Új privát üzeneted érkezett!

Reni!

A hőfokot pontosan nem tudom, de kellemesen meleg. Vagyis olyan langyos. Nem tudom így leírni, de a lényeg, hogy nem 31 fokos, mint ahova babaúszásra vittük. Abba szabályosan fázott, a végére már lila volt a kis szája.
Ja, és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANYUDNAK!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan bekukk, mert egész délelött lótok-futok, csak kajcsizni ugrottunk haza, aztán ismét el...

Oriandy: tényleg szuper ez a Sárvári kezdeményezés, Szombathelyen a Kalandvárban van ilyen, hogy szombathelyieknek kedvezményes a belépés és nagyon szupi program kisgyerekes családoknak :) .
Annyi vizes képet látok, hogy lassan én is kívánkozok :lol: !

Preni: amikor gyerekek voltunk és a nyarat falun a nagyszülőknél töltöttük mi sokat segítettünk a földművelésben (bevallom én még élveztem is :) ), de persze az teljesen más, amikor az én felelősségem a föld megművelése...
Éppen néhány napja húztam Istit azzal, hogy vegyünk valahol Szombathelytől fél órára egy telket és legyenek gyümölcsfáink meg esetleg egy kis vityilló, ha el akarnánk tűnni a világ szeme elől :) . Nem volt túl lelkes, bár neki egyáltalán nem való a föld :) , ő nem is tagadja. Ami itt a társasház körül van kis földdarab és virágoskert, azt is anyukámék gondozzák, persze én segítek nekik Isti pedig öntöz, de nem igazán lelkesedik :) .
Nálunk apukám nagy kertrajongó, lehet, hogy a férjed is megszereti a földet???

Na most lépek, késő délután talán tudok jönni.

Eni

Eni
marcy
 
 


Blökikém, véletlenül nem Arabella vagy csak más néven???????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerintem nézz valami másik fórum után, mert itt nem nyerő ez a stílus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha mégsem Arabella vagy, szerintem keressétek egymást, jól ellenétek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eni

Eni
marcy
 
 

 
 

Kedves Blöki!

Szerintem a véleményed ebben a stílusban közülünk senkit sem érdekel.

Ezenkívül:
Kitti dolgozik, azért vitte Ádit bölcsödébe.
Nincs segítsége sem, így nemigen volt más választása.
Vannak olyan periódusunk mindannyiunknál, amikor jól esik, ha a párunk sokat van velünk és támogat minket. Van, amikor ezt a párunk nem veszi észre. Én legalábbis már voltam így - azt hiszem talán mindenki élhetett már át ilyet, most valami ilyesmi zajlik náluk, amennyire így kívülről ezt egyáltalán meg lehet ítélni.

Kata

Kép
wkata
 
 


na, túlzottan siettem az elküldéssel...

tehát:

Vannak olyan periódusok mindannyiunknál....

Kép
wkata
 
 


Hellóka!!!

Blöki!!!! Te úgy őszintén normális vagy????? Bírom az ilyet, valaki soha életében nem írt, aztán másokat kritizál!!!! Szerintem szót sem érdemelsz. Szeva!!!

Kitti: Pont ma taliztam egy Anyukával, aki meg akrja fűzni az óvónőket, hogy nyáron hagy járjon be délig a 2 fia, mert a férje 10-re ér haza, és már otthon nem alszanak d.u., és nem bírja...Hát, megértem. Ja, 90 %, hogy megyünk szombaton, bocs, hogy most írom! Azért még írd le, hogy hová, és hányra kell menni, jobb ha többször írjuk le, mert akkor tuti nem felejem el. Az én férjemnek az a problémája különben, hogy nem jut ideje sportolni. Hát, én mondtam, hogy anno én simán felkeltem meló előtt 5-kor tornázni.
M

Katus: Bírom a tortáidat, kár, hogy csak képeken láthatjuk. Tedd fel!


Andy: Ismerős, én is jártam babaúszásra, és volt, hogy hideg volt a víz. Amikor ti mentek akkor nincs sok ökörködő nagyobb? Csak mert Apuéknál múltkor voltunk úszni a férjemmel, és tök idegesített, hogy a "kamaszok" csak trécselnek a vízben, és nem lehet tőlük úszni. Vénlány vagyok, elfelejtem, hogy én is voltam kamasz.


Eni: Hát, én meg panel gyerek voltam, földet csak nagyiéknál láttam. Biztos azért álmodozom mindig kertes házról, mert panelfóbiám lett. Majd egyszer....!

Ma meglestem a fiam az oviban, jól elvolt dobálta a homokot, de nem szóltak rá. Csak azért leskelődtem, mert ma sem nagy keddvel ment be, és tegnap azt mondta, hogy ő ott egyedül érzi magát. Fájt a szívem, de csak lesz barátja! Viszont mikor megyek érte be nem áll a szája, hogy mik történtek bent. Csak bemenni nehéz. Na pussz.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Csak remélem, hogy ennek a blöki nevű ismeretlennek nincsenek gyerekei, mert nem sok jót tanulnának tőle. Osztani az észt ismeretlenül, beszólni, ez aztán nagyon vagány dolog! Ha olyan okos vagy Blöki, írjál magadról néhány sort, ki vagy te, milyen alapon sértegetsz másokat???
Csajok, ez a szánalmas Blöki több szót nem is érdemel.

Kitti, mi szeretünk és abszolút megértem a problémádat és az, hogy fáradt vagy. Munka mellett, nulla segítséggel elég nehéz ellátni a gyerkőcöt+még éjjel sem alszotok. Az ember tűrőképessége véges, sajnos.
Vendég
 


Andy: itt még drágább az úszás, 9 ezer Ft 4 alkalom. A víz hőfoka 31 fokos állítólag.
Bekukkantottam a blogodba, de még nem volt bejegyzés. Úgyhogy rajta, rajta!!!!
Vendég
 


Eni: mindíg akarom kérdezni, de rendre elfelejtem. Hogy van a nővéred és a bébike?
Vendég
 


Blöki, nem tudom, ki vagy, de ne húzzál fel!

