Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor folytatnám....

Zita!
Valóban, én egy igazán szép, kedves, mindig nevetős, hosszú hajú szőke lányt őrzök az emlékeimben. Ez lennél Te. :D Viszont úgy gondolom, hogy az a fajta szépség, ami nem annyira kézzelfogható, inkább talán kisugárzásnak mondanám, az nem múlik el az idővel. A kiteljesedett élet, a házasság, a gyerekek mind-mind szebbé és vonzóbbá tesznek egy nőt. :D (még akkor is, ha elmúlt 20-30-40... éves)
Egyébként számomra döbbenetes, hogy a vihogó lányokból háztartást vezető, férjezett, gyerekeket nevelő asszony lett. :lol: :lol: Na, de mi van belül? Nálam(időnként) még mindig a vihogás.... :lol: :lol: (erősen gondolkodom, hogy írok neked egy privit.... :wink: )

Kérdezted Dávidkámat.. Nos, nagyon szereti az ovit. Most még elsősorban az óvónénik kedvessége a domináns, de azért egyre többet játszik a gyerekekkel is. Valamint az is előnyére válik, hogy ott van a bátyja, aki bevezeti az óvódai élet rejtelmeibe. :lol: :lol:

Ha már az ovinál tartunk... A héten kiakadtam, hogy mit kapnak a gyerekek uzsonnára... 2Xvolt ÜRES kifli és 1 alma, illetve narancs. Ma pedig müzliszelet :shock: Az ebéddel annyira nincs gond, de ez az uzsonna szerintem nem igazán tápláló. Szólnék, de nem tudom, hogy kinél tegyem, mert ez egy önk.-i óvóda és ugye nagyon porcióznak, mert kevés a keret. :twisted: Sokan vannak akik nem fizetnek térítési-díjat, mert szociálisan rászorultak.(amit én megértek) Viszont így nagyon kevés pénz jut egy gyerekre. :roll:
Ti mennyit fizettek, ill fizettetek az oviban? Nálunk a teljes hónap, ami 20-22 nap=kb. 6300. ft körül van gyerekenként. Nekünk ez így bő 12.000.Ft és még csak jól sem lakik az uzsival...(ezen felül van az egyéb fizetnivaló)
Tapasztalatok leírását kérem!!!!

Nem tudok visszaolvasni, mert akkor agyő iromány...., de gondolkodom, hogy mi volt még téma. :wink:
Ja igen!! Ló! Itt tőlünk nem messze vannak lovak, akik kinnt szoktak legelészni. Természetesen be vannak kerítve... Olyan helyesek, mert odajönnek, ha az ember szól nekik. :D Őszintén szólva, nekem kicsit félelmetesek a nagyságuk miatt. :oops: Olyan nagy a fejük, az állkapcsuk, a foguk... Megszoktuk őket simizni és etetni fűvel (nem azért, mintha ők nem találnának-biztos meg is van a véleményük rólunk). A ló szeme elképesztően szép!!!

Móni!
Megkerültél végre. :lol: :lol: Ügyi vagy, hogy végeztél a takarítással.

Husvét: mi itthon leszünk, de hétfőn szeretnénk elmenni kirándulni egy kicsit. :wink: Megnéztem, szép időt jósolnak az ünnepekre. :lol: :lol:

Most tudnék írni, de más nem jut az eszembe. :wink:

sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó

Móni!

Hát igen, ha az ember együtt él a felmenőivel, akkor nagyon nehéz velük dűlőre jutni. Mit csinálj? Vagy tűrsz, vagy őszintén megmondod, hogy ez a ti gyereketek és ezt tartsák tiszteletben. Természetesen csak nyugodt hangvétellel éri el a hatást, mert különben hálátlan, szemtelen stb. leszel a szemükben. :wink:
Írd ki Levi hátára: Van lábam, nem kell, hogy cipeljetek!
Őszintén én senkit nem irigylek, akinek anyóssal-apóssal-anyuval-apuval kell együtt élnie. Még akkor sem, ha kétségkívül némi könnyebbséget jelent(anyagilag, gyerekvigyázás, stb...).

Gondolom, nem segítettem túl sokat... :wink:

Levike tényleg aranyos lehetett a söprűvel. :D :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Ildi
remélem a diéta helyrehoz :wink: :wink: a gyerekek már úgy be vannak zsongva attól, hogy megyünk :D :D
Képeket majd küldök :wink:

Szuzy
mi jelenleg Pempers pelust használunk, de mini méretet, szóval annak a kódjával nem tudok segíteni.
Én Krisztiánnak a Kicsi Biziből hordtam egy időben a db.-os pelust, de eléggé felment az ára :shock: :shock: most neki a Plusban kaphatót használjuk, az is tépőzáras és légáteresztő. Abból a maxi méret 35 ft-ra jön ki, ha akciós még olcsóbb :wink: :wink:

Éjszaka átalvás, hát abban mi sem jeleskedtünk egyik gyerekkel sem. Amíg szopiztak éjjel is keltek. Krisztián ő előbb aludta végig az éjszakákat,másfél éves korától :shock: :shock: Viszont nálunk is volt olyan, hogy mikor ébredt akkor jött is közénk :?
Terhességem alatt mindíg velem aludt el a mi ágyunkban, és Tibi vitte a helyére. Viszont amíg a kórházban voltunk az apja rászoktatta, hogy egyedül elvonul az ágyába és alszik :D :D

Móni
jó, hogy előkerültél :D :D
Ilyenkor olyan aranyosak a kicsik, hogy segítenek, sajna van olyan gyerek aki ezt kinövi, pl. a lányom :twisted: :twisted:

Húsvét: mi ugye vasárnap anyuékhoz utazunk, hétfőn itthon leszünk. A fiúk a szomszédokba átmennek locsolkodni, meg délután együtt átmegyünk a dédihez :wink: :wink:
Tegnap a gyerekek kiszúrtáka városban felállított sergőket :shock: majd meglátjuk lemegyünk e :wink: :wink: :wink: attól félek hazaí sem akarnak majd jönni, hosszú távon meg eléggé költséges dolog :roll:

Timi
tök jó, hogy a kicsid ilyen ügyesen beszokott az oviba. Majd két hét múlva lesz itt is a beíratkozás. Ami miatt viszont szomorú vagyok, az egyik oviban úgy volt, hogy nagyon jó ovónénik indítják a kicsiket ősszel, de sajnos mégsem :cry: :cry:
A másik oviban ki kell "nyomoznom" ki lesz, oda csak egy pároshoz akarom őt adni, a többinem valami nyerő :evil: :evil:

Kaja: hát nálunk is ez van a suliban. :evil: :evil: :evil: Ráadásnak Adri meg sem eszi többnyire a kajákat, csak fizetek. Oké, ha rendesen esznek a gyerekek nem sok, de úgy, hogy sokszor bele sem kóstol :shock: :shock:
Amúgy most 328 ft-ot fizettünk, majd áprilistól lesz kevesebb.

Amúgy nagy "szemétség" arra fogni az árakat, hogy sokan nem fizetnek. Tudtommal ezeknek a gyerekeknek az önkormányzat fizet :? :?

Zita
majd én is megkukkollak a Myvipen :wink: :wink: :wink:

Na kellőképpen elgémberedtem, úgyhogy megyek.

Jó éjszakát!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Hát nem birtam magammal, igy nekiálltam ablakot pucolni :lol: Egyszerüen nem éreztem volna jól magam, ha nem csinálom meg husvét előtt :oops: Szóval kezdtem az ágyhuzással, és mivel gyönyörüen sütött a nap kipakoltam az ágynemüket az ablakba (keleti fekvésüek) és most olyan jó illatuak egytől egyig :wink: :lol: Aztán hirtelen felindulásból leszedtem a függönyöket és nem volt megállás :wink: Mondjuk a kis segédem igencsak hátráltatott, v. létrára mászott, v. pancsikolt a takaritós vizembe-esetleg beledobott egy labdát, kiborogatta a játékos dobozokat.... és még sorolhatnám :lol: Alvás időre cakli-pakli végeztem a szobájukkal, aztán amig aludt kipucoltam a nappali ablakait is. Egyedül az előszobai és a WC ablak pucolása maradt holnapra, de a többire a függönyök is visszakerültek igy most illatozik a lakás :lol: Holnap még áttörlöm a fürdőt és teljesen kész leszek mindennel. Hát jobban esik igy lefeküdni :lol:

Szuzy
Pelus árakat nem tudok fejből, én is pontokra szoktam vásárolni, csak a Dm-re szoktam rá :wink: :lol: Nekem kicsit szerencsém van mikor Dani mellénk kerül, ugyanis vmi miatt mindig az apja oldalán köt ki :lol: Mondjuk apa lefelé halad álmában az ágyon, Dani meg a feje fölé szokott kuszni. És ált. ott pisil be ugy, h tocsogjon az ágy :roll: (mostanában többször előfordul, h annyit pisil éjszaka, h hajnalban-reggel már nem birja elnyelni és kifolyik) Mondtam is Neki, h biztos nem véletlen, h az ő oldalára szokott pisilni, megjelöli a birodalmát :lol: :lol: :lol:

