Új privát üzeneted érkezett!


Sziasztok!

Köszi lányok az érdeklődést és a jókívánságokat lánykámnak. :)


Viki nem volt lázas reggelre, de a du-i alvásból felébredve 3-kor 38 volt megint és a kedve vmi rettenetes rossz. :(:(
Elvittem a dokihoz és a torka piri, ahogy gondoltam ,a füle rendben szerencsére. Írt fel antibigyót (még sosem kapott), ha még lázasodna.
Kapott egy kúpot, az levitte a lázát, de nagyon szar hangulata van és szinte semmit nem eszik a Danoninón meg a krumplis pogácsán és a fagyitölcséren kívül. :roll:
Móni, vettem a patikába Nurofent is, legyen itthon.
Úgy döntöttem, hogy holnaptól elkezdem adni az antibigyót, mert nem javult az állapota sajna. :( Szerencsére a dokink sem ab párti és nem erőlteti.

Csilla,

dehogynem írtam, igen megviselt a dolog akkortájt. Kijött a két f...kalap rendőr aztán több órányi várakozás után mégsem jöttek a közlekedési helyszínelők ki, nem tudni miért.
Azóta megválaszoltam a rendőrségnbek azt a bizonyos levelet, hogy nem jöttek ki, kismama vagyok stb stb. Ez pár hete volt, majd reagálnak 1-2 hónapon belül gondolom. Ha akkor sem fogadják el az igazam, akkor
átadom az ügyet az ügyvédnek. :(
Magyarán eredmény nuku egyenlőre.

Amin felhúztam magam:
lemondtam a gyedet ugye gördülékenyen, és felhívtam a háziorvost, hogy most este lemennék a táppénzes papírért, hogy felvegyen szülési szabira (betöltött 36.hét), és közölte az sztk-ban intézik ezt a terhesgondozáson.
Felhívtam őket, semmi közük hozzám, fáradjak be a MÁV-ba és a saját dokim tölti ki és intézi. Na felhívtam a szülésznőmet, mondta beszéljek a dokimmal épp ügyel ma. Felhívom őt is, azt se tudta eszik vagy
isszák ezt a bizonyos rózsaszín papírt, nem is látott ilyet életében. :shock: De ő igazol bármit persze, hogy ugye betölöttt 36. hét stb.
:lol: Újra újpesti sztk telefon, csajszi holnap du. ad nekem üres ilyen papírt és azzal vonszolódjak le a dokimhoz, aki majd kitölti. Hát elég fura.. :shock: :shock: :?
Hogy a francba vesz fel állományba a szülészem?? :shock: Az nem a háziorvos dolga? :roll:

Mégsem olyan gördülékeny.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Timi!

Elolvastam a cikket, hát kiváncsi leszek mi lesz jun. 30-a után, én biztos beleesek, ti legalább megússzátok ezt az egész mizériát. Lehet, hogy már írtad, de hívott már az orvosod a kórházad ügyében?
Arra emlékszem, hogy írtad, hogy valószínű fizetős lesz. Vagy ez már tuti?

Bosszantó kérdések nálunk is vannak, nálam az a próblémájuk, hogy miért ilyen kicsi a hasam, miért nem hízok jobban, biztos nem eszek eleget, majd milyen kicsi lesz a babám, kezdetben még tudtam kedvesen válaszolni, hogy én ilyen vagyok, Adrival is ilyen voltam stb, stb...de mostanra teljesen kész vagyok a hülye kérdésektől és okoskodástól. Ha valaki sokat hízik az a baj, ha keveset, akkor meg az.

:roll: :roll:

Dóri!
Hát tényleg nem megy simán minden, pedig tegnap még úgy tűnt, de szülész szerintem sem vehet állományba, az a háziorvos dolga, ő csak javaslatot tehet. Néha tényleg olyan mintha az egész rendszer egy nagy káosz lenne! :roll:
Vikinek jobbulást!Jó, hogy ilyen gyerekorvosotok van ,aki nem tömi egyből AB- vel a gyereket.

Reggel megittam a cukros lötyit, nem volt vészes.
Éhgyomri vc:4.4
Étketés után:5.2 :)

Viszont a haeoglobinom már csak 109-es, és ez csak romlani fog, és van a vizeletemben egy kereszt genny.
Hát ennyi tömören, de bevásároltam homeós bogyókat egy kis vérszaporításra, meg vettem vörösbort, majd elkortyolgatom :lol:

Érdekes ez a magzatmozgás, Adrival azért örültem, hogyha egy nap 10x megmozdult, most meg annak ha egy kicsit abbahagyja. :D
Lehet vége a nyugodt életemnek?! :lol: :lol: :D

Ja beszéltem a szülésznőmmel is, nagyon rendesnek tűnt, szerencsére partner a gátvédelemben és próbálják a vajúdó anyukák igényeit teljesíteni Sajnos a szülőszobába nem tudtam bemenni, mert épp szülés volt.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 

 
 

Szilvi,
na, jó lett a cukoreredmény, ez már önmagában jó. :) Szülésznő szimpi még jobb. :D
Igazad van a súllyal kapcsolatos okoskodásokban is, egyszer ez a bajik, másszor az, és annnyira rohadtul idegesítő, hergelik a kismamákat. :roll: :evil:

ja, voltam fogdokinál, még pénteken megyek egy pici tömésre. nem is fájt, mondjuk én egyáltalán nem félek a fogdokitól. :) Férj annál inkább. :lol: Mit csinálnának a pasik egy szülésnél vagy akár egy szimpla menzeszkor? :shock: :lol:
Vendég
 