3 hozzászólásod volt, mióta regisztráltál tavaly: egy novemberben, egy decemberben, egy meg áprilisban! Gratulálok! Hogy idézzek egy nagy embertől (- úgy hívják Blöki, nem ismered?):

"Már ne is haragudj, de mi a szarnak írkálsz? Ki kíváncsi rád ? Érdekel valakit is...?
Kérdésed, hozzáfűzni, v.mesélnivalód v. ÉRDEMBEN véleményed általában nincs.
Akkor meg? Mit erőlteted? ...
Vedd már észre magad te szerencsétlen!"

Na, pont ez vonatkozik rád is!

tandika
 
 


Oryandy!A Hotel Répce Gold bükfürdőn nagyon bababarát hotel, két hete voltunk ott, van pár fotó a blogomban.Tényleg sok kisbabás pár volt s az árak is egész türhetőek.

Móni! Köszi a nyugtató smst.:-)

Colett, még pont belefértek a keretbe!így ha jól nézem, a lista vége a következőképpen alakult:

Juca,Kinga,Kofa
Móni, Milán, Pali
Eni,Marci, Isti
Tandi,Kíra és az apukája
Colett,Máté, Noi és az apukájuk
Kitti, Ádám Tomi

Csinálunk majd jó nagy nyüzsit az étteremben!!!

Pontos cím: www.nagyvillam.hu - itt térképet is találtok elvileg, s 11.00 és 11.30 között van a gyülekező!

Eni, tudom hogy célzottan meg akartak bántani, de kaptam én már ennél keményebb ütéseket is az élettől, úgyhogy Blöki drága csak azt érte el, hogy egy jót röhögtem mert rögtön "arabellafílingem" lett. :twisted: Az ilyeneknek egy külön topicot kéne nyitni "a babanet intrikusai" elnevezéssel.

Várok egy telefont aztán megyünk Ádival sétálni mert szuper az idő!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Húsvétkor kicsit sűrű volt a programunk, úgyhogy nem is részletezném, már úgyis lejárt lemez a húsvét.

Ráadásul Kírával délelőtt nem volt semmi baj, azóta meg egyfolytában bőg, bármit teszek is vele. És már megint a fogára fogom, mert annyira be van dagadva a felső ínye, hogy az ujjammal már érzem alatta a fogat. És három napja hasmenése van, pedig ez előző fogaknál nem volt ilyen. Szóval kicsit depi vagyok :evil:

De azért mindjárt összeszedem magam 8)

Gombi, Julcsi nagyon édesen maszatos! És a haja! (Tudom, ezt mindig írom, nem győzök vele betelni) :P

Eni, nekem nem is mondta a dokim, hogy mikor kell visszamennem kontrollra, úgyhogy én józan paraszti ésszel azt következtettem ki, hogy majd egy év múlva megyek, mint egyébként is, ha nincs semmi probléma. Ezek szerint tévedtem?

Colett, gyere is sűrűbben. Az öcsikém annak idején előadta az oviban, hogy tegnap nálunk tűz volt, leégett a lakás, elmesélte, hogy ki hogyan menekült gyorsan le a harmadik emeletről és hogy jöttek a tűzoltók. Anyu ment érte délután, és azzal fogadták az ovónők, hogy mindenki jól van-e és most hol fogunk lakni. Szegény anyukám meg nem értett egy szót se. :-) Füllentésről ennyit. Az óvodapszichológus egyébként azt mondta erre az esetre később, hogy örüljünk neki, ez azt jelenti, hogy a gyereknek jó a fantáziája, később majd iskolában nem lesz gond a fogalmazásleckével. És hogy ebben a korban még nem mindig tudják megkülönböztetni a valóságot a képzelettől, tehát maguk is elhiszik, amit elképzelnek. Bocsánatos bűn. :-)
5 órai tornázás miatt pedig le a kalappal előtted! Az én páromnak is az a baja, hogy többet szeretne sportolni, de pont tegnap beszéltünk róla, hogy nem tudna ezért 5-kor felkelni. Egyszerűen fizikailag képtelen rá. De én megértem, mert én is az lennék. Majd megpróbáljuk máshogy megoldani.

Katus, jó, hogy Panna meggyógyult :-)

Anita, örülök, hogy tudtunk végre találkozni. Utólag még 1x bocsi a késésért. Kár, ogy Kornél pont kidőlt, mire odaértünk. Majd legközelebb talán meghintáztatjuk őket együtt :-)

Kitti, remélem ,Ádi rendbejön hamar. :-( Én abszolút megértem, milyen, amikor a párod későn jár haza. Az enyém is sokáig művelte ezt, a munkahelye miatt. Most már azért nálunk jobb a helyzet. És ez az oka annak is, hogy belevágtunk ebbe a vállalkozásba, amiről a múltkor írtam. Az az elsődleges célunk vele, hogy ha bejön, akkor nekem nem kell majd visszamennem dolgozni, és persze gyerek mellett is tudom csinálni. A másodlagos cél, hogy ha nagyon bejön, akkor talán pár év múlva már mindketten főállásban csinálhatjuk ezt. Majd kiderül.

Andy, Kíra a babaúszást az elejétől kezdve nagyon élvezi, és így olyan sokat mozog a vízben, hogy nem fázik. Nálunk egyébként 32 fok. Ennél melegebb vízben úgy tudom, nem nagyon tartanak babaúszást. Azt olvastam, hogy a 28-30 fok lenne az ideális, mert 30 fok felett nagyon megugrik a bacik szaporodásának a lehetősége, és ettől kell megvédeni a babákat.
Ez a Sárvár-kártya tök jó dolog, irigy vagyok érte :)

Reni, fel a fejjel! Nézd a jó oldalát, legalább lesz saját termesztésű bio-krumplitok!

