Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok
Itt vagyok, egy szülõi értkezelet, bevásárlás és fürdetés után.

Lina, tényleg nem értettem félre amit írtál, a dolgokat továbbgondolom. Kicsit bonyolult lélek vagyok, de nincs harag? Kép

Kata, sajnos még mi nem ehetünk ülve tányérból, de tõletek beszerzem a tippeket, hasznos dolgokat, eltesze akkorra amikor idõszerû.
Egye-fene nem bánom, ha egy lányos mama is szemet vet a fiamra. Tényleg rendõr vagy????, akkor kinyomozhatnál engem, hol dolgozom, meg ilyenek??? Kép.

Marika, én úgy tudom a nõk 16 év után csak fiatalodnak Kép,Kép,Kép, ezért nem ismert fel a srác.

Evaeva, segédleteken belül van a profil, ott lehet egy képet, illetve a www.tár.hu, stb.több képet feltenni.
De ha szeretnél egy vegyesképet (illetve karácsonyfát - by Kata -) elmondom hogyan kell csinálni.

Zoli.
bbendi

Sziasztok!

EvaevaKép
Az anyagot Pesten vettem az Ikeában. Sajnos nagy Ikea bolond vagyok, ha tehetném legszívesebben minden hónapban felmennék egyszer. Páromnak most is mondtam, hogy szülés elõtt olyan jó lenne felmenni még egyszer, utána ki tudja, hogy mikor lesz rá lehetõség, de az idõjárás nincs mellettem.
Szupi lehet, hogy a férjed bútorokat készít. Nekünk ami új bútorunk van, azt mind asztalossal készíttetük. Tényleg sokkal kevesebbõl kijön így.
Merre van Berekkert? Én még soha nem hallottam róla.
A képfelrakást és az egyéb tudnivalókat megtalálod itt bal oldalt a dokumentációk, formázás alatt. De ha nem boldogulsz segítünk.Kép

GyöngyöskeKép
Jó nagyon ez az oldal, még nem ismertem. Jövõhéten át is böngészem.
Hanga Kincsõ biztos nagyon csini a fülbevalójával. Nincs róla véletlenül fotótok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

neva!
Hát gratula is, meg részvétem is!!!!!!!! KépKépKép

Panka!
Esetleg a készrõl nincs képed???
Dórinak én is sk. varrtam a baldachint, fejvédõt, steppelt takarót, párnát, huzatot.
[url=http://kata007.freeweb.hu/index2.htm" TARGET="_top]ITT[/url] megnézheted. A magyarázat csak azért van, mert más kismama is kedvet kapott az elkészítéshez és nekik csináltam ezt az oldalt.

evaeva!
Akkor egész kellemesen telnek napjaitok mostanság... KépKép
Mindent bele, szorítunk nektek!!!
Nekem is furcsa volt Dórinál az "elõkészületek", hiszen a két nagyobbnál nem volt. Kép
Azért õ is elég hamar "összejött", ráadásul nem is egy rosszul sikerült csajszi lett. Kép A profilomban megnézheted.

Gyöngyöske!
Gratula a fülbevalóhoz!!! Kép
Sírt nagyon a picuri???

Zoli!
Tök jó, hogy nem haragszol amiért megnéztem a fiadat! Kép
Miért kellene kinyomozni hol dolgozol? Te nem tudod??? KépKépKép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Csak egy kis ideig sírt. KépKép

