett. Meg most is fázom. Remélem nem szedtünk össze valami nyavaját, mert Manó orra is folyik.

Képzeljétek este azt mondta apa, hogy most nem védekeznénk akkor is decemberi baba lenne, mondtam neki, szerintem most van a pé-m , meg egy kicsit ecseteltem neki a váladékokat és végül is a védekezés mellett döntöttünk.
NAgyon remélem, hogy máj. 1 körül megjön, aztán mindent bele lesz.
Ja ésa zt mondta biztos spermahiányom van, azért vagyok olyan bajos (mármint olyan mint a mosogatórongy).

Ja ma reggel felment a hőm 36,5-ről 36,8-ra. úgyhogy ténylg meglehetett a pé.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Szaisztok Lányok.

Köszönöm a névnapi köszöntőket.

Úgy szeretném ha mindenki babás lenne bele értve engem is.
Sajnos nincs sok időm irni rengeteg a dolgom a sógórnőmék kitalálták, hogy kifizetik a páromat az örökségéből, ha sikerül megegyezniük akkor megvesszük a házat és fel is tudjuk ujjítani. Nagyon jó lenne, és remélhetőleg jobban leköti a gondolataimat és nem görcsölnék azon, hogy nem akar összejönni a babó.

A nagy megmérettetés még nekem is hátra van hisz a sogórnőm május végére várja a kislányát szerintem én is teljesen depis leszek, ha addigra nem sikerül összehozni a a babót.

A PÉ-m kb a jövö héten csütörtök környékén lesz ha a cickafark nem változtatott a ciklusomon.

Felteszem a görbém:



Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Akkor Andi neked csak a jövőhéten szurkolunk, de nagyon!

Én dobok egy görbét:

Kép
Vendég
 


Sziasztok! A vizsgám sikerült, de nagy gondban vagyok. Tehát az elmúlt történések (figyeljetek jól, mert bonyolut és könnyen elvesztiktek a fonalat): múlt kedd óta páfrányosodom, pénte, szombat (teljes páfrány) erős görcsölések, tojásfehérhe, nyitott méhszáj, majd vasárnap hétfő kevesebb páfrány, kicsit szárazabb, méhszáj becsukva teljesen, görcsök nincsenek. Erre keddden újra páfrányok (pedig el kellett volna tünniük), más jel nem volt, csak sok creamy. Azóta egyte páfrányosabb, ma teljesen, ma újra tojásfehérje és újra nyitva a méhszáj. Hőm persze ide-oda cikázik, de azt én tényleg csak hóbortból mérem, mert nálam elkvileg felesleges, csak napok múlva mutatt valamit. Na erre varrjon gombot valaki. Na mit gondoltok? Természetesen az elmúlt élszakákat tanulással töltöttem, akció 4 napja nem volt, mert azt gondoltam, a pém már megvolt és most első a tanulás. Ma mindenképpen lesz valami. Szóval mit gondoltok?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! Megmondom az őszintét! Nem tom mi van veled is. Ja ha lenne uh-om rohannék hozzád, hogy megnézzük mi van de sajna nincsen.
Gratula a vizsgához!!!!

Na én most lefekszem, mert mindjárt megfagyok!
Vendég
 


Van vk, aki szerint elképzelhető, hogy kétszer volt peteérésem? Ez lehetetlen nem? Akkor meg mikor van a 2 közül?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok! Nem mondom, hogy kirobbanóan jókedvű vagyok, de azért élek! Holnap reggel megyek Uh-ra és megtudjuk elkezdett-e érni valami! :shock: Aztán hétvége felé tüszőrepesztés és megint Utro.
Ez az utolsó ilyen hónapom, utána kezdjük a Closty-t! :lol:

Mo!
A merénylő még nem fedi fel kilétét! :shock: 8) :lol:

Pandácska!
Nagyon megértelek, lassan itt a konzultáció ideje. Olyan ez, mint amikor az ember fél elmenni az orvoshoz nehogy kiderüljön, hogy valami baja van. Gondolj arra, hogy minden értetek és a leendő babátokért töténik! Hihetetlen sokmindenen mentél keresztül, hidd el mostmár mindegy, hogy egy hónappal előbb, vagy később!
Nagyon-nagyon szorítok Neked!