Ex, mi van Veletek?

tandika
 
 


Helló lányok!

Érdekes. Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ez a Blöki tulajdonképpen Arabella. Vagy ennyi bunkó van eme fórumon? Csak azt nem értem, hogy aki ilyen stílusban mer válaszolni, az azt képzeli magáról, hogy ő jó anya??? Mert nekem már a stílus visszataszító! Úgyhogy kedves Blöki húzz innen! Remélem a gyerekeddel nem így beszélsz!

A visegrádi kirándulóknak nagyon kellemes és szép időt kívánunk és jó időtöltést! Sajnos mi messze lakunk, bár valamikor biztos mi is megyünk majd Pesrte, hisz a húgomék ott laknak. Majd akkor is kitalálhatunk valamit! :wink:

Kitti: látom nem vetted fel, amit Blöki írt, nagyon helyesen. Egyébként én is sokat vagyok egyedül. Peti nagyon sokat dolgozik, ha meg éppen itthon lenne vagy megy másnak segíteni, vagy megy pecázni. Nekem akkor esik ez rosszul,, ha éppen rossz napom van. Mondjuk nyügi Kornél, vagy egysezrűen csak valaki olyat mond vagy tesz, amivel megbánt és olyankor olyan jó lenne valakivel megbeszélni. Akkor jöttök Ti! :lol:


Nem akarok érzelgős lenni, úgyhogy inkább elköszönök!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Kitti: most nézem az étterem honlapját. Le is töltöttem az étlapot. Nagyon ígéretesnek tűnik ez a hely. Azt hiszem bajban leszünk az ételválasztással. Már előre tudom, hogy a férjem steaket vagy hagymás rostélyost fog kérni. :lol: :wink:

Wawel: szólj, hogy mikor jöttök Pestre és megbeszéljük. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Áááááá, már megint egy majom... :evil:

Kende beteg, képzeljétek... :( A doki szerint háromnapos láza van, hát kíváncsi leszek, ma este 38,8 volt neki levonva... Azért ez nem kevés, kapott Nurofent, majd meglátjuk, milyen lesz az éjjel...

Nálunk apa horgászni szokott menni, a hétvégéből a szombat, ha jó idő van, és nincs más program, akkor az övé. Nem szeretek én sem egyedül lenni, pláne, hogy nincs jogsim sem, ha ne adj' Isten menni kell hirtelen Kendével (mint ahogy a múltkor a balesetire), anyósom szorul...

Kitti!
Ádinak jobbulást kívánok! Tudom, milyen xar érzés, amikor beteg az ember gyereke...

Még egy jó hír a végére: Kende újra megy!!!! :D Véééééééégre!!! Már alig vártam ezt a pillanatot, borzasztóan furdalt a lelkiösmeret...

Megyek, hulla vagyok, ma Kende nagyon nyűgös volt...
Pusz!

Kép
Kép
norwell
 
 


Hali!

Hát eljött az az idő, hogy két napig nem tudtam jönni…még a képeket se töltöttem át. :o
Az igazság az, hogy kicsit összejöttek azok a bizonyos felhők a fejem felett, „ráadásnak” Peti is átrendezte a napközbeni alvási szokásait. :P

Látom, a vau-vaut le vau-vauztátok helyettem is.

Reni, nálunk a bodykkal pont fordítva van, Peti ugye 80 centi, de még simán jók rá a 74-es kombidresszek, mivel ugye ő a gebék táborát gyarapítja. :D
A képek nagyon jók!
Cipővásárláshoz én azt csináltam, hogy körberajzoltam Peti tappancsát, és ezt lemértem, és elvittem egy ekkora fapálcát, így el lehet kerülni ezeket a kellemetlenségeket.
Nálunk már nincs óvszer…vagyis még egy van, de sosem dugtuk el. Lehet, hogy hülye vagyok, de úgy gondolom, hogy mindenki látott már ilyet, tudja mire való, nem? :o

Wawel, ezek szerint nekem Petit Ketinek kellene hívnom??? :) A tapsoláshoz gratula, nálunk most a berregés a módi, és ha valami a kezében van, és elkérjük, akkor ideadja. Ja, és tanulgatunk üvegből inni (aminek van a végén „cumi”).
A férjedék nem a grillsütőt fogták ki véletlenül egyébként?

Oriandy, üdv ismét itt. :) Remélem, tényleg jó lesz mostmár a gépetek. Én nem panaszkodhatok ilyen téren, mivel az öcsém számítógépzseni… :o
Látom, Dani nagyon élvezte a Húsvétot, megkérdezhetem, hogy épp mit eszik ennyire szorgalmasan?
Peti most 7-fél 8 körül kel, ez nekem korán van, de mostanság nem tudom visszaaltatni nyolcig, pedig olyan jó lenne.
Orrmandula-műtéttel engem is rémisztgettek (mármint, hogy Petiét is ki kell vegyék), de aztán megoldódott. Persze még lehet belőle műtét, de engem nem nagyon zavar, mert inkább ez, minthogy baj legyen később. Nekem is kivették kb. 15 éve, mert rossz lett a nagy orrmandulák miatt a hallásom.
Hasonló kártya nálunk is létezik (létezett), de fizetni kell(ett) érte…

Gabella, mi is messze vagyunk a taliktól. :( Pedig én is annyira mennék, de azért kocsival sokba kerül…

