Jó reggelt!
Candi
Apa peteérési magyarázata tetszett
Érzések?Semmi. Köhögök,és bevan dugulva az orrom.
Vasárnap volt egy hőzuhanásom, ma meg visszamászott…
Neked?
Meli
Örülök,hogy minden rendben veletek!!
Dénes méretei igen szépek!Hát még a Te cukrod…
Fogadj szót az orvosnak, és a családnak. PIHENJ!!!
Nem vagyunk egyformák. Én el sem tudtam képzelni azt, hogy Apa nem legyen bent, persze Ő sem.
Nekem óriási segítség volt, már csak az is ha fogta a kezemet. És jó volt látni, hogy sírt amikor Máté megszületett,mert együtt dolgoztunk meg érte.
Hoppá
(tényleg írtad,hogy mi volt az Uh –án…Bocsi.
De vissza olvastam
)
Te cigizel?
Én kávézom,de csak a Nescafe 3 in1 -ben típusút tudom meginni,vagy capuccinót.
Én cigiztem amikor középiskolás koromban kezdtem el cigizni ,aztán az amikor jött az első komoly kapcsolatom abbahagytam.
Utána csak akkor gyújtottam rá,ha buli volt, vagy „sokat” ittam. PL. amikor Mátéval terhes lettem,minden hétvégén Dorogmára mentünk. Helyi szokás,hogy a szomszéd mindig átjött és hozott a kerítésszaggató pálinkájából…na azután rágyújtottam. Amikor két csíkosat pisiltem, egy kicsit,nagyon betojtam,hogy most mi lesz,de szerencsére minden rendben ment.
Azóta nem gyújtottam rá,és nem is hiányzik.
Ügyes horgász vagy!!
Apa is volt horgászni a héten ,de a boton kívül nem fogott semmit.
Egy akkora kapása viszontvolt,hogy még a szerelék is beszakadt!
Nika
Azért nem kell végleg elbúcsuzni!!
Jössz amikor tudsz jönni!!
Sziszi
Hőd?!
Betette a ferty a pé-t?
Látom
Ez aztán a melegedés!!!Csak így tovább!!Ebből még bármi lehet!!
Mókuska
Lakásfelújítás…
Nekünk is lesz, nemsokára. Most költözött ki az albérlőnk…
Nem kértünk tőlük kaukciót mert elég sz@rul álltak anyagilag. A következő bérlőnél ezt a hibát nem fogjuk elkövetni. Ha fizet költözhet,ha nem akkor viszlát!
Muszkuru
Mégegyszer GRATUÁLOK!!
4100 gramm!!!Atya - gatya!!
Icus
Elveszett bárányka,szóval titokban azért olvasol minket!!
Gyere egy kicsit gyakrabban.
Az igazi BARÁTOK szerintem eljönnek és együtt szülinapoznak és szilvesztereznek a pároddal.
Én kb. másfél hónappal előtte már elkezdtem szervezni. Senkit nem kellett noszogatni,mindenki elsőre elfogadta a meghívást. A 25 emberből egy házaspár nem tudott eljönni,mert nekik minden évben ezen a napon van egy kötelezettségük,amit nem mondhatnak le.
De rajtuk kívül mindenki itt volt. Csak olyanokat hívtam, akikkel napi, heti kapcsolatban áll, és akikről tudtam, hogy tuti eljönnek. Így is telt ház volt, nem is fértünk volna többen. Még jó hogy jó idő volt, így igazi garden party lett a végére
És akkor a buli:
Igen izgalmasan alakult a pénteki nap. Apa miután hazajött bejelentette,hogy elmarad a közgyűlés,és Egerbe sem kell mennie…
Szóval free a hétvége,és ennek nagyon örült,és nem annyira…
Amikor megérkeztek Máté keresztszülei, rögtön mondtam, hogy gáz van ,mert Tamás ne megy sehova. Gyorsan találjunk ki valamit és vigyék holnap nagyon messzire.
Megis született a terv. Hajnalban horgászat, utána pedig elmennek Komáromba kirándulni.
Én mondta apának,hogy nekem szakdolgozatot kell írnom,úgyhogy Mátét vigyék magukkal és nekem hagyjanak egy szabad napot.
Kellett volna látni az arcát a döbbenettől, hogy én a születésnapján nem vele vagyok hanem inkább dolgozatot írok…Nem tetszett neki,de nem szólt csak láttam rajta .(azért ez jól esett,mert Ő mindig azt hangoztatja,hogy nem korlátoz ,nem féltékeny,de azért láttam a fekén,hogy agyal).A azutóban még moszeroltek is,hogy milyen dolog,hogy pont a szülinapján nem megyek vele
Reggel 5 órakor ki is mentek horgászni. A barátnőmmel mi is felkeltünk és elkészítettük a salátákat,amiket utána felvittünk a dédi hűtőjébe. Biztos ami biztos. Tuti gyanús lett volna,hogy mi ez a sok sali.
10 órakor jötte be a horgászatból, addigra már semmi nyoma nem volt a reggeli készülődésnek. Megreggeliztünk, utána pedig mondtam ,hogy most már induljanak,mert nem fognak 4-re visszaérni. (A csali duma az volt, 4-re haza kell érni, mert 5 óraára vacsorázni megyünk)
Fél 12-kor mentek el itthonról…12 –ig lehetett menni a hidegtálért…3-ig befut az összes vendég…Igencsak szorított az idő.
12-re beértem a hidegtálért
, tömérdek közlekedési szabályt áthágva, a kocsit önhibámon kívül majdnem összetörtem…
A lényeg,hogy 1 órakor már itthon is voltam.
Fél 3-tólszépen szállingóztak a vendégek, 3 órára pedig már mindenki itt volt. Felhívtam a kollégámat,hogy most már gázt adhat mert mindenki itt van. A kertben, meg a ház előtt nem tudtak parkolni,mert akkor rögtön lebukunk. Az utcánk elején van egy templom, és annak a parkolójában álltak meg. Az egyik barátunkat meg el kellett küldenem egy szomszédos utcába parkolni, mert Ő egy nagy piros, HEAD Ski& diving feliratú transporterrel jár…Már messziről kilehet szúrni
Fél 4-körül haza is értek. Én halál nyugodtan kisétáltam eléjük a kertbe. A bejárati ajtónál tojóztunk, hogy ki menjen be először. Persze Tamásnak kellett volna,de ott taszigált,hogy menjek már be. Máté az én kezemben volt,ha én megyek be vele, először akkor megkérdezi,hogy ki ez a sok néni meg bácsi
Addig kerülgettük egymást az ajtó előtt ,mire csak sikerült belökni őt az előszobába. Semmit nem sejtett, még csak a gyanú árnyéka sem vetődött rám
Amikor belépett a n
ppaliba mindenki egyszerre kiabálta,hogy :MEGLEPETÉS!!
Hát volt,nagyon nagyon meghatódott, meglepődött, és teljesen zavarban volt.
De nagyon boldog volt.
Azt mondta, hogy ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna, és hogy soha senki nem lepte még meg ennyire. Fogalma sem volt róla,hogy mire készülök, csak furcsálat,hogy nem megyek velük Komáromba, mondván,hogy Én így soha nem csináltam még ilyet,hogy külön megyünk.
Aztán jött az eszem iszom…Az utolsó vendégek tegnap este fél 7-kor mentek el.
Máté is nagyon jól érzete magát,mert voltak gyerekek.
Kicsinyítek képet és rakok fel,csak megyek mert Máté reggelizni szeretne.