Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, Kata alszik :D

Napraforgó!
Igen, olvastam a sok receptet és alig van közte amit lehet hasznosítani a 90nap alatt. (mármint nekem ami bejönne…) Úgyhogy én magam kitalálok recepteket. A paradicsomos kápi és a hagymás törtkrumpli kápival, huuu fini, jól hangzik :D
Holnap krumpli, brokkoli, bébikukorica, hagyma, paradicsom, paprika lesz a sütőben összesütve, de nem tudom milyen fűszert tegyek rá :shock:
Nagyon aranyosak a fiúk, tök jól elvannak együtt. És már 9hónaposak, de megy az idő. Nagyon lefoglalnak időben? Vagy elvannak sokat egyedül? Etetés szinkronban zajlik, egy kanál ide, egy kanál oda? :lol:

Timi!
Gratulálok Dórinak, nagyon ügyes, majd fényképezzed le, ha tudod.
Brokkolis krumplit hogy csináltad?
Etetőszék: 3 ülőmagasság van, tálca is állítható messzebb,közelebb a székhez, a szék pedig igen dönthető ülőpozícióból kb. olyan hordozó vagy még lejjebb szintig. 3fokozat van itt is.

Beusa!
Látom nálatok is megy az aktívkodás :lol:
Igen Babyloof –ot használtuk.

Na megyek mert sült husi lesz salátával, nyami nyami.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Rakok fel egy táblát (már nagyon régen tettem :oops: :oops: :oops: ) elég hiányos, előfordulhat, hogy mondtatok adatokat én meg nem vettem észre, vagy nem olovastam el, azoktól akik megírták már, és nem írtam be BOCSI!!!!

Kép

KÉsőbb még jövök írni is, de nemsokára ébred Botond.
Szép napot!

BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Hétfőn trauma ért...nagy naívan azt hittem, jól meg leszünk dícsérve, hogy már ennyi félét eszik Gergő. Ez így is lett, de 20 grammot fogyott ezzel együtt, és jól le lettem szúrva, hogy miért nem vettem észre, hogy fogy a gyerek???!!!! azt a 20 grammot, ugye..meg hogy miért nem mérjük a gyereket otthon. Mondtam, hogy nem lehet mérni, mert annyira ficánkol, hogy 40-50 dekás inagdozások vannak, és a mérleg képtelen kihozni egy épkézláb adatot. Láttam a szemén hogy nem hiszi el. 6470 gramm volt.

"Anyuka, a gyereka fehérjétől hízik, nem a zöldségektől!" Én: eszik húst is, és napi 6-szor szopizik"
Ő: de akkor se elég a fehérjebevitel, kellett volna a főzelékbe is tej. Mondtam, hogy nincs fölösleg, meg se hallotta.
"Hát anyuka, saját magának is tejet, tejfölt rak a főzelékbe nem? hát hogy enné meg az a szegény gyerek az üres főzeléket?! Tett volna bele tejet, vagy tápszert! (honnan, kérdem én, amikor azt se tudom, hogy néz ki?) Elegem van a sok babamaghazinból, akik mind hülyeségeket tanácsolnak az anyáknak, méghogy csak krumplival sűrítse valaki a főzeléket..."
Erre én:" Ön adott egy papírt, amin részletesen le volt írva a főzelékkészítés menete, és az ön által ajánlott csecsemőétkeztetéses könyvben is az állt, hogy KRumplival kell csinálni, és max. a főzővizével higítani."
A doki lesajnálóan végigmért, majd demonstratíve elővette a SAJÁT papírjukat, aztán mélyen hallgatott, ugyanis igazam volt. Csak annyit szólt, hogy tényleg, majd át kell írni a papírt.
Aztán: de a védőnő nem mondta el?
Én: ő is a krumplizást mondta.
erre előszedték csóri védőnőt, aki tök zavarban volt, csak súgta, hogy ne törődjek a dokival, Gergő gyönyörű, nem csak a súly számít, csak a dokinak ez a heppje...
Ekkor már majdnem felrobbantam a dühtől. A doki visszábbvett, majd írt föl Sinlacot, meg tápszert is, 3 hét múlva kontroll. Egyéb adatokat le se mért. és kicsit se volt szórakozott, mert nem írta alá, és nem is pecsételte le őket, vissza kellett vinni mindet.

Ezzel együtt Gergő vidám, hurkás, iszonyú sokat mozog, kibújt 2 foga, és 74 cm, ja és nekem meg visszaállt a menzeszem, ami ugye nem épp a tejszaporító hatásáról híres, na mindez NEM érdekelte, csak és kizárólag a súlya.

ja, és a tápszert kiköpte... a doki el se mondta, hogy hogyan, mikor adjam, de olyan pocsék íze volt, hogy nem lesz rá szükség. Kesernyés utóíze volt, rémes. Milumil Ha egyébként.
Fehérjepótlásnak megy a Sinlac, meg vacsira tejpép, amit imád. most úgyis hízni kell, mert jön a letolás.


Bocs, hogy hosszú voltam, de ki kellett írni magamból. Aznap du. sírógörcstől elkezdve mindem bajom volt, hihetetlen megalázó volt az egész.

most csak olvasni tudtam, ne haragudjatok, holnap megpróbálok reagálni is.

Puszi, Angel
Vendég
 

 
 

néhány kép az én "éheztetett" 7 hónapos babámról...

Kép


Anya ölében ülök...

Kép

Az ajándékba kapott ruhámban...

Kép


Egész alakos fotó:

Kép


Superman :D

Kép


Alszom 1.

Kép

Alszom 2.

Kép

Most 2 hétig nem teszek fel új képet minimum :D :D elfoglaltam az egész oldalt... :oops:


Puszi, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

Ma megcsináltam a klippet!

Közvetlen link: http://www.youtube.com/watch?v=FkTQIXIxAA4

Ha máskor is megakarjátok nézni a http://www.youtube.com jobb felső sarkában a search-ben keresettek rá a lencsilányra. Holnaptól az is működni fog.

Valamikor a saját klippekbe is feltöltöm majd, ez gyorsabb volt. :)

chesti
 
 


Sziasztok!


Edit!


Brokkolis krumpli: Vettem Brokkolit, és azt rózsáira bontottam, majd megmostam, és úgy adagonként tettem el a fagyasztóba. Tegnap kivettem egy adagot, és egy pici sós vízben éppen, h ellepje a brokkolit puhára főztem. A másik lábasban a krumplit tettem fel főni. Mind a két étel amikor puhára fő összemixelem, és a krumpli főzőlevével higítom. Egy pici reszelt sajtot tettem hozzá. Holnap krumpli+tonhal. Szerintem isteni fini.


Angel!


Azért nem semmik :( Mondanám, h ne foglalkozzál vele, de tudom úgysem menne. Én is minden nap krumplit adok a Dórinak, és valamit még hozzá. Most Nálunk kedden volt a védőnő, és most már beiktathatok fehérjét is. Hal, gépsonka, csirkecomb,pulyka. Adhatok Neki sajtot is. Azt mondta, h heti 2x adjak halat. Kiváncsi leszek a holnapi halacskához mit fog szólni. Egyébként én is főzőlével higítok. Nekem sincsen annyi tejem, h azzal higítsak. De nekem a védőnő azt tanácsolta, h a krumpli főzőlevével tegyem azt. Gergő gyönyörű nagy fiú, és látszik rajta, h elégedett kiegyensúlyozott baba. Szerintem ennél több nem kell egy ANYA BOLDOGSÁGÁHOZ :wink:



Chesti!


Ügyi vagy! Nagyon jó lett a videómontázs :wink:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,

Angel, gyönyörű a babád, és TISZTÁN LÁTSZIK, HOGY NEM ÉHEZIK. Szóval sztem ne aggódj....

Chesti,
Nagyon köszi a klippet, mindjárt meg is nézem.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Chesti!

1000 hála nagyon szép volt :!: :!: :!: köszönjük szépen Kép

Ui: átküldöd nekem valahogy azt a progit, meg a leírást ahogy ezt lehet csinálni.

Köszi: Betti
bettusi kuki freemail.hu

Kép
bettus79
 
 


Angel!
Ne aggódj Gergő súlya miatt. Egyébként még mindig tiszta apja :lol: . Felejtsd el azt a hülye dokit vagy inkább keress egy másikat. Még saját magának is ellentmond :shock: .Örülük, hogy újra írogatsz. Hogy áll a lakás?Végül hová tettétek a gépet?

Sue!
Micsoda mutatványt csíptél el. Remélem azért a jövőben kevesebb sérüléssel fog járni.

CzMelinda!
Remélem már jobban vagytok.

Melódia!
Nahát, hogy ezek a fogacskák milyen gyorsan nőnek. Bezzeg nálunk még mindig odabent kuksolnak (és szegény Barni megszenvedi). Milyen kajás lett a kis szumóbajnok :lol: .

Timi!
Gratula Dóri mászásához. Ezek szerint nem csak tolatni tud :lol: .

Napraforgó!
Jó hallani felőletek. Nagyon édesek a fiúk és igazán jóképűek :oops: .

Anita!
A lényeg, hogy rendben lezajlott a keresztelő, de tény, hogy nem hiányzott ez a kis közjáték a mamával. Azért remélem szép emlék marad.