Marcy, a lényeg az, hogy jól éreztétek magatokat. Persze elég elszomorító, hogy egy kis „szórakozáshoz” mennyi pénz kellhet, és akkor még csak bemegyünk valahova…
Én nőgyógyászhoz most háromhavonta járok (fogok járni), mivel a gyógyszeremet fel kell íratnom. A legutóbb levetettem a rákszűréshez a mintát. Nekem a kötelező kontroll csak hathetesen volt, a többi rám volt bízva.
Én Peti TAJ-kártyáját és lakcímkártyáját az enyémek mellett tartom. De nálunk a háziorvosnál sosem kérik, mert benne van a gépben. Persze egyéb dokiknál más a helyzet.
Készülni a mérlegképesre nekem is kéne…nem tudom, mi lesz így velem, majd a szerencse kabaláim megsúgják a megoldásokat!? :o

Kimike, miért kérdezted a babakocsiban alvást??? Talán Milán nem tud? Mert pl. Peti is jókat alszik még a sportbabakocsiban is!
Szerintem a tejföl, mint tejtermék 9 hós kortól adható, akár magában is (mondjuk nem értem, mi a ráció abban, hogy a tej csak 1 éves kor után adható, viszont a tejtermékek korábban).
Az úszással és egyéb dolgokkal eddig pont úgy voltam, ahogy Te és Milán, mert Petinek alvóideje volt. Mostmár mehetnénk, de még rá kell jöjjek, hogy hova vigyem (nem úszásra gondoltam).

Gombi, hát még mindig eszméletlenül aranyos a vidéki menyem. :D Képzeld, Peti is rászokott a mutogatásra, de ő még inkább csak felfele nyújtózik. Szoktuk is mondani, hogy igen, olyan magas leszel.

Wkata, Misi otthon is fél a víztől?

Colett, mi a baj a libazsíros kenyérrel? Az egészséges, vagy legalábbis egészségesebb, mint a sertészsír.
Én a mai napig panelben lakom…és egyáltalán nem vágyom kertes házra! :o

Kitti, hidd el, egy ideig lövése sem lesz Ádámnak, hogy mit csináltok, ha épp közétek bújik. Legalábbis nekem nem volt, pedig előfordult egy párszor, hogy félálomban kiköltöztem a szüleim szobájába, és nagyon nem érdekelt, hogy miben mesterkednek. :D Egyébként belőletek kiindulva a mi „házaséletünk” marha nagy vicc…de komolyan.
Megérteni viszont nagyon meg tudlak…az én férjem is dettó, tegnap pl. odavolt este háromnegyed nyolctól fél tizenegyig, mert a munkahelyén kizárólagosan ő az egyetlen ilyenkor hadra fogható személy, mert ő nem iszik. :o

Juca, lapos és szőrös mellkas…hm. Nálunk én a kék szemre, a férjem a kukira koncentrált. Valamint drukkoltunk, hogy az alvókáját a férjemtől, az eszét tőlem örökölje. Előbbi egy ideig bejött, utóbbira igazából később derül fény.

Katus, jó, hogy Panna meggyógyult. Egyébként boldog hófordulót neki!

Norwell, jó, hogy minden rendben van Kende lábával. :)

Na megyek, mert vár a vacsim…időben. De mindenféleképp jelentkezni akartam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


BLÖKINEK üzenem:
Én a Kitti férje vagyok:

1.Hogy jössz te ahhoz hogy név nélkül, nem vállalva önmagadat kioktass bárkit is.Ugy látom összesen 3x szoltál hozzá ehhez a forumhoz, de hogy őszinte legyek az is több a soknál.Kinek képzeled magad?A feleségem reggel egész éjszakai nemalvás után megosztotta a fórumos barátnőivel hogy néha bizony depressziós.Ugy vélem neked vagy nincs gyereked és csak a szád jár, vagy pedig nagyon nagyon rosszindulatú ember vagy.Az én feleségem, amellett hogy gyereket nevel, dolgozik is, hogy az a gyerek ne csak legyen, hanem lehetőleg mindent meg is kapjon amire szüksége van.És ehhez bizony olyan családoknál, akik nem ezüstkanállal a seggükben születtek, egy fizetés nem elég.
2.A gyerek nem bebaszva van a bőlcsibe, hanem csak fél napot van, és köszöni szépen nagyon jól érzi ott magát, és nagyon pozitívan hat a fejlődésére.Mióta odajár, sokkal jobb a mozgáskoordinációja, és szeret közösségben lenni.Egy gyereknek nem biztos hogy jó ha nagyon későn adják bölcsibe, mert bizony szükségük van a hasonló korúak társaságára.
3.Éretlenség:Feleségem teljesen felelősségteljes, mint ahogyan én is.Nekünk pl saját erőnkből, saját lakásunk van, és nem albérletbe jött a pici.+ mindketten jól keresünk, tehát mindent meg tudunk adni neki.És a feleségem mindent megtesz a piciért, csak néha borul ki, mint minden normális anya, aki mondjuk már egy hónapja nem aludta ki magát rendesen, mert pl a gyerek fogzik.De lehet te nem is tudod hogy mi az!?
4.A feleségem nem ezzel fogott meg engem, már a gyerek elött házasok voltunk, és szeretjük egymást,bármilyen hihetetlen.

Szóval lehet hogy te magadból indulsz ki, és neked ilyen sanyarú a sorsod, de mi köszönjük szépen nagyon jól megvagyunk.
És ha lehet ne járasd le jobban magad efféle primitív beszólásokkal.

Gürtler Tamás

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Látom, egy egyszerű emberke is be-be írogat! :evil:

Na akkor sorban....

Eni:
Nagyon jó lenne, ha egy szép napsütéses hétvégén eljönnétek Marcival és Istivel, és elmennénk a fürdőre. Ha sikerül, szerzek nektek is Sárvárkártyát és akkor a kedvezmény nektek is meglesz!!!! Csak szólj!!

Colett:
Amikor mi mentünk is volt pár nagyobb gyerek (de azok még tényleg gyerekek) és ugrándoztak is, de szerncsére nem zavarták a kicsiket. Mi a nagyvízbe nem mentünk be, így nem tudom, ott voltak-e ökörködők.

