Sziasztok csajok!!
Főznöm kéne, de olyan régen írtam már!!
Úgyhogy picit várat magára az ebéd, meg a teregetés!!
Nem lehet mindig csak melózni!!
Pistike apát fárasztja, ma még csak kb. 5 percet aludt!!
nem tudom, hogy mi van mostanában, de állandóan enne!! Úgy bevágja a 180-210ml tápszert, van amikor egy ksi gyümire is, hogy csak pupillázok!! régen olvastam, hogy van 3 és 6 hónapos korban ilyen "zabaláz", nálunk most ez lehet!! Sőt, éjszaka is megint felkel 2-kor enni!!! sőt hajnalban többször nyüglődik, felsír!! de többeknél olvastam, hogy ez van!! Most "romlanak" el nagykorukra??
Habár apa még bírja, legtöbbször ő kell fel etetni éjszaka!!
Amúgy kijött a 2. fogacskánk is, olyan tündéri a mosolya!!
Mi is levegőn töltöttük az egész hétvégét!! Anyóséknál voltunk Dunavarsányba, akkorákat aludt a fiatalembör a levegőn, gondolom egy hétre kialudta magát, azért nem alszik most
kivittük az ottani járókáját a teraszra, és olyan jól ellevegőzött egész nap!! egy farosgatya, hosszú ujjú body, és pulóver volt rajta, vékony sapival, de ő még elállta, nem izzadt egyáltalán!! Viszont a kocsiban mindig izzad, utazáshoz mindig badyra, meg gatyóra vetkőztetem!!
Linda!!
sajnálom a lázt, nálunk is volt már ilyen, ha nem kíséri semmi más tünet, akkor vírus okozta "3 napos lázról" lehet szó!! nálunk pont 3 napig tartott, volt neki 39,3
is, nekem meg infarktusom hozzá!!rögtön kúp, és hűtőborogatás ezerrel, míg nem ment 37-re le!!egyébként az, hogy hány napig tart, az változó!!
Edi!!
Katának is mielöbbi javulást, remélem már jobban van!!
fatival minden oké volt a szemészeten, azért vittük el, mert sokat fájt a feje, de azt mondta a szmész, hogy lehet a túlzott teljesíteni akarástól, elsősöknél gyakran előfordul!! Hát örülök, hogy "csak" erről van szó!!
sue!!
Tündéri a kis tornászbajnoknő!!
Angel!!
jelenleg nekem is össze-vissza jön meg, először február 16-án volt meg, márciusban meg 30-án!! Talán lassan beáll!!
na mentem csajok, mert nyüsszögést hallok a háttérből, éhes bizti a kis szumó bajnok!!
meg főzni is kéne, mert éhenhal a család!!
pussz Melódia