Én mostanában nagyon beindultam és sürgök-forgok (nem a konyhában :lol: ). Vagy mi megyünk valahová vagy hozzánk jönnek, a csendesebb napokon pedig kipihenem a fáradalmakat. Hétfő óta szédülök, ami valószínűleg ettől a fronthalmozódástól van (egyik nap meleg, majd hideg és most újra meleg jön). Azért már az én szervezetem sem bírja ezt az iramot.
Mi pénteken megyünk a paphoz és megbeszéljük a keresztelő részleteit, felveszi az adatokat. Utána irány az Aloe raktár és feltöltjük a készleteinket :lol: , majd elnézünk az Astiba (áprilisban olcsóbbak a játékok!!!). Talán valamikor még haza is érünk :wink: .
Szombaton lehet, hogy elnézünk az állatkertbe, esetleg tervezi még valaki az állatkert látogatást?

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!



Sue!


Boldog Hófordulót Nektek! Mikor írtam, h Dóri u.e csinálja mint Viki lányod, másnapra meg elindult előre a mászással :lol: Nagyon édes, és nagyon jól áll Neki. Most mindent elér, és tüzetesen megnézi. Na persze egyből a szájban landolna minden. Most ez egy jó időszak lesz azt hiszem. Mindent ki kell venni a szájából. Tegnap voltam a szüleimnél, h megmutassam a "nagy mutatványt", és az apu papucsát kinézte magának. Odamászott:hamm már be is kapta a papucsot. Erre én: JAJJ KISLÁNYOM AZT NEM SZABAD!!!!!Hányszor fogjuk mondani???????????????????? Most úgy érzem sokkal, de sokkal könnyebb, mint az első időkben. Azt mondják az első 1/2 év a kritikus. Persze most ezt az állapotot mondom, mert ha már menni fog akkor aztán lehet utánnuk szaladni :wink:



Gesztenye!


Igen-igen. Most már előre is halad Dóri :lol: Olyan édes ahogy a pici tenyerét rakosgatja előre, és a lábait is emeli előre. És látod egyik-napról a másikra. Még előtte való napon írtam Suenak, h ugyanazt csinálja Dóri is, mint Viki. Most így könnyebb egy picit, mert csak kiteszem,h másszon,és mehet "Isten hírével" :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

köszönöm az együttérző szavakat, mindenkinek, nagyon jól estek!

Sue, boldog hófordulót! Érdekes, hogy inkább a zöldségeket eszi jobban Viki! Nálunk csak az édes megy, de az nagyon... A kaja sztem be fog indulni, Vikinek úgy látszik a szopi a legfinomabb. (és lehet, hogy neki van igaza :wink: )
Nem semmi az a fekvőtámasz... :D Fogyi :( inkább csak tornázz, az is rengeteget segít! Mitől lett szorulása Vikinek?

Linda, már jól van Laura? Ez tényleg a 3 napos láz lehetett, még jó, hogy hamarabb lezajlott. A 190 gramm főzi az szuper, az a teljes adag (ezt is most tudtam meg, persze... a védőnő volt kedves közölni...)
Az almát mibe rakod bele, ha főzöl? Úgy értem, más kajákba.. :D

Melódia, boldog hófordulót utólag is! Gratula a foghoz! Szép súlya van Pistinek, bár mi állnánk hasonlóan...
Zabaláz: valamihez nagyon kell neki az energia, lehet, hogy nemsokára állva kéri a reggelit! :wink:

Edi, jobban van már Kata? irigylem az elszántságodat 90 napos ügyben...rajtam csak 5 kg plusz van, de mindenem szélesebb lett szülés után, olyan helyeken is, amit nem lehet fogyasztani, pl. háton. Olyan fura...A testömeg indexem meg így 72 kilósan is tök jó. Csak az a fránya úszógumi ne lenne...hasizmozni kéne. :( :(
Tejpép bejött? Gergő imádja, milupát kap (sztem ezerszer jobb, mint a hipp!), és nekünk most hízni kell, úgyhogy este az a vacsi, plusz szopi. Nagyon édesek a képek! Lesz itt még répával, husival teli pocak, ne aggódj! :wink:

Timi, gratula a mászáshoz, meg az őszibarackhoz is! az nálunk is fő kedvenc! Igazad van, nem kellene így kibuknom a doki miatt, már megemésztettem a dolgot, végülis jót akart, csak nem JÓL akarta...
A brokkolit Gergő nem eszi, sajnos. Lehet sós vízben főzni? az nem lenne rossz, akkor íze is lenne...

Beuka, főzök is, de üvegeset is kap. Például gesztenyés-almás pulykát almával tegnap, ezt az univer csinálja, ízlett neki. Általában amihez csirke, krumpli kell, azt én csinálom (na meg az almás dolgokat, de a borsót is én passzíroztam, meg a brokkolit is, de ezeket kiköpte). Meg hát ami nem idénydolog, azt üvegesben adom, általában kecskemétit veszünk, az ára is, meg az íze is szimpatikus. :wink: Most vettünk egy fagyasztószekrényt, mert el szeretnék tenni egy csomó idénydolgot, kényelmesebb, és olcsóbb is lesz később a főzés.
A hőmérséklet nálunk is tragédia nyáron, az eddigi csúcs 28 fok volt estea szobában...bele se merek gondolni.

Anita, gratula a keresztelőhöz! sajnálom a nagyi kavarását, de végül úgy lett, ahogy szerettétek volna, és a Manó igenis szép név!

Bettus, mióta ül Kittike? olyan jó, hogy már etetőszékeztek...nagyon megnézném a kanalas mutatványt! Fotó nincs róla? Spenót, sóska akkor eszerint tiltólistán egy darabig. Salátafőzeléket próbáltál már?

Napraforgó, nagyon szépek a fiaid! és huncutok, ahogy elnézem! :D Az a függönymarkolós fotó nagyon bejön!

Beusa, a nappali alvás nálunk ismeretlen fogalom :D :D Forgáshoz gratula!!! A bíztatást köszönöm, jólesett...!

Gesztenye, máris kaphatott oltást Barni? Nekünk az agyhártyát úgy nyár vége felé lőtték be, azt hiszem. A lakás már OK, a gép idétlen helyen,a lépcső alatt van, de máshová nem fért el...most a fagyasztó elhelyezésén agyalunk, és lehet, hogy borul minden, és újra rendezkedünk.. :shock: A konyhában nincs jó helyen, de hogy hol lesz, passz...
Tiszta apja Gergő...csináltam pár képet, érdekes az összehasonlítás... :lol:


Gergő apukája
Kép

Szintén
Kép

Gergő

Kép

Szintén

Kép

Na most már tényleg eldugulok a képekkel... :oops: :oops: :D


Puszi, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

Angel, tiszta apuja Gergő. Nálunk is így van csak fordítva, mármint én meg a Kitti. De nekem a Kitti jobban tetszik :lol: mint anno magam.
A salátafőzit még nem próbáltam, megvallom őszintén még nem is hallottam róla :oops: Timi is mondta múltkor, de gőzöm sincs hogy mit kell vele csinálni? Talán megfőzni? :wink: De hát annak milyen íze van??? Brrr.
Amúgy ma halat csináltam neki, csak úgy köpködte ki, de répával állcáztam, egy darabig sikerült az átvágás, aztán rájött hogy ez mé mindig hal :roll: A májat se komálja nagyon, pedig tök fini lett. Na lehet hogy ezért nem hízunk?

Mi is voltunk ma dokinőnél, mert már 3 hete folyik az orra, és ma elkezdett köhögni is. Mondta a dokinő, hogy lappang benne vmi kis vírusféle, ezért felírt egy rakás vitamint, meg szirupot ezt-azt. Mellesleg ezeket amúgy is szoktam neki teába tenni, cebion stb. Amúgy ezt leszámítva semmi baja, most az a nagy elfoglaltság, hogy az asztalba kapaszkodik, aztán megfordul és átkapaszkodik a székbe. Angel még nem ül egyedül, mert előrebukik, viszont a székben jól megül, meg térdelve olyan a háta mint a cövek. De valahogy nem szereti azt a "normális" ülést :?
Ja és megkérdezte a dokinő, hogy iszik eleget ez a baba?????? Mert hogy kicsi volt a hasa. MOndtam neki, hogy olyan mint egy kacsa, 250ml-ert egy huzamba megiszik. Azt mondta ne sajnáljam tőle, mert kell neki a folyadék, de azt hittem egy babának azért sok lehet a közel fél liter, de azt mondta nem. Igyon csak nyugodtan. Úgyhogy most hagyom hagy kacsáskodjon :lol:

Dobok fel egy képet, múltkor így szórakoztunk (vagyis csak én) a konyhába :D Edi ez az amit nem sikerült elküldenem.