Engem meg pont az ellenkezőjével fárasztottak mindig, hogy milyen nagy hasam van, biztos óriás baba lesz :lol: . Közben meg 3350 g volt Livi, úgyhogy egyáltalán nem volt óriás. Meg hogy nem fogok tudni lefogyni, de az a +10 kg rögtön lement szülés után. Úgyhogy most már én is csak annyit mondok: ilyen fajta vagyok :wink: (szerintem azért, mert elég alacsony vagyok, nem fér el úgy bennem, rögtön kifelé növekszik)

Szilvi: gratulálok a cukrodhoz :lol: . (nekem most volt pici a vizeletemben is, de azt mondták, nem vészes, meg hogy terhesség alatt könnyebben megy át a vizeletbe...)
Amúgy a kórházzal még mindig nem tudom mi lesz. Most legutoljára azt hallottam, hogy valószínű teljesen megszűnik... Mikor beszéltem a dokival, még ő se tudta. Amúgy jövő szerdán megyek UH-ra, akkor már hátha lesz biztos információja... Egyelőre csak az biztos, hogy áprilisban még ellátnak szüléseket.

Jók ezek a homeos cuccok. Most mi is vettünk Livinek az ínyére, nyelvére. Még csak egy adagot vett be délután, és máris sokkal jobban van. Evett már azóta diót is (az pedig elég kemény), meg egy csomó mindent (pl. banánt is, amit szintén nem tudott eddig). És a nyelve is szebb, eltűnt az a csúnya fehér lepedék, meg az ínye se olyan vörös már. Sőt, azóta mosott is magának fogat, és nem vérzett (igaz, magának óvatosan csinálta, de akkor is javul).

Dóri: Vikinek továbbra is jobbulást :lol: .
szerintem a férfiak egy sima menzeszbe belehalnának :lol: . De az tuti, hogy havi 1 hetet betegállományba mennének :lol: . A szülésbe bele se merek gondolni, mit művelnének :lol: . Emlékszem, mikor még Livivel voltam terhes, készülgettünk a szülésre, és szóba került a gátmetszés, már attól majdnem elájult a férjem :lol: . Nem véletlen, hogy nem ők szülnek :wink:

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Jó reggelt!

Viki felkelt 4-kor vizet inni és rögtön vissza is aludt, velem ellentétben, aki fönn volt még és forgolódott egy jó órát. Most még alszik, kiváncsi vagyok milyen állapotban lesz.

Komolyan, akinek van már gyereke az tudja, ez a legrosszabb, mikor betegek a picik. és sajnos senkit nem kerül el. Mi még megúsztuk, Viki ha 2x volt taknyos a másfél év alatt, és Gergő sem beteges. Az a legszörnyűbb, mikor egymást fertőzik meg, vagy ha az újszülött taknyos, akkor szopizni sem tud. Mondjuk a nyári babákkal talán nem lesz részünk ilyesmiben.
Áááá, elég nyűgös vagyok nagy pocakkal most. Kezd elegem lenni, mert nem úgy mozgok, nem tudom a lányomat az ölembe venni, meg türelmetlenebb is vagyok ez az igazság. :oops: :oops: :(
Vendég
 


Dóri :)
További jobbulást!
Szerintem is a háziorvosnak kellene betegállományba venni a dokid javaslatára.

Nálam meg az az érdekes, hogy valaki azt mondja, milyen kicsi a hasam, valaki meg azt, hogy már ekkora?

Szerintem nem lehet csuklás ez a remegés., mert Domcsi folyton csuklott a hasamba, azt ismerem, egy ütemes mozgás.
De ha Nektek is van, akkor normális :lol:

Szilvi :)
Gratula a cukros eredményhez!
nekem is hívni kell emiatt a dokim, de még nem értem el.

Fogászat: én tegnap fejeztem be a rendberakást. Sajna én rossz fogakat örököltem.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli, ez ismerős! :) nekem most tényleg kisebb a hasam, mint a többi gyerekemmel, de az azért meglepő, hogy MINDENKI fontosnak érzi, hogy VALAMIT mondjon rá... :shock:
Nekem is mondtak már kicsit, nagyot, nahát,mostnagyobb, nemisnő, mekkorátnőtt...
Néha arra gondolok, ha én mondanám valakinek a hasára (aki nem vár gyereket), hogy ekkora vagy akkora, mit szólna... :? :)

Rossz fogak... sajnos ez is ismerős, ráadásul Maja meg tőlem örökölte... :(

És képzeljétek, úgy tűnik lesz kórház, ahol a dokimmal szülhetek... Úgy örülök, bár nem akarok még túlzottan, sok minden történt eddig is.
De azért határozottan jó érzés, hogy nem az autónk a biztos pont, ahol Peti világra jöhet... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a társasághoz. Egy ideje már olvasó üzemmódban vagyok, már írni is szeretnék :) Remélem, befogadtok!

Szia mkinek, Lin. :)
lindo
 
 


Szia Lin. Üdv. köztünk :lol: . Írhatnál magadról pár sort, pl. hányadik héten jársz, hányadik baba, ha tudod, hol fogsz szülni :wink:

Kép
Kép
timóca
 
 


Lin,
üdv. itt. :) Gyárthatsz vonalzót is, akkor látjuk hol tartasz. :wink:

Még mindig alszik Vikim, már fél 12 óta. :shock: kiváncsi vagyok milyen passzban lesz. :?

Rita,
és melyik kórház lesz az? Tuti már? Örülök neki. :) Akkor ezek szerint megnyugodhatsz tényleg.

