Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Barbi: Igen, ez a csoki ízű az, igaz én mindig lenyeltem, nem szopogattam, és nekem napi 2* kellett szedni, az Elevitet reggel, ezt meg délben és este nyeltem le.
Levivel én is kb. a 20. Héttől éreztem, hogy mocorog, de úgy néz ki most sem fogom előbb :(
Igen melegítőben vagyok a tornán meg pólóban és egy hosszú ujjút viszek pluszban a relaxációhoz, mert akkor kb. 20 percet fekszünk nyugodtan és akkor hidegebb van. Ezen kívül nem kell mást vinni.

Judit: Köszi :) És köszi a Schöpf-Mérei tippet is, meg fogom próbálni! :)

Krisz: Köszi, már jól van, hála :) Hát igen, senki sem hiszi el, hogy milyen rosszcsont tud néha lenni. És a dumája, nem semmi. A mai termésből szemezgetve: "Anya nézd mennyit épít Levente. Így száguldozik a repülő a felhőknél." Pár másodperc múlva elszomorodva: "Nincs felhő a szobában." és ezek után oda tolta a széket az ablakhoz, felállt és kinézett a felhőkre. Miután megette az ebédet: "Köszönöm anya, hogy ilyen finomat főztél a tűzhelyen." Hát ilyenkor majd meg zabálom annyira édes! :)
Makón sajna nem voltunk, mert pont akkor festettek a párom keresztanyjánál így nem tudott fogadni, mostanában pedig minden hétvégére van már valami. Lehet, hogy április vége, május eleje felé jutunk már csak le. Nem baj, addigra még jobb idő lesz legalább, és még szebb lesz a város. Imádom, hogy minden ház kertje tele van virágokkal! Annyira szép! Hát igen Szeged is szép, de az másképp. :)

Na megyek bevágok egy kis jégkrémet, annyira kívánom már napok óta, így ma reggel vettem egy doboz Vienettát a közértben :oops:

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Krisz:Most kérdeztem anyukámat,a nyílt nap:április 11.-én 11-12-ig, és április 19.-én 15.30-tól 16.30-ig. nekünk tavaly úgy volt,hogy a leendő üresedő csoportba lehetett bemmeni,szétnézni és a nagyok olyan édesen foglalkoztak a picikkel...Meg lehet nézni az udvart,a tornatermet és mindent,amire kíváncsi vagy.Anyum is ott szokott lenni és természetesen e leendő óvónénik.
Viszont idén nem tud anyu minicsoportot indítani,így csak rendes kiscsopis korú gyerekeket tud felvenni.Azaz aki nyárig betölti a 3.évét.

Timie: hát sajnos a mosisokat névről nem igazán ismerem,de látásból igen,ők meg engem biztosan,ha mondod,hogy a Corvina étterem vezetője vagyok.Mostmár nagyon kíváncsi vagyok...dobj már egy képet anyukádról.Gondolom akkor jó régóta ott van ő is,ugye?!nem sok új ember dolgozik náluk :)

Timi: én nem vagyok terhes és mégis kívánom a jégkrémet,de a te helyzetedet teljesen átérzem....de csak egyél ami jólesik,mert attól jól érzed magad és akkor a kis bébi is jól érzi magát...és ez a lényeg!!!

Csaju: rakjatok már fel pocakos képeket...vagy bírjam ki áprilisig és akkor látunk mindenkit?

Képzeljétek,nekem most zsinórban 3 szabadnapom van és egy csomó mindent tudtam itthon csinálni,még dvd-t is néztem! :D Hihetetlen.Tök rend van,minden kimosva,kivasalva,nem is értem.
Persze hétvégén dolgozom,de csak délig,tök jó.Bár most nálunk is sokan vannak,de így jobb,mert hamarabb elmegy az idő.

Viknek jönnek a rágófogai hátul(pedig még csak az első 4 van kint) és az egyik úgy tűnik,mintha véres lenne belül és nagyon meg van duzzadva.Szerintetek ez normális?Szegénykém nagyon szenved,Vele is alszunk,olyan 2-3 között váltunk apával,hogy a fél éjjelt legalább nyugodtan aludjuk.Még jó,hogy most nem kell kelnem.Tuti elaludnék bent ilyenkor.

Megyek,mert mindjárt vége a Scoobynak és leteszem Márkot.

Jó éjt mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Annamari: még egyszer tényleg bocsi a félreértésért, nem kell már több embernek lebacnia miatta, azóta is lelkiismeret furdalásom van, bizti bal lábbal keltem fel és ilyenkor lehet ám a mondatokat félre értelmezni. Na témát lezárom:)

Ma úgyis beszélek anyuval, majd megkérdezem tőle, hogy mivan, képet majd csak délután tudok küldeni,mert a párom gépéről netezek és itt nincs:) Amúgy Sziszinek szokták szólítani, mivel Szilágyi:) Hát kb 5-6 éve már biztos ott van, de szerintem lehet van már 10 is, ki tartja ezt már számon, mivel gombócból is sok:)

Annamari, ahogy most olvasom ezt az ovis témát, nekem is lassan bele kell lendülnöm a bölcsi beizzításba, igaz nekem azt mondták, hogy majd csak május elejétől lehet menni, és majd ott felvilágosítanak.

Fogtémában nem nagyon tudok hozzászólni, nekünk 8 fogunk van, és Rolandka is a rágó fogaival küzd igaz már lassan 2 hónapja, mindig fájdogál neki, beduzzad az ínye, de fognak se híre, se hamva. Szerintem azért mutasd meg valaki okos orvosnak, azzal nem vesztel semmit.

További szép napot

Timie

Kép
timie
 
 

 
 

Helló csajok!

Annamari, köszi az infót! Máté betölti a 3-at július elején, szóval ilyen gond nem lenne! De úgy hallottam, mindig túljelentkezés van oda, így mivel nem pont oda tartozunk, nem sok esély lenne bejutni. Persze én körülnézek minden környékiben, aztán az összes benyomás után próbálok majd dönteni, a nekünk legjobbat kiválasztani. Szóval a gyereket vinni szokták ovinézőbe, ugye? Akkor jó pár napot kimarad a bölcsiből, mire mindent végigjárunk! :wink:
Hát, le a kalappal, nagyon ügyi vagy! Én mostanában nem vagyok a házimunka hőse... :oops: Mire hazaérek munkából (pedig csak 6 órázok), Máté annyira csüng rajtam, hogy feléig se jutok a dolgoknak... még szerencse hogy megvár a munka... :lol:

Timi: hát iszonyú klassz Levi szövege, az biztos! Büszke lehetsz rá! Állítólag az én visszahúzódó fiam is tegnap kiselőadást tartott a bölcsiben a krokodilokról, imádja nézni az Animal Planet-et és ez alapján mesélt... mindenki tátott szájjal hallgatta és agyondícsérték a képességeit a gondozónők, hm, dagad a mellem... :D

Timie: sok sikert a bölcsikereséshez!