Kimi!
Már többen is írták, hogy nem látnak semmit a blogomban, pedig én írtam már bele. Igaz, csak ma és nem túl sokat, de írtam. Akkor most mi van? Miért nem látjátok? Mert ha én itt rákattintok a címre bejön és el is tudom olvasni!

Kitti!
Köszi a tippet, de bükfürdő itt van a közelünkben. Mi inkább az ország másik felére mennénk, vagy a Dunakanyarba. De azért tényleg köszi, aranyos vagy hogy megírtad. És természetesen a képeidet megnézem!

Tandika!
Igazad van, nekünk is mondták, hogy a babaúszáson mi az ideális vízhőmérséklet és Dani is elég kicsi volt még akkor amikor először elvittük, így nem is mozgott annyira hogy ne fázzon. Ahol mi voltunk, ott sem meleg azért a víz, csak olyan langyi. Szóval lubickolni pont jó. De az is igaz, hogy a melegebb vízben jobban szaporodnak a bacik. Dani pont uszi után lett beteg.... talán emiatt??? Nem tudom. A védőnő azt tanácsolta majd vigyem el megint oda és akkor ha megint beteg lesz, tudni fogom, hogy nem bírja a füle sem a vizet. (Mert ugye az gyulladt be neki).

Norwell!
Kendének jobbulást és gyógypuszit küldök!!!
Daninak amikor ez a három napos láza volt, akkor 39,5 fokos láza volt levonva popsiban. Nekünk azt javasolta a doktornénink, hogy a Panadol baby szirupot és a Nurofent felváltva adjam neki 4 óránként (mert ugye egy nap mindegyikből csak 4-szer lehet adni).
Na meg uyge a hűtőfürdő! Kitartás! Mi utána pöttyösödtünk is!!!!

Képzeljétek, Dani ma megkóstolta a virágföldet! Persze nem ízlett neki. Az eszem megáll, ez a gyerek mindent megeszik, amit a földön talál. Mit tegyek??? Hogy merjem majd így beletenni pl. a homokozóba???? Vagy csak lent az udvaron játszani????

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Ági!

Az én bátyám is az. :D
Ezt a gépet is ő állította össze, sőt, 1-2 dolgot MSN-en kért távsegítséggel állított be. Jó, ha a családban van ilyen, ugye?? :D
Igen, Dani nagyon élvezte a húsvétot! Amikor meglátta a kis fészket, ezerrel ment oda és nézegette, mi van benne. Arra vagy kíváncsi hogy a vonalzóra feltett képen mit eszik? Almát babapiskótával. Manapság egyre inkább akar önállóan enni és én hagyom, így ügyesedik. Persze nem mindig talál a szájába vagy épp lefele fordítva teszi be a kanalat, de sebaj, segítek neki és örül, a sikernek.
Amúgy ő fél 7 körül kel (jobb esteben) Ma pl 6-kor már nem tudtam visszaaltatni az ágyában, így átvittem hozzám a nagyágyba és rajtam aludt még 7-ig.
Én is örülnék, ha megúsznánk az orrmandula műtétet, de minden doki eddig azt mondta hogy nem, fogja, mert annyira meg van duzzadva, hogy nem kap rendesen levegőt, ezért olyan kis tátott szájú, angyalom.
A kártyáért nekünk is kellett fizetni. 1700 Ft volt, de ebből ugye 700 a fürdő belépő, így amikor először használom, ingyen megyek be a fürdőre, utána mindig csak a kedvezményes jegyet kell megvennem. Tehát végeredményben a kártya 1000 Ft volt. És többet nem kell majd érte fizetnem. A fürdőre amúgy 6 év alatti gyereknek a belépés ingyenes.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ajaj!!!

Valami nem mükszik!!! Már én sem tudom elolvasni a blogomat. Ha belépek akkor látom a címet amit adtam neki, de a szöveget nem. Mit csináltam rosszul?? Pedig délután még a címre kattintva nekem bejött minden. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy
 
 


Elmentettem az oldalt a kedvencek közé és így bejön :

http://andy.blog.hu/2007/04/12/foginvaz ... yu_ejsz_12

Valaki el tudja így olvasni?

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Úgy látom a Blöki és Arabella félék perverz idióták, akik otthon kussban vannak, ezért itt élik ki ferde hajlamukat!!!


...................................



Jól sikerült az estebédünk. Kaja jó volt, Peti nem volt nyűgi. UTána még 8-ig a szüleimnél voltunk, de aztán leléptünk, mert Peti fáradt. Én is az vagyok már, így lépek aludni. Férjem éjszakás! :cry:

Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Andy!
Linkre kattintva sem tudom olvasni.
Nem lehet, hogy valami engedélyezési trükk kell esetleg? hogy valahogy jelezni kell, hogy mások számára is elérhetővé teszed... Lehet, hogy ez hülyeség, csak egy ötlet.

Ex!
Ha bármi segítség kell a mérlegképesedhez, szólj, ha tudok, segítek szívesen!!!

Kata

Kép
wkata
 
 


Peti ma ilyen csini volt a nagyi szülinapján:

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Lányok!

Akinek van uygan itt blogja!! Hogyan kell megjelentetni? Mert ezt írja ki a végén:
"Ez a bejegyzés nincs megjelentetve. Nem fűzhető hozzá komment."

Andy

Kép
oriandy
 
 


Reni!

Peti tényleg nagyon csini volt!!! Nekem is nagyon tetszenek az ilyen együttesek. Daninak is van csak farmernaci, kockás ing és kék mellényke.
Kép:
Kép

Andy

Kép
oriandy
 
 


Na, asszem megvan!
Mármint a blog dolog. Nem vettem észre, hogy csak vázlakként van megjelenítve, de most már éles.
Valaki???? Már el tudjátok olvasni????

Andy

Kép
oriandy
 
 


Még egy kérés!!