Mára Gyöngy már nagyon csúnyán köhög és folyik az orra. Pedig hétfõn még semmi ilyesmi nem volt. Így jövõ héten sem lesz ovi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Akkor neked is ajánlom, hogy kezd el Gyöngyöt Broncho waxom-mal (immunerõsítõ gyógyszer) kúrálni. Nekem is Lina ajánlotta, és nálunk elég jól bevált. Kúra szerûen kell alkalmazni, 3 hónapon keresztül. 10 napig szedi, a többi napon nem. Sajna Kinga is elég torokfájós (örökletes dolog), de kb.2 nap alatt átmegy rajta a betegség. Nem olcsó, mert majdnem 4000 Ft a kúra, de olcsóbb mint az örökös gyógyszerek. Nekünk segített, remélem nektek is beválik.
GRATULA A FÜLBEVALÓHOZ! Olyan aranyosak a kicsik fülbevalóval. Kingusnak mi is már 2 hónapos korába berakattuk a dokinénivel. Õ is csak addig sírt, amíg lefogták, amikor elengedték már semmi baja nem volt. Kép

evaeva!
Üdv körünkben. Örömmel olvasom, hogy a párod bútorokat készít. Mi éppen építkezés elõtt állunk. Nagy kérdés: vállal munkát???? Kép Étkezõbe való szép széket szeretnék! Meg lehet, hogy asztalt is? (Remélem nem veszed lerohanásnakKép)

Neva!
Örülök, hogy megkaptad a csomagot. Ha viszed leadni, ne felejtsd otthon a bizonyítványodat, mert ott le fogják másolni. És nehogy úgy járj mint én, hogy a fényképet otthon hagytam. Mehettem újat csináltatni. Csoda szép lett. KépKép
Nektek ki csinálja a konyhaszekrényt? Milyen lesz? Ha lehet küldj telefonszámot??

Régebben még valaki írta, hogy bútort csináltak neki! Dodus te voltál?? Már nem emlékszem. Bár mostanában arra sem emlékszem, hogy a múlt héten mi volt KépKép.
Már zsong az agyam a rengeteg számtól. De legalább már látszik a vége. Egyenlõre. Kép

Kata!
HOgy te milyen szépen tudsz varrni.Kép Én is szoktam ezt-azt, de mostanában idõhiány miatt sajna elmaradt ez a tevékenységem. Pedig szeretek, csakhát ........

Panka!
Mi is szeretünk az Ikeába járni. Ahányszor fennt vagyunk nem jövünk el Ikeá-s látogatás nélkül.
Kérünk élménybeszámolót az NST-rõl!!

Marika!
Hát aki fiatal, az fiatal. Kép Bár elég mókás lehetett a helyzet. Zsoltim is jót derült rajta. Mert hát ugye még csak a jövõ hónapban fogsz szülni, így még nem is akkora a pocid, hogy feltünjön bárkinek is. KépKépKépKép

Zoli!
Nagyon "veszett" a fénykép "rólad". Kép

Lina!
Csak nem tanulsz?? Olyan csend van nélküled!!!KépKépKép

Mariann!
Remélem mostanra mindenki meggyógyult. KépKép
Ugye jól emlékszem, hogy valahol írtad, hogy ti is jártatok babaúszásra?!
Szikszóit próbáltátok már? Bár mostanában mi sem járunk. De ha vége a mostani bevallásnak biztos ,hogy megint fogunk menni. Gyertek ti is!!!!!

Na ennyit a szómenésrõl. Kép
Próbálok mostmár gyakrabban jönni.Kép
Puszi mindenkinek
Kriszta
dkrisztina

Kellett nekem rendesen regisztrálni. Szépen kiírta a nevemet. Helyesbítettem, majd meglátjuk, hogy jó-e.

Kriszta
dkrisztina

Na mostmár jó. A nevem egy kicsit meghosszabbodott, de csak így tudtam regisztrálni. Azért remélem így is jó.Kép
dkrisztina

Sziasztok Lányok
Csak röviden,mert dolgozom.
Kata, érdekes lesz ha igaz amit írtál és megtudod én hol melózom.
Este jövök.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

KrisztaKép

Köszi, hogy hiányoltál!Kép Nem tanulok, ma más dolgunk van!Kép

Nézzetek bele a táblázatba, és egybõl rá fogtok jönni!Kép

Puszika, Lina
lina

e:\dokumentumok\Marika\Smiles\A True friend_elemei
Képeyoreani
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Bocsika az elõzõért nem tudom miért csinálta ezt a gép és nem is engedi, hogy javítsak rajtaKép Pedig eddig mindíg sikerült, most meg semmit nem engedKép Szóval az összes elõzõ szövegem is oda lettKép Ami a képhez tartozott:

