Sziasztok!
köszönöm az együttérző szavakat, mindenkinek, nagyon jól estek!
Sue, boldog hófordulót! Érdekes, hogy inkább a zöldségeket eszi jobban Viki! Nálunk csak az édes megy, de az nagyon... A kaja sztem be fog indulni, Vikinek úgy látszik a szopi a legfinomabb. (és lehet, hogy neki van igaza
)
Nem semmi az a fekvőtámasz...
Fogyi
inkább csak tornázz, az is rengeteget segít! Mitől lett szorulása Vikinek?
Linda, már jól van Laura? Ez tényleg a 3 napos láz lehetett, még jó, hogy hamarabb lezajlott. A 190 gramm főzi az szuper, az a teljes adag (ezt is most tudtam meg, persze... a védőnő volt kedves közölni...)
Az almát mibe rakod bele, ha főzöl? Úgy értem, más kajákba..
Melódia, boldog hófordulót utólag is! Gratula a foghoz! Szép súlya van Pistinek, bár mi állnánk hasonlóan...
Zabaláz: valamihez nagyon kell neki az energia, lehet, hogy nemsokára állva kéri a reggelit!
Edi, jobban van már Kata? irigylem az elszántságodat 90 napos ügyben...rajtam csak 5 kg plusz van, de mindenem szélesebb lett szülés után, olyan helyeken is, amit nem lehet fogyasztani, pl. háton. Olyan fura...A testömeg indexem meg így 72 kilósan is tök jó. Csak az a fránya úszógumi ne lenne...hasizmozni kéne.
Tejpép bejött? Gergő imádja, milupát kap (sztem ezerszer jobb, mint a hipp!), és nekünk most hízni kell, úgyhogy este az a vacsi, plusz szopi. Nagyon édesek a képek! Lesz itt még répával, husival teli pocak, ne aggódj!
Timi, gratula a mászáshoz, meg az őszibarackhoz is! az nálunk is fő kedvenc! Igazad van, nem kellene így kibuknom a doki miatt, már megemésztettem a dolgot, végülis jót akart, csak nem JÓL akarta...
A brokkolit Gergő nem eszi, sajnos. Lehet sós vízben főzni? az nem lenne rossz, akkor íze is lenne...
Beuka, főzök is, de üvegeset is kap. Például gesztenyés-almás pulykát almával tegnap, ezt az univer csinálja, ízlett neki. Általában amihez csirke, krumpli kell, azt én csinálom (na meg az almás dolgokat, de a borsót is én passzíroztam, meg a brokkolit is, de ezeket kiköpte). Meg hát ami nem idénydolog, azt üvegesben adom, általában kecskemétit veszünk, az ára is, meg az íze is szimpatikus.
Most vettünk egy fagyasztószekrényt, mert el szeretnék tenni egy csomó idénydolgot, kényelmesebb, és olcsóbb is lesz később a főzés.
A hőmérséklet nálunk is tragédia nyáron, az eddigi csúcs 28 fok volt estea szobában...bele se merek gondolni.
Anita, gratula a keresztelőhöz! sajnálom a nagyi kavarását, de végül úgy lett, ahogy szerettétek volna, és a Manó igenis szép név!
Bettus, mióta ül Kittike? olyan jó, hogy már etetőszékeztek...nagyon megnézném a kanalas mutatványt! Fotó nincs róla? Spenót, sóska akkor eszerint tiltólistán egy darabig. Salátafőzeléket próbáltál már?
Napraforgó, nagyon szépek a fiaid! és huncutok, ahogy elnézem!
Az a függönymarkolós fotó nagyon bejön!
Beusa, a nappali alvás nálunk ismeretlen fogalom
Forgáshoz gratula!!! A bíztatást köszönöm, jólesett...!
Gesztenye, máris kaphatott oltást Barni? Nekünk az agyhártyát úgy nyár vége felé lőtték be, azt hiszem. A lakás már OK, a gép idétlen helyen,a lépcső alatt van, de máshová nem fért el...most a fagyasztó elhelyezésén agyalunk, és lehet, hogy borul minden, és újra rendezkedünk..
A konyhában nincs jó helyen, de hogy hol lesz, passz...
Tiszta apja Gergő...csináltam pár képet, érdekes az összehasonlítás...
Gergő apukája
Szintén
Gergő
Szintén
Na most már tényleg eldugulok a képekkel...
Puszi, Angel