Timi
Itt is kb. ennyibe kerül a kaja az oviban, azt hiszem 360ft/nap. Viszont ilyent nem tapasztaltam, az almához vajas kenyeret szoktak kapni, de van lehetőség repetára is. Mondjuk Lili sokat eszik, szinte minden nap végig eszi (eszik) az utat az ovitól hazaáig hiába evett rendesen az oviban (sőt többször szokott repetázni is)
Van egy butorasztalos rokonunk, ő csinálta a gardróbot a gyerekeknek meg egyéb apróságokat, először vele akartuk az ágyat is csináltatni. Aztán ugy döntöttünk, h szétnézünk, mert lehet, h üzletben olcsóbb. Nem akarunk tul drágát és méretileg is meg vagyunk kötve mert elég kicsi a szoba, igy is megszóltak már, h miért nem emeletes ágyat rakunk be, nem fognak elférni. A galéria is nagyon tetszene, de sajna itt elég alacsony a plafon. Mondjuk a multkor olyan klassz ágyakat láttunk a neten apával! Olyan, mintha emeletes ágy lenne, csak a felső ágy nem az alsó felett van, hanem az alsó mellett egy szekrény (olyan komód magasságu) és azon van a felső ágy, amire a szekrény melletti lépcsőn lehet felmenni (talán 4 fok magasságban) és a lépcsőfokok egyben fiókként is használhatók. Nagyon jól nézett ki, de az áruk is elég borsos volt :roll:

Móni
Jó, h jelentkeztél!
Bármelyik pelustól kipattoghatnak a babák, Lili pl. a Liberótól lett pelenkakiütéses. Pedig a kórházban is azt kaptuk és én is abból vásároltam be az elején (szerencsére nem tankoltam fel nagyobb mennyiségben) aztán mikor először kijött a dokinéni ránézett a bőrére (kipöttyösödött) egyből mondta, h ez a pelustól van és váltsunk. Utána vettem Pamperset.
Pilinybe apa nagyszülei laknak, Gyurkóék...
Lasszózásban sztem elég béna lennék :lol: :lol: :lol:

Husvét: hétfőn el szeretnénk menni valahová, csak még nem döntöttünk. Szombaton nagyszülők aztán anyáék, náluk leszünk vasárnap és attól függően, h hová megyünk hétfőn lehet, h maradunk még egy éjszakára ( pl. felmerült Pest is, onnan közelebb lenne, de lehet, h a Mátrába megyünk....) Én semmit nem főzök és semmit nem sütök. Holnap el megyünk bevásárolni, veszünk egy kis sonkát mert az nem maradhat ki.

Timi, Te is a mikroszálas ronggyal pucoltad az ablakot? Nekem most annyira fájnak az ujjaim a sok rongycsavargatástól :roll:

Megyek és elkezdem jól megérdemelt pihenésemet :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Takarítós házitündérkék, nagyon ügyik vagytok!!! :D Tegnap valami lehetett a levegőben, mert én is annyi mindent megcsináltam minden fáradtság nélkül, mint máskor 3-4 nap alatt! :wink:

Gyorsan a feldobott témák..

Pelus: mi is általában pontokra veszünk dm-es vagy bordó rossmannos pelust, meg vagyok elégedve velük. Még a nagylány pelusos korszakának a végén tértünk rá ezekre, addig ált-ban liberó vagy fixies volt. Nálunk a pampers csak újszülött korban, mert a további méretek valahogy nem passzoltak a gyerekekre. :roll: Szuzy, sajna nem tudok segíteni. :(

Kajaárak: nálunk az isiben 348.-, az oviban 276.- . Az ételek minőségével és mennyiségével nagyon meg vagyok elégedve, ahhoz képest, hogy ugye ez csak „menza”. Változatos, a gyerekek szerint finom, sokszor kapnak tejtermékeket (tej, kakaó, joghurt, túródesszert, sajt), péksütiket, sütiket, gyümit, van, hogy korpás zsemlét , dobozos üdítőt, szóval ezzel nincs gond. Nálunk a suliban a kifli mellé gyakran kiscsomagos cuccokat (lekvár, méz, sajt, joghurt stb.) adnak, így a fiam hazahozza, ha nem kéri. Az üres kifli….kakaó sem volt mellé?

Húsvét: mi is megbeszéltük, hogy mindegy hova, csak menjünk itthonról. Nálunk épp elég megerőltető a gyerekekkel Karácsonykor végijárni a rokonságot (mindenhova el sem jutunk), így már évekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy ilyentájt ne számítsanak ránk. 8) Mert ha egy helyre elmegyünk, rögtön kérdezik, hogy a többin miért nem voltunk és sértődés nincs, de látszik, hogy rosszul esik az érintetteknek. Eredetileg szerettünk volna egy hosszú hétvégét valahol távolabb (Balaton), de persze nem sikerült szállást foglalnom – későn kaptam észbe. Azt hiszem családi szavazás lesz még a célt illetően. :wink:

Ezt most elküldöm, mert a gyerekek már nagyon zizegnek, rájuk kell néznem. :wink:
zichy

Akkor tartom a frontot :wink:

Úgy néz ki, én is megvolnék a takarítás javával, szinte el sem hiszem! :D

De mondom, valami van a levegőben, mert nagyon jól haladok most mindennel. :wink:
Tegnap végre jött a szántó!!! :D Másfél óra alatt megvolt, alig ment ki a kapun, hozzá is láttam a kerthez, mert a jó időben gyorsan száradt a föld. A gyerekek szépen játszottak a baba is olyan jól elvolt, így sokat haladtam, annyira örültem neki! :D

Délután meg hamarabb jött a férjem, ennek örömére kiruccantunk Nyírjesbe – egy kis edzés a hétvégi kiránduláshoz… :wink:

My vip: igen, én vagyok. :wink: Hát nagyon arik vagytok, pirultam rendesen a monitor előtt. :oops: :D

Timi! Egy percet nem cserélnék el az ifjúkoromból!!! :wink: Jöhet a privi! :D

No, azt hittem többet írhatok, de a csemetéim pihenés címszó alatt randalíroznak az ágyon…

Apropó, ágy: Ildi, én is Timi ötletét javasolnám. Igazán méretre valót, egyedi igényeknek megfelelőt asztalos tud. Ki lehet fogni még jó dolgokat az Ikeában és a Kikában is, nézzetek szét!
:wink:
Galériaágy: nálunk a fiú már nagy, a leány a tiéddel egyidős, nekik nagyon bevált, le sem tudom írni mennyire szeretik (azt még nem tudom, a kicsit hogy fogom majd meg, ha elkezd mozogni :roll: ). Az ágy alatt van egy kis kuckó nekik, állandóan ott vannak. Nálunk is alacsony a plafon, így nem tettük olyan magasra az ágyat. :wink:
zichy

Sziasztok!

Én is végeztem ma, mondjuk muszáj volt mert holnap de. már indulunk a nagyszülőkhöz, aztán anyáékhoz. Csak vasárnap fogunk hazajönni.
Ma vásároltunk is, szörnyü mi volt a Tescoban :roll: Mindenki ész nélkül vásárolt!
Van vmi uj fajta fagyi, apró golyocskák és ugy kell kanalazni. Na a lényeg, h volt egy arcfestő aki kérésre kifestett ha vettél min. egy adag fagyit. Először a gyerekeket láttuk kipingálva az üzletben, majd kifelé jövet megszólalt Lilike, h anya, én is lehetek álarc? :lol: :lol: :lol: Pillangónak festette ki a csaj a mi kérésünkre, majd teszek fel képet róla. Olyan ari volt, és nagyon élvezte :lol:

Zita
Nekünk is tetszene a galéria ágy, de Dani miatt nagyon félek!!! Az asztal tetejére is felmászik minden gond nélkül :roll: Aztán persze lejönni nem tud... Mindenképp megérdeklődjük a rokonunknál is, h mennyibe kerülne, hiszen nekem is a saját ötlet alapján elkészitett ágy volt az első gondolat. :wink:

Hétfővel kapcsolatban még mindig nem döntöttünk, de lehet, h Pestre megyünk. Hogy hová az még attól is függ mikor tudunk elindulni :wink:

Na mivel a hétvégén nem leszek:
Mindenkinek kellemes husvéti ünnepeket kivánok!!!

Kép

Kép
Kép
mókuska

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép

Timi

Kép

Kép
thimó

Lányok!

Én béna vagyok, így ilyen édes képeket nem tudok feltölteni, de azért én is szeretnék mindenkinek nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni. Pihenjetek az ünnepek alatt sokat.

Puszi

Szuzy

Kép
szuzy

Sziasztok!

Szuzy Szilárdnak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Ildi, mi is voltunk tescoba, tényleg bolondok háza. Szerencsére nálunk még nincs kívánságműsor, egyenlőre. :wink:

Csajok, az jó hogy mindenki végzett a takarítással.
Tegnap csináltam máglyarakást elősször életemben, de nagyon szupi lett, el is fogyott.
Ma sütöttem ki csibemellet és csináltam tepsibe ízesítős krumplit, abból sincs már. Ki vagyok, hogy minden hamar elfogy.

Rólam nnyi, amjd jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Kép Sziasztok! Kép

Ügyesek vagytok nagytakarításilag, én nem csináltam most :oops: :oops: pedig kellett volna.
Tegnap pl. a piocinek olyan napja volt, hogy kb. 20 perceket aludt. Persze cicin ellógottvolna egész nap :shock: persze sokdzor evett jó sokvissza isjött. A büfi sem nekem jön ám, én szenvedhetek fél órát, bezzeg mikor az apja megfogja egyből dob rá egy adagot :twisted: :twisted: :twisted:

Sikerült elkapnom valami francot.
Fáj a torkom, alig tudok nyelni, és az orrom is kezd folyni. Senki nem volta közelembe aki beteg :shock: és én is csak boltba voltam, meg az utcán.

Na a boltban volt itt is bolondokháza. Tegnap lementem még egy csomagért, későn kapcsoltam, hát sehol semmi húsvéti. :shock: :shock: Kép
De az még oké, viszont a Rossmannban a pelenkás polc is úgy ki volt ürítve :shock: :shock:

Mi ma megyünk anyuékhoz-így biztos nagyon örülnek majd nekem-na mindegy, majd kihagyom a puszilkodást :shock: Viszont Esztikét úgy várják már Ildi gyerekei is, főleg Lilike, ő ugye a múltkor nem látta. Az én gyerkőceim is már úgy be vannak zsongva.

