jó estét!na azért!értem én ,hogy programot kell csinálni,na de hogy reggel se jelentkezzen be senki,az azért nagyon durva mulasztás kedves topiktársaim!
azóta én is kitakarítottam,meg kattingattam,csak úgy és Kisnyuszimat is visszakaptam,agyon puszilgattam meg minden,most békésen szuszizik a helyén!
brutál meleg volt ma,de a napellenzős erkélyünkön igenkellemes volt ücsörögni!az lenne az igazi,ha ilyen maradna a nyár is,kell a fenének ennél melegebb!
Róki!
ti szegények,szegényZsuzsa főleg,drukkolok,hogy ez egy nagyon gyors és nagyyon zökkenőmentes lefutású bigyó legyen!
és mi van Bodzáékkal?
Majola dícséretet érdemel,mert gyönyörűséges képeket rakott fel nemrég,lehetne példát venni róla!Julcsi és Anna nagyon szépek,helyes csajszik!
Csikken,azért te most izgulhatsz rendesen,hogy Pöttömkének milyen hangja lesz,elképzelted már őket kórusban sikongatni???
persze nem törvényszerű,hogy Pöttömnek is olyan hangja legyen,mint Rolinak....lehet neki olyan lesz,mint Kisnyuszinak
!
Kuha,de jó kis progik!
Nyuszimimád fogat mosni,persze legjobban enni imádja a fogkrémet és szopogatni a kefét,de próbál utánozni és olyankor nagyon büszkén sikálgat is!
Azt megfigyeltem,hogy nyuszi sem hajlandó nagyon akkor csinálni,ha ilyen kötelezően rászolok,hogy fogmosás,de ha csinálom magamnak,akkor őt ez arra készteti,hogy velem együtt csinálja,persze nem elég kitartóan!
Gigamegalógos!
éljen,éljen,hogy Tomi sikeresen átesett a tűzkeresztségen,micsoda partiknak nézel elibe!juhéjj!
PPanna
nem is tudod milyen nagyon jól estek a soraid!éppen elég kakiúl érzem magam bizony és nagyon jól jönnek az ilyen bíztatások,mégha a Szinetárról is legyen szó
,de tény,hogy legalább reményt ad ő is!na én sem gondoltam volna soha,de szerintem ő sem,hogy valaha ilyet fogok mondani!
szóval köszi,köszi,köszi!
Ayse,aranyos vagy nagyon!
szerintem baromi jó dolog a kertben tenni-venni vagy csak úgy lenni!ma sajnos nem jutottam el az erkélytakarításig,pedig nagyon ráfér és addig nem akarom kivirágoztatni,de nem sokáig halogatom,mert az is csak a lelkemet ápolná!már ma is ápolta,ahogy a kupikupac tetején ücsörögtem és arról ábrándoztam,hogy milyen lesz!
Benianyu
de édes Dani,hogy mondja bicig-bicig!én is megzabálom!
nyuszinál még mindig a dinnye a sláger,én nem értem mért van úgy oda ezért a szóért,de már mindenre dinnyézik!még anyumra is!
,amúgy ő is egyre több szónak mondja vagy az elejét vagy a végét,amelyik szimpatikusabb neki!
Ééééééééés!
bukfencezünk!meg van veszve érte,pláne ahogy én nyomom neki!elég kimondanom,hogy BÚKFENC és rohan az ágyhoz(mert azt ott kell szerinte,szerencsére)és mutatja,hogy azonnal kezdjek neki,aztán nekilát ő is a dolognak,már nagyon kicsi kell,hogy magától teljesen átlendüljön,most még picit rásegítek!olyan édes kis tornászbajnok!látnátok milyen talajtorna mutatványokat tud,félelmetes én mondom!
ja!és ezt el sem meséltem!
képzeljétek,nemrég kizárt nyuszi a lakásból!!!!!!!kivittem pár üveget az ajtónk elé,még oda is tettem a lábam,mert tudtam jön ajtótcsukogatni és jött is én meg mondogattam neki,hogy nemszabad,aztán egy óvatlan pillanatban felemeltem a lábam ő meg bevágta!
,se kulcs,se telefon,se semmi,csak síró nyuszi!
házban senki,csak egy bácsi a földszinten,akinek szélütése van vagy volt vagy mi és nem mindig reagál a dolgokra,na most nem reagált,úgyhogy rohantam a másik házba,kitámasztottam a lépcsőház ajtaját is!nagy nehezen találtam valakit,ráadásul a legjobbat!
,egy édes,drága apuka,aki hatmilliószór zárta már ki magát a lakásból a kedves családjával így elő is kapott egy SK ajtófelfeszítő vagy inkább zárkinyitó bigyót és rohantunk vissza,igen ám,de sikerült a lépcsőházból is kizárnom magam
,nem is én lennék,meg ugye ilyenkor csőstűl!
de szerencsére földszinti bácsink éppen magánál volt és kinyitotta nekünk,aztán föl a lakáshoz,Kisnyuszi önkívületi állapotban lehetett már,mert én még így sírni nem hallottam
,gondolom,mert teljesen eltűntem,még a hangom is,úgyhogy innentől folyamatosan dumáltam neki,azt hiszem viszonylag nyugodt hangon
!hős megmentnk nem rögtön volt az,mert nem nagyon sikerült neki a furmányos feszegetés,így hívtunk ajtómentőt,aki a 7kerből indult neki a legnagyobb dugóban!
,közben nyuszi teljesen készen volt!Ja! András külföldön,anyum detto és mindkettő magával vitte a kulcsokat is!szuper!szóval,nyuszim már teljesen ki volt,sőt,egyszercsak elhallgatott,amitől viszont én estem teljesen kétségbe,így hősünk érezve a nyomást újra nekiveselkedett és HURRÁ,KINYÍLT AZ AJTÓÓÓÓ!nyuszim
,a kanapén feküdt összekuporogva és megviselt,rémült szemekkel lesett!szerencsére hamar visszatért az édes kis tekintete és nem voltak rémálmai,de tény,hogy azóta jobban fél egyedül
,szóval vigyázzatok!