Hali!
Hát eljött az az idő, hogy két napig nem tudtam jönni…még a képeket se töltöttem át.
Az igazság az, hogy kicsit összejöttek azok a bizonyos felhők a fejem felett, „ráadásnak” Peti is átrendezte a napközbeni alvási szokásait.
Látom, a vau-vaut le vau-vauztátok helyettem is.
Reni, nálunk a bodykkal pont fordítva van, Peti ugye 80 centi, de még simán jók rá a 74-es kombidresszek, mivel ugye ő a gebék táborát gyarapítja.
A képek nagyon jók!
Cipővásárláshoz én azt csináltam, hogy körberajzoltam Peti tappancsát, és ezt lemértem, és elvittem egy ekkora fapálcát, így el lehet kerülni ezeket a kellemetlenségeket.
Nálunk már nincs óvszer…vagyis még egy van, de sosem dugtuk el. Lehet, hogy hülye vagyok, de úgy gondolom, hogy mindenki látott már ilyet, tudja mire való, nem?
Wawel, ezek szerint nekem Petit Ketinek kellene hívnom???
A tapsoláshoz gratula, nálunk most a berregés a módi, és ha valami a kezében van, és elkérjük, akkor ideadja. Ja, és tanulgatunk üvegből inni (aminek van a végén „cumi”).
A férjedék nem a grillsütőt fogták ki véletlenül egyébként?
Oriandy, üdv ismét itt.
Remélem, tényleg jó lesz mostmár a gépetek. Én nem panaszkodhatok ilyen téren, mivel az öcsém számítógépzseni…
Látom, Dani nagyon élvezte a Húsvétot, megkérdezhetem, hogy épp mit eszik ennyire szorgalmasan?
Peti most 7-fél 8 körül kel, ez nekem korán van, de mostanság nem tudom visszaaltatni nyolcig, pedig olyan jó lenne.
Orrmandula-műtéttel engem is rémisztgettek (mármint, hogy Petiét is ki kell vegyék), de aztán megoldódott. Persze még lehet belőle műtét, de engem nem nagyon zavar, mert inkább ez, minthogy baj legyen később. Nekem is kivették kb. 15 éve, mert rossz lett a nagy orrmandulák miatt a hallásom.
Hasonló kártya nálunk is létezik (létezett), de fizetni kell(ett) érte…
Gabella, mi is messze vagyunk a taliktól.
Pedig én is annyira mennék, de azért kocsival sokba kerül…
Marcy, a lényeg az, hogy jól éreztétek magatokat. Persze elég elszomorító, hogy egy kis „szórakozáshoz” mennyi pénz kellhet, és akkor még csak bemegyünk valahova…
Én nőgyógyászhoz most háromhavonta járok (fogok járni), mivel a gyógyszeremet fel kell íratnom. A legutóbb levetettem a rákszűréshez a mintát. Nekem a kötelező kontroll csak hathetesen volt, a többi rám volt bízva.
Én Peti TAJ-kártyáját és lakcímkártyáját az enyémek mellett tartom. De nálunk a háziorvosnál sosem kérik, mert benne van a gépben. Persze egyéb dokiknál más a helyzet.
Készülni a mérlegképesre nekem is kéne…nem tudom, mi lesz így velem, majd a szerencse kabaláim megsúgják a megoldásokat!?
Kimike, miért kérdezted a babakocsiban alvást??? Talán Milán nem tud? Mert pl. Peti is jókat alszik még a sportbabakocsiban is!
Szerintem a tejföl, mint tejtermék 9 hós kortól adható, akár magában is (mondjuk nem értem, mi a ráció abban, hogy a tej csak 1 éves kor után adható, viszont a tejtermékek korábban).
Az úszással és egyéb dolgokkal eddig pont úgy voltam, ahogy Te és Milán, mert Petinek alvóideje volt. Mostmár mehetnénk, de még rá kell jöjjek, hogy hova vigyem (nem úszásra gondoltam).
Gombi, hát még mindig eszméletlenül aranyos a vidéki menyem.
Képzeld, Peti is rászokott a mutogatásra, de ő még inkább csak felfele nyújtózik. Szoktuk is mondani, hogy igen, olyan magas leszel.
Wkata, Misi otthon is fél a víztől?
Colett, mi a baj a libazsíros kenyérrel? Az egészséges, vagy legalábbis egészségesebb, mint a sertészsír.
Én a mai napig panelben lakom…és egyáltalán nem vágyom kertes házra!
Kitti, hidd el, egy ideig lövése sem lesz Ádámnak, hogy mit csináltok, ha épp közétek bújik. Legalábbis nekem nem volt, pedig előfordult egy párszor, hogy félálomban kiköltöztem a szüleim szobájába, és nagyon nem érdekelt, hogy miben mesterkednek.
Egyébként belőletek kiindulva a mi „házaséletünk”
marha nagy vicc…de komolyan.
Megérteni viszont nagyon meg tudlak…az én férjem is dettó, tegnap pl. odavolt este háromnegyed nyolctól fél tizenegyig, mert a munkahelyén kizárólagosan ő az egyetlen ilyenkor hadra fogható személy, mert ő nem iszik.
Juca, lapos és szőrös mellkas…hm. Nálunk én a kék szemre, a férjem a kukira koncentrált. Valamint drukkoltunk, hogy az alvókáját a férjemtől, az eszét tőlem örökölje. Előbbi egy ideig bejött, utóbbira igazából később derül fény.
Katus, jó, hogy Panna meggyógyult. Egyébként boldog hófordulót neki!
Norwell, jó, hogy minden rendben van Kende lábával.
Na megyek, mert vár a vacsim…időben. De mindenféleképp jelentkezni akartam.
Ági