Krisztiánnal tanítottunk locsolóverset, hát nem sokat érteni belőle :twisted: :twisted: kíváncsi vagyok el fogja e majd mondani :roll: Kép

Zita
megnéztelek titeket. Szépek vagytok. Szépek nagyon a gyerekek is. Neked is kislány a legkisebb is, ugye??

Többieknek is nagyon jó pihenést, kirándulóknak szép időt, és jó kikapcsolódást.
Mi elvileg bográcsozást tervezünk hétfőre, na majd az idő eldönti az lesz e :?:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!!!

Kép

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

MINDENKINEK NAGYON SZÉP HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!!!

Kép
zichy

Sziasztok! :D

Merre vagytok?
Gyerekek még itthon, de most szépen játszanak, így megpróbálkozom egy rövid húsvéti beszámolóval. :wink: Remélem mindenkinek jól telt ez a hosszú hétvége! :D

Mi kirándulni voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Csináltunk rengeteg képet, egy kis ízelítő a szép helyekből:

Kép Nyírjes

Kép Galyatető

Kép Mátra - erdők

Kép Parádsasvár

Kép Dunakanyar

Kép Nőtincs

Folyt.köv. pü. :wink:
zichy

Sziasztok!

Teszek fel képeket a tegnapi túráról! :D

Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
thimó

Timi!

Szabad a gazda: merre jártatok? :lol:
Nógrádi tájakat gyanítok.... :wink:
Azok a lovak :shock: :shock: :shock: nem ütötték el a fotóst???? :D
zichy

Zita!

Hát mi csak itt voltunk nem messze, de nem tudom pontosan behatárolni... :oops: Vadkerttől talán 3-4 km... Elmentünk megnézni ezt a tavat, nem rég töltötték fel. Olyan érdekes, mert már a vadkacsa, vöcsök, gólya mind-mind ott vannak. Legnagyobb örömünkre. :D Sajnos, a képek nem túl jó minőségűek, mert nagyon borús volt az idő, így a távoli madarakból úgysem látnátok semmit. :cry:

Timi

Kép

Kép
thimó

Zita!

Ti aztán jó nagy kirándulást tettetek! :D Szuper képek! :D
A priviben érkezett képeket is megnéztem. Gyönyörűek a gyerkőceitek. :D Végre a nevüket is megtudtam! :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Timi!

Majdnem összefutottunk! :D
Nekünk is ajánlották ezt a tavat és tegnap, ahogy arra jártunk meg akartuk nézni. Csak nem tudtuk pontosan, hogy merre induljunk... :roll: (Szal, hogy hol kell lekanyarodni a főútról. Ezt a nőtincsit is hosszas bóklászás után értük el 8) )

Madarak: ez tök jó!!! A természet tökéletes visszajelzése, hogy ok a dolog! :wink: :D
zichy

Timi!

Képek: köszi! :D Így legalább tudjátok személyhez kötni, ha írok valamelyikról... :wink:

Lovagoltatok is? A fiúk élvezték a túrát?
zichy

Sziasztok!

nagyon jók a képek :wink: :wink: na most kedvet kaptam én is valami jó kis kiruccanáshoz. Mondjuk máj. 1-én ha lesz traktormajális Bokron, akkor oda el szeretnénk menni.Viszont utánanéztem és eddig még nincs hírdetve :roll: :roll:

Zita
tényleg szépek voltak a ruhák. Te is csini vagy-voltál a bemutatón :wink: A gyerekeid is nagyon szépek.

Én így az ünnepek alatt jól betaknyosodtam :evil: :evil: remélem egyik gyerek sem kapja el tőlem.

Na majd később még megpróbálok jelentkezni, ha előbb nem, akkor éjszaka :D :D most megyünk ki az udvarra

Szép napot mindenkinek!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Többiek merre vannak??? Előbb láttam Ildit bejelentkezve :shock: , remélem majd jön ide is .... és Gabi is, és Szuzy is, és Móni is. :D

Zita!
Ti többnapra mentetek kirándulni, ugye? Látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat. :D

Még a múltkor akartam mondani, hogy Dávid nekem sem akart nagyon eszegetni, csak mindig szopizni. :x :D Bármit próbáltam, csak ímmel-ámmal evett belőle. Na, tejpépet és más ilyen dolgokat pedig egyáltalán nem. Amíg szoptattam nagyon rossz evő volt. Részben ezért is döntöttem úgy, hogy elválasztom (2 éves múlt már ekkor).
Beni ő más volt. Szopizott ugyan, de szívesen ette a főztömet is. :D Valamint itta a kecsketejet is. :wink:

Gabi!
Jobban vagy már? Sikerült a bográcsozás? Tegnap olyan sok ember volt a tó körül (ld.fénykép), sokan ott is bográcsoztak. :D
Krisztián elmondta a locsolóverset végül?
A fiúk nálunk is elmentek locsolkodni... :D 3 helyre. :wink: Eddig még nem voltak, most sem akartuk, de hát sértődés lett volna belőle. :evil: Így a gyerekekre bíztuk, hogy van-e kedvük hozzá. Végül is nyereséggel jöttek haza,:D -megérte.

Ildi!
Te aztán jó gyorsan végeztél a takarítással. :shock: Nekem napokig tartott. :oops:
Képek a pillangókisasszonyról? Lilikének sikerült találkoznia Eszterrel?

Móni-Szuzy!
Gondolom, nektek is jól telt a hosszú hétvége. Gyertek majd mesélni. :D

Rólunk: A fiaim óvódában. :D A férjem Miskolcon és nem is jön haza csak kb.10 nap múlva. :cry: :cry: :cry: 10 nap!
Nem tudom, hogy mi lesz velem nélküle... már most hiányzik, pedig csak hajnalban ment el.
:oops: :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó

Hűha, nagyon egyszerre mentek a hsz.-ok! :lol:

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Timi, jók a képek nagyon. Köszi megkaptam.

Hát csajok, nem sok jót tudok hozzászólni.Nálunk van egy kis megfázás+ fogjövészet(egyszerre 4). Ennek ellenére veszekedéssel egybekötve elindultunk. Komámék+a nászuk+mi(6felnőtt+2gyerek) reggel 8körül indultunk Szivásváradra. Megnézük a kutyakiállítást + nemmessze onnan(1km) volt egy Nemzeti Ménes gazdaság gyönyörű lovakkal + régi hintók bemutatóterme. Fénykép van de nem tudom egyenlőre feltenni mert nem jó a telefonon a kártya, nem fogadja el és egy hónap míg megcsinálják.
Szilvásváradról elmentünk Lilafüredre, de ott nem sok minden volt, a kisvasútra már nem ültünk fel. Este 6körül értünk haza.

A legszomorúbb az egészben, apa elfelejtett meglocsolni a fiammal együtt, úgyhogy hervadok, de nagyon. Amúgy elég jól kibírta a fiam az utat, igaz egyszer visszajött, de csak a tea. Kapott egy sszép labdát tőlem, keritől pénzt+ nyuszicsomag, telefon. MAmatól pénzt. Van miből venni cipőt, nyárra úgy is kelleni fog.Anyámtól is kapott nyuszicsomagot, már mind az ablakban van.

Most ennyi, majd jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Timi-Zita
Igazán szép helyeken jártatok :wink: :lol:

Zita
Neked külön köszönet a privi képekért :lol: Nagyon aranyosak, szépek a gyerkőcök! Na és a divatbemutató! Lilivel együtt nézegettük, és folyamatosan ezt hallottam: jajj, de szép, hu ez még szebb, nézd anya milyen szép ruha... :lol: :lol: -és milyen igaza volt :wink: Én egyébként is szeretem a népmüvészeti dolgokat, pl. a menyecske ruhám sem a szokványos volt, hanem egy osztrák népviseleti ruha :wink:

Timi
Igen, voltam bent napközben, de csak egy gyors olvasás elejéig. Lili itthon volt és be volt igérve egy mese, de előtte gyorsan bekukkantottam mi ujság :wink: :lol: 10 nap apa nélkül :cry: -nem irigyellek! Bár sajna tudom milyen, nálunk volt egy fél éves nyiregyházi "kiruccanás" még 2004 nyarán-őszén. Csak hétvégeken láttuk egymást, nem volt egyszerü, de tuléltük :wink:

Móni
Nem volt nagy tömeg Szilvásváradon? Nálunk is felmerült, h esetleg oda megyünk, de egy ott élő ismerősünk lebeszélt róla, azt mondt, h csak akkor menjünk ha szeretünk tolongani :roll: Inkább lemondtunk róla.

Hát mi a sok lehetőség közül egyet sem választottunk hétfői programnak.... A vasuttörténeti parkot és a hajózást drágának találtuk, az állatkertben dolgozik egy barátunk akit felhivtunk és megtudtuk, h szombaton 7000 látogató volt, tehát hétfőre még többet vártak, a szilvásváradi ugyszintén lebeszélt, a mátrába már voltunk ilyenkor és tudtuk, h tömegnyomor várható...... Egyszóval maradt a családi telek. Gondoltuk, h du. csurditunk egyet, ez sajna elmaradt mert egyrészt nagyon fujt a szél, másrészt Lili nem érezte jól magát, hazaindulás előtt hányt is egyet. Először azt hittem beteg lesz, de aztán a délutáni folyamatos fekve hintázásnak tulajdonitottuk a dolgot, mert a közben megivott barackleven és egy kis kukoricán kivül semmi nem jött vissza :roll: Azért igy sem volt rossz, mert legalább együtt lehettünk :wink: Szombaton ugye Szloviban voltunk, aztán Pilinyben majd onnan mentünk anyáékhoz, akiket jól megleptünk, mert bár eredetileg ez volt a terv később már nem egyeztettünk. Vasárnap délután jöttünk haza.