Martin!
NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOTKép

Most már csak röviden:
Lina! Nem is kellett a táblázatKép

Gyöngyöske! Hangának gratu és tényleg képet kérnénkKép gyöngy még a végén az összes ovis idõt kihagyjaKép

Kriszta! Nekem megfelel a regisztrációdKép

Panka! Sárkányok édik, nekünk most macink van made by énKép Annyira nem gyönyörû, mint a Katáé, de nekem elmegy, más meg ne kritizáljaKép

Kata! A tiéd tényleg gyönyörûKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

MarikaKép

Köszönjük szépen! Martin pontosan 10 kiló és 80 centi. Szereti a kerek számokat!Kép

Puszi, Lina
lina

Martin!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!
Anyát megkérjük, hogy tolmácsolja. KépKép

Kriszta
dkrisztina

Kép G:\LAURA\szulinap26
neva

Majdnem sikerült. Elsõ próbálkozás voltKép
neva
neva

Sziasztok!

LinaKép
Martinnak nagyon-nagyon sok boldog 1. szülinapot kívánunk. Mit vettetek neki ajándékba?
Kép

KataKép
A készrõl sajna még nincs fotó, majd ha babuci megszületik.Kép Ezt az oldalt már ismeretem, amikor felraktad a többieknek lementettem magamnak. Most jól jött, mert volt honnan puskázni.Kép

KrisztaKép
Nekünk is van bútorasztalos ismerõsünk, eddig meg voltunk mindig elégedve a munkáival. Ha érdekel elküldöm a számát.

Hát az NST az érdekes volt. Odafele babóca meg sem állt a pociban. Amikor már rajtam voltak az érzékelõk én csak egyszer éreztem mozogni, de a nõ szerint máskor is mozgott (igaz néha kellett neki egy kis pocak mozgatás). Így õ nézte a gépet és mondta, hogy mikor nyomjam a gombot. Bezzeg mikor letépte a papírt, hogy kész, akkor megint úgy beindult a pociban, hogy csak na.
Az eredményt nem tudtam megmutatni dokibácsinak, mert nagymûtéten volt, de ha valami nem stimmelt volna csak mondta volna a nõ, nem?

Képzeljétek, ma a fõnököm úgy felbosszantott, hogy majdnem felálltam és otthagytam. Lehet, hogy most én is érzékenyebb vagyok mint máskor. De azért mostanra sikerült lenyugodnom. Ezt a 2-3 napot meg már csak kibírom valahogy.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Lehet, hogy barbárság, de én még a saját napjaimat is elfelejtem, ezért mindenkinek, aki ebben az évben ünnepel bármit, elõre, illetve utólag minden jót, sok szeretetet kívánok. Olyan ciki, de ez van = Cavinton.

Panka, csak a nevét mond, ember az ilyen, fujjjjj.

Zoli
bbendi

Lina!

Martinnak BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönjük szépen az eddigi köszöntéseket! Majd bõvebben holnap!

Puszi, Lina
lina

Kriszta!

széket nem tudKép(((( asztalt semKép)) csak olyat, mint pl. konyhába egy-egy elem, elõszobába, fürdõszobába kiegészitõ, polcok szóval kis meg nagy szekrénykék, csupán hobby szinten, de szépen. sajnálom!! az én konyhámban a dédinek vannak a régi székei, rengeteg munka volt, de gyönyörû lett, mikorra rendbe tettük. Persze a lakás egyéb bútoraihoz idomulnia kell, azért javaslom - nézz szét a német s holland használt bútorkereskedõknél, mert olyan dolgokat lehet kifogni, hogy csak na! Igen, az épitkezésrõl! Ha már a berendezésnél jársz, õszintén gratulálok, akkor tudod, hogy mit jelent ezt átélni gyerekekkel. Képzeld, mi háromszor is végig csináltuk. HÁt.... nem szeretnék többször.