Ind!
Szerintem az amúgy is labils ciklusodba belezavart a vizsgára való készülődés!
Ja! Nagyon-nagy gratuláció, hogy sikerült a vizsga!

Lányok!
Ezen mindenki keresztülmegy! Én is szoktam irigykedni a babákra! :oops:

Krisztinka!
Igyekezz meggyógyulni! Én is már csak januárra pályázom! Szerintem hamarosan nálunk is beindul a zebrásodás! Valahogy így szokott ez lenni, a sikereken felbuzdulva!
Szeretném már látni, hogy a második táblában vagyunk többen!

Andi!
Fej-fej mellett haladunk! Lehet, hogy beigazolódik, amit megfigyeltek az apácáknál? Anyira együtt vannak és egymásra hangoldónak, hogy egyszerre menstruálnak! :shock: Ezt mondjuk náluk a legkönnyebb megfigyelni, mert csak nők vannak együtt.

Ildikó!
Úgy látom Nálad ez egy tuti optimista hónap lesz! A hőmérőzéssel én is úgy vagyok, hogy csak arra jó, hogy idegesítsem magam. Mondjuk nekem az előző hónapban nem jött be, hogy kihagytam, mert sajnos ez az első hónapom, hogy fogalmam sincs róla volt-e peteérésem! Ráadásul még a hőmet se mértem! :twisted:

Képzelétek tegnap voltunk a Gyerekkórházban és sajnos a kisfiamnak le van nőve a fitymája, amit csak altatásban lehet megoldani, úgyhogy május 3-ra kaptunk időpontot. Már előre rettegek!

Zora!
Nagyon várom, hogy jelentkezz mit mondott az orvos!!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Én is irigykedem, de nics értelme, attól nem lesz nekem se hamarabb babám. Sőt arra gondolokm, hogy ha irigykedem, akkor büntiből csak azért sem lesz. Ehelyett inkább mindig megyek tarccsolni a babásokkal a játszón, mindig érdeklődöm, és arra gondolok, hátha elkapomk tőlük ezt a kórt. :lol:

Éva, biztos szükség van a mütétre? Beninek is problémáés volt, de én nem engedtem, hogy az orvos visszahúzza. Az még csak hagyján, ami ott történik, de utána nagyon fáj minden egyes pisi. A Beninek én egyedül megoldottam. Minden este próbáltam visszhúzni, nem volt keccmecc. Akármennyire is nem akarta, csináltam, az elején szinte meg se mozdult, aztán szépen lassan el kezedett engedni, most már teljesen jó. Kb 3 hét alatt sikerült. Addig próbálkozattok mindenképp, ha csak elkezdődik a javulás már le lehet mondani a beavatkozást. Amikor elkezdett megmozdulni, mindig addig húztam, hogy egy kicsit feszült. Az lehet, hogy kicsit fájt neki, de akkor mijndig abbahagytam és megérte.
Különben gondolod, hogy a vizsga miatt újra kinyilta méhszáj és újra jött tojásfehérje? Ez furcs a lenne. Régen soha nem zavart be egy vizsga sem, pedig akkor még idegeskedem. Most már egyáltalán nem izgatnak a vizsgák. Tanulni is igazából csak tegnap kezdtem el.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Na annyira igykeszem meggyógyulni, hogy be is lázasodtam, 38- ig ment csak fel azért.
De annyi dolgom lenne, van egy halom vasalnivaló, hétvégén meg takarítani és ablakot akarok pucolni.
Vendég
 


Hagyd a dagadt ruhát másra, most inkább pihenjél. Csak fontosabb, hogy Manócinak egészséges mamája legyen. A vasalást meg nyugi, úgyse csinálja meg más, úgyhogy az is megvár. :lol:
Én a terhességem óta egyszer se voltam beteg. kopkop Érdekes...