Akkor majd gondolkodjatok a taliról, de tényleg!!!! :twisted:

Pusszantás, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Csaju: Köszi hogy megírtad a nevét a légzésfigyelőnek :) Titkon reménykedtem, hogy ezt a fajtát fogod írni, mert ez még az olcsóbb kategóriába tartozik a többihez képest. Egyik ismerősöm a sajátjára esküszik, az 3 éve volt 50 ezer forint, nekünk nincs ennyi pénzünk.....

Sweetlady1: Köszi az infót :) Múltkor voltam az Uzsokiban, aztán nézegettem, merre is van a faház. Kettőt láttam egymás mellett, az egyikben patika van meg szépségszalon, a másiknál már nem is tudom mi volt kiírva. Ezek valamelyikében van a torna? Most hétfőn még tuti nem tudok menni, kedden megyek a Hábihoz, akkor kérek tőle papírt, hogy tornázhatok.....utána meg húsvét lesz....utána már remélem tényleg eljutok :) A jégkrém nekem is nagyon bejön és a Vienetta isteni! :D Mostanában Magnum classiccal nyomulok, amit azelőtt sose ettem meg. Tényleg érdekes ez az étvágy mizéria :)

Voltam a terheléses vércukron, megittam az édes lötyit, nem is volt olyan borzalmas, csak utána, ahogy éreztem a számban az ízét. Hát aznap semmi édeset nem ittam nem ettem. A nővérkék aranyosak voltak, együttérzően néztek rám, ezért is szeretem én az Uzsokit, emberként kezelnek :)
Ma volt az utolsó munkanapom, kicsit fura de jó érzés :) Nem bírnék ki még egy napot, mondjuk már túl sok hasznomat se vennék. Létrára már nem tudok felmászni hogy a salgón pakoljak meg a gyerekekre is egyre nehezebben adtam fel a cipőt. Pontosabban az könnyen ment csak felállni utána volt nehéz :)

Na, elég szót fecsegtem, vigyázzatok magatokra és jó hétvégét Mindenkinek :D
Pusssssssssssssssssssssssz: Barbi :)

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Köszi a nyíltnap infót, vmely nap elblattyogunk Mátéval :)

Mindjárt megpróbálok feltenni egy pocakos képet, ez egy hete készült!

Voltunk múlt héten Kriszéknál, nagyon klassz a lakás, végre kicsit tudtunk beszélgetni :D

Barbi!
Tudom, miről beszélsz, Máténál mi is körbejártuk a kérdést és 50 e ft-os légzésfigyelőt nem tudtunk venni, főleg mivel akkor költöztünk be. De hidd el, szuper ez az Angelcar, díjat is nyert és rengeteg ismerősöm panasz nélkül használja ezt a típust :wink:

De klassz, hogy most már nem dolgozol :) Szuper lesz otthon, meglátod!

Én is megyek e hónapban terheléses vércukorvizsg-ra, bár én a zsömle + 2 dl tej variácót kapom :)

Puszi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Most azon röhögök, milyen magyarosan írtam: Kriszéknál :P :lol: :D

Kép

Kép
csaju
 
 


Csaju: szívesen,ha bármiben tudok még segíteni,írj
Hihetetlen milyen nagy már Máté is!!!Amin együtt álltok kép,azon látszik igazán.
A
kismuki
 
 


Sziasztok!

Pár hír rólam és az emberekről:
Sajnos az AFP-m alacsony lett (0,7) a dokinéni újabb vérvételt javasolt, így ma voltam bent a kórházban a Violettánál. Tényleg aranyos volt, de nagyon durva emberek vannak. Képzeljétek ahogy mentünk a folyosón a CTG szobába, hogy megmérjük a súlyom, összefutottunk a főnökasszonyával, aki előttem teremtette le, hogy miért nem volt pénteken dolgozni. Szegény Violetta próbálta mondani, hogy a gyereke beteg lett, de nem is hagyta végigmondani, hanem darálta, hogy ilyet még egyszer nem csinálhat, csak temetés és saját maga betegsége lehet indok a kimaradásra és legközelebb jöhet a munkakönyvéért. Hát asszem ezt nem előttem és a folyosón kellett volna. Nagyon durva!!! Szegény nem is tudott megszólalni. Aztán mikor elköszöntem elnézést kért, hogy kicsit ideges, de mondtam, hogy megértem és mondtam, hogy ezt nem így kellett volna elintézni, amire csak ennyit mondott, ilyen világban élünk. Sajnos igaza van....:(
a dokinéni szombaton írt fel új vasat, valami Feno-Folgam, 100dbos. Ismeri valaki? Azt mondta ettől nem fog fájni a gyomrom. Remélem, hogy nem pénzkidobás lesz ez is. Kérdeztem, hogy meddig kell szedni, azt mondta, hogy végig, nehogy vérzés esetén gond legyen. Próbáltam egyezkedni, hogy mi lenne, ha megvárnánk a vérleletet, és csak ha alacsony a vas érték akkor keljen szedni, de nem tágított. Nektek is kell/kellett végig szedni a vasat?

Annamari: hát igen a jégrém/fagyi a gyengém, ahogy bejön a jó idő, minden nap kívánom, és nem csak terhesen! :)

Krisz: Nem semmi, hogy Máté már a krokodilokról tart előadást! Lehet, hogy Gerald Durell nyomdokaiba fog lépni? :) Ez tök jó, hogy így szereti a természetfilmeket. Sokszor hasznosabb, mint a mesefilm. Szombaton a váróteremben a CN adó ment, valami iszonyú bugyuta és sokszor szabályosan félelmetes mese ment rajta. Alig vártam, hogy behívjon a dokinéni és ne kelljen néznem.....