Üdv: Bettus Kép

Kép
bettus79
 
 


Angel, csak gyorsan irok. Nagyon felbosszantott, ahogyan a dokid bánt Veled! Először is, ha nem hízik a baba, akkor az utalHAT súlyos betegségre (de ne parázz, ilyenkor 3 másik kísérője is van, vagy aluszékony, vagy hányik minden étkezéskor, vagy lilul, vagy mittudomén, de önmagában a súly nem mérvadó erre), másodszor az én fiaim sem híztak szinte semmit, amikor elkezdtek mozogni. Miki utána úgy fejlődött, hogy egyik hónapban 2cm, másikban 200g. A dokid már nem egy gyereket látott, neki inkább tanácsot kellene adnia, mint szidni. Semmi baj a krumplis vizes főzivel. Előszor bevezetjük azt, aztán a következő hónapban a zsiradékot (olajat javasolnak, de én néha vajat rakok) bele és csak utána a husikat. Mégcsak 7 hónapos a babád!
Én adok Bálintnak sinlacot, teljes áron veszem. Ettől sem hízik, persze nem is azért adom.
Nem hiszem, hogy minden gyereknek 10-12 kilónak kell lennie 1 évesen. Tök szépek a 8 kilós babák is.
Amúgy a mostani kismamában is van egy ilyen cikk, ahol a kétéves kislánynak pici a súlya!

Remélem nem keseredtél el!
Udv:
csengo
Vendég
 


Sziasztok!

Dobok egy kis összehasonlítást!!
Miből is kesz az a bizonyos cserebogár! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok:)
Timi a nevem,a kislanyom,Teodora Petra 2006 szeptember 12en szuletett:)
azota mar tudom hogy tobb mint het honap telt el,de megsem tartom kesoinek hogy ide csatlakozzak(ha lehet):)
lehet meg csatlakozni?
Lanyomat Teonak szolitjuk,mert igy rovidebb:)
Mar tud egyedul ulni,meg fekvesbol is folnyomja magat,aztan maszni is:)
Az ejszakat atalussza,kivetel ha epp nem beteg vagy nyugos napja van.....
Romaniaban lakunk,Sepsiszentgyorgyon..
szeretnek csatlakozni,ha meg lehet:)
koszi elore is,Timi

:)
teobaba
 
 


Teo,

Én , várlak máskor is sok szeretettel,nincs semmiféle megtelt tábla kirakva ide,bárki jön szívesen fogadjuk,csak gyarapodjon a topik.Én 11-12re voltam kiírva,kislányom ráhúzott még 1 hetet,de sebaj,ma vagyunk 7hósak pont.Szopizik Teo,vagy már megy ezerrel a hozzátápi.?Mi most épp ezekről mesélünk egymásnak ,ki mit,mikor,mennyit ad babáknak,bár biztos azért visszaolvastál kicsit.Szerencsés vagy,hogy éjjel ilyen ügysek vagytok,mi sajna még 2-3x eszik,de talán majd egyszer látni fogom az alagút végét is.Szóval csak gyere,mesélj,kérdezz ,tapasztalataidat meséld el Nekünk.
sue

KépKép
suezika
 
 


Timi,Angel,
köszönjük a köszöntést.

Angel,
fúj ez a dokinéni nem semmi.... :evil:
Viki is fogyott 20got 1 hét alatt,de nem is csodálom annyit forog ,ugrál.Szerintem Gergőnél is ez a bibi,ami ugye nem bibi,mert ha világ életükben csak feküdnének....a nyakunkra nőnének.:)
Ugyhogy ne aggódj,engem is ezzel nyugtat unokatesóm.Szorulás,ne is kérdezd,ma se kakkantott még,tiszta ideg vagyok emiatt,most vagy az összes tápanyagot felszívja a kisteste,vagy alakul a bélrendszer.Fogalmama sincs,mindenesetre holnap visszük dokihoz,mert hétfő óta öklendezik és porszívózom az orrát,no meg krákog,náthás lett,de nem tudom,hogy és mikor.... :oops:
Legalább megkérdezem miket adhatok még hozzátápival kapcsolatban,ma pl titokban paradicsomot kapott és csak úgy nyelte,pedig ezt még nem adhatnám. :?
Igen tornára váltottam,nem bírom az éhezést,ma meg alig bírok menni,végig csináltam Rubint Réka 45 perces kazóját és iszonyat.Valaki írta,hogy nagyon izzasztó,hát tökéletesen igaza van,alig bírtam lemenni a lépcsőn.Mi lesz holnap :cry:
Ja, sajna tejem egyre kevesebb,pedig mindent megteszek megint,hogy legyen,de olyan jó,hogy anno Neked lett igazad és szoptatom még .

Timi,
hu, Nektek mennyi ideig csinálta ezt a kinyomást?Kb nálunk 1 hete csinálja és visít amikor nem tud előre haladni.Remélem nemsokára sikerül elindulnia,mert tök agresszív igaz jön a 6. foga már kihasadt a helye szerintem ez is okozza a harapásokat.

Chesti,
Video nagyon szuper lett,köszönjük.

Melódia,
anno lemaradtam,de utólag is boldog hófordulót,nagyon édes a képeken a kis srác.Mekkora haja van Neki is.Vikinek meg alig látszik,bár mostmár alakul :roll:

Gesztenye,
hu,nálatok tényleg jó pörgösek lettek a napok,de mostmár egyre nagyobbak a gyerekek,lehet menni ide-oda.Én majd nyáron célzom meg a zoo-t,addigra talán megeszik a lánykám bébiételt és nem lesz ennyi gond az etetéssel.

Edi,
diéta....ha nem ehetek kenyeret álandóan éhes vagyok....zabagép lettem mióta szoptatok,ezt mondja Párom és milyen igaza is van.Most inkább tornázom,de kedd óta kevés a tejem megint ,szerintem meg kéne ,hogy jöjjön.Nekem még mindig semmi,lehet,hogy jön a tesó...veszek egy tesztet mostmár,mert a végén arra leszek figyelmes elfolyt a magzatvíz :shock: :oops:

Beuka,
Hu,etetőszék,Nekünk ikeás van ,kipárnázom és teljesen jó, elvan benne Viki,sőt nagyon szeret benne ücsörögni.Egyébként meg tessék jönni töbször,nem akarok önző lenni,de hiányzol ide nagyon.Boti nemsokára fél éves lesz,no meg ha ennyit vagytok a levegőn, legközelebbi képen fel sem fogjuk ismerni,olyan barna lesz :)

na megyek,megjött apa,nagyon éhes.....
Holnap császármorzsát csinálok neki.az jó a 90napos diétában?
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok,
TeoTimi,
Jó hogy jöttél, én lányom csak két nappal idősebb Nálatok :D első baba vagy van már tesó?

Sue,
Nálunk is volt egyszer, hogy 6 napig nem volt kaksi....azóta szinte minden gyümipéphez (naponta egyszer) adok kis őszilét. Ha 3 napja nincs termés akkor sárgabaracklét, amit elvileg még nem lene szabad, de garantáltan eredményre vezet. Sztem beönteni semmiképp ne hagyd......Lehet, hogy egyszerűen már több kaja kell neki és jól hasznosít.
Boldog hófordulót!


Melódia,
nagyon édik az újszülöttes képek is :D A zokni anno nem jutott eszembe, lehet, hogy most fogom bevezetni :lol: lányom ugyanis egyfolytában azon mesterkedik, hogy marokkal tépdesi a hajamat a másik kezével pedig a szememet igyekszik kikaparni... :lol:

Siófoki lányról tudtok valamit? Teljesen eltűnt???

Ma pici lányom segített füvet nyírni...képzelhetitek milyen jól haladtunk.

SZiasztok

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Sue!


Nálunk Dóri a mai napig csinálja amit Viki. Úgyhogy biztos vagyok benne, h Viki is hamarosan elindul előre. Honnan tudod, h kevesebb a tejed? Képzeld én már csak este mérem Dórit. Úgy örülük Neki, de még 5x szoptatom. Emlékszel még amikor írtam, h milyen nyögve nyelősen megy? A mai napig iszom a Lactoherbet. De szerintem semmit köze nincs a tejcsináláshoz. Akinek van VAN, akinek nincs annak meg SAJNA nincs. Neked már megjött? Nekem 2005 dec volt meg utóljára. Állítólag akkor kicsit kevesebb a tej, amikor éppen megvan.(vagy készülődik megjönni). Fel ne adjad Nekem!!!!Most mértem meg este és 140g-ot szívott. Soha nem volt ennyi. Biztosan már nem vagyok olyan görcsös.


Melódia!


Nagyon szép képek készültek Pistikéről. Gyönyörű formás bébi volt(most is az) :lol:



Angel!


Igen én teszek egy pici sót a krumplihoz. Mégsem eheti ízetlenűl :lol:


Teo!


Én is Timi vagyok! Persze, h csatlakozhatsz Hozzánk. Ez egy nyílt fórum, és az ír ide aki akar. Dóri 16.án született. Milyen volt a szülésed? Első babád?Szoptatsz még? Ha nem akkor milyen fincsi ételeket szokott enni a kisbabád?




Nagyon meglepődtem reggel 6-kor, mert éjjel nem kelt fel Dóri. Hurráá!!Ma már biztosan nem lesz ilyen szerencsém. Pedig este 7:30 tól- reggel 6-ig nyomta :wink: Biztosan a mászásban elfáradt :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Angel!
Igen, a dokinéni ajánlotta az oltást, mivel jön a nyári szezon és mindig nyálaznak a kicsik, így könyebben kapják el egymástól a dolgokat (homokozóban, játszótéren, barátoknál,...). Most kapott egyet és 2 hónap múlva a másikat. Egyébként 1 éves kora után már csak egyet kellett volna neki beadni (kettő helyett), de 1 éves koráig veszélyeztetettebbek, mint utána (egész életre védettséget ad).
Én állítólag kiskoromban utáltam a salátafőzeléket, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy majd mit szól hozzá Barni (mondjuk nálunk még odébb van ennek a tesztelése).

