Sziasztok!
Kivágott az ágy már hajnali 5-kor, járt az agyam mindenféle elintéznivalón, most lett nagyjából tiszta a kép, hogy hogy merre, meddig. Dani még alszik, gyorsan lehuppantam, mert máskor nem lesz ma időm, az biztos.
Annyira Murphy, hogy ma még 8-kor is alszik. Szombaton és vasárbnap reggel mentem futni a barátnőmmel, reggel 7-kor. Szombaton akkor ébredt, mikor elmentem, de tegnap már fél 7-kor fent volt.
Mse,
Én teljesen kiborultam a sztorin. Már tegnap reggel olvastam (futás előtt, még el is meséltema barátnőmnek, neki 3 és 6 és féél éves fiai vannak, átérzi a helyzetet ő is), azóta ezen jár az agyam. Nagyon ügyes vagy, hogy nem pánikoltál be és gyorsan intézkedtél. Egyébként én is addig tudom tartani magam, amíg intézkedni kell és ha vége, akkor kiborulok.
Szegény Kisnyuszi, remélem, hamar elfelejti
Ez a bukfencezés szenzációs! Kis tornász Nyuszkó!
Zsuzsa,
Nagyon jók a képek! Julcsi a sörösüvegekkel
, de a tegnapiak is. Annababa nagyon édes, ahogy a kendőben összebújtok!
Éljen a bátor vezetésed!
Juci,
Daninak még nincs bukósisakja, nem is tudom, hogy ilyen picit lehet-e kapni. Talán kéne...?!? De előttem ül, átölelem és nem száguldunk. Beni bánatára, aki versenyezni akarna. Apának a héten fogunk beruházni egy bicajra, mert neki nincs, vagyis csak egy felnőtt bicajunk van, aztán együtt fog száguldani az egész család.
Barbi,
Nagyon szépek lettek a szobák a telken!
Jó ez a sárkányos minta!
Tetszik, hogy így ki tudtok ülni a folyosóra, jó nyugis lehet.
Rokica,
Zsuzsa tényleg döbbenetesen hasonlít Anyukádra!
Jobban van?
Duda,
Nati nagyon édes a képeken, főleg amelyiken vigyáz a kisbabára!
Én is tervezem, hogy kimegyünk a hajógyári szigetre, nagyon jó az a játszótér.
Oda is szervezhetnénk egy babatalit egyszer.
Ugye?
Viki,
A te sztoridnál is átfutott a hideg a hátamon. Nagy szerencse, hogy rávezetted Petit, hogy kinyissa az ajtót és nagyon ügyes volt, hogy sikerült neki.
Szerencsére nálunk az erkélyajtón csak belülről van kilincs, a bejáratnin meg van kívülről is.
Kuha,
De jó, hogy egész jól megúsztátok ezt az Ilferros ügyet. Drukk a bölcsihez! Majd írd meg, hogy mi volt!
Ayse,
Nagyon karakán voltál, hogy visszavitted a szomszéd gyereket. Én olyan béna vagyok ilyen témában, inkább arrébb viszem a sajátjaimat, ha mondjuk épp a játszón vagyunk.
Még a fogmosás témához szerettem volna írni, hogy Danit nem hatja meg, hogy Benivel együtt mosnak fogat reggel is és este is, sőt reggel sokszor mind a hárman együtt mosunk. Hősiesen és vigyorogva rágja a fogkeféjét, nyalogatja le a fogkrémet, de ha közelít a kezem, hogy megmossam neki, akkor már balhézik.
Még egy adalék. Tegnap vágtam Beni körmét, Dani húzta el a kezem, hogy ne csináljam, mert biztos Beninek is fáj. Aztán rájött, hogy ha Beni nem tiltakozik, akkor talán még sem olyan szörnyű egy ilyen körömvágás. Utána az egyik kezén simán le tudtam vágni neki is, a másikon 3 ujját kis tiltakozással és az utolsó kettőt már egy kis harc árán. De alakul az ügy.
A hajmosás projektet is hasonlóan fejlesztjük, mert az sem egyszerű.