Megjöttem!
Tükörvíz!
Imádnám, ha az apróbetűs elméleted igaz lenne!
Bár azt hiszem, igaz! Az állatvilágban is működik ez, nem gondolom, hogy mi annyira másként lennénk!
(Az iskolában sokszor azt gondolom, hogy teljesen egyformák! )
Szóval mi így tüzelünk, asszem. Végülis a cél, hogy magunkra vonjuk a "hím" figyelmét!
Azért izgat a téma, mert ma én is így vagyok! Gyorsan be is jelentkeztem szoliba, fél 2-re megyek! (Alig lesz időm, mert fél 3-kor megyek dolgozni!) De ha az életem múlna rajta is elmennék!
Meg már az egész szekrényt kiraktam, hogy mit kéne felvenni!
Aztán ránéztem a tickeremre : ott a lóhere meg a 13. cn! Na , ezt is "jelnek" veszem! Alig várom, hogy legyen lh-tesztem! Este fél 11-kor el is lövök egyet, ha az uram tud ma hozni! És ha kicsit is + lesz...
Anyoooka!
Ez a met abbahagyása érdekes!
Asszem, ha odakerülök, komoly közvéleménykutatást fogok végezni! A Kaális dokim szerint min. a 8. hétig szedni kell!
És a lánykád valóban meseszép!
Zsizsik, édes!
Ez azért nem olyan gáz! Lehet talán olyan is, hogy a váltást is meg kell szoknia a szervezetnek! Én még adnék egy kis időt a metnek! (Én több, mint két éve szedem! Egy évig semmi(!) nem változott! Utána meg hirtelen beállt!
Ha tegnap este jött meg, akkor ez a mai ám az 1. cn! És akkor a vérvétel a 4. napra esne, ami szerintem még belefér. (Bár a Kaáliban annyira ragaszkodnak a 3. naphoz, hogy volt olyan, hogy vasárnap levette a házidoki a vért, betettem a hűtőbe és másnap vittem be a laborba!)