Melódia!
Pistike nagyon tündéri a képeken. Olyan furcsa látni, hogy milyen kis babóca volt, most pedig már olyan hapsis :lol: .

Teo-Timi!
Üdv minálunk. Írj magadról még pár dolgot, mert eléggé kíváncsi természet ez a fórum :lol: .

Sue!
Még én is szoptatok, de az állatkertben van egy szoptatós-pelenkázós szoba, így diszkréten megoldható a dolog. Ráadásul mi csak felszállunk a trolira és 15 perc alatt ott vagyunk.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Bettus, a salátát agyon pároltam, és meglepően jó illata volt...összeturmixoltam krumplival és egy kanálka olajjal -és nem ette meg...mondjuk nem volt rajta só.
Nem lehet, hogy a nátha esetleg allergia? lehet, hogy hülyeség, csak eszembe jutott.
Hmm, lehet, hogy beültetem az etetőszékbe, hátha ott megmarad. A földre ültetve rongybabát játszik, úgyhogy ott nem ülünk. Ölben viszont szeret lenni.
A májat mivel adtad Kittinek? hátha gyümölccsel megeszi!
Nagyon tuti a kép! :D :D

Csengő, köszönöm a megnyugtatást, most már nem pánikolok, csak akkor fagytam le teljesen. Nekünk szerencsére használ a Sinlac (meg a tejpép...), ma este 400 grammal többet mért a mérleg, mint hétfőn... :shock: (na, jó, ennek a 70 %-át viszontlátom a pelusban reggel.. :D )
De szerintem ott rosszul is mérhettek, mert eléggé ficánkolt a drágám, és 300-400 grammos ugrándozások is vannak.
A védőnő meg a doki véletlenül sem ért egyet semmiben. Emlékszem, hogy Bálint súlya is olyan ráérősen ment föl, mint Gergőé. Jól vagytok? Régen jártál erre, hiányzol ám! A Te dokid nem ír Sinlacot? a múltkor mondtad, hogy problémázik, de azt hittem, túllépett ezen. Lehet, hogy a felnőtt háziorvos is fel tudja írni, mert a dobozon azt láttam, hogy felnőttek táplálására is jó. Hátha...

Melódia, kész férfi lett Pistiből!!!Sütőtököt eszik éppen? nagyon édes az a kertésznadrág!

Szia Teobaba! Üdv köztünk! Gergő fiam 3 nappal fiatalabb, mint Teo! Szept. 11-én van a névnapja, ugye? (azért tudom fejből, mert nekem is nagyon tetszik a Teodóra név, csak hát ugye egy fiúnak érdekes lenne... :D ) nem semmi, hogy összejöttek az ünnepek! Mesélj a szülésedről! Szopi van még, vagy már egyéb kaják?

Sue, teljesen igazad van hízás ügyben, ami a sajtkukac gyerekeinket illeti... :D :D bár én mozognék annyit... :oops: :oops: érzékeny búcsút vehetnék az úszógumitól... :oops: Anno én is Rubintoztam, de a térdem miatt 2 alkalom után abba kellett hagynom. Az izomlázról meg ne is beszéljünk, de azt elviseltem volna, ha nem fáj a térdem. marad a jó öreg callanetics! Éhezni én sem bírok, egyszer próbáltam méregteleníteni, este hatig bírtam, aztán átmentem nagyimékhoz, ahol még gőzölgött a forró csülkös bableves az asztalon...a többit a képzeletedre bízom :lol: :lol: ! Kenyér nélkül végem van, főleg, hogy itthon sütöm, így még inkább szeretem.

Szorulásra igaza van Beusának, szuper az őszi, viszont kerüld az almát meg a banánt. Szilvát próbáltatok már? A kecskemétinek van (vagy az univernek...? :oops: ). Még a kamillateáról hallottam, hogy az jó rá. Írd meg majd, mi volt a dokinál!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól megy még a szopi!!! Minden csepp érték, minden nap ajándék. emlékszem, mennyit küzdöttél/küzdesz érte, és észrevétlen úgy elillant 7 hónap, mint a szél! :wink: és végig szoptattál! (és még fogsz is, biztos vagyok benne! :D ) valószínüleg tényleg a ciklusod kavar be. Teszt???????
Nekem 2 napja neg. volt, vasárnap lesz a 42. nap, akkor megint megnézem. azért már lassan beállhatna...

Timi, a barátnőm védőnője a vegetát is engedi a babának... :shock: akkor sózni tényleg lehet egy kicsit, ez mégsem olyan brutális, mint a vegeta... Országomat 2 egyforma védőnői tanácsért!!!! :evil: :D :D :D

Gesztenye, akkor már értem az oltás-dolgot. nálunk erről még nem volt szó, de majd rákérdezek. én nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik ilyen, hogy salátafőzelék...én tuti nem ettem meg kiskoromban.. :D Tényleg, hol tartotok a kajákban?

Megyek, ágyba ájulok...


Puszi, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

Csak röviden mert be vagyok táblázva......
Nagyon szép képeket raktatok fela babákról:király a szupermenes, a kis lábosegyeensúlyozó,és a kis szúmóbajnok :lol: :lol: :lol:

Timi,tök jó hogy Dóri mászik előre is!Laura este 8 tól reggel 7 ig alszik egyhuzamba 8) Mikor jöttök Páhokra?Talizunk majd???

Sue,császármorzsa:mehet:fincsi :wink:

Napi,az ikrek is aranyosak csak tudnám melyik-melyik :roll: :P

Beuka,szupi a táblázat!Laura 6 hós adatai:65 cm, és 6500 gramm :P

Angel,reszi almát szoktam Laurának az üveges(Kecskeméti)őszi,szilva mellé adni ,illetve turmixolt banánhoz is.Sőt néha krumplival együtt főzőm össz és úgy turmixolom.A brokkolit miért kell passzirozn :?: ,lassan én is szeretném neki adni.

Gesztenye,igen már jól van Laura,hamar lement a láza és vissza sem jött :P de foga sem jött,először arra gyanakodtam.Barni miket eszik?

Teotimi,szia!

Betti,jobbulást a Kittinek!

Beusa,fűnyírás :lol:

muszály mennem...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Kata alszik, gyorsan gépelek...
Először is szénhidrát napom van :D :lol: ott figyel a torta a hűtőben, viszont az étvágyam tök csökken…legalábbis ma csak egy almát és narancsot ettem.

A főzibe milyen olajat tesztek? Napraforgó vagy olivaolajat?
Akik tejpépet adnak este, fürcsi előtt adják kanállal, utána fürdés és utána szopi? Köszi a felvilágosítást.

Angel!

Sajnálom, hogy így bántak veled, sajnos máshol is ez a helyzet. Én Katával 3x voltam a dokinál, azt, hogy nem eszik semmi mást tejen kívül semmit ötletet nem kaptam…a szájpenészt sem nézte meg hogy alakult. De jővő hét kedden megint leviszem (a doki akarja látni, mert még mindig köhögött…) Akkor majd megnézetem vele. A védőnőt meg nem láttam csak utcán 1x. Nem is hívom fel, mert úgyis mást mond, mint a doki. Én magamtól kitaláltam mit hogyan, a neten szoktam olvasgatni, meg írni egy védőnőnek.

Gergő szép baba, ne aggódj. Ha kap tejpépet, sinlacot elméletileg híznia kell. De baromi jó, hogy 3hét múlva hoznotok kell jóval magasabb súlyt. Most mi a lényeg? Az egézséges étkezés vagy a direkt hízlalás? Sinlacot mikor, mivel adod?
(Amúgy Kata sem hízik, de ő ugye már 8600g…)

Fogyás: elértem a terhesség előtti súlyt, DE nem azt az alakot ugye…Nekem az erőt a topiklakók adták akik elkezdték és szépen haladtak vele, ill. jön a jó idő és kerülnek lefelé a ruhadarabok. :shock:
Nagyon hasonlít Gergő az apukájára :D

Chesti!
Szuper lett a klipp, apával együtt néztük :D Mizujs veletek?

Timi!
Én is nemsokára fogok főzni Katának brokkoli+krumplit. Dórinak hogy ízlett a hal? Amúgy tök fura mhol azt olvastam sajtot később lehet adni, halat meg csak üvegeset :shock: Én legalábbis így járok majd el.
140g az nagyon szép. És átaludta az éjszakát, de jó.

Sue!
Boldog hófordulót!!! Jó hamar jönnek Vikinek a fogacskái. Mi még fogatlanul villogunk :D
Vettél tesztet? :wink:
Érdekes, kenyeret nem ettem vagy két hete, és a teát is cukor nélkül iszom. Nem hiányzik, pedig milyen jó volt amikor este 3 vastag szelet kenyeret megettem szendvicsként. Engem ez hízlalt.

Bettus!
Jobbulást Kittinek! Kittinek nem hideg a karja rövid u. felsőben? Milyen teát adsz a „kacsádnak”? Jó a lábas kép, tök jó az etetőszék, milyen fajta?