Nézzétek meg ezt az oldalt és légyszi szavazzatok Danira!
Minden nap 1-szer lehet szavazni!
Köszi aki megteszi!!!!

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=2008

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Most már én is vagyok,bár a felújítást tetézte egy influenza ami végig söpört a családon,úgy hogy most még betegeskedünk.

Kitti-Tamás!
Szép volt a védőbeszéd!Az ilyennek bizti nincs gyereke.Ha meg van, :cry:

Reni!
Peti nagggyon csini volt a mami szülijén.

Oriandy!
Dani is csini a szerkóban.Én szoktam szavazni Danira.A multkor még a Dávid képe mellett volt a Danié.

Talisok!
Irigy-irigy!Olyan kár,hogy mindegyőtök ilyen messze van.

Gombi!
Lányodnak van egy nagy rajongója!A férjem.Mindig megnézi róla az új képeket.

Juca!
Hajrá kistesó!!!!!

Rólunk annyit,hogy már azt hittem az én fiam fogatlan lesz még egy évesen is,erre márc.10.-én kijött az első,12.-én a második,14.-én a harmadik,16.-án a negyedik,tegnap az ötödik és pár napon belül a hatodik is jelentkezik.Szóval bepótolta amivel lemaradt.

Na egyelőre ennyi.Majd jövök még.Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!!!Mi ma bizti megyünk sétálni olyan szép idő van.
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Gyönyörűszép napsütéses reggelt kívánok mindenkinek!!!

Móni!
Ez a borostyánkő nyaklánc állítólag jó a fogzáskor. Semmi extra nincs benne, mármint nem kell ezt rágnia vagy ilyesmi. Egyszerűen a nyakában van és ennyi. Azt is hallottam róla, hogy nyugtató hatású. Vannak ismerőseim, akik elmondása szerint a gyerek azóta amióta hordja, sokkal nyugodtabb, simán átalussza az éjszakát és a fogzása is enyhébb lefolyású. Mi kedd óta hordjuk. Az tény hogy sokkal nyugodtabb és jobban elvan, de éjszaka egyenlőre még kelnem kell hozzá. Igaz most "csak" kétszer, de olyan még nem volt, hogy egyszer se ébredt volna! Bár azt mondom, hogy ha azonnal vissza is alszik, akkor felőlem ébredhet akár kétszer is.
Nekünk a barátnőm rokona hozta ausztriából, mert itt nálunk sehol nem lehetett kapni! 10 Euró volt, tehát se nem drága-se nem olcsó. Ha beválik, akkor jó.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Szia Andi!!

Gratula Dávidnak a fogacskákhoz!!! Nem semmi, ilyen sűrű "progarm"! :D De legalább kibújtak. Nagyon megszenvedte??
Köszi a szavazatokat! Megnézem majd én is Dávidot és szavazok viszont! :)

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andi!
Mi Dávid sorszáma? Mert nem találom!

Kép
oriandy
 
 


Jó reggelt!

Veráska: én is épp azt szerettem volna kérdezni, hogy mennyire vislete meg Dávidot a fogzás? Megébredt éjszakánként? Csak azért érdekel, mert mi 3 hete nem alszunk éjjel (nem panaszkodom, mert vissza is alszik, de keserves sírással ébred) s a doktornő azt mondta, hogy ugyan nem látni semmit, de biztos a foga miatt nyűgös ennyire. Tudom, hogy minden gyerek más, de azért mégis kb mire számítsak? Hihetetlen tempóban jöttek a fogai!

Tandika: mi is nagyon örültünk, hogy tudtunk találkozni, s remélem én is, hogy Kornél legközelebb nem ájul majd el így a babakocsiban :lol: Ismétlés pedig kötelező!

Megyünk sétálni, délután még próbálok jönni!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Jó reggelit Mindenkinek!

Tomi, üdv az anyukák világában! :wink: Látod, erről beszéltem anno, mikor sétáltunk. Vannak a gonosz anyák...

Kitti, nem írtál a blogodba, pedig szeretem olvasni az írásaidat. Így kénytelen voltam megvenni az újságodat. :lol:

Juca, veletek mi van? Gyúrsz a holnapi napra? :lol: :lol: :lol: Látom a velvet kalácsa a te fantáziádat is beindította. :lol: :wink:

Ex, ha te elkezded az írást ...mindent bepótolsz. :lol: De, Milán tud babakocsiban aludni, szerencsére, de csak ha mozog a popója alatt. Az álló babakocsira allergiás. :wink:

Reni, Andy, nagyon helyesek a fiúk! :)

Reni, Petinek annyira aranyos kis sérója van. Úgy szeretném, ha Milánnak is nőne kicsit a haja. De Ő még mindíg kis kopirnyó.
örülök, hogy jól sikerült a vacsi.

Andy, jó a blog, írjál sokat! :wink: Köszi a felvilágosítást. Ha tényleg használ, akkor minden pénzt megér a gyerek és a család nyugalma. Még 10 Eurótól többet is.

Vera: gratula Dávidnak a fogacskákhoz. Behozta a lemaradást. :)
Vendég
 


Móni!

Milán szerintem nagyon édes ezzel a kis babahajjal! Dani elég nagy hajjal született és 4 hónapos volt amikor először megnyírtuk. Azóta kb már 5-ször le lett vágva a haja és mostanra olyan erős, mint a drót! :D :wink:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja, képet is akartam csatolni, hogy milyen volt!
Pótolom:



Kép

Kép

Kép
oriandy
 
 


Hali.

