Sziasztok!
Na, itt ülök a kupi közepén, ugyanis nem merek nekiállni mosogatni, pakolászni, mert akkor tuti felébrednek a törpék. De azért ügyes voltam, délelőtt elvasaltam 3 kosár ruhát, már csak el kéne pakolni.
Edit!
Sajnálom a takonykórt, remélem hamar a végére értek, talán segít a szép idő is.
Én is eléggé lefáradok estére, főleg a kinti turnézásunk után. Megmondom őszintén, hogy nem is nagyon szeretek kint lenni velük, mert az udvarunk nagyon messze áll a széptől, lenne még mit alakítani rajta, és a futkosáson kívül nagyon mást nem is lehet egyenlőre csinálni. Elvileg holnap lesz kész a hinta, amit apukám csinál, akkor legalább már hintázni tudnak majd. A homokozót még feleslegesnek tartom, a szomszédban már próbáltuk, nem megy ésszerű keretek között.
A cipőink siralmas állapotban vannak, főleg Marcié. Most vettem neki újat, a régit kinőtte, meg orra sem volt már. Nos, az újnak se sok van, pedig kb. 2 hetes. Most filózok, hogy milyet nyitottat vegyek, mert anyagilag ezt nem fogjuk bírni.
Hajvágás lassan aktuális lesz, de megint azt fogom csinálni, mint pár hónapja, kicsit megkurtítom az elejét. A fodrász szóba sem jöhet, tuti nem lehetne leültetni pár percre sem, meg nem is szeretném tök egyenesre az elejét, inkább belevagdosok, hogy ne lógjon a szemébe. Marcinál még nem téma, mert neki csak hátul hosszabb, de az meg teljesen göndör, így rövidnek látszik.
A hajcsat sem játszik nálunk, egyszer raktam Flóra hajába, és amikor 3 percig nem néztem rá, eltűnt a fejéről. Enyhe szívinfaktussal forgattam fel a lakást, hogy tuti lenyelte, de meglett. Ettől szeretném megkímélni magam még egy ideig.
Edith!
Jól hangzanak ezek a finomságok, én is végigenném az egészet a helyedben. Mindenből egy kicsit.
Együttérzek a reggeli telefonos ébresztő miatt, nekem is így sikerült ma kelnem, Zsolti hazatelefonált, hogy véletlenül elvitte a babakocsikat és egy csomó cuccot, ami tegnap bent maradt az autóban. Magamtól is rájöttem volna.
Remélem megússzátok a bárányhimlőt, bár, ha tényleg az, akkor nem sok esély van rá. Ha mégis elkaptátok, akkor viszont gyors és problémamentes lefolyásút kívánok nektek, valami hasonlót, mint ami nekünk volt.
Zsuzsi!
Ne aggódj Szandi mozgása miatt, nagyon ügyes, és abszolút nincs lekésve. Nagyon sok kismanó csak 14-15-16 hónaposan dönt úgy, hogy ideje elindulni, bőven van még időtök. És hát aki ilyen ügyesen kezd beszélni, kérem szépen, azzal meg aztán pláne nincs gond. Most fontosabb a duma neki!
Flóra sem megy még, pedig ő már 13 hónapos is elmúlt. Vagyis szombaton megtette első 3-4 lépését, és azóta is sikerül ez neki, de csak akkor, ha hívom magamhoz. Szóval, nem tudom, hogy ki lehet-e jelenteni, hogy elindult, mindenesetre ügyesedik.
Mi újság nővéredékkel?
Barbi!
Grat az új fűnyíróhoz! Mikor tudsz füvet nyírni? Nekem ez nem fér bele, Zsoltinak meg szintén soha nincs ideje, úgyhogy vagy úgy néz ki az udvarunk, hogy szégyen
, vagy apukám jön, és megcsinálja.
Örülök, hogy Ádám visszatért a sima elalváshoz, én ezt talán sose érem meg. Még soha nem aludtak el egyedül napközben, na, talán egy-két kivétel azért volt.
Zsu!
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Szegény Katica, akkor tényleg biztos a foga jön, ha eddig is tünet volt a piros popsi.
Tegnap lemaradt, hogy nagyon jól nézett ki a kalácsod! Géppel sütötted? Vagy sütőben?
Márti!
Kitartás a mai estéhez is, bár nagyon ügyesen csinálod, ahogy látom. Már okosan kiszámoltam, hogy csütörtökön sajna nem tudnak tapasztalatot cserélni a fiúk, mert Roland szolgálatban lesz, kár.
Na, biztos megint kimaradt sok minden, de ezt most elküldöm, mert már kb. 1 órája írom (azóta Flóra már felkelt, meg úgy hallom talán vissza is aludt), és amúgy is jó hosszú lettem megint.