Melódia!
Szépen megnőtt Pistike, milyen hossú haja lett :) Mit eszik azon a képen? Van étvágya, mi?

Teobaba/Timi!
Üdv. köztünk! Mesélj magatokról, ha időd engedi. Ügyes a kislányod. Kata szept. 9-én született.

Gesztenye!
Mi olyan május környékén megyünk az állatkertbe, de lehet június lesz belőle. Vidámpark is tervben van. Szegény Barninak nem jönnek ki a fogai. Inye duzzadt, nyálzik?

Beusa!
Kata a nyakláncomat szokta tépni, meg néha belém csíp, az akkor nagyon frankó amikor még a körme is hosszú hozzá :shock:

Na felkelt Kata, majd folyt. köv., most ebédelni fog lassan...
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Na újra itt. Megvolt az ebéd. Nem esett jól, otthagytam, de délutánra egy csokis csiga be van készítve :lol:

Tejpép: 3napja este kapott Kata 1-2 kanállal, másnap délben 4-5kanállal és este 60g-ot evett. Tegnap ebédre evett 60g sütőtök-krumplit és este tejpépet 70g-ot, tettem bele gyümit.
Az az érdekes, a Kata pár kanál után inni akarja a cuccot :shock: na meg elfolyósodik a tejpép a végére meg ki is hűl.
Ma pár kanállal fogadott csak el gyümit is és főzit is.
De legalább újra eszik, még ha keveset is.

Na mentem, bőgés van.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Linda, hülyén írtam, bocs, csak a borsót passzírozom, a brokkolit nem, csak turmixolom... :oops: de nem eszi, sajnos...

Edi, a tejpépet és fürdés után adom, megeszi, aztán szopi és ágy. Hát tényleg gáz ez az egész hízás ügy, de végigcsináljuk. A fő gondom inkább az, hogy nincs egy egyetemes tanácsgyűjtemény, amit mindenki elfogadna...mindegy, ez van. Én nappraforgó olajat adok neki, a csecsemőszakácskönyv nem engedi az olajat, a barátnőm védőnője kifejezetten ajánlja...No comment.
A Sinlacot du. adom, gyümölccsel keverve, nagyon szereti. Lehet, hogy de. is fogom neki adni, még meglátom.
Örülök, hogy megint eszik Kata! Szép lassan belejöttök újra!
Ha megjön már végre, akkor elkezdem a diétát (vagy legalábbis a hasizmozást), ha nem, akkor újra gömbölyödök.. :lol: :lol: :lol:

Megyek, lassan kifő a gőzgombóc...


Puszi, Angel
Vendég
 


Valami hihetetlen, csak pupillázok, és nem is nagyon akarja nekem elhinni senki!! pedig alul a 6 hónapos gyermekemnek már 3 db kis "cápafog"Szép napot, lányok!!

Leültem már egy picit, egész nap zizegtem! :o
Vasárnap lesz a Fati 8. szülinapja, és holnapra hívta a haverokat egy kis bulira! 8)
Hogy ne havazzak el holnap nagyon, ma sütöttem pogit, meg csináltam kókuszgolyót!! Holnap meg süthetem a gyümölcstortát!!
Cukis tortája majd vasárnap lesz, hozzák anyósék! :wink:

Jelentem, tegnapra kijött a 3.FOGACSKÁNK!! :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen, csak puoillázok, és nem is nagyon akarja nekem senki elhinni, hogy kijött!!pedig a 6 hónapos gyermekemnek immár 3 kis "cápafog" villog alul!! :wink:

Angel!!

Szerintem se aggódj gergő súlya miatt, vannak ilyen gyererekek, akik kevésbé hízékonyak, de kiegyensúlyozottak, és nem éheznek!! Szomorú, hogy pont egy gyermekorvos nincs ezzel tisztába, és szétidegeli az anyukákat!! Engem anno a túlzott hízás miatt idegesített, amit először a szívemre is vettem, de aztán nem foglalkoztam vele!! Pistike ilyen, és kész!!
Most, hogy kijöttek a fogacskái, az evészetből is lejjebb vett, megint nincs olyan óriási étvágya!! :roll:

Edi!!

Remélem már jobban van Kata baba!!
Hát az alakommal én is így vagyok!! :twisted: A súlyom még kevesebb is, de úgy lóg a bőr, meg a háj, hogy iszonyat!! :x azt kell letornáznom!!
Pistike a képen paradicsomot eszik csirkehusival!!

Sue!!

Rubint Rékával ugyanígy jártam, mikor végigcsináltam, azt hittem lepetézek, úgy fájtak a combjaim, meg a térdem!! :twisted: képtelen vagyok ezt minden nap csinálni, nem bírják a térdeim, és még igencsak szükségem van rájuk!! :roll: ezért úgy döntöttem, hogy az utolsó 20 percét csinálom, a popsi, comb has gyakorlatokat! Az is elég gyilkos, és remélem segít valamit!! meg persze lecsökkentettem a cukorkát, csokikát!! :wink:
tetszett a magzatvízes írásod!! :lol: Hát csaknem... :wink:

Én is azt álmodtam tegnap éjszaka, hogy kismama vagyok!! :lol:
szép álom, remélem még egyszer valós lesz!! :wink: :lol:

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket, a nagypasi nevében is!! :lol:

Mentem, csajok!!
Puszika
Melódia
:wink:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Na, jól összemixeltem az elejét, az első 2 sor nem oda való!! :oops:
Bocsika!!

Kép
Kép
melódia78
 
 


Halihó!

Csak egy gyors helyzetjelentés, megvagyunk, csak én napok óta élő-halottnak érzem magam. Hihetetlen fáradt vagyok, este 10-kor már úgy zuhanok bele az ágyba, mint aki napokig nem aludt. Reggel 6-kor mikor Manót megetetem vissza kell feküdnöm, mert úgy érzem elájulok. Nem tudom mitől van. Lehet, hogy az allergia, de igazság szerint már 5-én meg kellett volna jönnie, és még sehol semmi. Néha görcsöl a hasam, de úgy, hogy majd szét szakadok, meg feszül ezerrel, én meg pánikolok, mert tavaly ilyenkor éreztem így magam, mikor Manómmal terhes voltam. Nem volt még betervezve a második babó.

Ja, majd el felejtettem, köszönöm a keresztelős "megnyugtatásokat". Már túltettem magam rajta, csak nagyon rosszul esett, hogy nagyanyám még most sem bír magával. Én elhiszem, hogy a Manó név nem hétköznapi, de ez "csak" a második neve a gyereknek, és rajtam, meg az anyukámon kívül mindenki Máténak szólítja (illetve az apja Sz@rosbékának :) ).

Beuka, Te kérdezted miért kellett neki... Egyszerűen ilyen, neki semmi sem jó, amit nem ő csinál. Az unokatestvéreim is megkapták anno ugyanezt, mikor a gyerekeik születtek, hogy ilyen idétlen névvel nem fog tudni élni a gyerek (Claudia, Evelyn, és Kamilla a gyerekek neve, szerintem semmi baj nincs egyikkel sem).

Angel, bár már a többiek megnyugtattak, azért én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem még a születésekor mondta a dokinénink, hogy lesz olyan, amikor a gyerek nem fog hízni semmit, sőt előfordul, hogy fogyni fog, de ez teljesen normális, ha más "negatív" tünet nincs. Mármint, amit Csengő is írt. Nem kell mindig híznia a gyereknek, akkor is fejlődik, ha nem gyarapszik a súlya. És nincs két egyforma gyerek. Én 2,6 kg-mal és 45 cm-rel születtem, 6 évesen 117 cm meg 18 kg voltam, nem akartak felvenni iskolába, mégis normális súlyú és magasságú ember lett belőlem.

Ja, még annyit, hogy volt nálunk szerdán a védőnő, és teljesen el volt ájulva Manómtól, hogy mennyit fejlődött 1 hónap alatt. Mondta, hogy adhatok neki nyugodtan másféle húsokat is, de a marhával vigyázzak, mert allergizálhat. Megnézte az ínyét, és közölte, hogy itt egyhamar nem lesz fog. :(

Na megyek, mert anyukám visszajött Manómmal a sétából, és ha jól hallom "anya, éhes vagyok" hívóhang van. :)

Majd jövök, sziasztok.

Anita

Ui.: Tegnap előtt tejfölt adtam a gyerekemnek, mert azt vacsiztam, és csorgott a nyála, ahogy nézte. Eddig még semmi baja tőle. Tegnap földiepret - tudom, hogy nem szabad, de ugyanaz a nyálcsorgatás volt - azt fújjogva köpte ki. :)

goodfairy
 
 


Halihóó!

NA végre utolértem magam az olvasásban, meg is látszik, mert kisregény írtam, előre is BOCSI, de hosszú leszek :oops: :oops:

Melódia úgy érted, hogy már jól ment a kajcsizás, és most megint nem annyira megy?
Én tuti nem bírnám Rékára nyomni! Ügyi vagy!
Hát hatalmas baba lett Pistike fél év alatt. És milyen szép! Tiszta férfi!
Máris 3 fog! Az igen!
Húú akkor zsúfolt lesz a hétvége!

Edi hogy van Kata? Örülök, hogy tettél fel képet! Nagyon édes! Tiszta nagylány már! Micsoda nagy baba!
Egyébként nem szerette az etetőszéket, vagy most a betegség miatt nem használjátok?