Ma megkapta Dani a 18 hós oltást. Igazi hős volt, észre sem vette, h beoltották :lol: Lilinek mondta a dokinéni, h kicsit fogja oda a vattát, Dani meg csak nevetgélt és mondogatta, h csikiz :lol: Na azért estére jött a feketeleves, fürdés előtt már sántikált a lábát fogva és folyamatosan mondogatta, h pfáj.

Lilinek is jó napja volt, megvettem neki a rollert. Annyira szerette volna, h megbeszéltük apával, h ok, legyen. Daninak is tetszett, igy el kellett dugni előlük mert a parkettán nyaktörő mutatványokat produkált Lili -nagyon csuszott a kerék. Azért kiváncsi vagyok hányszor fog vele esni :roll:

Ma ugy döntöttünk, h Lilit nem visszük a héten oviba. Ma egyébként is szünet volt, de még mindig folyik az orra, igy jobbnak láttam itthon tartani, h teljesen rendbe jöjjön. Igy valószinü, h napközben nem nagyon tudok jönni. A nagy takaritásban nem volt időm vasalni, persze a mosógép mindennap ment, igy be kell hoznom ezt a lemaradásomat is. Ráadásul kaptunk két zsák ruhát, igy jócskán megszaporodott a mosni való adag is :roll:

Ja! A gyerekek nagyon élvezték a locsolkodást. Lili alig várta, h meglocsolják a fiuk aztán osztogathassa a tojásokat :lol: Dani meg "öntögetett" a fujós kölniből :lol: Hétfőn reggel persze kilocsoltak minket az ágyból, mikor már Lili is átjött hozzánk apa elővette a virágspriccolómat és kaptunk egy jó adag hidegvizet :lol: Ezt Dani is élvezte mert könnyü volt kezelni (utólag már bántuk, h nem ezt vittük a kölni helyett :lol: )
Kaptak egy évre való csokoládét, egy része majd jó lesz csokis muffinba :wink:

Na befejezem a regényirást, megyek pihizni :wink:
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Újra elmentek a nagyok, most olyan üres a lakás, csak a legkisebb ficánkol itthon. :roll:
Írok egy kicsit, aztán következik a szokásos romeltakarítás. :?

Úgy látom, mindenkinek kellemesen telt a hosszú hétvége! :D
Képdícséreteket köszönöm, örülök, hogy tetszettek. :wink: A ruhákból 51 volt összesen, de sajna nem tudtuk mindet lefotózni, mai napig sajnálom. Ildi, megnézném a menyecskerucidat, ezek között is volt osztrák népviseleti ihletésű – nagyon csípték a lányok! :wink: :D

Ildi!
Teljesen igazatok volt a tömeggel kapcsolatban. Mi ahogy mentünk vasárnap a Mátrába, Pásztó felé indultunk, és folyamatosan kígyózott a kocsisor velünk szemben, este hallottunk mi is, hogy 10 ezer látogató volt Hollókőn (sejtettük, mert végig kocsiktól csillogott a domboldal). :!: Galyatetőn, mikor ott jártunk, még szinte alig lézengett pár ember, viszont a Kékes – kilátóba már nem jutottunk fel délután a tömegtől. :(

Locsolás: :lol:
Roller: nálunk négy éve van elrakva – igaz, a miénk nem kifejezetten kisgyereknek való. :?
Múltkor lemaradt: kukoricasalit hogy csinálod? :?:

Timi!
10 nap! :( Még jó, hogy van, aki vigyáz rád! :wink:
Nálunk csak 2-3 nap van egy párszor évente, már lassan hozzászokom, de hhosszabb időt, mint mondjuk Ildiéknél is volt biztos nehezen viselnék.
Igen, mi több napot kirándultunk, de este hazajöttünk, mert nem foglaltam időben szállást. :oops: 8)

Szopi-hami téma: Gabival írtátok…. Nekem a fiú csak öt hónapig kapott anyatejet (nagy bánatomra a szopi nem jött össze, így mindig fejtem neki), aztán végleg tápis lett. Majd félévesen kezdtem neki is a gyümi bevezetését, semmi gond nem volt. A lányom már szopis baba volt, szépen kivártuk a fél évet, nála kellett kb két hét, hogy elfogadja az új ízeket, de onnantól nagyon szépen megevett bármit. Nekik a mai napig bármit adhatok, megeszik. A picinél is fél évesen kezdtük el a kóstolgatást, kb két hét alatt jutott odáig, hogy almát-sütőtököt evett már 3-4 kiskanállal. Csak közbejött az a lázas betegség, két gyógyszert is kapott,amire pipa lett, és onnantól bármivel közelítettem a szájához, bezárta a kiskaput. :( A gyógyit sem tudtam beadni. Pár nap szünet után kezdtünk mindent előről. :? De én mondjuk úgy próbáltam, hogy mikor már nagyon éhes volt, akkor adtam neki a pépet, nem szopi után. Mostmár sejti a rendszert, 3-szor kap kanalas hamit, és már fél decit megeszik egy alkalomra. :) Ahhoz képest, hogy eddig kb 20-30 millit csak szétmázolt magán – láttátok a képen (ott eredetileg egy csupamaszat konyharuha is volt még rajta védőöltözetként) :wink:
Nálunk a védőnéni mondta, hogy a csak szopis babák nehezen tanulnak meg enni, ezért most a legújabb javaslat, hogy 5 hósan szoktassák őket az ízekhez. Nekem is mondta, hogy mindent kóstoltassak vele, gyakorlatilag bármit a mi ételünkből, így szokja a változatosságot, viszont jóllakatni, csak a korának megfelelő pépekkel szabad. :shock: Hááát….. :roll: Gabi, kíváncsi vagyok, nálad mit javasolnak majd. Szuzy, nálatok mit mondtak annakidején? :?: Én szeretném, hogy jó evő legyen, de nagyon szopi párti vagyok….

Gabi!
Takonykór: :( gyógyulj meg mielőbb!! Tavasszal ez a legrosszabb. Mikor kirándultunk, állandóan öltöztünk/vetkőztünk, úgy izgultam, nehogy megfázzon valaki!

Bokor: Zsóka nem tud valamit??? :?:

Móni: Szilvásvárad szép lehetett! :D Azért csak jutott egy kis locsi , hogy ne hervadj el teljessen! :wink:

Cipő: ne is mond! Jó minőségű cipőre(ruhára) nálunk is előre megy a gyűjtés.. :? Nemrég voltunk tavaszi beszerzőkörúton és az egyik boltban 6 pár cipőt vettünk. Mikor mondták a végösszeget, a férjem viccesen megkérdezte az eladót, hogy ekkora tételnél van-e kedvezmény- a csaj nem vette a lapot. 8)

Szuzy!
Mi újság nálatok? Elfogyott a sok húsvéti finomság? :wink: Szilárd-fogacskák?

Megyek, mert centriz a mosó, mindjárt teregethetek… :roll:
zichy

Sziasztok!

Nálunk is jól telt el az ünnep, bár a végére a párom lebetegedett. Elkapta ezt a fránya vírust ő is. Így nagyon félek a pici is el ne kapja.

Reggel én is kaptam vizet Ildihez hasonlóan. El is felejtettem reggel, hogy húsvét hétfő van, így amikor a párom kezében láttam valami fehéret nem kapcsoltam, holott minden évebn jön a reggeli vizecske.
Aztán vittük a kis Szilárdot locsolkodni. Jól kifáradt estére, 7 helyen voltunk.(mamák, dédik, tesómék, keresztszülők) Gyűjtött is a kincsem egy fél havi fizunak megfelelő összeget. Meg egy csomó nyuszi, bárány,kacsa kabalát, egy csomo tojást, és tyúkot. Éjszaka nem volt alvás semmi. (férjem hánykalódott, köhögött, orrot fújt) Ennek köszönhetően vagy a sok élménynek Szilrdhoz is kb 8x keltem föl, aztán egész éjszakára magamhoz vettem, így alvás nem sok volt. Ma éjszaka apát átköltöztettük egy másik szobába így békésen aludtunk reggelig. Remélem nem volt elkésve a szeparáció.

Zita! A gyerkőcök gyönyörűek. Azok a kék szemek! A ruhák közül én is elfogadtam volna egyet-kettőt. Csinik voltak.

Most megyek, mert Szilárd a másfél órája helyett csak egyet aludt...
Így jelenésem van.
Sziasztok

Kép
szuzy

Sziasztok!

Na csak bekukkantottam a kávészünetemben :wink:

Zita
Kukoricasalátát csak egyszerüen, majonéz-tejföl-pici mustár öntettel szoktam csinálni. Jó, mert nagyon gyorsan kész van :wink: A ruhát majd lefényképezem vmikor, egyenlőre a garázsban pihen... épp a multkor néztem, h nem-e penészes, mert a garázs nedves, a kivitt cipőket is vissza kellett hozni. Most bérelünk pincehelységet és már ki is találtam, h a ruhákat (többnyire munkás ruhának valók) és cipőket müanyag dobozban fogom lent tárolni (egerek elleni védelem).

Hollókőre Lili is szeretett volna menni, szép emlékek maradtak benne az ovis kirándulásból :lol: Megbeszéltük vele, h majd mindenképp elmegyünk családostól is, de nem husvétkor mert olynakor rémálom :shock:

Rollert már ma keresete, de mondtam, h nem a lakásba való, majd du. el megyünk sétálni és hozhatja magával

Ja! Szopi-evés téma: ugye én szerencsés vagyok, sokáig tudtunk szopizni (Dani még mindig), de ez egyik gyereknél sem okozott gondot, zavart az evésben. Lilivel már 5 hó körül kezdtük az őszibarackot, majd szépen sorban a többit, mindent megevett és pépesiteni sem kellett sokáig, szinte csak az elején kapta ugy az ételeket. Daninál kivártam a 6 hónapot, de csak azért, mert augusztusi baba révén nem voltak friss gyümik, de nála sem volt gond sem a rágással sem az uj izekkel.