Ti hogy bírjátok ezt a meleget? 24 fokot mutat a hőmérő, én csak az árnyékban tudok üldögélni.. MI lesz itt a kánikulában? Azért örülök, hogy a nyári nagypocakosságot ezúton megúszom :D , eddig mindig megszívtam mindkét terhességemnél ezt a dögmeleget.
Vendég
 


Timóca, Dóri, köszi az üdvözlést :)

Timóca, pár sor rólunk: 29 hetes és 3 napos pocis vagyok. Első baba lesz, és kislány, akinek a neve még nem biztos. A Lilla, a Dóri és az Emma között vacillálunk. Én 23 éves vagyok, és fél éve Angliába költöztünk a párom munkája miatt - illetve itt kapott olyan lehetőséget, amit nem akart visszautasítani, így kezdetben kicsit ugyan nehéz volt, de már megszoktuk itt :)

Dóri, már kész is a vonalzó ;) Azt meg csak remélni merem, h látszik is :D

Kép
lindo
 
 


Dóri, bocs, hanem figyeltem :) Azért kérdeztem rá, mert sajnos hasonló történt velem is...

Furcsák az emberek nagyon. Tényleg úgy van, hogy mindenki megállhatatlan késztetést érez arra, hogy véleményt, megjegyzést tegyen. Fentebb tárgyaltuk, hogy a pociméretet szakértik, és a baba nemét tudakolják, és számolatlanul érkezik már a jótanács gyereknevelés ügyben.

Mi most kocsit szeretnénk venni. Bárkivel beszéltem eddig, amikor szóbakerült, az első kérdés az, hogy milyen tipust. Ha megmondom azonnal tudják, hogy az szar, viszont a másik olyan ami sosem romlik el, sosem lopják, minden belefér, nem fogyaszt semmit, és nem is értem, hogy miért nem ilyennel jár mindenki. :)
Ja, hogy kétszer annyiba kerül mint amennyi pénzünk van? Hogy kétszer akkora amekkorára szükségünk van? Hogy kétszer drágább a szervizeltetése? Hát kérem, a minőséget meg kell fizetni! (Persze, ha lenne 5 millióm, akkor sem autóra költeném.)

Épp most beszélgettem a szomszédommal: 50 éves nő, nincs jogsija, életében nem volt autója!!! Persze neki is van véleménye :lol: :lol: , marhára vágja a tipusokat :lol:

Lin, szia.

Csilla
Vendég
 


sziasztok!szia lin!

megkérdeztem a védőnőt,mert ma volt itt,mi ez a remegős érzés.Azt mondta,az idegrendszer fejletlensége miatt 1-1 végtag beremeg,ez teljesen normális,néha még születés utánra is megmarad.hát,elég ilyesztő lenne,remélem nem marad egyikünknél sem.

dóri!jobbulást a gyerkőcnek!!!

fáj a derkam keményen,meg a pocó alja.remélem,nem lesz semmi gáz...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Lin,

Üdv itt, akkor köztünk csak 3 nap van?! :lol: :wink:
Angliában biztos nincs káosz az egézségügyben, mint itt!Gondolom hallottál róla :(

Dóri,

De te most betegállományba mészz?Táppénzre?nem egyből a TGYÁS-ra?Amúgy a táppénzt a háziorvosnak kell intézni.Én Esztivel ugyebár a munkából mentem táppénzre, és ő vett fel, és 2 hetente kellett mennem azért az un. kutyanyelvért!Rózsaszín papírért!
Vikinek jobbulást még mindíg :wink: neked meg nyugi, ez már a finis azért lehetsz ilyen türelmetlen.Hát holnap nem tudlak ezek szerint meglátogatni :lol: max otthon :lol: :lol:
Én meg tökre élvezem a napot :) Mikor Esztit lerakom aludni, kiülök kicsit a hintaágyba, olyan jóóóó, és napoztatom a hasam! :oops: meg az arcom, már meg is jegyezték, hogy de jó színem van! :wink: De azért annak örülök, hogy még nyár elején szülök meg.Talán a nagy kánikulát elkerülöm :wink:


Timi,

Cikk :wink: jó!Kórház :( drukkolok még, hogy tudjál legalább a dokiddal szülni!

Csilla,

Kocsi :? hát ez már csak így szokott lenni.De mindenki baromi okos mindenben!!De a szomszéd nőcid viszi a pálmát :P :P azért annak beszóltam volna :twisted: :lol:

Amúgy az idegesítő témákhoz, neketek az nem rossz, hogy vannak emberek akik kényszert éreznek, hogy hozzányúljanak, és simogassák a hasam!De ebbe csak az a szörnyű, hogy vannak akiktől nemtom mért, de írtózom!Olyan érzés mintha húzódna befele a hasam, szóval valahogy belülről nem jó! :roll: A babának, vagy ilyesmi.Érti ezt valaki, nálatok nincs ilyen?


Szilvi,


Na, tök jó lett a cukrod :) gratula!
manóci
 
 


Lin: jó Neked, hogy Angliában vagy :lol: . Gondolom, ott nincs akkora fejetlenség az egészségügyben, mint itt.
Leendő nagyszülők hogy viselik, hogy ott kint születik meg az unokájuk? Tényleg, ilyenkor kettős állampolgárságot kap a baba?

Dóri: a meleget most már én is nehezen bírom. Amilyen jól viseltem ezt a terhességet az elején, most a végére már olyan "terhes" lettem. Irigyellek is, holnaptól tulajdonképpen már bármikor szülhetsz :lol:
Viki hogy van? Javulgat?