Barbi: Én is Magnum Classic fan vagyok, de sajna még olyan gyér volt a választék itt a közértben, hogy nem volt csak 5 féle jégkrém és persze ez nem, így döntöttem a Vienettánál. Vaciláltam még a Carte 'Dornál, de győzött az ár :(
A tornán nem kéri az igazolást Szilvi, jöhetsz nyugodtan már most hétfőn is. Bár gondolom ezt most már nem fogod addig olvasni :(
Azt hiszem az az a faház amiben a szépség szalon is van, a végében van a tornaterem. Ez egy U alakú épület és az U hasában. Remélem pontosan fogalmaztam, de ma megnézem, hogy igazat írok-e :)

Csaju: Máté nagyon édes, benne is felfedeztem azt a huncut mosolyt, amit Leviben is látok :) És ez a közös kép tök jó, azt hiszem ellopom az ötletet és legközelebb én is csináltatok magunkról egy ilyet, persze csak ha nem jogvédett....:)

Na megyek, már megint hosszúra nyúltam. Megeszem a jégkrémadagom és közben olvasok kint a napon. Este meg megyek tornázni, hurrá!!!!

Pusz
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Csaju: Köszi az infót, akkor be merem vállalni én is ezt a fajta légzésfigyelőt, így előregondolva úgy érzem, nyugodtabban alszok, ha még az is a baba alatt van. Úgy sejtem az első 2-3 hónapban ki leszek ütve rendesen a fáradtságtól, úgyhogy nem árt még valami, ami figyel a babára :)
Ez a második napom itthon, élvezem, de kicsit fura is, még ki kell alakítanom valami napi rendet, össze-vissza alszok például. Tegnap is fent voltam reggel 7-kor, viszont délután 6-kor már ki voltam ütve és durmoltam este 9-ig :)
Nagyon jók a fotók, szuper :D Eszembe is jutott, hogy rólam még nincs is pocakos kép....valahogy elfelejtődött, majd pótoljuk :)

Sweetlady1: Nem is tudtam, hogy itt nem kérik az igazolást. MIndenhol azt hallottam hogy kérik. Na mindegy, egyszer úgyis eljutok oda is :) Kb. sejtem akkor, hol lehet a tornaterem, biztos megtalálom majd :)
Nem semmi ez a főnök - alkalmazott viszony amit leírtál. Sajnos ilyet már én is átéltem, volt egy-két hisztis főnököm. Csodálatos mikor egy üzlet ettől hangos, ami tele van vevőkkel, pláne ha a főnök tényleg csak hisztis, nincs konkrét problémája. Én pár évig voltam csak főnök, de akivel valami gond volt, azt mindig elhívtam egy félre eső helyre és nyugodtan elmondtam mi a hézag. Sokan elszállnak ha főnökök lesznek. Meg a nőkben amúgy is benne van, hogy okosabbak mindenkinél, ez szüli a konfliktusokat meg a sok hülyeséget. Nem előtted kellett volna ezt intézni annyi biztos.
Nekem nagyon úgy tűnik, ez az AFP valahogy nem valami megbízható, állítólag elég pár nap eltérés is és mindjárt más lesz az eredmény....paráztatnak minket. Szerintem nálad is minden rendben lesz, nem lesz semmi baj :)
Ma én is betankolok jégkrémből mert már annyit írtunk róla hogy felháborítónak tartom, hogy semmi nincs itthon :D

Megyek délután Hábihoz, remélem jó lesz a vér- vizelet leletem és nem lesz semmi gond. :)

Pá, szép napot nektek :)

Kép
barbara_75
 
 


hello!
Barbi: tényleg jöhetne már egy kép magadról!!!
Timi: ez tényleg durva amit írtál,főleg,hogy a Tiba dr mindig azt mondta nekem,hogy amikor nem a Violetta van,akkor ne is menjek vérvételre,mert a többieknek fogalmuk sincs a dolgokról.
Egyszer voltam másnál...majdnem elájultam a vérvételnél,olyan béna volt.
A Violetta sztem az egyik legkedvesebb hozzáértő nővér a kórházban.A főnővér meg...nem tudom...én 3*4-5 napot töltöttem ott,de talán egyszer nézett rám.Persze neki nem ez a dolga.

Képzeljétek,pont ehhez kapcsolódik,hogy engem is cseszegettek eleinte a hiltonban,hogy én főnök vagyok,üljek be az irodába újságotr olvasni,nem kell dolgoznom.Még a tanulók is megjegyezték,hogy milyen furi,hogy én terítek,lerámolom a szennyest,ilyet még nem láttak. Van különbség főnök és főnök között. :D most magamat futtatom?! !?!?!?!?!?

Én is keresek már egy jó képet a srácokról,megint nagyot nőttek ők is.
Indulok,szabadnapomat feláldozva elviszem a tanulókat Gellért hotel-látogatásra,legyen nekik is valami érdekesség a szürke hétköznapokban

Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Barbi: Tőlem nem kérte Szilvi sem annak idején sem most, de tegnap pl. jött egy új lány attól meg kérte. Bár azt nem hallottam jól, de lehet, hogy ő nem itt fog szülni. Minden esetre nem fog elküldeni ha nincs nálad az tuti. Egyébként most alig voltunk, mert sokan megszültek, tök jó tágas volt a terem.
Jövő hétfőn nem lesz Húsvét miatt, nehogy elindulj! :)
Ez az AFP tényleg felesleges szerintem is, mert úgy sem 100%-os és itt a játszón is szinte mindenkinek rossz lett az eredmény. Nem értem miért csinálják, tényleg csak idegesítenek minket, pedig amúgy is van min idegeskedni. Állítólag külföldön már nem is nézik ezt....
Jó jégkrémbeszerzést!