Panka!

a Berekkert Szirmán van! én sem ismertem, amig nem kezdtek el itt osztogatni 10 évvel ezelõtt "tanácsi" telkeket. Itt épitkeztünk.

Kata!! tényleg jó napok, habár inkább éjszakák, mert nappal ritkán vagyunk egyedül.Kép)) Valaki mindig láb alatt van, vagy útban. S hát egy 20 éves gyereknek nem tudsz beadni félreérthetõ helyzetrõl "dajkamesét". A kislányod csodaszép, huncut kis manó lehet, látni a fotón, hogy nem egy elveszett bébi.
evaeva

Kriszta!

széket nem tudKép(((( asztalt semKép)) csak olyat, mint pl. konyhába egy-egy elem, elõszobába, fürdõszobába kiegészitõ, polcok szóval kis meg nagy szekrénykék, csupán hobby szinten, de szépen. sajnálom!! az én konyhámban a dédinek vannak a régi székei, rengeteg munka volt, de gyönyörû lett, mikorra rendbe tettük. Persze a lakás egyéb bútoraihoz idomulnia kell, azért javaslom - nézz szét a német s holland használt bútorkereskedõknél, mert olyan dolgokat lehet kifogni, hogy csak na! Igen, az épitkezésrõl! Ha már a berendezésnél jársz, õszintén gratulálok, akkor tudod, hogy mit jelent ezt átélni gyerekekkel. Képzeld, mi háromszor is végig csináltuk. HÁt.... nem szeretnék többször.

Panka!

a Berekkert Szirmán van! én sem ismertem, amig nem kezdtek el itt osztogatni 10 évvel ezelõtt "tanácsi" telkeket. Itt épitkeztünk.

Kata!! tényleg jó napok, habár inkább éjszakák, mert nappal ritkán vagyunk egyedül.Kép)) Valaki mindig láb alatt van, vagy útban. S hát egy 20 éves gyereknek nem tudsz beadni félreérthetõ helyzetrõl "dajkamesét". A kislányod csodaszép, huncut kis manó lehet, látni a fotón, hogy nem egy elveszett bébi.
evaeva

Sziasztok!

Köszi a dícséretet a varrótudományom miatt, de az az igazság, hogy nem most kezdtem. Édesanyám tanított meg varrni, aminek most nagy hasznát veszem. Nem vagyok profi, de még semmit nem kellett varrónõhöz vinnem. Kép

evaeva!
Köszi, tényleg egy kis huncut! Kép
Bár mostanában kezd kicsit hisztizni ha nem tetszik neki valami. KépKép

Zoli!
Én egy szóval nem írtam, hogy kinyomozom, mert nem is akarom!!!
Idézem mit írtam: "Miért kellene kinyomozni hol dolgozol? Te nem tudod??? "

Lina!
Tolmácsold légyszi Martinnak amit az egér mellett látsz, ha ráviszed a képre!

Kép

Panka!
Te kis hamis!!! Kép
Szóval már ismerted ezt az oldalamat. Én meg azt hittem újat mutatok neked! Kép

Ja, és holnapra:
Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!
Milyen szép képeket tudtok berakni. Tessék engem is megtanítani (mármint a gyengébbek kedvéért elmondani, hogy én béna mit csináljak) Kép.

Kriszta
dkrisztina

HalihóKép

Kriszta!
Mi a csodát csinálsz Te ilyen késõn/korán?Kép

Képzeljétek valami furcsa gömbvillám-féle reggel becsapódott a konyhánkba. Már félig romokban hever, de még nincs vége. Lehet, hogy elköltözöm itthonról egy napra...???