Csilla: mi lassan 1 éve vettünk új autót, ismerős, hogy abba is bele tud szólni mindenki :lol: . Aztán végül azóta se bántuk meg, sőt :lol: . Nem szabad másokra hallgatni, mi tudjuk, mi a jó nekünk :wink:
De mindenképp olyan kocsit vegyetek, aminek a csomagtartójába belefér a kinézett babakocsi :wink:

Móni, azt én is mindig utáltam, mikor a hasamat fogdosták. (főleg, mikor még annak idején dolgoztam...) Mert akikkel még jóban van az ember, az hagyján, de mindenféle, kevésbé szimpatikus emberek... Szerencsére most, hogy itthon vagyok, elkerül az ilyesmi :lol:

Most a kórházamról az a mai legfrissebb hír, hogy megmarad fizetősnek (130-ről indul egy szülés, 165 a császár :shock: . Gondolom, erre még rájön a doki + szülésznő - ha van). Meglátom, mit mond a dokim szerdán, ha megyek. Addig már nem akarok ezen izgulni. Végülis az se lenne rossz, ha átjönne velem az I-be, oda tartozom, az ingyen lenne, + végülis egy klinika (mindkettő a SE-hez tartozik). De az ottani csecsemős részlegről olyan rosszakat hallottam. Remélem, ha Cintia gépközelbe kerül, ír majd némi infot a klinikáról, azt hiszem, ő ott szült.

Nem is írtam, voltunk ma délelőtt beíratkozni az oviban :lol: . Bár nem valószínű, hogy idén felveszik Livit, de így jövőre nagyobb eséllyel indul. Livikének nagyon tetszett, pont kint játszottak a gyerekek. Neki is ki kellett menni, vagy 2 féle csúszdát, több hintát kipróbált. A szép rucijában belefeküdt a homokba is, vonatozott :lol: . Alig tudtam hazarángatni :lol: . Még jó, hogy útba esik egy fagyizó, így rávettem, hogy menjünk fagyizni. Kétszer is kért (kint szoktunk leülni, míg megesszük), és ette a tölcsért is, pálcikát is, amit adnak hozzá (pedig azokat rágni kell). Úgyhogy már javul a nyelve+ínye. Ma már szinte rendesen evett. Mikor jóllakott valamiből, akkor jutott csak eszébe, hogy fáj a foga :lol: . Ez már mindenképp jó jel.

Kép
Kép
timóca
 
 


Jó reggelt!

Micsoda éjszakai élet volt itt, én meg fél 10-kor már rég aludtam. :)

Viki nem volt lázas szerencsére tegnap egész nap, így a kúp sem játszott, ellenben ugye szar kedve volt nagyon, meg étvágya sincs, szinte semmit nem eszik és du elkezdett köhögni. :? Adtam neki estére Fenistil cseppet, éjjel nem köhögött. Hallom most ébredt, de még csak térjen magához. Tényleg lassan már 1 hete szenvedünk. És ma milyen csodás napom lesz?
Utsó fogorvosi látogatás (pici tömés) délre, aztán Gergőért suliba fél 3-ra, aztán fél 4-re viszem a zeneiskolába a klarinéttanárhoz bemutatni (megmutatni egymásnak őket), 4-től uott szolfézs, és fél 6-ra viszem edzésre a suliba. Anyu megy érte 7-re a végére és meg este 7-re CTG-re a MÁV-ba. De szuper. :? :roll:

Móni,
neeem táppénzre megyek , hanem egyből s szülési szabira, THYÁS-ra, csak egyenlőr emindenki amásikra mutogat, hogy majd ő. beszereztem az sztk-ból a terhesgondozóból egy biankó kutyanyelvet :) és azt kell állítólag a Gulyással aláírattatnom meg pecsételtetnek, de nekem úgy rémli, hogy másfél éve mindezt a körezti doki csinálta, nem a szülészem. mondjuk akkor én dolgoztam és a szülés után mentem tgyás-ra. nme tudom.. :?
Csak az jutott eszembe, hogy nincs-e vmi hülye kötelezettsége a dokimnak, ha vele vetetem fel magam? Nehogy kicsesszek már vele. :roll:

Timi,

legalább Livid kilábalt ebből a kórságból. Remek lehetett ez is. :?

Pocisimizés: megőőőrülnék ettől. Szerencsére még Vikinél volt egy anyuka, Gergő osztálytársának az anyja, ráadásul tök unszimpata, hogy simogatta..jajja de ééédes. Én meg elhátráltam ösztönösen. :lol: Azóta csak mondja, de nincs testkontaktus. :lol: Attól akadnék ki, ha mondjuk anyósom mívelné. Tuti rászólnék. :evil: :lol:
Vendég
 


Ja, én is érzem a torkom, köhécselek is. :( :(

Szeretném megúszni ezúttal a betegen való szülést, Vikivel vmi rettenetesen köhögtem (mégsem sikerült "kiköhögnöm" a gyereket :lol:, mert túlhordtam ). Egyenlőre csak száraz köhécselés a részemről. :evil:
Vendég
 


Dóri, lehet, hogy nálad a köhögés a szülés előjele :wink: (bár nálad már mindent előjelnek veszünk :lol: )

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Manóci!
Teljesen meg tudlak érteni a pocak simogatással kapcsolatban, engem is teljesen kikészít, én sem nyúlkálok senki hasához, velem se tegyék. :x Az a legrosszabb, amikor váratlanul történik az egész, meg sem kérdezi az illető, hogy hozzáérhet -e, hanem már taperol is, ilyenkor az sem tudom merre húzódzkodjak. Nagyon tapír emberek vannak :!: :evil:

Dóri!
Jó, hogy Viki már nem lázas, biztos a kedve is hamarosan visszatér.
:D
Mennyire izgulsz így a harmadikkal, és így a vége felé, tényleg lassan mindenórás leszel. :P

Timi!
Mindenképpen megnyugtató, hogy Livike így elvolt az oviba. Adri is nagyon szeretett járni, sose volt ebből gond. :lol:

Lin!
Üdv! :D Anglia melyik részén laktok?

