Sziasztok!
Lányok! Tessék egy kicsit felvidulni! Tavasz van.
NA jó megértelek benneteket, mert rajtam is szokott ilyen érzés végig menni, mikor pl. megtudtam, hogy megszületett a sógornőm kislánya. De tudom az eszemmel, ha ezen agyalok, meg mindig ezen jár az agyam , akkor sokkal nehezebben fog sikerülni.
A jövő hónapban tuti én is csak erre fogok gondolni, hogy most sikerülnie kell!
PAndácska! Neked most fog sikerülni, minden rendben lesz!!! Küldöm a ++++++++++++++++++energiát!
Mo! Akkor Te most megint nem normális hónapot élsz!?
Fura mikre képes a női szervezet!
Zora! Kíváncsian várom, hogy mit mond a dokid!
Ildi! Neked van egy ksi időd még pé-ig, de aztán mindent bele!!!
Ind! Minden bele! Mutasd meg azoknak a vizsgabiztosoknak! Alázd le őket!!!!
Éva! Hol vagy már??? A múltkor is írtad, hogy az Újpesti Szülőotthonhoz tartozol, te arra laksz valahol??? Ha nem titk priviben megírhatnád merre laksz?
Ági! Remélem jól vagytok a ksi pocaklakóval együtt!!! HA van időd gyere és mesélj és képeket is szívesen nézünk a kis pöttyről!!!!
Andi! Nálad mot mi is helyzet? Pé közeleg már???
Jaja Csajok én olyan szarul vagyok, éjjel arra ébredtem, hogy alig bírok nyelni,m eg fáztam mint a fene. Aztán reggel is alig bírtam felkelni, olyan fáj mindenem érzésem bvan és irtó hányingerem volt, nem tudtam apa mellett ülni az asztalnál mikor reggelizett. Meg most is fázom. Remélem nem szedtünk össze valami nyavaját, mert Manó orra is folyik.
Képzeljétek este azt mondta apa, hogy most nem védekeznénk akkor is decemberi baba lenne, mondtam neki, szerintem most van a pé-m , meg egy kicsit ecseteltem neki a váladékokat és végül is a védekezés mellett döntöttünk.
NAgyon remélem, hogy máj. 1 körül megjön, aztán mindent bele lesz.
Ja ésa zt mondta biztos spermahiányom van, azért vagyok olyan bajos (mármint olyan mint a mosogatórongy).
Ja ma reggel felment a hőm 36,5-ről 36,8-ra. úgyhogy ténylg meglehetett a pé.
Szép Napot Mindenkinek!