Boldog Valentin napot mindenkinekKép
neva
neva

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket mindenkinek! Nálunk tegnap zajlott az ünneplés egyrésze, mert hétvégén a szüleim költözködnek, és mindenki rohangál emiatt, nekünk is a nyakunkon a lakásfelújítás, és májusban költözés. Alig várom. De szombaton jönnek a keresztszülei (az öcsémék), úgyhogy akkorra is jut ajándék. Egyelõre kapott egy bébi-taxit, sok ruhát, és egy olyan kockát, aminek a nyílásaiba különbözõ formákat kell beledobálni.

NevaKép

Biztos nagyon szép lesz az új konyhátok, én is annyira várom már!

ZoliKép

Látom, hogy továbbgondolod a dolgokat, csak épp arra nem válaszolsz, amit kérdeztem. Megismétlem ezértKép: tehát Bendinek az elsõ fogai jönnek? A válasz elég egyszerû: igen vagy nem. És könyörgök, ne gondold tovább!Kép

Kata007Kép

Tényleg nagyon szép, amit varrtál, én csak gyárilag vettem a dolgokat, sajna bár majdnem tökéletes vagyok, varrni nem tudok.Kép Martin amúgy forró csókjait küldi Dórikának, és üzeni, hogy mivel most már elmúlt egy éves, remélhetõleg komolyan veszi a leányzó!Kép

PankaKép

Nagyon tetszik az anyag! El sem hiszem, hogy már itt jársz, hogy NST-re kell menned! Rohan az idõ!

GyöngyöskeKép

Gratulálok a fülbevalóhoz! Biztos édes!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

LinaKép
Hát igen, nagyon rohan az idõ. Mintha tegnap lett volna, hogy pozitív lett a tesztem, most meg már csak 4 hetem van a kiírásig. De biztos neked is hasonló a dolog, hogy Martin még csak most született és tegnap meg már 1 éves volt.

NevaKép
Együttérzek veled. Szerdán mi is elkezdtük szétszedni a lakást, remélem azért hétfõn már minden a helyén lesz. Az a rossz a dologban, hogy a családom nem enged semmit csinálni, tétlenül meg olyan rossz lenni.

LányokKép
Szerintetek az nagy gond, hogy a dokim még nem látta az NST-s papíromat? Nem sikerült elkapnom se tegnap, se ma és most ugye jön a hétvége. Hétfõn is a kórházban kezdek remélem akkor már sikerül beszélnem vele. És NST-re az elején ugye csak hetente kell járni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

sziasztok!

Próbálom az un. profil létrehozásával, kisebb-nagyobb sikerrelKép))
evaeva

nem akar sikerülni, mi a probléma, már mindent beirkáltam,
evaeva

evaeva!
Beírtad a jelszót is amikor elküldted a hozzászólásodat???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!

Neva nem irigyellek, korábban három panel lakást is tataroztunk, úgy, hogy nem is laktunk benne mégsem akart valahogy vége lenni, rend meg aztán....

Lina, IGEN.
(sajnálom, hogy nem gondolhatom tovább, Kép, )

Ja a profilomban kép ismét, de ezúttal valóban rólam.

Zoli- aki kicsit huncut -
bbendi

Zoli!

Biztos, hogy Te vagy a képeken??? Az egyiken van bajusz a másikon nincs Kép
És most? Szóval nem tudjuk ellenõrizni!
neva
neva

Zoli!

Miért nem látom a megszerkesztett profilt??

mindent megcsináltam szerintem!

evaeva
evaeva

Te jó ég, ez volt a probléma, ide nem irkáltam be a jelszót, azt hittem a regisztrációnál elég!

Kata!

most már értem, mit kérdeztélKép)) köszi

A gyermekeim a képeken,......hát már nem babák, de remélem nemsokára ott lesz egy picuri is!!!
Jó sok aktiv és mindenféle pihenéses és szórakoztató szombatot kivánok mindenkinek

sziasztok

Evaeva
evaeva

Sziasztok Lányok!