Csilla!
Mi is átmentünk ezen, hogy milyen kocsit vegyünk, mennyiért, újat vagy használtat, mekkorát, stb, stb... Rémes! :? Persze az a legokosabb akinek autója sincs vagy életében nem vezetett.
Azért ha meglesz az autótok egy képet dobjál föl róla. :)

Kriszti!

Otthon vagytok már? Minden rendben?

De jó, hogy péntek van, azért egyre nehezebben megy a munka!

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Péntek 13 :lol:
Dóri, azért ne ma szülj :lol:

Ma bejelentkeztem ideiglenesen anyósékhoz. Reméljük, jól jön a szülésnél.

Babóca is egyre mozgékonyabb. Csak én nem Nekem ez a meleg eléggé hirtelen jött, banyaláz van rajtam :evil: És hol van még a július?

Rita :)
Kinek mi köze, hány gyereket akar! Olyan borzalmas, hogy a gyerekes anyák már nem nagyon számítanak, lassan csak lenézik őket, nem beszélve, ha ne adj isten a 4. gyerekedet várod.

Lin :)
Üdv itt!

Pocaksimogatás: hál istennek nekem eddig csak a gyerekek, a párom és a szüleim simogatták.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy befogadtok, és hogy beszélgettek velem. :) Nagyon örülök, hogy van egy hely, ahol hasonló korú kismamák vannak, mint amilyen én is vagyok, ugyanis itt, Angliában sajnos abszolút nincs kismama ismerősöm, így nincs kivel beszélgetnem az ilyen dolgokról.

Manóci, igen, hallottam, hogy mi van otthon az egészségüggyel... elég nagy kitolás sajna :(

Timóca, hát a nagyszülők nem nagyon örültek - eleinte! Aztán amikor a fülükbe jutott ez a káosz, amiről ti is írtok, már nem bánták magát a tényt, hogy nem otthon születik a baba. Azt persze fájlalják, hogy messze leszünk tőlük, de azért jó párszor fogunk menni a szüleimhez és hozzájuk is, meg persze ők is jönnek ki hozzánk. És igen, valszeg két állampolgársága lesz a babának, 3 évig élünk itt, 2 és fél év múlva megyünk haza, így az ovit is Mo.-n kezdi majd.

Tök szuper, hogy a kislányodnak tetszett az ovi! Én 4 napja beszéltem egy barátnőmmel, az ő fia (is) idén lesz óvodás, de neki nem tetszett a beiratkozás, üvöltött végig, és azt mondja, hogy amikor sétálás közben elhaldnak az ovi előtt, akkor is eltürik a mécses. Úgyhogy most reménykednek, hogy szeptemberre tetszeni fog a gyerkőnek :)

Szilvi, Londonban lakunk. :)

A pocaksimogatást én sem szeretem, egyszerűen irritál, ha egy idegen ember elkezdi fogdosni a hasamat... :? Meg aztán ott van az is, amit Szilvi írt - én sem nyúkálok máshoz, akkor más se hozzám.

Dóri, megkérdezhetem, hogy a 4. kerületen belül hol laktok? A külföldre költözés előtt mi is bp-iek voltunk, és nem sokkal az ide költ. előtt költöztünk Budapesten belül is, valszeg a 3. ker.-be megyünk haza, de alapvetően a 4. kerületből valók vagyunk. :)

Szép napot mkinek!

Kép
lindo
 
 


Sziasztok!

Na, ennek a napnak is nagyjából vége. huh.. :?
Megjártam a kórházat is, ctg rendben, viszont, Móni, a Te dokid állította ki a tgyásos papírhoz az igazolást. Ő volt ügyeletben és a szülésznőm megkérte rá. Rendi volt és szimpatikus arcnak tűnik. :wink:
Legközelebb csütörtökön kell menjek a dokimhoz, csinál uh-ot és ott ctg-znek is majd. Ha addig nme szülök meg. De kétlem, kezd túlhordós hangulatom lenni megint, de lehet, hogy csak azért, mert anyu mindig ezt mondja. :? :lol:

Szilvi,
tulajdonképpen nem izgulok, inkább kiváncsi vagyok miben lesz más most. És várom, hogy túllegyek rajta, mnert kezd terhes lenni az állapotom sajna. És ez mindneki rovására megy. Ahogy írtam vmelyik nap türelmetlen kezdek lenni és ingerült, mert nem úgy mennek a dolgok (mozgok stb), mint szeretnék. és ezért káosz van körülöttem. :x Mondjuk káosz a babával is lesz. :twisted: :lol:

Lin,
kertváros. :) De remélhetőleg ősszel már fóti lakosok leszünk, ha felépül végre a házunk. :) Amit el sem kezdtünk még, mert a ...... tervező szarakodik. :evil:

Nelli,

én is megfőttem ma! Egy szál spagettipántos felsőben+farmerban rohangésztam ma, és úgy is melegem volt. Most is az van.
Vendég
 


Dóri: a többieket is túlhordtad, azért gondolod?
Livi 3 héttel előbb született (sejtettem is, hogy nem húzom ki végig), és abban reménykedek, hogy Marcika se szeretne végig bent maradni :lol: .

Szerintetek van összefüggés így a gyerekek között, hogyha pl. az egyik előbb született, akkor valószínűleg a másik is, vagy ha az egyik tovább maradt bent, akkor a másik is?

Én ma töltöttem be a 33. hetet, és belegondoltam, hogy anyukám engem ennyi idősen már megszült :lol: .