Traktormajális máj. 19!!!!!!! Lehetne egy topiktali is, nem :wink: Mi tavaly voltunk először, de már Dani is élvezte, pedig még elég kicsi volt. Ha nem fog esni idén sem hagyjuk ki :wink: :lol:

Szuzy
Gyors jobbulást a férjednek! Ez a szeles idő biztos megviseli Szilárdot is, nekem is napokig fájt a fejem :?

Megyek és hozzálátok a vasaláshoz.... Anyukámnak köszönhetően szerencsére még ma sem kell főznöm :wink: Igaz már a holnapi ebédet is kitaláltam, tegnap a zöldségesben gyönyörü fejessaláták voltak, azonnal beugrott a tojásos nokedli :wink: Mindenki imádja a családban, igy apa is dijazta az ötletet :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok, egy kis kukk.

Köszi csajok, nem hervadtam el de apa most is elfelejtette, amit máskor nem .:(

Szilvásvárad: annyira nem volt vészes, de kellett várni és sétatempóba menni, az igaz.:( De megérte.:)

Cipő: ma vettem starjánba pécskőbe. Puha talpú, kék színő, fűzős. Vigyorgott Levi mikor küldtem sétálni, de szépen ment benne. Ára a csillag: 4990Ft :( Megérte, locsolópénz ráment de nem baj.

Ildi! Traktormajális, hol????????,,
Érdekel, amúgy is érdekli a családot a gép. :)

Majd még jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Móni
Bokoron :wink: Nagyon klassz program! Én már nagyon várom, kiváncsi vagyok Dani arcára mikor meglátja a sok trakit---imádja! :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Látom mindenki előkerült: :D :D

Nekem volt nagy meglepi tegnap, mert a férjem 5 körül hazajött. Így néztem, ahogy befordult a hídra: :shock: :shock:
Ki is kaptam, hogy mit állok ámulva, miért nem ugrok a nyakába. :wink: Hát sikerült a meglepetés!!! Kicsit szégyeltem is magam, mert először nem örültem, hanem megijedtem, hogy baj van és ezért jött haza. :x :evil: Olyan buta tudok lenni..., nem kéne egyből pánikolni. :wink:
Utólag jöttem rá, hogy miért nem vette fel a mobilját...-akkor el kellett volna mondania az igazat. :wink:
A héten visszamennek, csak még nem volt kész a terep, ahol dolgoztak volna. :wink: Így kocsikáztak egy jót. :D

Ildi!
Danika egy kis hős! :lol:
Húsvéti tömegnyomor: :roll: Ahol mi voltunk ott is sok ember volt. Csodálkoztam is rajta, mert én azt hittem, hogy ezt a helyet még alig ismeri valaki. Hát tévedtem... :wink:
Mi, ha megyünk-mentünk valahová- pl állatkert-szigorúan hétköznap tettük a tömeg miatt. Mondjuk, nyáriszünetben hétköznap is sokan vannak. Legalábbis tavaly nyáron az állatkertben rengetegen voltak. Legalábbis szerintem,... no de én falusi vagyok, nekem már a 10 ember is tömegnek számít. :lol: :lol:
Ez ismét az én véleményem: nem olyan nagy szám az állatkert. Vagyis elsőre igen, még másodikra is, de aztán nem sok újdonságot nyújt. :wink: Mi az idén már bizti nem megyünk-pedig a fiúk már most emlegetik. :wink: Viszont a Városliget engem lenyűgöz. :oops: :lol:

Tropicáriumban volt már valamelyikőtök? Én el akartam oda is menni, de Apa nem... Utálja Pestet, a pesti közlekedést.... - amióta minden nap feljár. :wink:
Viszont olvastam, hogy az sem ér annyit, mint ahogy reklámozták...

Móni!
Azért csak nem fogsz elhervadni... :lol: Engem sem locsolt meg senki, csak Beni. Ő is csak azért, hogy gyakoroljon... :lol: Rá se ránts, nem azon múlik, hogy szeret-e a párod, hogy meglocsol-e. :wink:
Azért izgi helyeken jártatok -képeket,- ha lesz rá lehetőséged -tegyél légyszi!!
Új cipő: :lol: :lol:

Gabi!
Mit hallok??? Esztike összekeveri a nappalt az éjszakával??? :P :wink: Ejnye-bejnye...
Olyan, mintha most született volna- és már elmúlt 1 hónapos!
Elfelejtettem felköszönteni. :cry: :oops: :oops:
Azért rólunk se felejtkezz el, Ok? :oops: :wink: Képek a kiscsajról?

Szuzy!
Szilárd is locsolkodott már? Ez igen! :lol: Fél havi fizu: :shock: :lol:
Sajnálom a férjedet, hogy lebetegedett... :cry:
Reméljük, hogy nem kapja el a fiacskád, de ha mégis, biztos hamar túllesz rajta. :wink: Őket nem szokta annyira megviselni, mint a felnőtteket (pláne férfiakat :lol: :lol: ) a betegség.

Zita!
Neked ismételten nem tudok most írni :oops: , mert mennem kell a srácaimért. Pótolni fogom, igérem. :D

Képzeljétek, ma aludt ott először Dávid! Majd mesélek, hogy mi volt...

Sziasztok!

További szép napot!

Timi

Kép

Kép
thimó

Ildi!

Mi az a csurdítás???

Kép

Kép
thimó

Timi
Csurditás=nyársalás, csak itt nem a nyársra huzott szalonnát sütjük, hanem van egy un. csurditó nevü öntöttvas amit felhevitünk, bele a szalonna és már csurog is ki belőle a zsir.
Állatkertben már voltunk Lilivel, Nyíregyházán kétszer és Pesten egyszer, de mivel a barátunk ott dolgozik legutóbb azt mondta, h mindenképp szóljunk, ha megyünk mert 1, ingyen be tud vinni 2, ugy szervezi a napját és el visz állatsimogatásokra, etetésekre....szóval protekciósok vagyunk :oops: Tropicáriumban már voltunk, tényleg nem Olyan nagy szám... érdekes, de elég drága és ahhoz képest kevés :roll:

egy pár kép....

Pillangókisasszony :-)
Kép

Dani ma hidratálta magát :-)))) (az okos anyja el felejtette eltenni a popsikenőcsöt :oops: :oops: :oops: )
Kép

Na és ráadás erre a napra, Lili azt mondta, h nagyon üres volt a fal ő csak egy kis vidámságot rajzolt rá :lol: :lol: :lol: (először frászt kaptam majd elkapott a röhögőgörcs :lol: )
Kép
Kép
Kép

A kép egyébként Danit, őt, egy autót és a tengerpartot ábrázolja :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok, újra itt.

Szuzy, ha adsz Szilárdnak vitaminokat, rengeteg olyadékot és minden jót, lehet hogy kikerülitek a vírust.

Timi, meglepi:))). Szuper. Hozzátok be előre amit lehet, akár séta, bevásárlás. Sok beszélgetés......stb. Te is tudod hogy kell beszélni egy vállalkozó férjjel.

Ildi, lehet hogy megnézzük a traktormajálist, jó ötletnek tűnik.
Danitól kedves volt amit csinált, kis zsivány. (jónéven vedd).

A fiam slágere mostanában a hosszabbító+állványos lámpa.
Erre volt egy ari elbeszélgetésünk:
- ha megráz az áram nem leszel anyáéknak.
Fiam reakciója: -anya szere+ nagy csókáradat.
Tudok rá haragudni?

Csajok, leadtam a ross telcsit javítani, 2hó múlva kész lesz. A 7végén, ha minden igaz kész a kv főzőm. Több rosszhírem nincs csak egy kis nátha.(csak apa és én).

Zita, küldj egy címet, nem láttam a ruhákat, muti meg :lol: .
Nálunk egy pár cipő Levinek 1-2 hónapig kitart. Még annyira nem használja ki, akkor váltok ha kicsi a lábára, vagy nagyon olcsó és pocsék cipőt vettem.

Gabi, alvászavar. Nappal szórakoztatod, fárasztpd, éjszaka alszik. Így próbáltad?

Na rólam ennyi mára, olvassatok nyugodtan. Képet teszek fel ha kész a telcsim. Előre várom, remélem megcsinálják garanciába, azt is elő kell keresniük, mert múltkori javításnál nem adták vissza.

Jó éjt csajok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Hát lehet, hogy Szilárd is elkapja a vírust, ugyanis kicsit melegnek éreztem. A fürdetés után meg is hőmérőztem. 37,2 volt.Pedig már előtte kapott egy fél kanál Panadolt, mert iszonyú nyűgös volt. Az apjának már középfül gyulladása van. Pedig őt nem igen szokta ilyesmi elkapni. Kicsi fiacskám elekrülhetné!
Egyébként ma állandóan szomjas volt, így sokat ivott picurkám. Vitaminokat én nem adok neki. Csak ami a kajában van. Ilyen pici korban azt sem tudom mit lehet.

