Sziasztok!
Szemerkél az eső, úgy hogy Petikével se mentem ki a teraszra. Felépítettem a sínpályát, ez mindig telitalálat. Egyedül még nem teljesen megy nekik, de már olyan ügyesen rakják a síneket, csak a csatlakozásokhoz kellek. Most tologatja a vonatokat. A lovagőrület előtt vonatőrület volt (még most is nyerő!), tavaly nyáron meg tűzoltó volt Petike. Egész nyáron tüzet oltottunk. Az apja vasárnap elégette a száraz gallyakat meg a csupasz karácsonyfát (elég égő, hogy eddig húztuk), és a tűz mellett Peti FÜSTLOVAGosat játszott. Tehát a tűzoltó + lovag keverékét! Mindig lenyűgöz a gyerekfantázia.
Ja, és iszonyúan fúj a szél!
Nem tudom, honnan van ennyi energiám, az egész családom ilyen. Anyukámat apa hangyának hívja, de apukám se semmi. 70 éves idén, de teljes gőzzel játszik a gyerekekkel, viszi őket a játszótérre, olvas nekik, versekre tanítja őket. Azért imádok otthon lenni, mert feltöltődök náluk, annyira optimista emberek! Én is az vagyok, de én azért panaszkodni is szoktam. Nálunk természetes, hogy egy csomó dolgot csinálunk, mi soha nem unatkozunk. De akkor se unatkoztam, mikor gyerek voltam, meg mikor még nekem se voltak. És szerencsére az én gyerekeim is mindig nyüzsögnek. Ma délelőtt festettünk, ez kb. fél órára köti le őket. Ha megyünk Békéscsabára mindig rajzolnak meg festenek a nagyszülőknek. És boldogan viszik a műveket!!
A férjem szülei teljesen mások, nekem ez furcsa is.
Tündi!
Szerintem nem szabad azt az ekcémás kenőcsöt ilyen hosszasan használni. Én pár napig szoktam, ha már borzalmas, és utána rengeteg gyógyszertári testápoló. És én se fürösztöm minden nap a gyerekeket. A száraz bőrük az egyik ok, a másik, meg hogy nem birom. Három gyerek a kádban!!!! Nagyon édesek, de elég nagy meló. A férjem megpróbál 2 naponta hazaérni a fürösztésre, de egyedül is szoktam természetesen. Különben meg a csapban popsimosás, már ők is mondják, hogy cicamosdás. Nyáron azért koszosabbak, de akkor mindig jobb a bőrük. Az Eucerint én is használtam régen, jó, hogy írta Panzej. Drága, de nagyon jó. Szerintem veszek megint, mert ezt már el is felejtettem.
Boga!
Izgulok érted! Most majd rád gondolok Csabán! Mindig van egy szülő kismamink!!!!!!! Puszi, puszi
Lilla! Én is a szájpenészre gondoltam, csak mivel nekünk nem volt, semmi hasznosat nem tudtam mondani. Illetve a szomszéd csaj arra is az aloeverás Firstöt nyomta. Az gyakorlatilag mindenre jó!! Ez fertőző, vagy csak úgy kialakul? Nem irigyellek, hogy mindent fertőtleníthetsz! Ezekkel a lurkókkal mindig van valami!!
Zsuzsóci!
Nekem 40 körüli az orvosom és nagyon meg voltam vele elégedve. Ha gondolod, írok privit. Péntek reggelig vagyok még!
Csilla!
Gyönyörűek a gyerekeid!!!!!
Persze én tényleg nem érzem, hogy a fiúk a problémások, nálunk pont fordítva van. Pannika nagyon nagy egyéniség, ővele foglalkozom a legtöbbet, mert MINDIG CSINÁL VALAMIT, ami nem feltétlenül a rendes játék körébe tartozik. Mai esemény: belógott a fürdőszobába, behívta Gézut is és pohárba engedtek vizet, majd ezt kiöntötték a földre és abban tapicskoltak zokniban! Ezt egy perc alatt intézték, mert mindig rajta van a fél szemem.
Voltam egyszer én is Helsingborgban egy fél napot. Onnan ment a kompunk Helsingörbe!
Sára!
Nincs titkom! Illetve az a titkom, hogy zabszem van a fenekemben! Mindenki kérdezi tőlem, hogy bírok 3 picivel segítség nélkül, és mindig azt válaszolom, hogy tök jól mennek a dolgok. Vannak nehéz napok, de nem ez a jellemző. A napi rutinba jól belejöttem, és valahogy a gyerekek is tolerálják, ha egy picit pihenni szeretnék a kanapén (10 perc), amúgy meg tényleg sokat foglalkozom velük. Én délután nem tudok aludni, ezt az időt is mindig valamire fordítom. Este meg a hímzés és olvasás, no meg a férjem, amivel levezetem a napi fáradságot. Főzni kétnaponta szoktam, de csak egyszerűeket. Télen mindig összedobtam valami gyors dolgot séta előtt, most meg párhuzamosan főzök és játszok velük, de a kert nagy segítség!! Persze néha borzalmas, hogy nem tudok tőlük egy lépést se tenni a konyhában!!! De Pannikát sokszor odaállítom egy székre magam mellé, és "segít". Ezt amúgy csak ő élvezi, mert biztos, hogy kiborít valamit, vagy megsózza az édeset.
Akartam már írni, hogy van egy ugyanolyan vezetéknevű barátnőm itt Gödöllőn, mint te. Gyakori a nevetek? Azt hittem először, hogy a húga vagy, de mondta, hogy nem vagytok rokonok.
Anid!
Ügyes lány ez a Kata! És a java még csak most jön!!!! Széktologatósdiból nekünk is jutott mindháromnál! Klassz hallgatni!
De olyan jó látni, ahogy felfedezik a világot! Tologatás után jön a felmászás, lepottanás, majd a magaslati légkörben való rámolás, lopkodás!
Lányok! Ti mikor vittétek a nagyobbakat Bábszínházba? Petikét már tutti leköti, de Pannit meg nem lehet otthon hagyni.
Húúúú, borzalmas sokat írtam, de én úgy szeretek veletek beszélgetni. Remélem a legközelebbi talira el tudok menni, és személyesen is megismerkedhetünk. Jó előre leszervezem majd!
Megyek Petikéhez, a két pelenkás alszik!
Sziasztok, Zsu