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én sem vagyaok beteges, de most nem tudom mi kapott el.
Igazad van megvár minden!
Vendég
 


Ind!
Mi már sajnos minden próbálkozáson túl vagyunk Balázskámmal. Nem egyszerűen le van tapadva, hanem lenőtt! Sajnos már nem lehet tovább várni! Félek, hogy, ha nem oldják meg időben begyullad.

Krisztinka!
Nem egyszerű pihenni egy pici gyerek mellett, de próbáld meg! Gyógyulj meg gyorsan és gyere!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora!
Már 3/4 6 van! Mit mondott az orvos???

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Éva! Ez a titkos dolog nagyon izgat... már-már kezdek bedilizni, mert fogalmam sincs, hogy miről van szó. :roll: Jajj, nagyon sajnálom szegény Balázskádat!!!!! :cry:
Ind! Gratulálok a sikeres vizsgához! Ügyes vagy!
Ildi! Lazuljunk egy kicsit!!!! Én is a babásokat figyeltem idáig, de most úgy döntöttem, hogy lepergetem magamról a látottakat.
Nem foglalkozom velük. Kész. :wink:
Hogy haladsz a tornával? Olyan jó lenne, ha esténként is tudnál jönni egy kicsit!
Zora! Gyere!!! Mesélj! Mi volt a dokinál? Vérezgetsz még?
Krisz! Jobbulást kívánok!
Panda! Már csak négy nap???? :shock: A mindenségit, hogy rohan az idő?! :wink: :lol:
Vendég
 


Itt vagyok már, na!

Zora
Kép
zora7
 
 


No, akkor mesélj!!! Mi a helyzet?
Vendég
 


Zora,
mesélj!
Vendég
 


A doki nagyon jó fej! Mondjuk baromira el volt képedve a tájékozottságomon :lol: :lol: , ez jól esett. Megnézte a görbémet, mindet, végigolvasta a leleteimet, hosszasan meghallgatott és mindenről elmondta a véleményét. Tudott a két fél között dúló vitáról progival kapcsolatban, nevetett is, hogy ez olyan mint a vallás, kórházanként másban hisznek. Azt mondta kaphatok Clostyt, de ha őszintén kiváncsi vagyok a véleményére, egyenlőre nem adna. Szerinte csak egy kis enyhe progigyengeségem van, elég a ciklusaimat beállítani, mert annyira szépek a hőim, meg hogy könnyen terhes leszek, tehát a kiviseléshez kell a segítség. Szóval most 3 hónapig progipótlás a ciklus második felében és ha nem sikerül akkor Closty. Azt hiszem megfogadom, nincs veszítenivalóm egyenlőre.

Zora
Kép
zora7
 
 


Végül is az internetes doktornőt leszámítva mindenki azt mondta (eddig 4 orvos!), hogy minden rendben velem és akkor is lenne babám, ha semmit sem szednék. NA majd meglátom. A reggeli szex utáni :oops: piroska óta semmi, barna sem.

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként az volt a legelképesztőbb, hogy ez egy fapados sztk rendelés volt és én mégis luxuskiszolgálást éreztem az alaposság miatt, mindezt egy vizitdíj áráért!

Zora
Kép
zora7
 
 


Csupa jó hír. Ennek nagyon örülök. Akkor szerintem is ez az apáca szindróma kezdi felütni a fejét nálunk is :lol: :lol: ...és a végén én leszek az a nővéretek, aki a zagyvaságot, össze-vissza görbéket rátok tapasztja... :lol: :lol: :lol:
Miért "félt" a doki is a Clostytól??
Vendég
 


:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: Hol vagytok?

Zora
Kép
zora7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?