Sziasztok!
babzsák,
GRATULA A KIS SAMUHOZ!!! EGÉSZSÉGET, KITARTÁST A KEZDETI NEHÉZSÉGEKHEZ, SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!
Lilo,
Blani olyan jó csaj
Nagyon helyes kislány!
bbetti,
Niki nagyon szép kiscsajszi. Olyan, mintha már féléves lenne.
boszibaba,
Gabika milyen édesen mosolyog!
gyanixi,
De rég láttam Rékát. Azóta megnőt. És szerintem tiszta anyja
Édes pofa a kislányod!!
pannica,
Nagyon helyesek vagytok Athinával! A hasad miatt ne aggódj, mivel szoptatsz, szerintem lemegy pár hónap alatt. Nekem nagyobb a hasam, és én sajna nem is szoptatok
egyébként nekem a combom is olyan "asszonyos" lett, és az arcom is tök dagi
Nálunk az a helyzet, hogy Márk egyre rosszabbul eszik
Van olyan, hogy megeszik 40-et és az elég neki. Általában pedig 60-70-et eszik. Pl tegnap össezségében egész nap alatt 560-at evett (még mindig írom, hogy mennyit eszik egy nap). Egyébént már 90%-ban tápszeres baba
Valahol azt olvastam, hogy a vérszegénységtől csappan meg a babák étvágya. Ezért kértem beutalót vérvizsgálatra, amin már túl is vagyunk, és kiderült, hogy MÁrknak enyhe vérszegénysége van. 100 egység a hemoglobin alsó határa, neki meg 96, ami nem vészes, de még jó, hogy időben észrevettük. Amúgy nincs semmi baja, csak 1 kicsit sápadtak az ajkai, meg hát mint írtam nagyon rosszevő. Kedden megyünk tanácsadásra, remélem kapni fogunk valamilyen vaspótló cseppeket.
Volt esetleg valakinek ilyen problémája?
Hívtam tegnap a védőnőt, aki azt mondta, hogy a vérszegénysége akár a súlyos sárgaságától is lehet (nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de Márk nagyon sárga volt születése után, még a Heim Pálban is voltunk emiatt).
Na, remélem, hogy ez hamarosan rendeződik.
Akinek tápszeres a babája, mikor kell elkezdeni a hozzátáplálást? Én arra gondoltam, hogy 3-4 hónapos kortól elkezdeném. MÉg nem kérdeztem a dokitól hogyan működik, és hogy mikor kezdhetem.
bacilivi,
MI is 2 hét múlva költözünk. Már apránként visszük át a cuccokat az új lakásra. Most már csak a használatbavételi engedélyt várjuk, aztán a bank folyosít, és költözhetünk. Elég gáz lesz ez így kisgyerekkel.
Akartam kérdezni, hogy senki közületek nem lakik a XVII kerületben? MI oda költözünk, a "Helikopter" lakóparkba. Oly annyira nem ismerem a kerületet, azt se tudom, hol van a gyerekorvosi rendelő, patika stb... Na de majd biztos kiismerem magam.
Szép hétvégét Nektek!
Pusz
Dia