Jó reggelt!
Először is, Annamami!
Igazán nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen szép terveitek vannak a családdal kapcsolatban! Megy a drukk nektek!
És bevallanék még valamit:
Amikor feltetted a húsvéti képeket, akkor átfutott valami az agyamon: olyan idillinet tűnt minden, mintha minden rendben lenne köztetek. És azon gondolkodtam, hogy olyan nagyon szép család vagytok, és igazán megérdemelnétek, ha újra együtt lehetnétek.
Csak nem akartam leírni, mert nem akartam fájdítani a szíved...
De azért, húsvétkor már elkezdődött valami, ugye?
Bodza!
Apukádnak továbbra is jobbulást, és jó, hogy anyukád búzafű "ültetvényt " csinált, arról én is nagyon sokat hallottam, és olvastam, hogy a leve igazán jótékony ilyen esetekben!
Bölcsi: látom, Thomasanne már írta, tehát valóban az Igazgyöngy Bölcsiről van szó, a Gyöngyösi sétányon.
Ancsi!
Megy a drukk a mai uh-hoz, és tessék ám jönni azonnal, mert már jó rég óta húzol minket, holott te már szerintem rég tudod, hogy pöcsös lesz-e a bébi, vagy sem!!
Megann!
Anyudnak boldog szülinapot!
Szemöldöktetkó:
Anno, amikor én a számat tetováltattam, akkor nagyon kacérkodtam a szemöldöktetkóval is, csak aztán annyi macera volt a szájkontúrral, hogy végül lemondtam róla.
A szemöldöknél is többször kell menni, vagy elég egyszer? Neked volt már a szemöldököd tetoválva, vagy most csináltad először??
Én a szájkontúrral jól megjártam, mert vagy 6-szor kellett visszamennem, mert fent nem fogta meg egyáltalán, illetve csak egy nagyon kicsit, láthatóan jóval halványabb volt, mint lent.
Aztán végül csak sikerült megcsinálni, de már nagyon untam.
Viszont a csaj tök rendi volt, mert az árban az van benne, hogy összesen 3x mehetsz vissza, de látta, hogy mennyire szarul veszi be a bőröm a festéket, és azt mondta, hogy addig csináljuk, míg jó nem lesz, és nem kellett érte pluszt fizetnem.
Viszont mostanra már alig látszik, és már tavaly nyáron is kacérkodtam a gondolattal, hogy újra megcsináltatom. Csak aztán ugye nyár volt, a kimondott napsütés meg nem tesz neki jót, legalábbis addíg, amíg meg nem gyógyul rendesen, le nem esik a var, stb.
Még most is eszembe jut néha, hogy de jó lenne megint, de valahogy nem vagyok olyan lelkes, mint akkor, amikor megcsináltattam. VAlahogy bennem van, hogy van én nekem ezer más dolgom Gergővel, minthogy ezen járjon az agyam.
De most, hogy megint előjött a téma, megint birizgálja az agyamat...
Na, mit is akartam még??
Ja, igen!
Duda!
Azt hiszem, Te kérdezted, hogy attól, hogy bedőlt az Ilferro (és ugye nem tudjuk azt a pénzt félre tenni), áll-e még a költözős projekt???
Hát persze! Az agyunkban legalábbis mindenképp, tehát ettől még nem adjuk fel az álmainkat, max. megint egy kicsit gondolkodhatunk, hogy hogyan is. Mindenképpen kelleni fog az én fizetésem, úgyhogy addig semmiképp, amíg nem dolgozom.
Ti hogy álltok a dologgal?