Sziasztok!
Drága Lola!
Annyira éreztem, hogy azért nem jelentkezel, mert van Veled valami! Kitartás! A moláról valóban csak rosszat olvastam és néha átugrottam a fejezetet, hogy csak ilyenem ne legyen! De ahogy a többiek is mondják, ne ess addig kétségbe, amíg a vizsgálatok be nem fejeződnek!!!! Nagyon drukkolok Neked, azóta, amióta egyszer írtad, hogy még nem jött meg és érdeklődtél mikorra jött meg másoknak. Nagyon szoritok, hogy ez egy igazi terhesség legyen
Amúgy még nekem sem jött meg. Egy hetet késik már, (nekem is elindult a lombikkal és aztán abbamaradt) Persze nem érzem, hogy terhes lennék, sőt teljesen biztos vagyok, hogy nem. Mi nem vigyáztunk egyáltalán, de hát nem is volt mondva
Én is hiztam 3 hét alatt 4 kilót. Dagadt állat vagyok
De mindegy majd csak leadom. Most az újjaim is feldagadtak, a gyűrűmet le sem tudom venni
Hát remélem, hogy lassan kiderül valami, merthogy semmit sem érzek. Se azt hogy megjönne, se azt hogy terhes lennék.
Nyulasz!
Én már 3 hete kidobtam a + terhességi teszteimet! Nem is akarok emlékezni rá, mert csak bosszankodom, hogy ilyen szerencsétlen vagyok! De már nem kesergek
Összehozzuk spontán
! Belevetettem magam a munkába és a kertembe, túl vagyok rajta! Optimizmussal nézek előre! Tedd ezt Te is! Neked is sikerülni fog!!!
Backa!
Nem semmi, hogy milyen munkaidő beosztásotok van!!!
Lehet, hogy a Gynevacot én is kipróbálom újra! Rákérdezek a lombikos dokinál, ha végre megjön (vagy nem), vagy talán a háziorvos is fel tudja irni?? A tévében volt egy műsor egy csoda szuriról, apukám nézte és nem tudta a nevét, csak annyit, hogy Kazincbarcikával kapcsolatos a dolog. Vajon ez a Gynevac, jól sejtem?
Andi!
Tessék írni nekünk, hogy merítsük a pozitiv energiákat!!! Nehogy már itt keseregjünk magunkban!
Vikimi!
Azért biztonsan vannak jeleid!? Meg tudod Te magad is, hogy nem szabad keresni a jeleket (persze ezt a mi helyzetünkben senki sem tudja betartani
)
Lexa!
Máris irigykedem, hogy már a nyáron mehetsz újra! Nagyon drukkolok! Neked ez most hányadik (itt kiestem egy kicsit) Egy kis rövid összefoglalást lehet kérni
?
Jucmuc!
Kitartás! Én is az ősszel kezdek!!! Legalább már ketten leszünk