Linda külön kis pohárban iszik Laura? Könnyen megtanulta?
Köszi, hogy leírtad az almát, már kérdezni akartam! Azt hiszem vasárnap lesz az első pépes napunk. Szeretném, ha apa is itthon lenne, és látná. Az almalé és az őszi kanálból már nagyon szuperul megy, a pohár, és a csőrös pohár, még nem annyira

Sue kakilás :( előfordulhat, hogy valami kajcsi fogta meg? Gratula az újabb betöltött hónaphoz!
Mit mondott a doki! Réka :? ügyi vagy! Tej :( :( drukkolok, hogy visszajöjjön!
Küldjél nekem fénypostával császármorzsát lécci!!! :)

Napraforgó olyan édese lehetnek a fiúk, ahogy örülnek egymásnak! Örülök, hogy tettél fel képeket! Tök nagyok már! Olyan édesek! Az állós (nagyon jól bírja a karnisod!) és a sapis haláli!!!!!
Én most vagyok nagyon válogatós, remélem nem lesz olyan a fiam.

Timi gratula a mászáshoz! Hogy ízlett a hal? Milyen formában adtad? Én már egyáltalán nem iszom a tejserkentő teát kb egy hónapja, bevallom semmi látszata (szerencsére) nálam így alakult úgy néz ki.
Nekem sem jött még meg, bár nekem egy hónappal később óta nincs (na ezt jól megmondtam)

Beusa még a pépes almával most fogunk csak próbálkozni, de köszi, hogy leírtad a gőzölést, ha nem ízlik neki nyersen, tuti kipróbálom! Köszi az etetőszékes infót is!
Találtam egyet, 22-ért, (holnap megvesszük) mindent tud, amit leírtál, állítható még a magassága is, dönthető duplatálca, felső levehető, anyaga tisztítható, annyi, hogy nem valami ismert márka. Remélem ez nem üt majd vissza. Nálunk mostanában van még egy alvás 4 körül is délután (ez a 3. egy nap) és így elvagyunk fürdetésig (8-ig) de elhiszem, hogy Minna nyűgös, már akkorra, ha 3-tól fenn van. Nem tudod sétával elaltatni?
JA és gratula a ringispilhez!
Nem lehetne még sárgabaracklét adni? Jó hogy írtad, mert én kaptam egyet anyósomtól, akkor nem adok neki!
Tegnap mi is füvet nyírtunk a kisfiammal :D :D

Angel elhiszem, hogy szétcsúsztál :( egyébként csodálatosan szép, egészséges, és boldog fiúcska néz vissza az általad felrakott képekről! Én is szeretem így az ölembe ültetni Botit. Főleg akkor élvezi, ha valami mintás póló van rajtam. Sokszor úgy huncutkodik, hogy bebukik a cicik közé, majd felnéz rám.
Nagyon vagány az új rucikban! És az alvós képek!! Olyan jókat nevettem! Ő a kedvenc játék?
Valahogy én is így gondoltam, hogy ami van, azt magam csinálok, de ugye, ami nincs ,azt veszem.
Gesztenyés pulyka :) jól hangzik! Hihetetlen a hasonlóság apa és fia között!
Nálunk is ez a helyzet! Mást se hallok, csak hogy tiszta apja :) persze én nem bánom, hisz én választottam, mert olyan szép :lol: :lol:

Chesti gratulálok nagyon jó lett a videóklipp!!!!

Csajok nagyon jó lehetett a tali! Annyira édesek a babák!!! Látom azért egy kis románc is kialakult Marvin és Niki között :) Én a rágjuk együtt a popsitörlős dobozt!! Nagyon jó!!!

Gesztenye annyira jó, ahogy táncoltok Barnival! Sikerült megbeszélni a keresztelőt? Megvan mikor lesz?
Szédülés :( mi is állandóan megyünk. Férje mnagymamája már meg is szólt bennünket :?

Betti Kitti már annyira ügyes!
Nemsokára elindul!! Nagyon jó a konyhás kép! Mielőbbi jobbulást!!!

Teo anyukájaTimi szia!

Anita fáradtság :( esetleg egy teszt???

mi egyébként jól vagyunk. Még mindig csak levezünk, de a hétvégén megkezdjük a pépes almával a hozzátápit.

A forgással sehogy sem állunk. A járókában direkt oldalra teszem a játékokat, de inkább nyújtózik érte percekig, majd megunja, és másik játék utén néz, de nem fordul oda érte. Nem izgatom magam annyira, majd egyszercsak azt látom, hogy forog.

Hason jól elvan, szépen pucsít, ha rajtam van, még halad is egy picit "előre".
Sikongat, "motorozik", "g"-zik :lol:
Jól elvagyunk.
:) :)

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!


Linda!


Páhokra júl 26-29-ig megyünk. Persze, h talizunk :lol: A héten először átaludta az éjszakát:7:30tól-reggel 6-ig. Gondolhatod mennyire örültem. Most csak egyszer kelt fel éjszaka. Lehet, h még a végén lesz ebből valami :wink: ?


EDit!


Hála, h visszajött Kata étvágya :lol: Szájpenész múlóban van már? Na ne is kérdezd, h mi volt a hallal :evil: Elbénáztam :( Így krumpli+sárgarépa+csirkemellet csináltam Neki. Falta :lol: A hal amikor beletettem a lábasba, mivel éppen egy kis falatka volt, szana-szét fröccsent az olivaolaj, és gusztustalan lett minden a konyhában. Úgyhogy úgy döntöttem ezt most inkább nem folytatom tovább.


Beuka!


Éppen Editnek írtam, h ez a halacska nem jött össze. Majd később pepecselek vele megint. Nagyobb adagot teszek oda, és több olivaolajat, és akkor lehet, h nem fröccsen ki. Vagy a másik, h inkább megfőzöm pici sós vízben. Most akkor neked sem jött még meg szülés óta?



Nálatok volt már olyan, h 19kor ágyba tettétek a babát? Dóri annyira nyügi volt, h közben elmentem megfürdetni, megetetni, és most alszik. Akik elkezdték a tornát ill diétáznak LE A KALAPPAL :wink: Ugye én nagy bőszen írtam, ápr 1-jén, h elkezdtem a tornát. Jó kis ÁPRILISI TRÉFA VOLT :roll: Azóta sem tornáztam :cry: Pedig rámférne, de nem megy.




Még szerencse, h elmentettem, mert 1 órán keresztül nem tudtam fellépni
:lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
Gesztenye,
a pneumococcust mi is beadattuk, biztos, ami biztos....Dokink elsősorban a babauszi miatt ajánlotta, vizes helyen pláne könnyű összeszedni mindenfélét.

Timi,
Hal???? hogyhogy? ilyan halas család vagytok? még nem is hallottam baba kajaként.... :shock:

Beuka,
Sztem az etetőmárkán ne aggódj, nem hiszem, hogy ez számítana.
Babakocsiban kicsit könnyebben alszik el napközben, de most az sem garanciális sajnos

Lányok,
elismerés a sok tornázónak..én néha belefogok, de aztán kifullad. Bár az elmúlt két heti kertelés után nem maradt semmi energiám, viszont az ültetés pl. nem igazán popsiformáló :lol:
most amúgyis csak vonszolom magam jobbra - balra, lányom elkezdte az anyaféltést. Ez azt jelenti, hogy 2 méterre se nagyon szakadhatok el tőle, csak ha apjával van.
Van vkinél hasonló? Állítólag 7-8 hónapos korban kezdődik.... Ja és az alvás sem a régi, pedig eddig nem panaszkodhattunk.


ébredés van..

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is vagyok, csak olvasó üzemmódban.

Halas bébiételt már én is adtam Jazinak (Univer vagy Kecskeméti volt, paradicsomos burgonyával), és falta.

Angel!
Nehogy már előírják neked, hogy mennyit kell híznia Gergőnek! Nagyon cuki kis srác, nincs ott semmi baj! Én a husit, amit a pürékbe teszek, vegetás vízben főzöm, hogy valami íze is legyen. Szoknia kell az ízeket, végül is néhány hónap, és azt eszi, amit mi :shock:

Mi jól vagyunk, egy rossz hír: tegnap éjjel volt az első alkalom, hogy hiába szívta Jazi a cicimet, nem jött belőle semmi :cry: Kapott egy kis teát, megelégedett vele. Most is teljesen üresnek érzem őket, lehet, hogy ennyi volt??
Nálunk anyaféltés nincs, apa iránti fokozott rajongás viszont van (kölcsönös) :D
Jazus még mindig csak ül, azt viszont nagyon hosszú ideig bírja. Mos próbálkozna a mászással, de nem ám úgy, hogy hasonfekvésből, hanem ülésből előredőlve próbálja elkezdeni, ebből pedig általában arcra esés van...A súlyáról, hosszáról fogalmam nincs, régen nem mértük, majd egyszer elsétálunk a védőnénihez. Én nem vagyok paramama, látom, hogy jól van, így aztán egyáltalán nem érdekelnek a számszerű adatok. Lazítsatok lányok!! :wink:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szép jó napot!

Jubi nincs is min paráznod, a lányod csodaszép, és sugárzik Róla, hogy tök jól érzi magát a bőrében!
TEj :( sajnálom, hátha csak kicsit keveseb és visszajön. Drukkolok!