Hozzátáplálás: mi 5,5 hónaposan kezdtünk. (mivel csak kúppal vagy Laevolac sziruppal tudott kakilni nem vártuk ki a 6 hónapot, hátha a szilárd rostos tápláléktól beindulnak a dolgok) Eddig csak a natúr joghurtot nem ette meg. 'Hál Istennek eddig minden ízlett neki. Egy hét volt (mielőtt kibújt az első foga), hogy nem volt hajlandó enni. Azóta szerencsére jó étvágya van. Bár amikor jobban fáj a foga erősen szórakoztatni kell evés közben, különben nem eszik. (odaadom a játékot, ő ledobja, visszaadom ő újból ledobja, ha nem veszem föl addig nem eszik)

Na szép jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Na most azért nyugisabb éjszakánk van, mindkét gyerek részéről :wink: Pedig enni tegnapelőtt sem ettem semmi olyant ami esetleg bánthatta volna a kicsi hasát, bár sírni nem sírt, csak nem aludt :shock: :shock:
Viszont tegnap de. is csak 20 percekre aludt el abból kb. 5 perc cicin, a többi a kiságyban :shock: Ezek alatt az idők alatt nem győztem gyorsan végezni a dolgom. Ugye főznöm is kellett :? na nem baj, mára csak nekem kell kaja, azt tudom, hogy krumplis tészta lesz, majd ahhoz csinálok valami levest. Bablevest főztem én tegnap füstölt husival, de azt még most nem merek enni.
Este a frászt hozta ránk akicsi :x :x néha bukik ki belőle a tej, de este rengeteg jött ki :? :?

Képet majdtöltök fel, de jelenleg le van merülve a fényképező, a töltője a párom ágyneműtartójában eszembe meg éjjel van az ilyesmi, meg időm is most lenne rá :wink:

Ildi
nagyon szépet rajzolt Lilike, mondjuk helyileg nem nyerő :wink: Krisztián is telerajzolta a múlt héten Adri szobájában a falat, de az nem ilyen látványos :twisted: :twisted:
Dani meg,az az arckifejezés, ......zabálnivaló :D :D Tudtál szigorú lenni, engem tuti kínomban röhögőroham kapott volna el. :D :D

Ma délután megyünk a picivel tanácsadásra, hát kíváncsi vagyok mennyit hízott, olyan jól ki van kerekedve :wink: :wink:

Krisztike is betaknyosodott :cry: :cry: ugye kifelé már csak pulcsiba szladgál, leizzad, bennt leül és hiába, hogy fűtünk, úgy hideg van :cry: :cry:

Hozzátáplálással én egyik gyereknél sem vártam meg a fél évet, és azért mert 5hónaposak voltak amikor a kertben beérett a nyári alma, ami semmi vegyszert nem látott :wink: :wink: hát persze, hogy azzal kezdtünk :D :D pl. ha kivárom most is a 6 hónapot, akkor kb. az őszibarack le is érik, utána azt csak bébiétel formában, v. a ki tudja honnan behozott gyümit tudom adni. Azok meg nem olyan megbízhatóak.
Nekem az egyik ismerősöm, minden főzeléket banánnal adott a gyerekeknek :shock: :shock: mondjuk ették neki :wink: :wink:

Húsvét: mi meg lettünk locsolva. Viszont most én voltam a hülye, mert apának nem vettem semmit :oops: :oops: ugye először nem tudtam lefelé menni, na meg Pásztón a legtöbb helyre babakocsival be sem lehet menni :x :x utána jött a tavaszi szünet. Adrival elkezdtünk klészíteni ajándékot. Vettem neki dekor papírt, abból csináltunk méhecskét, ésvirágot a kosárkára már nem jutott idő, mert apa csüt.-péntek ugye nem ment dolgozni :wink: :wink:

Vers: Hát Ildi meg tudja mondani, Krisztike elmondta, de azt kívülálló nem igen értette :oops: :D

Timi
milyen volt az első oviba-alvásotok?
Apa jól meglepett :D :D Na az ilyen hosszú kimaradások nálunk eddig elmaradtak. Néha éjszakára kell menniük (én azt is utálom) főleg ha reggel jön, délután 2-re meg már megy is vissza. Olyankor egész délelőtt úton vagyunk, hogy tudjon pihenni :shock:

Tömegnyomor: hát azt nagyon nem, bírom :oops: :oops: Pesten ha dugóba kerülünk nagyon rosszul tudok lenni. Ha nem látok "kiutat", hogy bármikor ki tudjak szálni. nEz az első szülés óta van :cry: :cry: Én a kocsiban sem szeretek pl. hátul ülni :shock: :shock: ott is rosszul tudok ám lenni.

Na tudnék még mit írni, de bealudt a kicsi, és talán még van 2 órám aludni, szóval gyorsan megyek is :wink: :wink:

Majd ha előbb nem este jövök beszámolni az eredményekről :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Bocsi a távirati stílusért, de picim épp hamizik. :wink:

Hozzátápis infókat köszi mindenkinek! Arról el is feledkeztem, hogy az évszakok miatt +- egy hónap lehet a kezdésnél. 8) Nálunk áprilisra esett a fél év, ezért volt ideális. :wink: Most meg a kényelem is közbeszólt,a szopi nem jár akkora macerával… :oops: :wink:

Csurdítás: én sem tudtam. :oops: :D

Bokor: mondtam férjemnek, benne van a buliban, de nem tudta biztosra ígérni még. :D

Állatkert: mi is megyünk majd, pont múlt héten kaptunk egy családi belépőt. :D :wink:

Tropicarium: tényleg nem éri meg??? :(

Gabi!
Nem semmi éjszakai bagoly vagy! :wink: Én most harmadjára ki nem bírtam éjjel mászni az ágyból, olyan álomkóros voltam!
Locsolóvers: :lol:

Timi!
Tök jó a meglepi!!!! :D Nem ér mindig engem lehagyni! :wink:

ottalvás oiban: :D :D :D

Ildi!
És a kukorica mellé nem raksz semmit (pl virsli?) Én vagy 15 éve ettem először és egy darabig utoljára, nagyon fini volt, és nem tudtam, hogy ilyen egyszerű csinálni.. Köszi! :D
Nagyon ügyesen, szépen rajzol Lili!!!!! :lol: :lol: :lol:

Móni!
Pü-ben elküldtem a múltkor az albumban… :shock: :wink: :D

Szuzy!
Jobbulást a párodnak :( , reméljük Szilárdnál semmi komoly!
zichy

Sziasztok!

Zita!

Hozzátáplálás: hát igen, anya legyen a talpán az, aki követni akarja a legújabb trendeket szopi-evés terén. :roll: Mindig kitalálnak valami újat. :wink:
Én a szopi előtti kajáról eddig azt tudtam, hogy így kell elválasztani a picit. :shock: :oops: Ja és nem szabad egyszerre csak egy féle kaját elkezdeni. Ehhez képest most azt mondják, hogy bátran lehet adni szinte bármit, hogy szokja az ízeket? :shock: Na, komolyan nem tudom.
Én a gyerekeknek mindig fejtem a kajcsiba anyatejet az elején,még a banánhoz, almához is-így jobban ették. Elég keserves is volt a dolog, mert nekem soha nem volt plusz tejem, csak mindig annyi, mint amennyi fogyott. :wink:

Egyébként a maszatos képen a kicsilánykádnak olyan jól látszanak a hurkácskái a pociján. Nagyon ari. :D

Tó: Kérdezted, hogy hol kell lefordulni a főútról? Restellem magam, de nem tudom. :oops: Sajnos, nem sok tájékozódó-képesség jutott nekem. :P
Mi kalandtúrán keresztül jutottunk el oda: erdőn-hegyen-sártengeren keresztül. :lol: :lol: Izgalmas is volt. :x :evil:
A férjemet megkérdeztem: ő valami olyasmit mondott, hogy Pusztaberkinél kell lekanyarodni a főútról... :wink:

Visszaolvastam, és arra a következtetésre jutottam, hogy Móni azt gondolja, hogy tőlem kapott priviben képeket. :lol:

Gabi!
Jó, hogy jöttél! Kitartást, ezekhez a kiszámíthatatlan napokhoz! :wink: Még szerencse, hogy az idő nagyon szuper, így sokat lehettek kint.
Locsolóvers: :D Lényeg, hogy elmondta, aki meg nem értette az magára vessen.... :D
Várjuk majd a beszámolót a méretkezésről és a képeket is!

Ildi!
Láttam már, hogy így sütöttek szalonnát. :shock: A módszer neve eddig ismeretlen volt.
Nekem olyan furcsa Dani, hogy nem vigyorog, eddig csak nevetősen láttam. :D
Lilike nagyon szépen rajzol! Esetleg vízfestéketek nincs otthon? :lol:

Részlet a fiúk szobájának faláról:
Kép
A dátumot elfelejtettem beállítani, de most fényképeztem!

Most ennyi voltam.. :wink:

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó

Elfelejtettem: kukoricasaliba én apróra vágott vhagymát is szoktam tenni. :wink:

Ildi!
Tök jó a pillangó Lili arcán! :D Egyszerűen van megoldva és mégis milyen mutatós! :D

Állatkert: úgy könnyűűűű, ha van ismerős! :lol: Mi még nem voltunk a bp-in kívül más állatkertben... Nyíregyházán milyen? és még hol van állatkert? Mo-ra gondolok elsősorban, habár.... :wink:

Szuzy!
De jó, hogy nem válogat a fiad! :D
Zita is írta a múltkor, hogy bármit megesznek neki a gyerkőcök... :wink: Az enyémekről ezt (sajna) nem lehet elmondani..., főleg Benikéről. :cry: Nem tudom, hol rontottam el a dolgokat.... :roll:

Móni!
Indulnak már a mg-i munkák, ugye? :wink: Bírjátok?
Levike már ilyen jól kifejezi magát? Igazán ügyes. :D

Mennem kell...