Neva,mindkettõ én vagyok közel 22 év különbséggel. Sajna tényleg nincs egy évtizeden belüli kép rólam. Egyébként a nagyobb fotográfián frissen vagyok borotválva ezért nincs nyoma sem a bajusznak. Jelenleg van arcszõrzetem, illetve a testalkatom is olyan Adoniszi, mint az elõbb említett akt képen.Kép,Kép,Kép.
Konyha?????

Evaeva, bocs ha nem jöttem idõben, de látom boldogultál. Egyet azonban árulj el légysziiiiii, ez mit jelent tombarannhann!!!!

Többiek?

Zoli
bbendi

zoli!
a gyerekek nevei!
Tamás, Barbara, Annahanna

csak ennyiKép) az én varázsszavam!!!
ezekre bárhol is vagyok, a fülem azonnal reagál + ilyen még az aaaanyaaaa! ez is olyan. Most voltam a kicsi farsangi bálján, volt vagy 250 gyerek a Selyemréten, de én mindig tudtam, mikor kiabál az enyém. Neked nem volt farsangi élményed??
Úgy emlékszem van nektek is három, vagy négy???

LÁnyok!! nagyon bonyolult a vacsora, vagy csak nem értek rá a géphez ülni?Kép)
üdv evaeva
evaeva

Sziasztok!

evaeva! Sajna hétvégén mostanában kicsit pang a topic. Nálunk vendégek voltak azért nem jöttem, de most benéztem hátha történik valami. Nagyon jó lett a profilod szépen a gyerekekKép Örülök neki, hogy sikerült megcsinálnodKép

Zoli! Te semmit sem változtálKép

Panka! Az NST-vel biztos nincs baj, szerintem akkor aki csinálta szólt volnaKép Azért várom a hétfõt, hogy beszámoljKép Már én is olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen.

Neva! Én majdnem elhittem a gömbvillámos dolgotKép aztán gondolkodtam és rájöttemKép Szóval néha tisztára nemtudom milyen vagyokKép Egyébként áll már, szép lettKép

Puszika mindenkinek és további jó hétvégétKép Este tessék jönni, hogy legyen mit olvasni holnapKép
Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Bejelentkezem én is, bár a reakciókat úgysem fogom tudni olvasni (úgyhogy nem is várok :-) ). Most a barátnõméktõl tudok irni pár sort...

Már túl vagyok a 2. NST-n is. Babócával minden rendben van, velem kevésbé: egyre nehezebben birom. Már nagyon nyûgös vagyok, úgy járok, mint egy pingvin és fáj mindenem, pedig nincs is olyan nagy pocakom. 15 kg-t hiztam a 37. hét végéig. Elvileg még 17 nap van hátra... Legközelebb jövõ csütörtökön (20-án) megyek NST-re és a 28 hetes UH-ra is.

Mindenki legyen jó, vigyázzatok magatokra és a babákra is! :-)

Puszi: Roxi

Ui: Zoliiii!!! Küldtem Neked sms-eket! Csináljuk már meg a modememet, mert megõõõrüüülööök! :-( Pliiiz! Segitsen valaki, aki ért hozzá!
roxane

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak ma dolgozni voltam, most este meg ugye a festés utáni takarítás. Holnapra program ugyanez. Már nem nekem való ez a hajtás, de kedd, szerda végre pihi (legalábbis remélem, hogy nem jön közbe semmi).

Kriszta, NevaKép
Bevallásokkal hogy álltok? Gondolom, ti is kihasználjátok rendesen még ezeket az utolsó perceket.

ZoliKép
Aranyos kisgyerek voltál. Az a baj, hogy ha találkoznánk ez után a kép után nem biztos, hogy felismernélek.Kép

EvaevaKép
Nagyon szép kis családod van.Kép Az én öcséim is a selyemréti suliba járnak. Holnap fogok dobni majd új táblázatot. Szeretnél te is benne lenni. Ha igen küldenél nekem egy mailt (cím a profilomban) a szükséges adatokkal. Tudom, hogy már leírtad itt is, de akkor nem kéne visszakeresnem.Kép

MarikaKép
Én is ebben reménykedem. Te tudod már, hogy mikor kell menned az elsõ NST-re?

