Sziasztok!
Pár hír rólam és az emberekről:
Sajnos az AFP-m alacsony lett (0,7) a dokinéni újabb vérvételt javasolt, így ma voltam bent a kórházban a Violettánál. Tényleg aranyos volt, de nagyon durva emberek vannak. Képzeljétek ahogy mentünk a folyosón a CTG szobába, hogy megmérjük a súlyom, összefutottunk a főnökasszonyával, aki előttem teremtette le, hogy miért nem volt pénteken dolgozni. Szegény Violetta próbálta mondani, hogy a gyereke beteg lett, de nem is hagyta végigmondani, hanem darálta, hogy ilyet még egyszer nem csinálhat, csak temetés és saját maga betegsége lehet indok a kimaradásra és legközelebb jöhet a munkakönyvéért. Hát asszem ezt nem előttem és a folyosón kellett volna. Nagyon durva!!! Szegény nem is tudott megszólalni. Aztán mikor elköszöntem elnézést kért, hogy kicsit ideges, de mondtam, hogy megértem és mondtam, hogy ezt nem így kellett volna elintézni, amire csak ennyit mondott, ilyen világban élünk. Sajnos igaza van....
a dokinéni szombaton írt fel új vasat, valami Feno-Folgam, 100dbos. Ismeri valaki? Azt mondta ettől nem fog fájni a gyomrom. Remélem, hogy nem pénzkidobás lesz ez is. Kérdeztem, hogy meddig kell szedni, azt mondta, hogy végig, nehogy vérzés esetén gond legyen. Próbáltam egyezkedni, hogy mi lenne, ha megvárnánk a vérleletet, és csak ha alacsony a vas érték akkor keljen szedni, de nem tágított. Nektek is kell/kellett végig szedni a vasat?
Annamari: hát igen a jégrém/fagyi a gyengém, ahogy bejön a jó idő, minden nap kívánom, és nem csak terhesen!
Krisz: Nem semmi, hogy Máté már a krokodilokról tart előadást! Lehet, hogy Gerald Durell nyomdokaiba fog lépni?
Ez tök jó, hogy így szereti a természetfilmeket. Sokszor hasznosabb, mint a mesefilm. Szombaton a váróteremben a CN adó ment, valami iszonyú bugyuta és sokszor szabályosan félelmetes mese ment rajta. Alig vártam, hogy behívjon a dokinéni és ne kelljen néznem.....
Barbi: Én is Magnum Classic fan vagyok, de sajna még olyan gyér volt a választék itt a közértben, hogy nem volt csak 5 féle jégkrém és persze ez nem, így döntöttem a Vienettánál. Vaciláltam még a Carte 'Dornál, de győzött az ár
A tornán nem kéri az igazolást Szilvi, jöhetsz nyugodtan már most hétfőn is. Bár gondolom ezt most már nem fogod addig olvasni
Azt hiszem az az a faház amiben a szépség szalon is van, a végében van a tornaterem. Ez egy U alakú épület és az U hasában. Remélem pontosan fogalmaztam, de ma megnézem, hogy igazat írok-e
Csaju: Máté nagyon édes, benne is felfedeztem azt a huncut mosolyt, amit Leviben is látok
És ez a közös kép tök jó, azt hiszem ellopom az ötletet és legközelebb én is csináltatok magunkról egy ilyet, persze csak ha nem jogvédett....
Na megyek, már megint hosszúra nyúltam. Megeszem a jégkrémadagom és közben olvasok kint a napon. Este meg megyek tornázni, hurrá!!!!
Pusz
Timi