Jó reggelt!
Meli
Örülök,hogy minden rendben veletek!!!
PIHENJ!!PIHENJ!!!PIHENJ!!!PIHENJ!!
Sziszi
A 36.9 az csak 1 tized fok esés,nem jelent semmit!
Nem csinálod meg a hőgörbédet egy másik hőmérős oldalon is.Majd a végén veszúrom az enyémet,hát két program és mindkettő mást mutat.Az egyik szerint nem is volt pé-m...És az megint a ferty...
Nyaralás:Tisza tuti.Ha megyünk valahová akkor csak szeptember október körül,vagy télen.De ez majd attól függ,hogy hányan maradunk
Candi
Tök jó,hogy minden rendben talált az orvos.Akkor viszont hajrá!!!
Nászajándék
Ha tényleg rongyrázósak akkor vegyél nekik rongyot,had rázzák
(Ez csak vicc volt)
Musz jókat írt.Repjegy,ágynemű.Szerintem egy szép étkészlet,pohárkészlet minden háztartásban jól jön.Vásárlási utalvány...
Hoppá
Veled mi újság?Orvoshoz mikor mész?
Lejjeb bemutatom a görbuszaimat
Kis_plutó
Miért kell menni ortopédiára??????????
Vagy ez a 6 hetes csipő Uh?
Muszkuru
Beszéld meg Esztivel,hogy még csütörtök elött érkezzen!Bizti megérti!
Én sem kértem,hogy anyum költözzön hozzánk.Ő akart,de Apa vett kis szabadságot így nem kellett jönnie,CSAK látogatóba.
Nincs vele semmi bajom,de a fejem tettem volna rá,hogy mindenbe belekötött volna.Mint ahogy néha most is.Csak most használom mindkét fülemet
Buli szervezés:
Holnap lesznek az utolsó simítások.Itthon semmit nem tudok készülni,azon kívül,hogy kitarkarítottam.Szerencsére nem okoztam ezzel meglepetést,mert nem csak sátrasünnepek alkalmával takarítok
Apa abszolut gyanútlan.
Ma este már kijön az egyik kollégája a barátnőjével,akik egyben Máté keresztszülei is.Nincs is ebben semmi különös mert gyakran vendégeskednek nálunk.Apa reggel elmegy a vadászati közgyűlésre,és kb 4 órakor fog hazaesni.
Azért kell hazaérnie 4-re mert úgy tudja,hogy 5 órára megyünk családi vacsizni, a szülinapja alkalmából
1/2 3-3 között jönnek a vendégek.23 -an leszünk.Vadászbarátai és azok csatoltárúi(Zsizsik után szabadon
),és az egyetemi ,főiskolai barátai akikkel a mai napig összejárunk.Tegyük hozzá többen nem is férnénk el
Apuék segítettek abban,hogy az összes főtételt Ők csinálták meg.Elég fura lett volna ha nekiállok főzni,meg húsokat pácolni,ha egyszer vacsizni megyünk...
Lesz:
Vörösboros szarvaspörkölt,valszeg burgonyával.Nokedlivel lenne az igazi,de az csak nagyon friisen jó.Azt meg már nem vállalom be.
Szarvas gerint barnamártással
Hidegtál
Saláták
Sajttál
Hústál
Sós süti
Torta(dobos)
rágicsák
A kaját én intéztem,de az italokat a vendégekre bíztam.
Úgy tervezem,hogy az utcánk elején van egy templom és annak a parkolójában fognak parkolni a vendégek.
Amikor Apa hazajön,mindebből ne lásson semmit.A vendégek bent lesznek a házban és amikor belép a nappaliba akkor lesz a meglepődés!Remélem.
Olyan Ámerikás:MEGLEPETÉS!!!
Remélem Máté sem fog lebuktatni.Nőnapra Apa beakarta csempészni a házba a virágomat.Máté amikor meglátta a kezében :APa,hoztál virágot?!-felkiáltással rögtön lebuktatta.
És akkor a görbuszok:
Itt a program rakta be a pé-t.Elképzelhető,mert a 16.cn -on voltam a dokinál és akkor már látta,hogy volt pé-m
Itt meg én írtam be a 13.napra.A hőm alapján is az tünt jónak és akkor érzetem a hasamat is.
Na majd meglátjuk,hogy melyik az igazi.Ha másból nem is, akkor a ciklus második felének hosszából kiderül.
Megyek mert Máté nyúz
Puszi
Lehet nem jövök,majd csak vasárnap.Van még dolog
JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!