Ez a dög meleg engem is kifáraszt, ráadásul már elkezdett dagadni a kezem-lábam. Igaz, csak nagyon picit, de akkor is olyan rossz érzés. Akármilyen kis apróságot csinálok, rögtön elfáradok. Úgyhogy Dóri nagyon együttérzek veled, ráadásul Te már 1 hónappal előrébb jársz.

Egy tegnapi kép (már rég küldtünk :wink: ):
Kép
Mi lesz egy hónap múlva :roll:

Kép
Kép
timóca
 
 


Kép
Mi van azokkal, akik "eltűntek"?
Lin, majd Te is megírod az adataidat?

Kép
Cintiáék remélem, jól vannak!

Kép
Kép
timóca
 
 


Hú, Timi :) Jó nagy pocid van! :D :D :D
Tényleg, Te méhszájügyben rendben vagy? Mármint nem nyílogat? Livinél hogy volt, derült égből villámcsapás a szülés?

Én túlhordtam mindkét gyerekemet, Gergőt kereken 2 héttel :shock: , azt hittem sosem szülök meg. Vikit meg 4 nappal. És a dokim legutóbb azt mondta (persze, ha nincs vmi gebasz), akkor ez hajlam kérdése is a kismamáknál, ha vki 2x túlhordta a babáját, valszeg harmadjára is azt teszi. Ezzel viszont ellentétben áll, amit ma a szülésznőm mondott, hogy ez sem mindig van így, és az elmúlt napokban minden nap volt 5-6 szülés, és már várta mikor hívom őt és jelentkezem én is a szülőszobán. :lol: Fene se tudja. De az anyu azt sulykolja belém, hogy nyugi nem áprilisi baba lesz, és még a végén neki lesz ugaza, de azt roppant nehezen viselném. :? :?

Mindenesetre úgyis szólok, ha van valami, és Móni is leadja majd a drótot, neki tudom a számát. :D
Vendég
 


Kriszti!

Tényleg jól vagytok? Vese ügyben megnyugtattak, van vmi híred?

Biztos ezer a dolgod, de ha mégis ráérsz.. :oops: :)
Vendég
 


Ajjaj, Viki köhécsel és felsírt. :? :? :? :( :cry: Remélem hagyja aludni ez a rohadt köhögés. :(

Móni,
mi volt a dokinál :?: :?: :?: Ma voltál, ugye??
Vendég
 


Dóri: méhszájam teljesen zárt. De Livinél is szülés előtt 1 héttel még zárt volt, 3 nappal szülés előtt mondta a dokim, mikor befeküdtem a kórházba, hogy szűk 1 ujjnyira nyitva (és hogy még azt a hetet bírjam ki :lol: ). Péntek hajnalban arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatvíz, aztán jött minden, mint a karikacsapás. (egyébként a cukrom miatt kellett előbb befeküdni)
Most, mikor próbálkoztunk, hogy Marcika összejöjjön, néztük mindig, hogy mikor van peteérésem (8 hónapig próbálkoztunk, mire összejött). És kiderült, hogy nem a hónap közepén van, mint másnak általában, hanem a legelején (a menzesz végén). Lehet, hogy ez is számít.


Vikinek meg most már tényleg jobbulást! Szegénykém, olyan rossz, mikor aludni se tud nyugodtan éjszaka :cry: .

Kép
Kép
timóca
 
 


sziasztok

vasárnap óta itthon vagyunk :) aminek nagyon örülök, már csak a 3 gyerekes lét összehangolását kell megoldanunk :wink: Mert Ádám nagyon jól fogadta az öcsit, de Kata féltékeny rám.. (meg bizalmatlan, hiszen eltűntem egyszer 5 napra, majd voltam 4 napot és megint eltűntem.. mikor meg hazajövök hozok még egy babát.. :roll: ) de nagyon szereti Petit,m sőt most már nem csapkodja hanem ügyesen simogatja...

szerdán megjártuk már a gyerekklinikát is.. Máttyus dokinál, amin meglepődtem az a kora volt. én jóval idősebbnek gondoltam... :wink: végre megtudtzuk hogy is alalkul ki a multicisztás vese.. sajnos a diagnozis igazolta az eddig uh-kat... :cry: a jobb vesében nem látni se veseszövetet se vesekérget... ellenben nem nyom el semmilyen fontos szervet, így várjuk hogy mennyire zsugorodik össze.... és 1-2 évesen fogják műteni.. és nem kell mindne hónapban felmennünk, hanem majd 3-4 hónap múlva kell felhívni kontroll uh időpontért.. és havonta a gyerekdokinak kell vizeletet vizsgáltatni.. (ez legyen a legnagyobb gondunk..) és megnyugtatott hogy egy vesével is lehet teljes életet élni.

