Vikimi,
igazad van. Én is pontosan ezt gondoltam. Már tavaly megcsinálhatták volna, mielőtt elkezdtük a lombikot. Nagyon örülök, hogy bejutottunk ehhez a mostani dokihoz. Nem tudom, mikor lesz a műtét. Jövő héten genetika, ha van eredmény, konzultáció és ott mondja meg a doki, hogyan tovább. A párom nem fél, sőt örülünk mint két hülyegyerek, hogy végre történik valami
Ne viccelj, hogy leírhatod-e, mi van veletek. Kíváncsiak vagyunk!!! Mindenkinek kellenek a bíztató pozitív pédák! Ha mindenhol csak azt olvasnánk, itt se jött össze, ott se jött össze - előbb feladná mindenki...
Vizkrisz,
ez a hajlongó méh nem semmi
elvileg nekem is hátrahajló, de hát ki tudja?! Tavaly nézték utoljára
Dezsina,
csak pozitív gondolatok, tudod
Örüljünk a 70%-nak, ne gondolj a megszorításokra. Elég bosszankodnunk, ha tényleg lecsökkentik, de én is azt olvastam, nem most fogják napirendre tűzni. Addigra mindannyian gurulni fogunk a nagy pocakoktól
Backa,
a varicokele herevisszér. Egy ér(köteg) meg van vastagodva bal oldalt, ezáltal emelkedik a testhőmérséklet a herék környékén, ez pedig kedvezőtlenül hat a spermiumtermelésre - mind mennyiségre, mind minőségre. 3 perces vizsgálat, és az első 20 mp-ben már megvolt a diagnózik! Ahányszor eszembe jut, felhúzom magam. De mint vikiminek is írtam, nagyon örülünk, hogy legalább most kiderült és talán lesz "igazi" esélyünk a spontánra
Milyen kivizsgálásokra mész pontosan? Azért vigyázz a clostyval, nehogy túlstimuláld magad... Nem is akarsz uh-ra menni? Én is írattam fel, de nem váltottam ki. Ha jó a pajzsmirigyem és apa is helyrejött, biztos megpróbáljuk mi is házilag
Az E vitamint mire szeded? Nálunk apa eszi ezerrel. Nem tudtam, hogy nekünk is jó
A görbékhez nem értek. Nem a 18. napon volt pé? Miért nyavalyás? Fura, hogy milyen magas a hőd. Én mindig 36 fokon tengődöm, ma 36,2 voltam - kimondottan forró