Oriandy, képzeld, az utóbbi napok után Petit ma kilenc előtt úgy kellett kirobbantani az ágyból. Fél hétkor megébredt, de sikerült visszaaltatni, és addig bírta!
Nálunk emlékeim szerint többet kellett volna fizetni, és kevés „abszolút értékű” kedvezmény volt benne, inkább a százalékos engedmények voltak túlsúlyban.
A virágföld és homokevést elég nehezen (sőt szerintem inkább sehogy sem) fogod megakadályozni. A gyerekek már csak ilyenek… Peti erre rá is tesz egy lapáttal, mert hiába szólok rá, egy kicsit abbahagyja, majd kezdi elölről.
Látom, Dani is beneveződött egy versenyre. Kár, hogy regisztrálni kell a szavazáshoz… :(
Micsoda taréja volt a fiadnak!!!

Wkata, köszike a felajánlást. Jelenleg épp valami jegyzetféleséget keresek a számvitel-elemzés vizsgához. Nekem csak ezt kell(ene) letenni, hogy megkapjam a papírt, mert a fősulis tárgyaimat beszámítják. Mondjuk reménykedek abban, hogyha a fősulit végigjártam, akkor ez is menni fog…ha nem elsőre, akkor másodjára. :D

Reni, milyen fess fiad van! Na majd estére felteszem Petit a húsvéti gúnyájában. :)

Veráska, Petinek még mindig csak egy fogkezdeménye van. :D
Betegség miatt :( , remélem, mihamarabb meggyógyultok!

Kimike, az az igazság, hogy olvasnom mindenféleképp muszáj, mert egyébként elvesztem a fonalat. :o És akkor már írok is. :P
Nálunk is úgy van, hogy Peti az úton alszik el, de aztán nem mindig kel fel, ha megállunk, és semmi se mozgatja (úgy értem, hogy pl. a buszon ugye áll a babakocsi, de a menetringatás megvan). Eddig kb. egyszer vagy kétszer fordult elő, hogy teljesen álló babakocsiban és ringatás nélkül elaludt volna a fiacskám.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ági!

De jó neked! Nálunk az a helyzet, hogy reggel fél körül kel Dani, és mire odaérek hozzá, áll az ágyban. Próbáltam már, hogy lteszem de nem akar visszaaludni. Te hogyan csinálod?
Igaz egy szavam sem lehet, mert bár ma is 3/4 7-kor kel, de9 órakor le tudtam tenni aludni és csak fél 12-kor ébredt. :twisted:
A "homokevést" valószínűleg hamarosan ki fogjuk próbálni, mert veszünk egy műanyag homokozót és ha bele akar menni, én nem tartom vissza. A szomszédasszonyom azt mondta, hogy meglátom, egyszer megkóstolja, és többször nem akarja majd megnni. Remélem így is lesz! :)

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok.

Andi, eszméletlen, hogy Dani baba mennyit változott picurka kora óta. Az én fiam haja már kb 5 centi hosszú csak olyan szőke hogy úgy tűnik mintha kopi volna, legalábbis messziről.

Móni, tegnap nem volt időm írni blogot, mert lapzártáztunk, este meg vásároltunk a fiúkkal - nekem nacit, hogy legyen mit felvegyek a holnapi nagy nagy talira. :D

Anita, nem alvás miatt :( Kitartás!Bár ezt pont én mondom, aki már az egész család idegeire megyek és lassan a tietekre is a fáradtság kirohanásaim miatt.

DRÁGA TOMIM MOST ÉS ITT MINDENKI ELŐTT NYILVÁNOSAN BOCSÁNATOT KÉREK TŐLED A TEGNAP REGGELI POCSKONDIÁZÁS MIATT.NEM VAGY MINTAFÉRJ - PERSZE, DE KI AZ? - DE AZÉRT OLYAN KUTYAÜTŐ SEM MINT AMILYENNEK FELTÜNTETTELEK, ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM HOGY MEGVÉDTÉL.SZERETLEK!!!!

A ma reggelem egyéb iránt meglehetősen pörgősre sikeredett. Fél kilenckor Ádit "bebasztam a bölcsődébe" (by Blöki :twisted: ) és miután Tomit is kitettem a munkahelyénél, elrontyoltam a kisfiamnak néhány rucit venni, tavaszra. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de Ádám valahogy rühelli a plázákat és a tescot, auchant sem szereti, mindig raplit csap ha neki ott kell unatkozni míg vásárolunk. Úgyhogy ez a kis idő külön ajándék volt, banki ügyeket is intéztem, csekkeket fizettem be, bevásároltam hétvégére kaját, mindezt rekordidő, összesen negyven perc alatt.

Most megyek, mert még Blöki megró hogy túl sokat fórumozom! :twisted:
Egyébként be kell mennem dolgozni, aztán meg irány Ádiért és egyből megyünk a játszótérre mert király az idő.

Szép Napot Nektek!!!!
Este priviben minden talisnak elküldöm a számom, hogy esetleges nem odatalálás végett legyen kit hívni!


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Helló csajok!

Még mindíg egészségesek vagyunk!!!!!! Hurrá!!!!!

Blöki! te egy alpári bunkó vagy!
Még egy ilyen beszólás és nem viszed el szárazon.Tedd meg azt a szivességet, hogy eltakarodsz innen.

Kép

Kép
katus73
 
 


Az előző hsz-t még reggel írtam mielőtt elmentem dógozni csak nem működött az oldal.

Egy fotó a játékban megfáradt bölcsisről:

Kép

Na megyek míg alszik nekiállok a vscsi gyártásnak.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Helló!

Rossz volt a net. Akkor holnap mikor találkozunk?

Ma nem vagyunk már este, sőt elméletileg már most sem, úgyhogy holnap reggel olvasom.

Puszi mindenkinek!

j.

tjuca
 
 


Lányok!

Minden kirándulónak gyönyörű napot kívánok!
Gondoljatok ránk is, amiért nem lehetünk veletek, és mert mi távol leszünk a hétvégén Danitól.
Tudom, sokan nem értenek egyet velem, de segítség nélkül igen nehéz kezdeni valamit is. Pláne most, hogy Dani nem hagy semmit csinálni. Csak vele foglalkozhatok. Ez egyrészt szuper, másrészt néha "nyűg". Amikor mosogatok pl. odajön és szabályosan ellök a mosogatótól, vagy feláll és sírva bújik a hátsómba. Szóval tényleg csak emiatt nem lesz itthon a nagytakarítás alatt.
De minek is szavadkozok...... Talán a saját lelkiismeretemet akarom megnyugtatni? :?