Annamari: Violetta tényleg profin vette le a vért, de pl. az a nő aki vele volt és a számítógépbe írta a dolgokat nagyon béna volt, a végén már én is besegítettem, hogy hogyan hozza vissza a sort, amit véletlen kitörölt :(
Hát akkor Te egy csuda jó főnök vagy!!!! :)


Pusz
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Rolandka 14 hónapos és egyszerűen nemtudok milyen játékot kitalálni ami esetleg lekötni, a kukucs játékot leszámítva, de ahhoz ő már elég nagy. Ha van valakinek ötlete, tanácsa nagyon szívesen várom és fogadom.
És a beszélésről már nem is szólva. Más gyereke még csak 10 hónapos és mondja hogy baba, mama, az enyém meg csak hogy anya:( A ti gyerekeitek mikor kezdett el ilyeneket mondani.
Kérlek segítsetek, teljesen le vagyok tőrve:(((

Pusz Mindenkinek

Timie

Kép
timie
 
 


Szia Timie!
Ne keseregj a beszédet nagyon különböző korban kezdik a gyerekek. Van, aki már egy évesen dumál, van, aki három évesen kezdi. Misi kb. kettő volt, amikor elkezdett szavakat mondani, és 2,5 amikor mondatokat, bár még akkor sem lehetett mindent érteni (még most sem, pedig mindjárt 3). A bölcsi sokat segített, ott nagyon megindult. Szóval tényleg ne aggódj, általában aki későn kezd beszélni, az másban fejlődik gyorsabban, pl. mozgásban, vagy ügyesebben rajzol ...stb. Inkább azt próbáld megfigyelni, miben jobb, mint a többi gyerek, és annak örülj :)
A játékokat majd megnézem a füzetemben, hogy ennyi idősen miket játszottunk.
Talira nekünk továbbra is a szerda és csüt. kivételével jók a délutánok. (ha időben megbeszéljük a hétvége is).
Pussz: Sus
sus1
 
 


Sziasztok!

Timie: Én is csak azt tudom mondani, amit Sus, ne aggódj! Itt a játszón van olyan gyerek, aki egyidős Levivel és még csak 1-1 szót mond, sőt van, aki csak babanyelven hablatyol, Levi meg már egész mondatokat mond. Én egyébként megfigyeltem, hogy azok akik cumiznak később kezdenek el beszélni. Szerintem az segít, ha te minél többet beszélsz hozzá. Én pl. mindig mondtam neki mindent, hogy mit csinálunk most éppen, mit láthat az utcán, a könyvben stb. szinte egész nap be nem állt a szám. Emlékszem a játszón pl. egyszer meg is jegyezte egy anyuka, hogy én mennyit beszélek ehhez a gyerekhez :)
A játékokkal kapcsolatban: Én vettem egy könyvet annak idején, a címe: Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem!. Nekünk ez nagyon bejött, egészen 6 éves korig vannak benne játékötletek, az első 3 évre napi lebontásban, utána pedig havonta és vannak felmérő lapok is , nagyon jó. A Libriben vettem, de gondolom máshol is kapható, az ára:2200Ft.

Krisz: Meg tudnád írni Dóri emailcímét? Szeretném Neki megköszönni a ruhákat, írtam priviben, de rájöttem, hogy ha nem lép be a babanetre, akkor azt sem fogja megkapni. Köszi :)

Mindenkinek nagyon kellemes Húsvétot, és gyönyörű időt kívánok!

Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Timie: ne aggódj, a fiadnak még sok ideje van beszélni, egyetértek a többiekkel, és sztem felesleges versenyezgetni másokkal! :)

Timi: nálunk pl. nem jött be a megfigyelésed, mert Máté elég cumis még mindig (sajnos), de már 11 hónaposan mondta az első szót és elég hamar kialakult nála a beszéd! :lol:
Küldtem neked Dóri címét, remélem, megkapod!

Csaju: igen, klassz volt h eljöttetek, édik voltak a gyerekek, ahogy veszekedtek! :lol: Ma a játszón találkoztunk Csabával és Mátéval, és rögtön mondta h nálunk voltatok múltkor! És megígérte h jöttökmegint nemsokára! :wink: Teszek fel mindjárt képet róluk!

Tali: esetleg 16. v. 17-én du? Ez hétfő ill. kedd, egy héttel húsvét után! Gondolkodjatok!

Puszi, jó húsvétolást mindenkinek!
Krisz
Kép
Kép Én már sminkelek...

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Tök jó lett a vércukor eredményem, a lötyi megivása utána még kevesebb lett az érték, mint előtte :D Ennek örülök, picit tartottam tőle, de minden okés! Kicsit vérszegény vagyok, mint a múltkori vérvételkor is, dehát ennél nagyobb bajom ne legyen :)

Sweetlady1: Köszi az infót, hétfőn szerintem erőm se lenne menni, megyünk anyósékhoz Nyíregyházára, tuti kifáradok az úton. Utána viszont már biztos hogy megyek. Kértem a dokitól azért pár sor írást, hátha mégis megnézi valaki vagy esetleg más tornát is kipróbálok, ki tudja még :)

Kismuki: Akkor te is olyan típusú főnök lehetsz, mint én voltam, én se bírtam a seggemen maradni. Meg aki érdemes rá, annak ki lehet vívni a tiszteletét....nekem eddig minden főnököm melózott rendesen és ez rám is ösztönző hatással volt :)
Képet majd tényleg csinálunk már, még nincs is olyan fotó, ahol pocakom van....mit mutassak majd a kiscsajnak pár év múlva? :lol:
Én nem tudom, most ki vette le a vérem, bár kétszer kellett, mindkétszer mást fogtam ki, de nincs egy szavam se. Az előző vérvételnél volt rossz, akkor el is durrant a vénám, ami még sosem fordult velem elő. Most csak a szokásos, véraláfutásos meg belilult. Tényleg, nem tudtok rá valami krémet? Nem tudok felvenni rövid ujjú pólót....Lusta vagyok borogatni meg az nem sokat ér.....

Tkrisz: Nagyon jók a képek, édesek a gyerkőcök rajta :D

Szép hétvégét mindenkinek :)

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Hihi, ez jó :) Este csavizni voltam, és amikor hazaértem, kérdeztem mit csináltak a fiúk. Máté mondta, hogy játszótéren voltak, sorolta kik voltak ott és említette Mátét is, de én egy másik kisfiúra gondoltam :)
Már látom, nem nagyon lehet akárhova menni a gyerkőkkel, egyből lebuktatnak :wink: :lol:

Puszi Mindenkinek és kellemes hétvégét, jó pihenést, mi utazunk Anyuékhoz, majd jövő héten jövök!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat:)
Timi: könyvvel kapcsolatban, nekünk is megvan, de nem tudom vele lekötni a figyelmét, max 2-3 percre, utána megy és felfedezi a lakást:)Na sebaj. Mostmár tényleg nem keseredek.
Amúgy Rolandka is cumizik, de inkább alvásnál, lehet ő is azért nem tud beszélni, de az okosak azt mondták a cumi jobb mint az ujjszopás, hát ki tudja.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek.
A kislányoknak sok locsolót, a kisfiúknak meg sok tojást