RoxiKép
Örülök, hogy jól vagytok. Ez a pingvin dolog ismerõs.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok.

Drága Roxi, hívtalak, minden számon amit tudok, de nem vettétek fel, az SMS-t visszautasította a telefon amire küldtem. Sajnos nem volt idõm kimenni, írd meg mikor leszel tutira otthon, megpróbáljuk legalább telefonon keresztül.
Nem akarom elhozni a gépet ott kell megcsinálni helyben.
Egyébként csak késõ este jutott szinte minden nap eszembe a dolog, borzalmasan feledékeny vagyok.

Gratulálok, te irtad meg a topik 1700. hozzászólását, lányok az egyik legjobban mûködõ topik, ez.

Evaeva, ez nem 100 Ft-s kérdés volt, délutén egy részét a megfejtéssel töltöttem. Kép
Négy gyermekünk van, korban hasonló elosztásban, de a nemek párban vannak. A suliünnepeket, összejöveteleket anya látogatta ez idáig, én csak szülõire jártam, igy farsangi emlékeim saját gyerekkorból maradtak meg, egyszer török szultán voltam, siralmas lehetett.
Valamiért egyébként én csak az APA-ra figyelek fel a tömegben, de azt tudom mikor szól nekem, más a hangjuk.

Kedves kismama Marika miben nem változtam, a képeken külsõleg, vagy a komolytalanság terén??
Jót derültem a gömbvillámmal kapcsolatos mondatodon, legalább annyira, mint amikor megkérdezted valóban én vagyok e a kisképen Kép,Kép,Kép,Kép,Kép.
Hidd el te sem változtál.
bbendi

sziasztok mindenki!!

azért csak-csak kerül egy-két mondatocska, mindenkit üdvözlök, szép kirándulni való, napos idõ lesz, ami a kissé lankás területen még szülés elõtt álló kismamáknak is jó sétálási lehetõséget ad! (hátha kiváncsivá teszi benn a picit, hogy megnézze a kinti világot) persze a festés utáni házimunka mindig az asszonyokra maradKép)
Ez olyan, mint a szülõi értekezlet, ugye Zoli?! Oda is a mama megy legtöbbszörKép

mindenkinek jó pihenést, meg kicsi házimunkát, a babáknak jó erõnlétet!!!

evaeva
evaeva

Sziasztok!

Mi ez a pangás?Kép Mindenki pihen? Én is pihennék, de Martin ma nagyon nyûgös, egész nap összesen 1 órát aludt.Kép Pedig én is hulla vagyok, mert tegnap a fogorvosomék voltak itt hajnali 1-ig. Megnézték Martin fogait, és szerintük felül az egyesek is nagyon be vannak duzzadva, úgyhogy lehet, hogy azok jönnek ki hamarább. Mindenesetre tegnap vettem neki egy fogkefét, ehhez a meglévõ rengeteg fogához!Kép

Mindenkinek további jó pihenést!

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Zoli!
Látod, ha nem alszod át a tali idejét, akkor most nem kellene huncutkodnod a képekkel... Kép
Vagy direkt nem akarod magad megmutatni nekünk, sem személyesen sem képen???

eva!
Örülök, hogy bár késve, de rájöttél mit kérdeztem... Kép

neva!
Hogy áll a konyha? Vagy inkább ne ejtsem ki a számon a konyha szót??? Kép

Panka!
Szerintem is szóltak volna az NST-n ha gond van. Nekem anno Dancsinál, csak annyit kérdezett a nõvérke, hogy mikor beszélek a dokimmal. Mivel mondtam, hogy most azonnal, így nem mondott semmit. Utólag már rájöttem miért kérdezte! Kép Aznap megszületett Dancsi! KépKépKép

