Gyöngyöske!
Akkor neked is ajánlom, hogy kezd el Gyöngyöt Broncho waxom-mal (immunerõsítõ gyógyszer) kúrálni. Nekem is Lina ajánlotta, és nálunk elég jól bevált. Kúra szerûen kell alkalmazni, 3 hónapon keresztül. 10 napig szedi, a többi napon nem. Sajna Kinga is elég torokfájós (örökletes dolog), de kb.2 nap alatt átmegy rajta a betegség. Nem olcsó, mert majdnem 4000 Ft a kúra, de olcsóbb mint az örökös gyógyszerek. Nekünk segített, remélem nektek is beválik.
GRATULA A FÜLBEVALÓHOZ! Olyan aranyosak a kicsik fülbevalóval. Kingusnak mi is már 2 hónapos korába berakattuk a dokinénivel. Õ is csak addig sírt, amíg lefogták, amikor elengedték már semmi baja nem volt.
evaeva!
Üdv körünkben. Örömmel olvasom, hogy a párod bútorokat készít. Mi éppen építkezés elõtt állunk. Nagy kérdés: vállal munkát????
Étkezõbe való szép széket szeretnék! Meg lehet, hogy asztalt is? (Remélem nem veszed lerohanásnak
)
Neva!
Örülök, hogy megkaptad a csomagot. Ha viszed leadni, ne felejtsd otthon a bizonyítványodat, mert ott le fogják másolni. És nehogy úgy járj mint én, hogy a fényképet otthon hagytam. Mehettem újat csináltatni. Csoda szép lett.
Nektek ki csinálja a konyhaszekrényt? Milyen lesz? Ha lehet küldj telefonszámot??
Régebben még valaki írta, hogy bútort csináltak neki! Dodus te voltál?? Már nem emlékszem. Bár mostanában arra sem emlékszem, hogy a múlt héten mi volt
.
Már zsong az agyam a rengeteg számtól. De legalább már látszik a vége. Egyenlõre.
Kata!
HOgy te milyen szépen tudsz varrni.
Én is szoktam ezt-azt, de mostanában idõhiány miatt sajna elmaradt ez a tevékenységem. Pedig szeretek, csakhát ........
Panka!
Mi is szeretünk az Ikeába járni. Ahányszor fennt vagyunk nem jövünk el Ikeá-s látogatás nélkül.
Kérünk élménybeszámolót az NST-rõl!!
Marika!
Hát aki fiatal, az fiatal.
Bár elég mókás lehetett a helyzet. Zsoltim is jót derült rajta. Mert hát ugye még csak a jövõ hónapban fogsz szülni, így még nem is akkora a pocid, hogy feltünjön bárkinek is.
Zoli!
Nagyon "veszett" a fénykép "rólad".
Lina!
Csak nem tanulsz?? Olyan csend van nélküled!!!
Mariann!
Remélem mostanra mindenki meggyógyult.
Ugye jól emlékszem, hogy valahol írtad, hogy ti is jártatok babaúszásra?!
Szikszóit próbáltátok már? Bár mostanában mi sem járunk. De ha vége a mostani bevallásnak biztos ,hogy megint fogunk menni. Gyertek ti is!!!!!
Na ennyit a szómenésrõl.
Próbálok mostmár gyakrabban jönni.
Puszi mindenkinek
Kriszta