Barbi, azt nem próbáltad meg a darabos kaja szoktatásnál, hogy ebéd közben mondjuk minden X falat darabosított verzió? Lehet, hogy hülyeség, akkor bocsi. Csak agyalok. Merthogy lehet, hogy egy darabos falat után szájzárat alkot és annyi.
(Bevallom a múltkori banános eset után még mindig nem merek falatozós banánt adni, inkább villázom. Úgyhogy talán nekem nem is kellene agyalgatnom és okoskodnom. Szóval bocsi.)
Andi, az az anya aki azon filózik, hogy tutira jól csinál-e mindent, az nem lehet rossz anya. És azzal, hogy a terhességed elejétől fogva mindig aggódsz... nos, tudod, csak hogy ne unatkozzunk. De most komolyan. Szerintem - ahogy a többiek is írták - mivel megesznek darabos, falatozós kaját, nem hiszem, hogy gondjuk lenne. Inkább csak olyan "nincs kedvem rágni". A csajoknak is volt egy bukós időszakuk. Már el is felejtettem. De szerintem akkor túlették magukat. Titeket nem küldtek el anno hasi uh-ra? Ott sokminden kiderül. Igaz, hogy eddig nem volt hányásos gondotok, szóval ez most hülyeség is volt a részemről.
Tényleg a gyerekorvoshoz mikor mentek? Meg kéne kérdezni, hátha ő is meg tudná nézni a szájizmokat és a nyelvletapadást. Márcsak azért is, hogy megnyugodjál. Zsolti apukáját nem tudod megkérdezni? Ő mégiscsak orvos (ha jól emlékszem). Amúgy írtad, hogy bízol a gyerekeidben, mert tudják mikor mit kell csinálniuk. Akkor igenis bizzál magadban is!!!
Ibolya végül hogyan sikerült anno Enikőt a darabosra szoktatni? Hátha tudnál újat mondani amit még nem próbáltak ki a Barbiék, Andiék.
Amúgy én tökre féltem attól, hogy hogyan tanítom majd meg őket rágni, darabost enni. Akkor vettem komolyan amikor Ibolya írta, hogy hogyan jártak Enikővel. Úgyhogy összekötöttem a játékkal a rágást. Velük rágcsáltam a kenyérhéjat, zsömit és utánoztak. De mondjuk ők nagyon szeretnek utánozni, lehet, hogy ezért szerencsém volt. A másik ilyen "hogy tanítom meg" parám a bilire szoktatás. Már csak azért is, mert én akkor majd nem szeretnék bilire ülni, hogy utánozzanak, wc-ből is egy van... De szerencsére erre még ráérek. Addig is lelkesen magyarázgatom nekik mi történik a wc- ben.
Márti, csütin megyünk. Ill csak a női rész. És nyugi kaját hozunk, sütit meg nem ehetek aznap.
Merthogy én is 90 napozom. De nem is mertem írni, mert annyira féltem, hogy az első nap után elbukok. De még bírom. Túléltem az első gyüminapot, holnap lesz a második. Úgyhogy szerintem megint a tapétát fogom nyalogatni... Szerintem én meghalnék egy lakatlan szigeten ahol csak gyümik vannak. Nem az éhezés miatt hanem az ízek miatt. Eddig azt hittem, hogy tök jól bírnám és akkor legalább lefogynék és még egészséges is lennék sütik nélkül. Már nem hiszem ezt...