Jó reggelt, kislányok!
Na akkor szépen, sorjában:
Kirnek és babájának hatalmas gratulanciám, és nagyon sok boldogságot az elkövetkező közös életükhöz!
Kandika, utólag bár, de
nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Csipi, nagyon várom a híreket felőled! Jelentkezz majd, addig szorítok!
Kikka, kitartás a szúrkáláshoz! És mielőbbi pirinénit, hogy elkezdhesd az igazi stimut!
Bettica, én voltam az, aki bent feküdtem a múlt héten az endokrin osztályon. Úgy volt nekem is, hogy csak 3 nap lesz, de végül 5 lett belőle, mert közbejött a hétvége. A "bentfekvésem történetét" megtalálod a 2007 Április 17 Kedd - 11:11-es hozzászólásomban, de bármi kérdésed lenne még ezzel (vagy mással) kapcsolatban, nyugodtan tedd fel, akár itt a topikban, akár priviben.
Zsizsik, jó régen nem "láttalak".
Üdv újra, itt!
Babancs, örülök, hogy szépen fejlődik Domika.
Remélem, hamarosan már otthon babusgathatod.
Addig pedig kitartást és erőt kívánok neked!
Pár szó magamról:
1. Még mindig nem jött meg. Se barna, se semmi...
2. Mióta hétfőn kijöttem a kórházból, furcsa dolgokat tapasztalok magammal kapcsolatban, magamon. Már kétszer olyan idegesség, feszültség jött rám, hogy törni-zúzni tudtam volna legszívesebben. Nem tudom, mi van velem, mert én eddig abszolút kiegyensúlyozott emberke voltam. Talán a hormonjaim vannak változóban???
A tegnapi "idegbajomnak" hatalmas bőgés lett a vége, a férejcském vállán. Szerencsére ő megdöbbentően jól viseli a megváltozott viselkedésem. Teljesen sikerült megnyugtatnia.
Csak én vagyok megrémülve saját magamtól...
...vagyok... (ahogy Kavicska mondaná...
)