Szép napot mindenkinek! :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó

Virágba borult a cseresznyefánk :D :D :D
Kép

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Úgy fest a dolog, hogy apa után Szilárd is beteg lett. Reggel már láza volt, adtam neki Germicin kúpot, de attól sem lett teljesen láztalan. Délben Nurofent is kapott, de megint forrónak érzem. Reggel voltunk doki néninél, azt mondta a torka is csúnya, vírusfertőzés.
Szegénykém egész nap csak nyűszög, semmi sem tetszik neki.
(apának nemcsak középfül, hanem arcüreg gyulladása is van, így most hogy tujda szinte "halálán" van) Két nyűgös pasival nem könnyű....
Persze anyósom ma sem jön ki, biztos sok a dolga. Főzni szerencsére tudtam, de vasalni való kb kétszer annyi van mint szokott....Úgy néz ki meg is vár.

Úgy látom minden gyermek elég kreatív a szoba falának díszítése ügyében!

Krisztián ügyes volt, hogy elmondta a verset. Tőle nagyobbak sem mindig hajlandóak.

Dani édes a popsikenőcsös kecmecben. Azt hiszem én is kinevettem volna. Egyébként is mindig elnevetem a fegyelmezéseket!

Remélem éjszaka picur tud majd aludni, mert már én is kicsit ki vagyok.

Puszi Mindenkinek

Kép
szuzy

Sziasztok, én is bejelentkezem.

Vagyunk és elég jól úgy néz ki.

Timi tesó. Levi régóta mond ilyen könnyebb szavakat, de ha nem akar inkább meg se szólal, csak találd ki mi a kívánsága.

Ma kimentünk a játszira, miután kész lett a kaja. A házassági tanúm az ikrekkel(1fia és 1lánya van) játszottak, ő meg sárga virágot font össze. Levivel szedtünk mi is, elősször nem merte odaadni, utánna a többit büszkén nyújtotta a csajnak. Jót mosolyogtunk, pedig kismilliószor taliztunk velük.

Este hazaérve, tudni kell apósomnak van kb 30galamb, régen díjnyertesek voltak. Most a fiam kedveencei, sőt meg is simogatta őket de csak szépen. Igaz rá kellett szólni, de szótfogadott.

Szuzy, adsz Szilárdnak vitamint? Az nagyon sokat segít az immunendszeren.

Próbáljatok meg aludni, ahogy lehet.A fiam végre alszik. Megyek én is.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Hajnali bejelentkezés :D :D ezúttal bár korán van egész kipihent vagyok. Csodák-csodájára este 9 órakor már mind a 3 gyerkőc aludt.Esztike meg nem cicin aludt be,hanem cumival. Apukája becumiztatta, amit kitámaszott a húsvétra kapott plüssnyuszi fülével :lol: :lol: mivel jó puha a kicsi hozzátette a fejét :wink: :wink: a cumi meg benntmaradt..Férfi logika, de nagyon bejött :D :D :D

Tegnap megvolt a havi kontroll, mérekezés. Hát súlyilag nem panaszkodhatunk. 5490g és 60 cm hosszú. Szépen növünk. Elég is tartani a popóját :shock:
Megkaptuk a beutalót az ortopédiára. Úgy volt erdetileg, hogy csípő uh-ra megyünk, majd kérjek időpontot. Még jó, hogy a védőnővel megbeszéltem, hogy addig ne kérjek míg nincs beutaló :shock:
Remélem nem hetek múlva lesz időpont :shock: dr nő szerint, majd az ortopédus elküld minket csípő uh.-ra, elvileg ráírták a beutalóra.
Viszont ha sokára lesz, akkor közben lehet, hogy megmutatom a kicsit egy gyógytornász ismerősnek, hátha ő másféle tornáztatást, v. masszírozást tud ajánlani :wink: ami hatásosabb.

A kutacsunk is szépen elkezdett visszahúzódni, a kiskutacs, az már összezáródott, de a nagy is sokat alakult. :D :D Ennek nagyon örülök, mert a múltkor emiatt olyan lelkiismeretfurdalásom volt :oops:

Szuzy
ha szopik Szilárd tejcsin keresztül simán átmennek a vitaminok. Én napi 2db 200mg-os C-vitamint szedek :wink: ha majd én helyrejöttem elég lesz 1 db.
Jobbulást a fiúknak!!!

Nálunk Krisztián már estére elég csúnyán köhögött. Most nem kruppos (kop-kop-kop) hanem száraz köhögéssel. Délután ő is volt velem, de akkor "csak" az orra folyt, az se nagyon, szóval meg sem nézettem :? Na mindegy majd lemegyek köptetőt venni.

Timi
még hét elején kérdezted :oops: sajnos a bográcsozás elmaradt. Késő este, v. éjjel jutott eszembe, hogy a mamával elfelejtettünk beszélni, és így húsleveshez való libanyak lett kivéve :shock: ha megmarad a jó idő, majd vasárnap :D :D
Gyönyörű a cseresznyefátok.

Délután engem is meglepett a párom. Ma sem mennek dolgozni. Pár órára be kell majd mennie pakolni. Nem is bánom, mert már olyan halom vasalnivalóm van, ráadásul a picinek alig van már ruha a szekrényébe, pedig van neki bőven :shock: :oops:

Én nem tudom, egyre hülyülök :oops: :oops: húsvétra sem készültem apának semmivel, és most a névnapjára sem :? :? na nem baj pólót akarok venni neki, majd együtt lemegyünk.Ráfogom, hogy így ő választhat :D :D

Na mi szégyen szemre még nem vittük a gyerekeket állatkertbe :oops: :oops: Bérre tavaly készültünk, de a terhesség, és a sok felújjítás miatt elmaradt.
Viszont anyuék felé ( Gyöngyös határában ) lévő kisállatkertbe sem jutottunk még be, pedig ott mindíg elmegyünk ha megyünk anyuékhoz :shock: :shock:
Pedig főleg Krisztián imádja az állatokat. A szomszédba vannak nyuszik azokat imádja nézegetni. A múltkor bement egyedül és pont a harapós nyúl ketrecét nyitotta ki. :shock: Szerencsére az nem harapta meg.

Tropicariumról én is hallottam, hogy annyira nem éri meg. A halakat és vizi állatokat Adrika szereti.
Ildi nem tudod a Mátra Múzeum alaksorában voltak vizi állatok, hüllők az működik még? Na majd oda el kéne vinni őket :twisted: :twisted:

Na most befejezem, cicire rakom megint a kicsit, mert borzasztó hallgatni, hogy csuklik. Na meg hátha bealszik :D

Szép napot!!!Olyan meleget mint tegnap, bár az elég ütős volt. Úgy elfáradtam mire hazaértünk. Teljesen elnyomott :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Csak egy pár sorra van időm..

Köszönjük a jókívánságokat. Úgy látszik hatottak, a fiúk elkezdtek gyógyulni. Szilárd ma már nem volt lázas. Így sokkal jobban érezte magát. Rosszalkodott is egész nap.
Most az én torkom fáj egy kicsit, csak el ne kapjam én is. Akkor ki fogja tartani a frontot?
Na sziósztok

Kép
szuzy

Sziasztok!

Szuzy!
Ha a fiad rosszalkodik, az már tényleg jó jel! :lol: :lol: További gyógyulást a férfiaknak. Te pedig hessegesd el a vírusokat gyorsan! :wink: Legyetek sokat a jó levegőn-napocskán attól minden fránya vírus elmenekül (remélem). :D

Gabi!
A férjed nagyon találékony. :D
Esztike súlya: :shock: :D
Valami gond van Esztinél, vagy csak a rutin csipő uh-ra mentek?

Bográcsozás szerintem fog sikerülni vasárnap, mert szép időt olvastam a hétvégére (is). :lol:

Miért is volt lelkiismeretfurdalásod a kutacs kapcsán? Lehet, hogy írtad, de nem emlékszem... :oops:

Ilyen meglepetésekre van szükségünk, igaz?? :D :D

Áááá dehogy hülyülsz, csak annyi téren kell helytállnod, hogy az ajándékozásról megfeledkeztél. :D Ráfogod, hogy ő választhat: :lol: :lol: :lol:

Krisztikének is jobbulást! Nekem is kimelegendnek a gyerekek, majd bejönnek, majd megint ki...... - a szervezet nem tud igazán alkalmazkodni. :wink: Nem baj, reméljük, tartós lesz mos tmár a jóidő és nem kell aggódni (fűteni sem) :wink:

Erre a gyöngyös környéki állatkertre emlékszem, hogy említettétek régebben. Mit hallani róla?
:wink:

Drukkolok, hogy a vasalást kivégezd! :D Mondjuk, ennek soha nem lesz vége... : mosás-teregetés-vasalás-elpakolás.
Esetleg ki kellene próbálnunk a szárítóról való ruházkodást... :wink: :lol: :lol: Egy csomó idő megmaradna... :D
Én szerencsére nem vagyok nagy vasalós. :lol: :lol: - csak azt vasalom, amit feltétlenül kell, a többit hajt és be a szekrénybe. :x :oops:

Most be kell fejeznem. :wink:

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
:lol: :lol: Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!
Timi
elvileg gond nincs. A pociban a helyhiány miatt kényszertartásban volt a lába, és amiatt befelé fordítja többnyire. Eddig is már tornáztattuk, attó lazábban tartja.
24-re kaptunk időpontot.
Ja, kötött a csípője is, de oda majd az ortopédus fog küldeni.