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Sajnos sosem tudok idejutni a géphez, mert vagy apa birtokolja, vagy Julcsi miatt nem tudok jönni. :(

Most is csak amiatt jövök, hogy Blöki írására reagáljak. Egyrészt személy szerint egy aljas, szánalmas megjegyzésnek tartom, másrészt hivatásomnál fogva is kötelességemnek éreztem, hogy írjak rá pár dolgot.
Szóval Blöki, Arabella, és társai figyelmébe szeretném ajánlani, hogy amellett, hogy idegeneket alaptalanul sértegetnek, cselekményük kimeríti a Btk. 180.§ (1) b.) szakaszának törvényi tényállását is, azaz a becsületsértés vétségét. (Nagy nyilvánosság előtt, mással szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ.. vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.) Tehát a sértett feljelentést tehet ellenük, sajnos csak ismeretlen tettes ellen, vagy talán a moderátor segítségével kideríthető a személyük. Az Internet hátránya, hogy nagyon könnyen lehet névtelenül, ismeretlenül vétségeket, bűncselekményeket elkövetni, úgy, hogy nagyon kevés alkalommal jár következményekkel.
Az Interneten elkövetett jogsértésekből írtam a szakdolgozatomat, Blökiék még pitiánerek ahhoz képest, hogy egyes elvetemült emberek hogyan használják ki az Internet adta anonimitást.
Két dolgot tehetünk az ilyen igen kellemetlenkedők ellen, hogy vagy szemet hunyunk fölötte, és beletörődünk, hogy sajnos ilyen magatartást is lehet itt tanúsítani, vagy az igazságérzetünk nem hagyja annyiban, és megpróbálunk utánajárni, ki a sértegető, feljelentést teszünk, és reménykedünk abba, hogy cselekménye nem marad következmények nélkül.

dr. Soósné dr. Rádi Andrea, azaz Mézgombi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gombi!

Én pedig az én hivatásomnál fogva biztosíthatok mindenkit, hogy igenis ki lehet nyomozni az ilyen kis becsületsértő piti bűnözőket.
Természetesen kell hozzá, hogy a sértett fél ezt kívánja.

Kép

Kép
katus73
 
 


Oriandy, ne legyen lelkifurdalásod amiatt hogy Dani hétvégén máshol lesz. Ha nem lenne bölcsis Ádi, a lakás már régen egy nagy szemétdombra emlékeztetne nálunk is, mert amikor itthon van (kivéve ha alszik) csak vele tudok foglalkozni, semmi mással. Mindenhová utánam mászik, kapaszkodik felfelé a lábamon.Mosogatás nálam is kizárva egyedül teregetni tudok a jelenlétében mert az tetszik neki.
A porszívó hangjától fél, a felmosóvizet meg kiborítja...és egyébként is mióta mobil lett folyton figyelnem kell rá, nehogy megüsse magát és még így is több prezúr van rajta a kelleténél.
Szóval, nézd a jó oldalát:a nagyszülőknek biztos nagyon nagy örömet szereztek azzal hogy egy teljes hétvégén át unokázhatnak majd!

Mézgombi, a szívemből beszéltél! :)


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Oriandy, ne legyen lelkifurdalásod amiatt hogy Dani hétvégén máshol lesz. Ha nem lenne bölcsis Ádi, a lakás már régen egy nagy szemétdombra emlékeztetne nálunk is, mert amikor itthon van (kivéve ha alszik) csak vele tudok foglalkozni, semmi mással. Mindenhová utánam mászik, kapaszkodik felfelé a lábamon.Mosogatás nálam is kizárva egyedül teregetni tudok a jelenlétében mert az tetszik neki.
A porszívó hangjától fél, a felmosóvizet meg kiborítja...és egyébként is mióta mobil lett folyton figyelnem kell rá, nehogy megüsse magát és még így is több prezúr van rajta a kelleténél.
Szóval, nézd a jó oldalát:a nagyszülőknek biztos nagyon nagy örömet szereztek azzal hogy egy teljes hétvégén át unokázhatnak majd!

Mézgombi, a szívemből beszéltél! :)


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Az előbbi hsz-embe nem igazán illett volna bele: Nagyon szép hétvégét kívánok Mindenkinek, és jó talit holnapra! Képeket majd kérünk ám! :)

pusz Nektek

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Na, mi indulunk Veszprémnbe elvinni Danit a szüleimhez!

Sziasztok!!!!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Kitti, akkor még egyszer pontosítsunk már, hogy hánykor és hol lesz a tali. Az étterem 12-kor nyit, legalábbis ez szerepel a honlapjukon.

Oriandy: hát emiatt igazán ne legyen bűntudatod. Én abszolút megértelek, baromira nehéz ám segítség nélkül. Legalább 1 órára jönne valaki, hogy be tudjak vásárolni nélküle, vagy ki tudjak vasalni. Csak Milán is abban a korban van, hogy húzgálja a vasaló vezetékét, én meg hüledezek és félek, hogy egy pillanatra nem figyelek és lerántja a forró és nehéz vasalót.

Milán első komolyabb balesete megtörtént. Az apjával az ágyon a felállást gyakorolta. És rájött, hogy a "talaj" puha, így azzal szórakozott, hogy felállt, majd eldobta magát. Csak egyszer túl közel került a falhoz és kő keményen megfejelte. Szegénykémnek vérzett a szája, és picit meg is duzzadt. Nagyon megijedtem, hogy nehogy a fogának baja legyen, de úgy tűnik, hogy az megúszta.
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?