Pusz

Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Timie: anyukád ma feljött az étterembe,tök aranyos volt.Persze,hogy ismerem,ezer éve ott dolgozik ő is,csakhát a nevét azt nem tudtam.KB. a mosoda vezetőnek,és a 2 tesónak tudom a nevét,akik feljárnak a szobákba. Hihetetlen milyen kicsi a világ,tényleg.
A beszéd miatt ne aggódj: Márk 10 hónaposan kezdett el szavakat mondani,16 hónaposan már egyszerű mondtaokat mondott.Viktorka lasan 17 hónapos és kb :anya-apa-papa-mama-vau-bek és brrr a szókincse.MIndent mutogat,mit kér,hol fáj,éhes szomjas,kakis,de megszólalni az istenért nem akar.
Krisz:nekem a 16 és 17 is jó,felőlem mehet.Készenállsz már emberek fogadására? Sikerült kipakolnod már mindent? Gondolom jó sok helyetek van most ebben a nagy lakásban.

Barbi: sajna a vérvétel már csak ilyen,de megéri,hogy tudd,minden rendben van :D

Lányok,ha valaki esetleg valaki vidékre akarna költözni,vagy ismer valakit,sürgősen eladó az unokatesómék vadi felújított háza Sirokon,torcácos,gyönyörű 4 szobás ház.
Köszi!!!

Jó éjt mindenkinek és Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!!!
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Annamari: nekem is mondta anyu aznap, hogy beszélt veled:)
Mostmár egyre jobban kezdek nem aggódni a beszéddel, mert kezdem látni, hogy minden gyerek máshogy fejlődik. Rolandkával egyidős gyerek ugyan már mondja hogy baba, meg akármi, de járni pl. alig tud. Szóval igaz beszédben nem remekel, de lehet másban igen:)

Mindenkinek további kellemes húsvétot.

Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Krisz: :) A kivétel erősíti a szabályt, nem igaz? :) Köszi a mailt, megkaptam! :)
A képek nagyon jók!
Nekem a 17-e lenne jobb egyenlőre a talira.

Barbi: Akkor sajna 16-án nem tudunk talizni, mert akkor kell mennem UH-ra 18:20-ra. Persze csak akkor, ha nem kell mennem a Szabolcs u-ba, mert ma meg lett a 2. AFP eredményem, ez sem valami fényes, 0,9, de a drnőt nem tudom elérni, így nem tudom mit mond majd rá :(
A vérleletem egész jó, bár a "kis fehérvérsejtek" 8%-kal kevesebb, mint az alsó határ, a nagy fehérvérsejtek meg 7%-kal több, mint a felső határ. Remélem azért ez nem nagy gond!

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkinek klasszul telt a Húsvét! :wink:

Lányok, most úgy tűnik az ápr. 16. mégsem az igazi, munkahelyi extra program... Szóval a 17-ben gondolkodhatnánk! Ez pontosan jövő kedd! Jó lenne tudni, hogy hányan jöttök, h ne csalódjak nagyot, ha üres marad a lakás! :wink: Dórinak majd írok, h jó -e neki!

Annamari: hát igen, most már azért rendben van minden, hála istennek!!! :D

Timi: majd írd meg, mit mondtak, remélem, semmi gond nincs!!!

Judit: te melyik napon mennél a Kántorné oviba? Én csak a 2. nyílt napon, azaz 19-én tudok, az első már holnap lesz, de pont úgy, hogy dolgozóba kell már mennem akkor... :( Ha neked is jó a 19, akkor menjünk majd együtt, jó?

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Mi ma megyünk a Kántornéba, de ha két csoport indul úgy mint tavaly, akkor lehet, hogy 19-én is megyünk, mert akkor lesz ugye a másik csop. óvónénije, majd ma kiderül.

Timi!
Sztem a 0,9 az jó érték. Az egyik ismerősömnek 0,8 lett és arra is azt mondták, hogy tökéletes! Persze nem vagyok orvos. Majd írd meg mit mondott a doki.

Nekem elvileg jó a 17-e, azért írom, hogy elvileg, mert Apu ma fekszik be kivizsgálásra M.házára és a hétvégére derül ki valszeg mi a baj és hogyan tovább, szóval attól is és a rengeteg felhalmozódott programtól is függ, de ha rajtam múlik, úgy alakítom, hogy ráérjünk :)

Megyek hajat mosni, hátha előre bevágodok az óvónéninél :wink: :lol:

Puszi és szép napot Mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Helló Lányok!

Sweetlady1: Jól van, majd találkozunk akkor rá egy hétre, az a lényeg hogy túl legyél végre ezen az AFP macerán, biztos rendben lesz minden. A tornán zokniban kell lenni vagy cipőben? Csak azért, hogy vigyek külön cipőt vagy nem kell?
5-kor szokott kezdődni jól emlékszem? Annyi programot beszélek meg mostanában régi ismerősökkel, hogy olykor elfelejtem kivel, merre, mikor kéne lennem. A bőség zavara :)

Vettem a Rossman-ba vadgesztenye krémet, egész jó a véraláfutásra ami a vérvételtől van :) Tök ciki, nem tudok rövid ujjút felvenni, még a végén azt hiszik, ver a Zuram....pedig dehogy, épp fordítva van :D Nehogy komolyan vegyetek :D :lol:

Puszi nektek, jön a jó idő hála az égnek :D

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Na milyen volt a nyílt nap? KInek hogy tetszett?

Krisz:nagyon jó,hogy ezt írtad,és Timi is,mert úgy alakult,hogy nekünk is 16.-ára bejelentkeztek a vidéki ismerőseink így nekem is a 17.-e a jó.De az tuti.
Szóval akkor Krisz:én szeretnék jelentkezni 3 fővel és kérdezném,hogy mit vigyek?Sütit,pogit,innivalót?

Barbi: kit érdekel ki mit gondol? Emiatt ne aggódj,nekem nyaralás előtti reggel volt cukor-teszt és mind a két karom hót lila volt,gondolhatod hogy mutattam fürdőruciban,de legalább látták,hogy terhes vagyok.

Na megyek,mert bentről írok és szaladok az oviba

puszi....de jó,nemsokára találkozunk!!!!
Annamari
kismuki
 
 


Halihó mindenkinek!