Timi igen, még nekem sem jött meg.

Beusa köszi a megnyugtatást!

Hettie még tartozol Arti összehasonlító képeivel! régen voltál mi újság Veletek?

Akartam tegnap írni, hogy találkoztam egy nagymamával, aki a pici unokáját tologatta (3 hónapos) aznap Ő vele volt, reggel elvitte hozzá a lánya, mert Ők mentek építőanyagot nézni. MOndta anygmama, hoyg a lánya kérte, hogy majd adjon neki egy mokkáskanál almát délben. Akkor kapott először. Én tökre kiakadtam. Az anyukát nem is érdekli, hogy milyen lesz a reakciója a babának az új ízre, meg agyáltalán!
No mindegy nem is olyan lényeges ez, de el kellett mondanom, hisz Ti biztos megértitek a fölháborodásomat.

Ma facsarok narancsot, nagyon kíváncsi leszek miylen fintorokat látok majd :D

Szép napot!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka,
Ne facsarj Neki narancsot,citrus féléket csak 1 év után lehet adni...Babapatika,illetve Nekem doki és védőnő is mondta.....
Tegnap voltunk dokinál,mondta bejöhet a csirkemell és a paradicsom óvatosan,semmi más,se spenót,se sóska,se durum tészta,hal tojás sajt 1 évesen.No megint néztem nagyokat,mivel itt már sok mindenki probálkozott mindennel.....de betartom,mert párom családjában mindenki allergiás...
:(

képzeljétek alig bírok menni...Rubint Réka kicsinált,tegnap aki látott a lépcsőházban ,mindenki megkérdezte mi van Velem,mert lépcsőről lépcsőre lépdeltem,de azért 10 percet tornáztam tegnap is és ma már sokkal jobb,most megint végig csinálom a kazót,csak előbb írok .

Szorulásra sajnos nem tudott mit mondani,megint el kell kezdeni a G:W-t és ha belegondolok tényleg akkor kezdett el romlani a kaki száma mikor elhagytam,ugyhogy most nyomatom Neki.

Na és éjjel kibújt a 6. fogacska,fent 4 van monstmár.De sajna szerdán délután úgy megharapott,hogy kiharapott egy darabot a bimbóból.azóta folydogál belőle a genny és rohadtúl fáj.De érdekes akkor nem is fájt annyira az a harapás,csak este mikor megkínáltam hát csillagokat láttam és párom mondta van egy luk ottan. :cry:

Megyek tornázni,kihasználom a csendet és a nyugalmat.
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
Sajna volt még egy kis lemaradásom a 6 hós összehasonlítással, de most bepótolom.

Kép Kb. 1 órája bújtam ki

Kép A 4. napon, végre otthon

Kép Milyen érdekes ez a könyv (immáron 6 hósan)

Kép

Kép Lassan kinövöm a pelenkázót :roll:

Kép És egy kis huncut vigyor, amivel mindenkinél bevágódok

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


sziasztok:)
koszi a meleg fogadtatast:)
Editet ismerjuk azt hiszem a babaszobarol,mar eleg regen jartal ott,nem?:)
bocsi ha nem ti vagytok;)
Teobaba sajnos nem szopizik,tapis baba:(
a szules nem volt nehez,alig 3 ora alatt megvolt:)
elso gyerkoc,23 eves vok..
Teo egy nap 4x eszik meg tapit,eszik gyumiket,zoldsegfoziket,joghurtot,sajtot es kenyeret is,valamint bebikekszet;):p
mar van 3 fogincank:)
nagyon edes baboocaitok vannak:)
en is megprobalok kepet tenni a manorol ha engedi:)
puszi,Timi [img][img]http://kép_url[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 008.47.jpg[/img]

:)
teobaba
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a 6 hós köszöntést! :lol:

Eddig nem tudtam képet tenni, mert a férjem nem volt itthon, délelőttös volt, utána meg a másodállás és csak ő tudja kicsinyíteni. De ma itthon lesz, persze még most sincs itthon.

Beusa
Én nem kaptam olyan gyűjtős füzetet, pedig annyi mindent ide küldenek, persze liberósat küldtek, de nem azt használok. Nekem Arti napközben nem alszik, csak néha egy fél órát és annyi. ugyhogy fél 9-től este fél 9, 9-ig alig alszik.

Anita
Nem semmi a nagymamád, megértem a felháborodásod. Valami hasonló mentalitású a férjem nagyanyja is. kiváncsi leszek ő min fog majd cirkuszolni.

Melódia
Utólag boldog feledik szülinapot!

Timi
Nektek pedig boldog hófordulót!

Beuka
6 hós adatok: 8510gr és cm. ezt még majd megmérem.

Angel
akkor jol leégett az orvos, minek ad akkor olyan papírt, amin szerinte hülyaségek vannak? nagy baj nem lehet, ha vidám és hurkás gergő. majd meghízik.

Chesti
láttam a klippet. jaaaajj nagyon tetszett, milyen jo hogy benne van az is mikor megszületett, olyan megható. most megint bánkódtam egy sort, hogy mi nem csináltunk akkor. melyik szobában szültél? én a rózsaszínben.

Sue
Boldog hófordulót!

Bettus
Kittike a fazékkal nagyon jo! :lol:

Teobaba
Szia! üdv köztünk! Egyszer voltam Erdélyben még gyakorlaton, nagyon szép hely.

Tegnap megevett egy üveg őszi almát, nem csoda én is imádom az őszit, kis édesszájú lesz, mint én. Viszont a sütőtökből egyre kevesebbet eszik, váltanom kellene?
Megyek mert ordít...

Majd jövök még.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Teobaba!
Igen voltam a babaszoba szeptemberi babáknál, de nem bírtam az iramot, annyit írtak ott, még olvasni sem volt időm, meg még másik 3 topikban vagyok ...aztán oda nem írtam csak 1-2napot...Te még vagy ott? Meg az az igazság, hogy nekem nem átlátható az a fórum, ezt a babanetet szeretem, a betűk is nagyobbak stb. :)

Nagyon mérges vagyok, előbb vesztem össze a bunkó, k.... stb. stb. szomszéddal...majd írok, ha lenyugszom... :evil:

Majd még jövök, átmentem anyáékhoz.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Angel!
Eddig ezekkel próbálkoztunk: alma, sárgarépa, sütőtök, krumpli, őszibarack. Még csak üvegest adtam (1 üveg 3 alkalomra elég), de most már megkezdem a saját kutyulást is. 2 napja teszteltük a banán-őszi kombinációt és eddig ez volt a favorit. A sárgarépa a végén kullog, mert magában nem igazán ízlik neki, így majd variálom valamivel.

Edit!
Igen, még mi is fogatlanok vagyunk, de az éjszakáink eléggé pocsékok, mert Barni gyakran felkel és csak valószínűsíteni tudjuk, hogy az ínye fájhat (ennyiszer már csak nem álmodik rosszat :roll: ). Egyébként már több hónapja ontja a nyálát, de az ínye mostanában kezdett el duzzadni.

Melódia!
Gratula az újabb fogacskához és ahhoz, hogy Pistike ilyen jól viseli.

Anita!
Én is gyengus vagyok és eléggé szédülős, amit a mostanában egymást érő frontoknak tudok be. Főleg szopi után szédülgetek, így valószínűleg Barni még a maradék energiát is kiszívja belőlem a szó szoros értelmében.

Beuka!
Mi tegnap beszéltünk a pappal és május 20-án lesz a keresztelő, tehát halad a szervezés. Csak a szűk család és a keresztszülők lesznek jelen, így kb. 16-an leszünk (kerti partit szeretnénk, de ez még az idő függvénye is).
Barni imád táncolni velem és ezzel szerencsére bármikor meg tudom nyugtatni, csak győzzem erővel :lol: .
Nem értem, hogy miért kell mindenkinek mindenbe beleszólni. Úgy bánnak az emberrel, mintha teljesen hülye lenne és mindenki okosabbnak képzeli magát nálunk :shock: .
Sok sikert a pépes almához.

Jubi!
Csak éjszaka vetted észre, hogy kevesebb lenne a tejed vagy nappal sincs annyi, mint eddig?
Jazi egy kis tündérke. Jól áll neki a sapi.

Sue!
Sajnálom, hogy Viki baba ilyen harapós kedvében volt :cry: . Remélem valamivel le lehet szoktatni róla, különben nem sokáig fogod bírni ezt a kínzást :shock: (majd rájön, ha át kell térnetek a cumisüvegre).

Olvastam, hogy mostanában többen a kilókkal küzdetek (nekem szerencsére nem kell). Anyukám most fog tesztelni egy étvágycsökkentő kapszulát + shaket (esetleg egy méregtelenítő teával is kombinálva) és majd leírom nektek, hogy milyen hatással volt rá.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Most csak annyit írok, hogy nálunk is megtörtént a baj. kiesett a hordóból, ahogy vittem volna ki a teraszra. nem magasról, de pont a metlakira és arccal, koppant is egy picit. nagyon megijedtem. :cry: :cry: felhívtam anyukámat, azt mondta hogy ha mindent ugyanugy csinál, meg viselkedik akkor nincs baj. remélem hogy nem lesz. nincs semmi nyoma egyébként.
akinek leesett a babája hova esett, és lett-e valami baja? jajj nyugtassatok meg. legközelebb bekötöm még akkor is ha 2cm-re viszem is.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie,
ne izgulj,ha nem hányt vagy másképp nem viselkedik akkor semmi gáz.Ha megnyugtat hívd a gyerekdokit.Anno ha jól emlékszem,Sz-Katának esett le az ágyról,meg vagy Ákatának,vagy épp Mamynak,de semmi bajuk nem lett.