Kutacs miatt pedig azért volt bűntudatom, mert a dr.nő egyből azt mondta, hogy kellett volna szedni a terhesvitamint :roll: én csak egy dobozzal szedtem, mert a vérképem jó volt :shock: Úgyhogy most szedtem a Gravidát, de az is székrekedést okozott :oops: amitől hiába krémezem az aranyerem nem tud helyrejönni :shock:

Ez a hülye nátha ahelyett, hogy elmúlna egyre rosszabb. Most már a torkom is fáj, és kapar. :x :x
Adri is panaszkodott reggel, hogy fáj a torka. Ráadásnak elkezdődött a szúnyog-szezon, már most az első csípés jól bedagadt neki. Kb.5 cm átmérőjű piros folt van a szúnyogcsípés körül :roll: :roll:
Apánál meg elkezdődött az allergia, csakhogy teljes legyen a kép :? :? egész délután tüsszögött és orrot fújt. Nem tudom mi virágzik, amit nem bír.
Pont tegnap beszéltünk róla, hogy jövő héten megy és csináltat megint allergiavizsgálatot,még nem szedett eddig gyógyszert. na most már ez nem mondható el, úgyhogy vizsgálat elmarad :( :(

Vasalnivalóm fogyott, de van még. ma is mostam, msot pici ruháékat, azokat meg nem jó vasalni, nem látom, hogy haladok. Holnap meg mosom a mi ruháinkat.

A kicsi fiamnak palacsintát kellett megint sütni, azért nem haladtam :D :D de legalább megeszi jóízűen :wink:

Na megyek aludni, jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm jönni, egész du. kint voltunk a gyerekekkel és csak 7 körül jöttünk haza. Ma de. takaritottam, főztem, mostam aztán du. kimentünk Eresztvénybe (van ott egy szupi játszótér) busszal. Lili ovis barátnőjével-hugijával és anyukájával mentünk, hát gondolhatjátok mi volt 4 eleven, örökmozgó gyerekkel! Ráadásul a busz miatt gyalog mentünk, ami nem semmi mutatvány Danival és egy folyton rohangáló Lilivel :roll: :lol: A lényeg, h nagyon jól érezték magukat, és olyan, de olyan koszosak, maszatosak lettek, h csuda, ugy kellett hazamennünk a főtértől :lol:

Timi
A Te fiaid is szépeket rajzoltak a falra :lol: Hát engem is elkapott a röhögőgörcs mikor felhivtam apát és el kezdtem mesélni mi történt. :lol: Vizfesték akkor van megengedve Lilinek, ha Dani alszik :wink: Nem lenne energiám takaritani egy közös festés után :shock: :lol: A nyiregyházi állatkert egyszerüen szuper, nekünk sokkal jobban tetszett, mint a pesti. Igaz, nincs annyi féle állat, de hatalmas erdős területen fekszik, ami vadaspark jelleget ad az egésznek. Hiába van bent sok ember, elveszik a tömeg, nincs az a tolongás mint Pesten.
Jászberényben is van vadaspark szerü állatkert, az ovisokat szokták oda hordani, azt mondják az is nagyon szép. Aztán Veszprémben, ott már voltam, de elég rég, nem emlékszem milyen :oops: Debrecenben és ha minden igaz Miskolcon is van, de azokról semmit nem tudok. Nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, de még bizti több is van :wink:

Nagyon szép a cseresznyefátok :wink: Jó lenne, ha cseri is ennyi lenne rajta :wink: :lol:

Zita
Tropicarium: elég kis helyre van több minden besüritve, mikor mi voltunk nagy volt a tömeg :? Látványos, érdekes, de elég kevés sztem,a belépő pedig elég borsos :?
A kukorica saliba tényleg mehetne más is, de én azért szoktam csak igy, mert pl. a franciasalit "felturbózva" készitjük és ezt meghagytam egyszerübbnek :wink: Fő a változatosság :D

Szuzy
Az már tényleg klassz, h nem volt lázas Szilárd! Ha már huncutkodni tudnak nagy baj nem lehet :lol:

Móni
A galambok Daninak és Lilinek is tetszenének :wink: Itt felénk sok a feketerigó, állandóan meg akarják fogni őket :lol:

Gabi
Mi már régóta (kb. mióta gyerekek vannak) nem veszünk egymásnak semmit ilyen alkalmakra :wink: Felköszöntjük egymást és kész. Max. én szoktam olyanokkal kedveskedni, h aznap apa egyik kedvencét főzöm, sütöm :wink: :lol:

Mi mostanában olyan ritkán látjuk apát, h minden vele töltött nap ünnepnek számit :wink: Ma fürdés után elsirta magát Lilike.... kérdezem, h mi a baj, mire nagy szipogva igy szólt: azért mert apa mindig olyan helyen dolgozik, ahonnan nem jön haza :cry: Soha nem fog már hazajönni :cry: Sajna ez tényleg igy van, volt már olyan, h két napig nem is találkoztak mert hajnalban ment-éjszaka jött, amikor a gyerekek még/már aludtak :cry:

Na megyek pihizni.... Eredetileg még vasalni akartam miután lefektettem Danit, de bevallom én is kibuktam a kirándulásban (na és ugye előtte sietnem kellett a házimunkával :wink: )

Szép hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
mókuska

jó reggelt!

Eszembe jutott még egy állatkert, ill. ez egy Medvepark. Veresegyházán található, ami ugya nekünk nógrádiaknak nimcsen messze. Ja, állítólag ide csakteljesen szárazh időbwen érdemes menni, mert egyébként nagyon nagy a sár. Íme képek az említett helyről :wink: :wink:
http://www.kerberos.hu/galeria/?id=78

szép napot! aki tud jöjjön beszélgetni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

na égetem itt magam :oops: :oops: :oops: álmosan gyerekkel a kezemben ennyit ütöttem félre. Ráadásul mióta sorra szállnak el az üzeneteim, gyorsan továbbítom őket :shock: :shock: ezentúl visszaolvasok mindíg, igérem :oops: :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello!!!

Ildi!
A vízfestéket azért kérdeztem, mert a Lilike rajza még szebben mutatna színesben!! :D :D Nem gondolom, hogy sokáig kellene a gyerkőceidet győzködni, a festést illetően. :wink: :lol: :lol:

Jaj, nekem is az olyan állatkert jön be inkább, ahol jól el lehet tölteni egy kellemes napot és nincs nagy zsúfoltság. :wink: Az a legrosszabb, amikor sodor magával a tömeg... :twisted: és nem tudsz nyugisan bámészkodni. Köszi az infókat! :D

Izgalmas délutánotok lehetett. :lol: :lol:

Apa távolléte: :cry: :cry: Az lenne baj, ha nem hiányozna a gyerekeknek.(és nekünk is) :wink:

Gabi!
Ne aggódj, szerintem mindenki üt el betűket. :wink: Ilyenekkel ne is foglalkozzunk..., engem nem zavar egyáltalán. :wink: Én is szoktam olyanokat írni, hogy csak na (és nem is mindent helyesen :oops: )

Megnyitottam a linket: :shock: Ez egy menhely??? Nagyon aranyosak a macik. Az írás szerint etetni is lehet. Ez nagy élmény lenne.... :lol:

Esztike lába: én valahol azt olvastam, a méhben rögzült tartás idővel korrigálódik magától. :wink:

Terhesvitamin: orvosa válogatja, hogy mit tanácsol. Nekem -anno- azt mondta a dokim, hogy elég 2-3 naponta egyet, ha az ember kiegyensúlyozottan táplálkozik. :wink: Egyébként csak a gyerek nagyságát növetli. :wink:

D-vitamint kötelező adni a babáknak még most is, ugye? :wink:

Aranyér: :twisted: Nekem akkor jelent meg, amikor Dávid a pocimban volt és még azóta is küzdök vele. :cry: Hol javul-hol romlik.

Nátha-allergia-szúnyog: :twisted:
Allergiavizsgálat: hát hogy is mondjam, attól mert kiderül, hogy melyik növény pollenjére allergiás, nem sokat segít. Legalábbis a férjem esetében így van. :wink: Én minden évben bízom, hogy elmarad az allergiája. Eddig még nem jött össze, de majd idén... :lol:

Töltsétek nagyon jól a hétvégét!

Mi lehet, elmegyünk horgászni. Nincs nagyon kedvem, de majd meglátom még....

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Szilárd is befelé tartotta (szerintem még most is néha úgy tartja) a lábát. De sajnos neki az Uh-ja sem volt jó, így kengyelt kellett viselni. 5,5 hétig volt rajta, de a doki szerint teljesen meggyógyult. (Dömötör Gábor Salgótarján-a doki-nagyon rendes, és nagy tudású doki) Szerintem vigyétek el hozzá. Itt csak terpeszbetétes pelust ajánlottak, de ő rátette a kengyelt( amitől totál kivoltam), de jobb korábban rátenni, amikor még nem mocorog annyit a gyerkőc-mert akkor ő is könnyebben viseli. Ugyanis ha x időn belül a terpeszbetéttől nem javul akkor úgyis kengyel- s akkor már 4-5 hónapos a baba, s akkor meg már nagyon ficánkolnának. A kengyelben meg nem tudnak... Szilárd is amikor föltették és ráeszmélt, hogy nem tudja mozgatni a lábát iszonyúan ordított, majd a szivem szakadt meg. De szerencsére hamar hozzá szokott. (másnap már elég jól viselte)

Ildi! Jól emlékszem, hogy az antibiotikumtól a Dani feneke is bepirosodott? A Szilárdé nagyon csúnya lett, még a mogyija mellett is totál piros, ha hozzá érek is ordít. Mit lehet vele csinálni? Úgy döntöttem befejezem az antibiotikum adását, és remélem akkor a hasa sem fog menni. (kb 8x kakilt tegnap is, ma is) Pedig az első pillanattól adtam a Normafloret.

A Nyíregyházi állatkert nekünk is nagyon tetszett, mi egy pár éve jártunk ott.

Ildi! Hol dolgozik, mivel foglalkozik a férjed?

Úgy néz ki rajtam is készül kitörni a vírus. Már az orrom folyik kicsit és tüsszögök is rendesen.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?