Annamari: rátok amúgy is mindenképpen számítottam! :lol: bocsi :)

Dórinak és Edinának is jónak tűnik a 17-e, úgyhogy gyűlögetünk! :D

Jöjjön mindenki, akinek van kedve, szívesen látunk mindenkit, akár járt erre mostanság, akár nem!

Sus, ti tudtok jönni?

Ja, azért a címet megadom, bár van még idő, de nehogy elmaradjon: Ond vezér út 43. 8/32. 32-es csengő, bejárat a park felől, nem az utcáról!!! :) Csengőn: Tóth K.
4-re érek haza kb. munkából, szóval fél 5-től biztos fogadóképesek vagyunk!

Hát, biztos lesz otthon gyümilé, ásványvíz, ropi, keksz, gyümölcs, muffint is akarok süttetni gyakorlott "férjurammal "(ő szokott nálunk :)), szóval ki mit gondol, de nem kell sok minden!

Judit: remélem, azért el tudsz te is jönni ide a szomszédba :), apukáddal kapcsolatban minden jót kívánok! Írtam neked mailt is, h majd számolj be az ovis tapasztalatokról, oké? :)

Pusszantás mindenkinek! Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Barbi, Timi!
Egyszer lehet én is eljutok majd tornára, csak nekem vinnem kell Mátét is az elejére, mert a férjem nem ér 5-ig haza.

Krisz!
Eddig úgy néz ki jó a 17.-e, Apu addig M.házán lesz, szóval vele kapcsolatban nem nagyon lesznek elfoglaltságaim jövő hét elején. Köszönöm a jókívánságot :)

Tényleg, mit vigyünk? Vmi fincsi sütit?

Annamari!
Nekem olyan semmilyen érzésem nem volt a nyílt nappal kapcsolatban, valahogy többet vártam. Persze lehet más ovinál is így lesz, majd meglátjuk :)

Ma végre eljutunk a diplomámért, ha már a dipiosztón nem jelentem meg :)

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Szóval semmilyen érzésem volt :)

Kép

Kép
csaju
 
 


Krisz: köszi!!! Hát igen,én talán egyetlen talit hagytam ki,mert akkor nyaraltunk,pont ami a Dóriéknál volt.

Csaju: és hová mentek még? Melyik oviba tartoztok körzetileg?Vagy melyik szimpatikus még?

Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Tegnap du. végre sikerült beszélnem a dokinénivel és azt mondta, hogy a 0,9 AFP jó :) Végre nem kell tovább idegeskednünk. Hétfőn megyek a köv. Uh-ra, kíváncsi vagyok kiderül-e a babóca neme....

Barbi: Zokniban tornázunk, én papucsot szoktam vinni, mert a linóleum nem annyira meleg. Igen 5-kor kezdődik, jól emlékszel! Ugye Te is jössz Kriszékhez 17-én?

Krisz: Akkor ha nem jön közbe semmi, mi is ott leszünk 17-én! De jó, szuper lenne, ha mindenki részt tudna venni! :)

Judit: szerintem nem gond, ha hozod Mátét, legfeljebb ő is tornázik egy kicsit :)

Pusz
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Szuper, örülök mindenkinek! :)

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hello Lányok!

Sweetlady1: Végre valaki már rámondta az okét a leletedre :) Szuper, ezen sem kell többet aggódni :)
Aranyos vagy köszi, de most én nem tudok menni talira, teljesen betábláztam magam programokkal. Megyek találkozni régi ismerősökkel, amíg még bírok és nincs nagyon meleg. A következő két hét nekem elég mozgalmas lesz, már írom mikor hova kell mennem....drága Zuram se nagyon tudja követni már a programjaimat :) Legközelebb bepótoljuk :)

Csaju: Hozd Mátét is, legalább lesz egy jó pasi is a környéken :lol:

Vigyázzatok magatokra
Barbi :)

Kép
barbara_75
 
 


Krisz!
Úgy tűnik a 17.-e nekünk is jó, remélem nem jön közbe semmi sürgős meló.
Sus :roll:
sus1
 
 


Sziasztok!

Annamari!
A Kántornéba tartozunk, és még két környékbelit fogok megnézni, nálunk sajnos szempont a Tesó miatt a távolság is. Egyébként több mint valószínű, hogy a Kántorné marad, mert a két óvónéninkről jókat hallottam, míg máshonnan nincsennek infóim, első benyomás után tudnék csak dönteni.

Timi!
Éljen a jó hír, mondtam én, hogy az tökéletes érték :wink: Lehet doktorálnom kellene? :lol:

Timi/Barbi!
Lehet hétfőn meg is próbálkozunk Mátéval a tornázval :)

Most eldöntöttem, holnap megyünk 4D-re, már be is jelentkeztem. Későbbre terveztem 1-2 héttel, de jövő szombaton munkanap van, utána pedig tuti Gyöngyösön leszünk, én pedig már májusig nem bírom ki, hogy ne lássam a legkisebbet :D

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!:-)

A 2006-os uzsoki fórumba járok főként, a segítségeteket szeretném kérni, látom, itt többen vagytok már nagyobbacska gyerkőccel.

Kisfiam 7 hónapos, 2008 szeptemberétől (2 éves korától) szeretnénk bölcsibe adni, de most megijesztettek többen, hogy ez nem úgy működik, hogy gyere cipó, hamm, bekaplak, hanem már jóval előtte (értsétek: most) fel kell iratkozni várólistára. Tkrisz, most látom, hogy szinte szomszédok vagyunk...:-)) :D :D Szóval tkrisz környéki bölcsik ismerői, tudnátok nekem segíteni, hogy ez így van-e, és ha igen, mifélék a bölcsik errefelé? Mik a tapasztalatok? Kerítés mögül már leskelődtem, de ennyi... a védőnőt is felhívtam, ő azt mondta, hogy szerinte elég 2008 tavaszán feliratkozni, ha 2008 őszén szeretnénk menni, de ő sem biztos benne....:)))
Köszi előre is!!!!

Pelle

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk: nagyon úgy néz ki, hogy kétfiús család leszünk :lol: Kicsit mindenki csalódott (a tünetek után azt hitték lány lesz), kivéve minket :wink:

Pelle!
Az én fiam nem volt bölcsis, így nem tudom hogy megy ez, de Krisz tényleg mesélte, hogy durva a helyzet, bővebben majd ő :)

Puszi

Jó hétvégét

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni, van-e arra ötletetek, hogy hol lehet venni homokozóba homokot?Sokan azt mondják, hogy a tüzépnél, de az valóban jó homok-e?

