Sziasztok Lányok!
Andreák! Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek!
Engedjétek meg, hogy egy kicsit off legyek:
askdlfjaoprethalkédgjaogjalkrejgalkjaoeskfoajtgalkosdiatgijaofdtaifjasfjlkfj askldfjaosdfkatlkaofka és plusz még az anyukáját is a kábeltévé és iinternet szolgáltatónknak. Reggel fél kilenc óta sem az egyik, sem a másik nem működött, semmi adás nem volt.
Most jött vissza minden...
És most itt be is fejeztem offolásomat...
Viszont csak emlékezetből reagálnék a hsz-ekre, ne haragudjatok.
Először is, Róki!
Remélem, most már nem szökik magasra Zsuzsa láza, és szépen helyre jön.
Hasmenésre: próbálj meg neki sárgarépát adni, az is fog ám, de nagyon. Igaz, a legjobb az lenne, ha nyersen enné meg, nem tudom, mennyire tudja már megrágni, vagy egyáltalán megeszi-e.
Aztán ott van az a bizonyos Totka féle rizsnyák, ami viszont eddig nekünk bármikor, NAGYON bejött.
Fogod a riszt, és egyszerűen szétfőződ. Tudod, mit amikor baromira nem sikerült, és az ember szarrá főzi (bocsánat
). Na, most pont ilyenre kell főzni, szinte pépes lesz.
És minden kaja előtt, adsz neki egy kávéskanállal, vagy egy fél teáskanállal. Mikor ez lecsúszott, jöhet a hami.
Én sem gondoltam volna, de tényleg csodákat művel.
Ja, és már nem tudom, hogy ki írta, azt hiszem, hogy Majola, de lehet, hogy ezt is Totka, hogy sima, egyszerű bolti szőlőlevet itass vele. Ez is bejön.
Nem, azt hiszem mégis inkább Nyúlné írta!!!!
Na, mit is akartam még?
Prüntyi!
Majd dobjál ám fel képeket, ha kész az új játszó!!! Tüncsinek biztos nagyon fog tetszeni...
Öröklési ügy:
Az sosem jó...
Egy kicsit én is meg vagyok lőve, hasonlóan Megannhoz, csak én kaja ügyben!
Gergő kezd ráérezni arra, hogy majd ő egyedül eszik kanállal / villával.
Na már most, eljön a hami ideje, eleve nem hajlandó addig elkezdeni enni, amíg az én kezemben van az evőeszköz, és nem az övében. Rendben, odaadom, de a hajam már jó előre az égnek áll, mert tudom, hogy mi következik.
Elkezdi kotorni a tányért, persze sok minden nem megy a kanálra. Majd nagyon ügyesen berakja a szájába az üres kanalat, lenyalja, és baromira meg van elégedve magával, hogy egyedül eszik. Ja, a nagy semmit.
Próbálkozom, hogy legalább annyit segíts(hess)ek neki, hogy ő markolja a kanalat, és rálapátoljuk a hamit. Ezt is csak kivételes esetben engedi, amikor épp nem, akkor ekkor is dührohamot kap.
Na, ha engedi, akkor eszünk kb. 6-8 kanállal, majd kész, megunja, tolja el a tányért, és itt be is fejezi az evést.
Majd szépen megfenyegetem, hogy kiviszem a konyhába a hamit, ez persze nem hatja meg.
Ki is viszem, előrelátóan bennehagyom a tányérjában...
Majd kb. fél óra múlva, csücsül a székbe, mondja, hogy csücsi-csücsi, és veri az asztalt, hogy hami-hami.
Mivel tudom, hogy milyen keveset evett előzőleg, újra behozom az előbb ott hagyott maradékot, és kezdődik minden előlről...
Szóval, nem eszik rendesen.
Várnám az ötleteket, hogy mivel, és hogyan próbálkozzak, hogy normálisan együnk. ARról nem is beszélve, hogy természetesen, már akkor hisztizik, mikor meglátja, hogy ugyanazt a kaját hoztam be neki, amit előzőleg ott hagyott.
Sajnos azon már túl vagyok, hogy az előző napi maradékokból hozok be neki, mert az sem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy abban sem vagyok biztos, hogy jót teszek azzal, ha lesve az óhaját-sóhaját, kb. az ötödik féle kaját is eléteszem, mert az előző négy nem tetszik neki.
Szóval, csajok, mitévő legyek???
Most egy kicsit eltűnök, össze kell pakolnom, mert holnap hajnalban megyünk anyumékhoz, újra csak vasárnap jövünk haza.