Sziasztok!
Akíra,
Köszi, hogy beletettél minket is a táblába!!
Most visszanéztem a képeket Kyráról. Gyönyörű kislány!!!
bacilivi,
Jaj, a költözés....
Nekem még olyan távolinak tünik az, hogy teljesen átcuccoljunk. Mármint úgy értem, hogy minden nap csak pakolok, pakolok, a párom viszi át a cuccokat, de még sehol nem látom a végét. Majd közvetlenül a teljes költözés előtt lesz nehéz, mivel 2 lakást kell kitakarítanunk.
Ma voltunk védőnőnél. Márk 6300 gramm. Nem tudom, hogy mitől hizik ez a gyerek, amikor alíg eszik.
Megnézte az orvos, és azt mondta, hogy most már szép a Márk izomtónusa, és jól tartja magát. Nagyon örültem ennek, mert tudjátok a múltkor pedig az volt, hogy a korához képest gyengén tartja a fejét.
Ja, és kiderült, hogy a szőke nőciket preferája a kispasim, mivel a védőnőnek, aki szőke, mosolygott, a barna hajú doktornéninek pedig nem. Anyum itt volt nálunk egy hétig, ő is szőke, és neki is rengeteget mosolygott. Na ezek után visszafestem szőkére a hajam, hogy tetszek a fimnak
Vashiányra írtak fel Maltofer cseppeket, amit majd a tápszerbe kell rakni. 3-4 hónapig kell folytatni a vascsepp szedést, aztán megint vérvétel... Remélem ennyi idő alatt rendbe jön a vérképe.
Kicsit félek a költözéstől... Abból a szempontból, hogy ott a kerületben gőzöm nincs, hogy milyen a védőnői szolgálat, és milyen az orvos. ja, meg azt sem tudom, hogy merre található. Itt meg imádom a védőnőnket, olyan jó fej, legszivesebben magammal vinném
Jó sokat írtam
Pusz
Dia