Ha van valakinek ötlete, tippje várom szeretettel.

Jó hétvégét

Üdv Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Csaju: bármilyen kis bébid is van,gratulálok!!! Tudod én is kicsit el voltam keseredve eleinte,hogy nem kiscsaj lesz,de a két kis fütyisnek is megvannak ám az előnyei. Mostmár elmondthatom hogy együtt autóznak,birkóznak,egyforma ruhájuk is van néha és Viknek alig vettem valamit,mert Márk összes ruhája jó neki.
És itt egy kép is róluk,egyre jobban hasonlítanak egymásra.
Kép

Pelle: nekünk szerencsénk volt bölcsi ügyben,mert pont volt egy üres hely,de tényleg jó már sztem idén télen bemenni,ha szeptembertől helyet akarsz neki majd 2008-ban.Elvileg ott is májusban van beiratkozás,de tényleg van valamiféle lista,várakozó-vagy mi.Inkább menj be előbb abból baj nem lesz.
Mi a Tihany térre járunk és nagyon jó kis bölcsi.

Krisz: Dórinak írtál külön,hátha nem tud idenézni.A mailjeit meg mindig olvassa!!!Hová esik a ti házatok? Onddal párhuzamos vagy merőleges???Ovitól jövök majd valszeg.
Sus: titeket is ezer éve nem láttalak,már biztos óriási Misi is!

De jó lenne ha tényleg sokan lennénk,Krsiznek meglenne az első lakásavató bulija!

Megyek,nézem Kimikémet,hátha nyer...bár ez a Hamilton gyerek nagyon jó.

Annamari(forma-1 őrült)
kismuki
 
 


Sziasztok!

Annamari: hát, mint két tojás, de édesek!!! :lol:
Írtam Dórinak, persze, jó neki az időpont.
Gabinak is iwiwen, de nem reagált....

Kicsit aggódok, mert szólt reggel a kolléganőm,h betegeskedik, lázas, nem tudja, jön -e holnap munkába, na és persze utána.. ki tudja. Ha nem jön, az azt jelenti sajnos, h nekem kell helyette bent lennem egészen estig.... :( Most h végre összejönne a tali! De reméljük a legjobbakat, még mindenképp tudósítok erről holnap is meg legfeljebb még kedden de. is!

Amúgy az Ond vezér és Szentmihályi találkozásánál van a házsorunk, párhuzamos az Ond vezérre, csengők a park felől vannak!

Pelle: nohát! :lol: Ti melyikben? Bölcsitéma: sztem telefonon jelentkezz be a várólistára szeptember elején, annál előbb nincs értelme 2008-ra. Aztán jövő tavasszal nyomulj ezerrel a beiratkozás környékén! :lol: Máté nagyon szereti az Ond vezér sétányi bölcsit, bár a gondozónő hiány miatt néha érdekesen oldották mega dolgokat és a szülői tájékoztatás sincs a csúcson... de azért nem rossz! Rendesen foglalkoznak a gyerekekkel, M sokat tanult ott!

Judit: gratula a második tököshöz! :) Nevet tudtok már?
Nem kaptad meg az emailjeimet? Olyan rég nem válaszolsz, pedig úgy vártam az élménybeszámolódat... :cry:

Sus: tök jó, ha ti is tudtok jönni, Misit már biztos nem ismernénk meg! :)

Puszi mindenkinek! Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Nagyon édesek a fiúk :) Én nem vagyok elkeseredve, inkább érzem magam fiús anyukának, mint lányosnak, egyáltalán nem bánom,hogy kimaradnak az életemből a Barbiek :lol: Én inkább Apa miatt szerettem volna, hogy legyen egy lánya, aki kényezteti, de ő azt mondja, hogy Máté is apás és nem biztos, hogy egy lány feltétlenül az lenne :) A család pedig majd megszokja a gondolatot!

Krisz!
Amit utojára kaptam tőled az az ovival volt kapcsolatot és válaszoltam is rá!

Nevünk még nincs, majd Apa is átnézi a listát, én is, aztán összesítünk :lol:

Remléem azért összejön majd a tali!

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Hát lányok, egyelőre beteg a kolléganőm, de reménykedik h jön már holnap és akkor én is időben szabadulok... sajna vszleg csak holnap reggelre derül ki... csekkoljátok légyszi holnap a fórumot, jelzek mielőbb! Remélem, nem kell talit halasztani! Na megyek, rohadt sok így egyedül a munka!

krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hello Lányok!

Csaju: Én tuti tudok menni ma tornára, nagyon kíváncsi vagyok már rá. Vajszínű melegítő gatyába leszek és egy kis farmer táska tuti lesz nálam, jó lenne ha felismernénk egymást :) Gratula az újabb pasihoz, pasiból sosem lehet elég :lol:

Kismuki: Nem is sejtettem, hogy ennyire Forma 1 őrült vagy :D Mi is a férjemmel. Csak mi tök másnak drukkolunk, úgyhogy ha máskor nem is, futam alatt bizony rendesen mennek a viták nálunk. Férjem Ferrari drukker én meg Alonso. Érdekes egyébként, hogy mikor Alonso életében először nyert Forma 1-es futamot, pont azon a hétvégén házasodtunk össze az én drága Zurammal :D Természetesen délután 5-re raktuk az esküvőt, hogy lássuk az időmérő edzést :lol: Kicsit bolondok vagyunk, ez van :D
Kimit jó pilótának tartom, ez a Hamilton gyerek is elég érdekes, új színfolt - szó szerint :lol: . Massát nem kedvelem annyira meg Sato-t, többiekkel nincs bajom.
Most egy hónapig nem lesz futam, úgyhogy ki leszünk éheztetve igazán. :?
Nagyon édesek a srácaid, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra :D

Szorítok nektek, hogy összejöjjön a tali, igazán megérdemlitek, hisz olyan nehéz összeegyeztetni ennyi emberrel az időpontot :)

Barbi

Kép
barbara_75
 
 


Hát, lányok, nagyon sajnálom, de most szólt a kolléganőm, hogy egész hétre kiírták, így befuccsolt a tali.... :cry:

Remélem, mindenki olvassa és senki nem jön hiába....