Viki 2 hetesen csúszott ki a babakocsiból,apukája nem figyelt és placcs lett az aszfalton,de nem lett semmi baja,pedig arcal esett Ő is és igen magasról.Nyoma az orrocskáján megmaradt,de semmi baja.Viszont féltem is az apukájától.... :lol:
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
Most jöttünk meg az állatkertből, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Sok kis állat van: kacsák, majmok, gidák, teve, orrszarvú, kenguruféle (alacsony változat), lajhár. Az uzsonnát Barni ott fogyasztotta el és egy eldugott sarokban még szopizott is. Nálam ez azért nagy szó, mert a fél év alatt nagyon ritkán szoptattam a családi körön kívül, legalábbis nem volt rá szükség (úgy alakítottam a dolgokat :lol: ).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Még egy elmaradás, képek a taliról:

Kép Barni

Kép Pistike

Kép Lencsibaba

Kép Kitti

Kép Marvin

Kép Dóri

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!


Beusa!


Egyébként valóban nagyon szeretjük a halat, és a védőnő azt mondta, h heti 2xster lehet adni neki. De sajnos eddig ez még nem nagyon akart sikerülni :cry:

Jubi!

Nagyon gyönyörű Jazi :lol: Látszik rajta az elégedettség :lol: Tejci :cry: Sajnos, én küzdöttem vele az elejétől. De hála még mindig van. És ez annyira jó :lol: Biztosan butát kérdezek, de honnan tudod, h már nincsen tejed? Jazi egyből ellöki a cicit? Vagy amikor megnyomod a cicidet, már nem jön tej?


Beuka!


Én megértelek. Alig vártam, h a családom végignézze amint a Dórinak az első kanál szilárd ételt odaadjam. Narancslére biztosan ilyen arcot fog vágni :shock:


Sue!

Éppen most olvasom, h dokid a cédrusféléket nem ajánlja. Halat sem, spenót, sóskát sem. Látod éppen írtam még régen, h mindenki mást mond, és ennyi fele nem lehet odafigyelni. Akkor amikor elkeztem a hozzátáplálást(nagy nehezen), azt mondtam a védőnő amit mond arra fogok hallgatni. Így most az ő szava a "SZENT". Amiket írtam ételek azt éppen most mondta a védőnő, h eheti. Nyilván mindenki kiszűri, h kire hallgat. Könyv, internet, védőnő, doki, barátok, stb.....mindenki mást fog mondani, h mit, mikor, mennyit lehet enni :wink:


Hettie!


Miket szoktál adni Artinak? Dóri nekem is megevett múltkor egy őszi(kecskemétit). Van érzéké hozzá :wink:


Gesztenye!


Tündéri Barni :wink: Mi május 1-jén készülünk az állatkertbe. Biztosan tetszeni fog Dórinak(már amennyit feltud belőle fogni) :lol:
Köszi a képeket amit feltettél. Shake az nagyon fincsi(csokis)nyami :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Most csak a képek: Kép 36 órásan Kép 6 hónaposan [/img]

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Timi!
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de azért leírom a tapasztalatomat. Amikor nálunk szopis hullámvölgy volt onnan tudtam, hogy nincs elég tejem, hogy Barni szívta ugyan a mellem, de nem volt mit nyelnie (erre mindig figyeltem, mert ebből derült ki, hogy még tényleg eszik-e vagy csak cumizik), így egy idő után feladta. Viszont amikor a másikat kínáltam akkor egyből rákapott és újra szopizott (tehát még éhes volt, de a másikban nem volt elég tejcsi neki).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Angel, bocsi hogy csak most írok, de eléggé leköt a két huligán :D

Szóval a múltkor nem fejeztem be. Ha nem fejlődik a baba és beteg, azt a dokid dolga kideríteni, de ha mindent rendben talált (márpedig biztosan megvizsgálta), akkor minek szekál. Jól emlékszel Bálint is elég ráérősen fejlődött, és tápszert javasolt. De ha van elég tejem, akkor minek? Nem az a baj, hogy nincs tej és éhes a gyerek és üvölt és nem törödök vele...Te az első babád látod, ő már biztosan több ezret látott, ha fiatal, akkor is kb. 100-at minimum. Ha egészségileg rendben, akkor nehogy már tankönyv szerint egyen, igyon, másszon vagy mittudomén. Na jó zagyva lett megint.
Sinlac: nem hiszem hogy felnőtt orvosnak panaszkodom a gyerekorvosról. (már beletörödtem, hogy nem ír fel. )

Gesztenye, nagyon huncut a kisfiad!

Szép hétvégét mindenkinek
csengo
Vendég
 


Timi!

Én már egy bő hete csak éjszaka szoptattam Jazit. A mellemből már régóta nem jön a tej, ha megnyomom, csak akkor indult el, ha kitartóan szívta. De tegnap előtt éjszaka hiába szívta - le a kalappal a kitartása és a türelme előtt -, nem jött semmi. Ekkor kapott egy kis langyos teát, és ugyanúgy visszaaludt, mint cici után. Azóta sincs semmi a cicimben, és úgy tűnik, hogy most már nem is lesz. A mérete és az állaga is olyan, mint Jazus előtt volt. Lehet, hogy ilyen-olyan praktikákkal vissza lehetne hozni a tejet, de - gondolom nem köveztek meg érte -, én nem bánom, hogy így alakult. Örülök annak, hogy több, mint 8 hónapig tudtam szoptatni (a fiaimat csak fél éves korukig sikerült, pedig velük nem is diétáztam). A hozzátápival nálunk nincs gond, mindent megeszik, amit a szájába teszek :D , szóval éhezni ezután sem fog. Tegnap este is bekészítettem a teát, és képzeljétek, nem kelt fel :shock: Ha nincs cici, lehet, hogy nem éri meg neki :wink: Mondjuk egy közel 10 kilós baba nem hiszem, hogy megéhezik az éjszaka közepén...

Sue!
Nagyon becsüllek azért, hogy sebes mellbimbóval is szoptatsz, én nem tenném :oops:
Érdekes, hogy miket ajánl/tilt a dokid :shock: 5 hónapos bébiételek között már van paradicsomos burgonyás hal, a 8 hónaposak között pedig sóskafőzelék pulykamellel.

Szép napot minden anyukának, apukának, babónak és nagytesónak!! :D

Jubi

Ui: gyönyörűek a babák!!! Én még három gyerek után is rá tudok csodálkozni, hogy ez a csoda az én pocakomban fejlődött és lakott, és hogy ez lett belőle... :shock: :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jó reggelt!


Gesztenye!


Köszi amit írtál :D



Jubi!


Szerintem is maradjunk annyiban, h gyönyörű, h ezidáig is ment a tejcsi adás. Dóri 3xszor kelt éjszaka. Persze szopi, és alvás tovább. A kis drágám felébredt, mert a keze kilógott a rácson, és nem tudta visszahúzni. Nem volna szabad Neki felkelnie éjjel, hiszen már 8 kg. Lehet igaz az, hogyha már nincsen tej, akkor nem ébred fel éjjel. Majd meglátjuk. Milyen teát adsz Jázinak?


U.i: A szilárd étel után a kakának olyannak kell lennie, mint a felnőtté?( csak kicsiben)? Napi 2xszer van, és nem tudom, h mi a jó? Nem bogyó, hanem olyan, mint egy.............Nem is tudok hasonlatot :cry:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok egy sírós fajta, de most a sírógörcs kerülget. Manóm ugyanolyan beteg, mint múltkor volt. Úgyhogy holnap reggel dokinéni. :cry: Pénteken még csak kicsit folyt az orra, szívtam neki, ma reggel viszont arra ébredtem, hogy amikor köhög utána öklöndözik. Viszont nincs láza, eszik rendesen, meg jó kedélyű is. Lehet, hogy igaza lesz a dokinéninek és ez allergia. Asszem, most a nyírfa virágzik, és én is állandóan tüsszögök, meg viszket az orrom. Manóm is dörgöli a szemét, és az orrát. Most szerencsére visszaaludt, de rémesen szörtyög. :cry:

Angel, tényleg tiszta az apja Gergő baba. Manóm is ennyire hasonlít az apjára. Anyósom mutatott képet a páromról és mintha Manó lenne rajta. Csak a szemét örökölte tőlem, sajna a színét is, pedig jó lett volna, ha szőke kék szemű fiam van, de hát ez van.

Csengő, mi az, hogy nem írja fel a doki a Sinlac-ot? Ezt nem teheti meg! :!: Nekem első szóra felírta. Egyszerűen mondd azt neki, hogy van ételallergiás a családban. 6 hónapos kor fölött a gyerekorvos felírhatja minden különösebb vizsgálat nélkül, ezt a mi dokinénink mondta.

Na megyek kivasalok, míg Manóm alszik.

Sziasztok

Anita

goodfairy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?