Lina!
Már mi is vettünk fogkefét Dórinak, amikor még csak 2 foga volt. Kép
Ja, és Dórinak már meghasadt az ínye a 4. fogánál is. Látni még nem lehet a fogacskát, de már látszik a hasadás. Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jelentem, a konyhánkban lassan minden a helyén.
Laura nem könnyítette meg a dolgunkat. Péntek óta egyszerûen elviselhetetlen amit mûvel. Vagy sikít vagy sír.
Újszülöttként sírt ennyit. Nem igazán tudom az okát. A három nap alatt már minden volt: éhes, szomjas, álmos, front van, zaj van, ínye fáj stbstb. Aludni nem akar, egyedül nem hajlandó lenniKép
Egy napom van a bevallásokra. Férjem hétfõre kért egy nap szabit így talán kész lesz. Én már kész vagyok...
neva
neva

Ó még valami:
Laura 6 hónaposan: 6500g és 66cm.Kép
Megkukucskáltam Martin adatait 6 hónaposan és "csak" 1 kg és 4 cm a különbségKép Most úgy örülökKépKépKép
Ezek szerint tényleg gyors tempóban fejlõdik, de hisz ezt én is látom csak olyan jó a megerõsítés.
neva

Sziasztok!

NevaKép
De jó, hogy ilyen szépen fejlõdik Laura.Kép
Jó nektek, hogy már lassan minden a helyén. Nekünk még kell hozzá egy pár nap.

Kata, LinaKép
A gyerekek biztos nagyon édik a fogkefékkel.

EvaKép
Te hétvégén is már ilyen korán felvagy? Vagy csak nekem korai az idõpont?

ZoliKép
Akkor jól gondoltam, hogy Roxi az a "távollevõ társunk".Kép

TöbbiekKép
Jól vagytok? Merre jártatok a hétvégén?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok.

Evaeva, a mi családunkban apa a szülõ értekezletjáró, legnagyobb bánatára. Hallgatja a süketelést, mindenfelöl, semmi értelme nincs. Talán a ballagáskor van valami havány jelentõsége, nem?

Panka tegnap szinte egyszerre írtunk, ezért csak most válaszolok.
Aranyos vagyok most is, a zord külsõ alatt-mögött, de majd ha találkozunk akkor láthatod. Semmi pénzért nem hagynám ki hogy megismerjelek,téged és a többieket is, ezért viszem a kép eredetijét magammal mindenhová, hátha összefutunk.Kép,Kép,Kép.
Igen, Roxi az de nem sikerült tökéletesen a dolog, igyekeztem-igyekszem, nem egészen én vagyok a hibás,talán a jövõhéten, már tud E-mailt küldeni mindenkinek.

Kata, lehet, hogy nem hiszitek el de nagyon-nagyon vártuk a találkozót, tényleg beteg voltam Kép, fényképem, pedig nincs csak régiek, mint a kiskép.

Látom felmerült a fogkefe kérdése, ha kijön Bendi numbervan foga teljesen, akkor vegyünk mi is neki??? Kép,Kép,Kép.

Zoli.
bbendi

Panka!

Írtam neked magánban mailt, mert nem publikus!
Viszont sürgõs, olvasd el légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Zoli!

Bocs, az elõbb kihagytalak, de kissé szétszórt vagyok. Azt hiszem nicket kell változtatnom.
Szóval:
Elhiszem, csak kicsit cikizni akartalak. KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!

Javítsátok már magatoknál a mail címemet ku-ka@kgb.hu.-ra. A régi majdnem leszakadt a sok melléklet miatt, úgyhogy regisztráltam egy másikat, amit csak a babaneten használok. A régit felejtsétek el, de nemsokára a profilomban is az új lesz, mert írtam délután a szerkesztõnek, hogy írja át nekem.

Na most már jó éjt mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?