Próbálok emailt is írni, akinek tudok.

Na ezen a héten se sokat látom Mátét, még a szombat is ott van sajnos....Szuper egy hét!

Sziasztok és még egyszer bocs!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Barbi!
Tetszett a torna? Én el is felejtettem, de egyébként se mentem volna, egész hétvégén húzódott a hasam!

Mi éppen így vagyunk a F1-gyel, mint Ti. Én Alonso rajongó, a férjem Ferrari (bár Massat nem bírja, én se), Máté még nem döntött :lol:
És most már Hamiltonnak is szurkolok :wink:

Krisz!
Sajnálom a talit, de még jobban téged :(

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Krisz: vettem ,sajnálom,hogy így jött ki.
Nembaj,majd csak bepótoljuk valamikor
puszi
A
kismuki
 
 


Sziasztok!

Hát, megvolt a hétfői UH, és úgy néz ki, a fórumhoz hűen, még egy fiúval gyarapítjuk a topicunkat... Amikor megláttam a képernyőn a kis fütyülőt bevallom kicsit csalódott lettem, annyira szerettem volna egy kislányt. És érdekes, hogy amikor Levit kérdezem, hogy ki van anya pocijában mindig azt mondja: kislány, és én hiszek abban, hogy ilyenkor nekik még különleges képességeik vannak ezoterikus értelemben is, és ezért hittem, hogy ő biztos jól mondja....
Úgyhogy kezdem magam hangolni, hogy két fiam lesz, egyenlőre még elképzelhetetlen számomra. Gyakorlati okokból biztos jó lesz, jobban tudnak majd együtt játszani, Levi ruhái jók lesznek rá is....
Nevem viszont egyáltalán nincs, egy fiú nevem volt a Levente, azt már elhasználtuk, sajna Levente2 meg nem lehet.:( A párom a Zalán és Szabolcs neveket javasolta, még barátkozom velük :)
Egyébként nagyon édes volt a babó, gyönyörűen ki lehetett venni a kis ujjacskáit a kezén és mintha integetett volna. Készült róla DVD is, ma is megnéztük, gyönyörű kisfiú. Kíváncsi leszek olyan lesz-e majd, mint Levi?

Barbi: Tetszett a torna, voltál hétfőn?

Judit: doktorálj! :) az ultrahangos csaj jó fej volt (sajna most nem Szilvinél voltam, mert a magánrendelőbe kellett menni :( ) azt mondta, hogy ez az AFP csak a kismamák ijesztgetésére van....(úristen elfelejtettem helyesen írni, az ijesztget "j" vagy "ly"? :( )
Miért nem törlik már el nálunk is , nem értem....
Gratula a második fiúhoz!!! :) Úgy néz ki ez a fórum fiú uralomban "szenved" :)

Pelle: Szia! Örülök, hogy hallok rólatok. A bölcsitémához nem tudok hozzászólni....

Annamari: Gyönyörűek a fiúk és tényleg hasonlítanak egymásra! :)

Krisz: Mint emailen is írtam, nagyon sajnálom, pedig úgy készültem rá és szerintem Levike is, mert tegnap nem aludt egy percet sem, 1 órát kinlódtam az altatással, de nem jött össze :(
Remélem hamarosan sikerül a tali és mindenki ott lesz!!!

Na eldugulok, megyek hajat mosni, teregetni, vasalni, ha fel nem ébred közben a kis haramiám.

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Timi!
Bocsi, de amikor megláttam, hogy nálatok is második a fiú olyan nevetésben törtem ki. Mert nem elég, hogy fiúuralom van a fórumon, de ha megnézed, mindenkinél (Tigris, Annamari, Bedi, Te, Én) egyneműek is a gyerekek :lol:

Elhiszem, hogy csalódtál, főleg, ha lányt szerettél volna, de biztosan nem véletlen, hogy fiút vársz, meglátod olyan szépséges lesz, mint Levi :wink:

Nevek :lol: Na ebben is hasonlítunk, nálunk is a Máté 2 vagy Máté Junior jöhetett szóba, most úgy látszik megállapodtunk a Patriknál :)

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok kismamák és anyukák!!!

Hát én is itt ülök és jókat derülök magamban,hogy ez tényleg vicc,hogy itt vagyunk egy csomóan és tényleg mindenkinél egynemű babák vannak.És mennyi fiú!!!
Szóval már most kikötöm,hogy ezentúl minden talira Bedinek és Barbinak kötelező lesz a megjelenés!!! :D
Tényleg az Eszti is eltűnt,neki van még kiscsaja,bár gondolom a másik uzsokis topikon van.
A másik Annamari meg ugyen rögtön két fiúval indított.
Krisz,Sus: szép kilátások,ugye? SDztem ti is inkább fiúneveken gondolkodjatok.... :wink:
Csaju: a Patrik nagyon szép név
Timi: én Szabikára szavazok
Megyek kidőlök,mert ma szétdolgoztam magam és leszakad a lábam.
Jó éjt mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Csaju: Tetszett a torna nagyon :D Először szavazásra lett bocsátva, hogy hosszabb torna legyen vagy rövidebb torna relaxszal. A fél társaság így szavazott a fele meg amúgy. Szilvi tökrendi volt, hosszú tornát csinált és még relaxot is utána :) Jó volt a relaxáció nagyon, majdnem bealudtam :lol: A torna is szuper volt, bár a vállaim nehezen bírták, kissé gyengék meg marha rég tornáztam már, teljesen kiestem a gyakorlatból. De szuper volt :D
Végre valaki még Alonso rajongó, szuper! :D :lol:

Sweetlady1: Gratula az újabb kislegényhez, meg lesz az előnye annak hogy fiú, meglátod. Legalább a csajok megfelelően körül lesznek majd rajongva :D

Hétfőn megyek Hábihoz az Uzsokiba uh-ra, kíváncsi leszek mekkora már a kiscsaj :D Még szerencse, hogy itthonra nem lehet beszerezni uh-os gépet, szerintem egész nap azt bámulná az ember :lol:
Utána délután majd visszamegyek tornára is, úgy érzem tényleg jól esett. Meg addig se vagyok itthon, mert itthon csak a munka van, főzés, mosás, vasalás, pakolás.... :?

Vigyázzatok magatokra és szép hétvégét mindenkinek :)

Kép
barbara_75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?