a szülésről.. miután már 1-1,5 hete vajúdtam (minden doki azt mondta hogy jósló fájások..) szerdán 4-n felmentem Pestre.. ahonnan hazaküldtek hogy majd 10-n befekszem és 11-n császár.. este miután már elég szarul voltam bementünk Fehérváron a szülészetre (mert 2x egy nap nem akartam Pestre menni, meg annyira szarul nem is vállaltam volna..) megdöbbenésemre a vizsgálat után köüzölték hogy nem vállalják a szülés levezetésést :?: :!: felhívták a Sote-t ahol a doki elmondta hogy a gyerek nem igéányel azonnali ellátást nyugodtan szülhetek Fehérváron is.. de miután mi is mondtuk a doki flegmán megkérdezte hogy van róla papír.. mondta Párom hogy nincs.. erre a doki akkor nincs miről beszélni :twisted: :twisted:
így mentőt hívtak és felküldtek Pestre.. ami érdekes volt hogy a mentősöknek azt mondták jósló fájásokkal megyünk.. Budaörsön azonban rájöttek, hogy ez nem az.. így belehuztak :wink: éjfél körül értünk be a kórházba ahol azt mondta a doki hogy nem érti a fehérváriakat, minek bolygatnak ilyen állapotban..
ekkor már 4 ujjnyira voltam, a doki rendes volt mert közölte hogy ebből már nem lesz császár.. kikérte a gyerekdoki véleményét, aki szerint nem sérül a baba szülés közben.
így megpróbálta elkerülni hogy ne legyen oxigénhiányos , így visszatolta az elől levő köldökzsinórt (ezt nem kívánom az ellenségemnek se..) és szerencsére egészségesen megszületett Peti 1:50-kor. A tanuló szülésznő aki ott voilt nagyon nagyon rendes volt !!! ill mind az ügyeletesvezető mind a Rezidens doktornő nagyon nagyon jó volt..
szülés után kiderült hogy nekem volt igazam uis a méhlepény az katasztrófa volt.. ezek szerint pár napja (lehet hogy több mint 1 hete éhezett benn a baba.. szegény úgy nézett ki mint akinek pár számmal nagyobb a bőre.. ) de már belehízik.. :)
a homlokán csúny lila folt van, bevérzés stb.. ami a köldökzsinór nyoma.. hiszen szegény próbált beilleszkedni de a köldökzsinór és a sok víz miatt nem sikerült :cry: :cry:

vasárnap pedig szerencsére hazajöttünk... azóta szokjuk a nagycsaládos létet..
a szülés pozítiv emlékkel maradt meg bennem, de az előtte levő 1-2 hét sajnos nagyon negatív.. főleg a dokik hozzállása..

Timóca nagyon szép a pocakod. :)

Dóri Vikinek jobbulást !!!

üdv az újaknak...

pocaksimogatás én szerencsére mindegyik gyerknél megúsztam hogy vadidegenek vagy távoli ismerösök akarják simogatni, párom Ádám és most Kata simogatta, ill szüleim és tesóm néha.. de tuti frászt kaptam volna ha más is akarja..

nekem hatalmas volt a hasam, és mindneki arra tett megjegyzést de nem foglalkoztam vele... amin kellemesen meglepődtem az az volt hogy 2 kg kivételével lement rólam, a afelszedett kg mennyiség.. :wink: de nem bánom mert így is van rajtam még +10 kg ami remélem a szoptatással lemegy (sajnos Kata után nem tudtam mindtől megszabadulni... )

Dóri én Ádámot és Katát is 2 héttel hordtam túl Peti előbb jött ... szóval nem biztops hogy repetázik a 3 csemetéd :wink:

mindjárt rakok fel egy képet ami még a kórházba készült mikor feljöttek páromék.. :)
cintia2
 
 


Timóca a Peti hossza 56 cm :) és köszike a táblázatot nagyon jó :)

Kép
cintia2
 
 


Kriszti!

Jaj de jó! Örülök, hogy jó híreket kaptál és jól vagytok. :D
Édes a három gyerek a képen, Kata hogy bizgerálja Petit. :lol: Nagyon kis helyes gyerekeid vannak, mégegyszer gratulálok. :)

Végül mennyivel jött előbb Peti?

Rólunk:
Köszi, Timi, tényleg ma 1 hete ez a göthösködés. Végül azt az egy felsírást leszámítva reggel 8-ig aludt Viki :) , és most nem is köhög annyira, csak olyan repedtfazék hangja van. :? :lol: :( És überszar kedve hozzá. :? :( De férj is itthon van, úgyhogy be is fogom ám rendesen most. :wink:

Móni,
Mi a helyzet :?: :?:

Ma is dögmeleg lesz és csak a kertbe megyünk ki, mert mindenki vagy beteg vagy félbeteg. :(
Vendég
 


Dóri :)
Nemsokára mglesz az a bébi, ne aggódj! Utána meg hiányolni fogod a pocidat :lol: Bár a 40 fokban jobb lesz anélkül.
További jobbulást!

Cintia :)
Nagyon szépek a gyerekeid! És azért nem lehetett kellemes feljönni Pestre szülés közben. Még jó, hogy a vége jó lett!
Mátyus dokit ismerem. Jó szakember, de a pénzt nagyon szereti.

Timi :)
Szép nagy a pocid :lol: Ilyenkor elgondolkozom, hogy nekem tényleg nincs akkora pocim, csak a csajoknál megszokotthoz képest :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli,
ezt már többektől hallottam a M.-ról. :? :? Mi is voltunk nála többször, de egyetlen alkalommal sem kapott zsozsót. Ti adtatok neki a vizitkor a klinikán? :shock:

Fő a gulyáslevesem, férj játszik a gyerekekkel a kertben, én meg hűsölök a lakásban. :D Ma másfél éves a csajszim. :lol:

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Dóri :)
Mikor mi vesemedence gyulladással bekerültünk a Klinikára, és utána M. csinált Uh-t, és közölte, hogy baj van, és mi, akkor mi persze a padlón voltunk, fel sem eszméltünk, mikor kivonult a szobából, de még egy jó párszor visszanézett úgy várva valamit :evil: Akkor döbbentünk rá, hogy a pénzt várta, de addigra elment. Nekünk meg nagyobb bajunk volt annál, mint őt keressük pénzzel a zsebünkben.
Aztán mikor legközelebb mentünk hozzá, adtam neki pénzt, és ég és föld lett a pasi. Mosolygott, minden kérdésre válaszolt. Igen, sajnos adtunk neki, mert Domcsi volt az első.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Dóri: akkor Viki már biztosan javul, ha ilyen jót aludt :lol:

Cintia: ha lesz egy kis időd, írnál majd nekem az I-esről? Lehet, hogy a végén még én is ott szülök... Igazából az orvosokról, szülésznőkről jókat hallottam, de a gyermekágyas részt + csecsemősöket nagyon szídják :roll: .
Jó, hogy végül megúsztátok a császárt :lol: . De nem semmi, milyen kórházak vannak... Jobb is, hogy nem Fehérváron szültél. Nagyon jó az egészségügy helyzete, ha már a terültileg illetékes kórházban sem számíthat ellátásra az ember :shock: .
Ha ez némiképp megnyugtat: apukámnak még gyerekkorában kivették az egyik veséjét, és soha életében nem volt vele semmi gondja. :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Szziasztok,


Kriszti, nagyon nagy gratula Petihez, és hogy végül jól alakultak a dolgok! :) A Klinika igen jó hely, nekem több barátnőm is szzült ott, és dícsérték :wink:


Dóri, édes vagy, hogy aggódtál értem, csak tegnap este már nem tudtam jönni mert 9-kor lefeküdtem, fáradt voltam!Meg szomorúúúú
Ugyanis az UH-n nem volt minden tökéletes, és most izgulok nagyon!!!
Képzeljétek az van, hogy picike a babám :( Kérdezte a doki, hogy mennyit híztam, meg ugye nem fogyózok, meg mennyit iszom, pihenek-e?!Nahát ki is derült, hogy valószínű ezért nem akkora amekkorának kéne már lennie.Pedig én tényleg eszem rendesen, mondjuk a pihi meg az ivás valóban nem annyi aminek kéne, de most ezerrel megpróbálom betartani.Napi 3l-ert meg kell innom, sokat ennem :shock: pihennem amennyit tudok(már Eszti mellett ugye)meg szednem kell újra az Elevitet!Jövő 7 csütörtökön kell mennem újra egy kontroll UH-ra, és ha nem hízik amennyit kéne egy hét alatt akkor be kell feküdnöm infúzió kúrára :cry: :cry: Nem akarok!!!!!!
950g most, ami azt jelenti, hogy 27-28 hetsenek felel meg én meg vagyok már 30.-ik!
Vol ilyen valakinél, hogy picuri volt a baba?
A nemét ezek után el is felejtettem megkérdezni :( csak hízzon és ne legyen baj!Majd azért csütörtökön rákérdezek :wink:

Ugye, ari a dokim?Nekem is nagyon szimpi :wink:

Ja, és még egy fontos, kórház téma!Azért arra rákérdeztem nem-e kell itt majd a végén másik kórházat keresnem, és csupa megnyugtató dolgot mondott :wink: Azt, hogy júliusig tuti mehetek oda szülni, de valószínű utána is!Szóval nem eszik ezt olyan forrón, ugyhogy mindenkinek nyugi!Nelli, lehet neked se lesz semmi gáz :wink:
Akinek mondjuk megszűnt a kórháza, hát ott más a helyzet :(

Timi, Ovi :) de jóóó, mi is hétfőn megyünk beiratkozni!Kiváncsi leszek azért én is, hogy fölveszik-e :?: :!:

Még benézek mst mennem kell
manóci
 
 


Móni, megértem teljesen, hogy aggódsz, de azért egy kicsit hadd biztassalak!
- Egy ismerősöm január végén szülte a harmadik babáját, végig azzal ijesztgették, hogy kicsi, egész biztos fogyatékos lesz - MAKK EGÉSZSÉGES!
- Egy barátnőm két héttel jár előttem a babavárásban, persze hasonlítgatjuk az eredményeinket... :) Neki a 30 hetes uh-n 1800 (!!!!) grammra becsülték a babát, nekem ugyanilyen idősen 1200-ra... :shock:
Elég, ha csak egy icipicit odébb teszik az uh-n a mérőpontot, máris nagy különbséget jelenthet...
Egészen eddig irigykedtem a hízásod (??? nemhízásod) miatt, most csak azt kívánom, hogy nyugodj meg, és ne kelljen aggódnod.
Látod,az enyém sem óriás, (tudom, 30 dkg sokat jelent, de később voltam uh-n mint te), de nem hiszem, hogy bármi baja lenne. A te babádnak sincs, hiszen ficánkol, és eddig minden rendben volt, ugye? :)

((És használd ki, hogy hétvégén talán könnyebben tudsz pihenni Eszti mellett, egyél-igyál sokat - helyettem is, jó? :wink: ))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Nem is 30, csak 25 deka a különbség... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Dóri!

Este olvastam az egyik kismama újságban, hogy a szülész is kiírhat táppénzre, nemcsak a háziorvos. :)
Viki még mindig nyügi?

Timi!

Szép nagy a pocikád, de igazán formás. Büszke lehetsz rá :!:
Adri 2 héttel hamarabb született, mint a kiírás, kiváncsi leszek, most, hogy lesz?

Kriszti!

Jó, hogy már otthon vagytok, és túl vagy az egészen. Szopizik a kisfiad? Nagyon édik a gyerekek a képen.
Férjem nem akar hallani egy harmadik gyerekről, de olyan jó a nagy család, egyre jobban foglalkoztatt, hogy lehet, hogy bevállalnék még egy babát. :D

Nelli!


Nagyon kellemetlen lehetet a szitu, mikor érzed, hogy a doki várja a pénzt. Nagyon megalázó a helyzet. :x :x

Móni!

Én is csak nyugtatni tudlak, mint Zita, hogy ne aggódj a súly miatt. Nekem végig azt mondták, hogy kicsi a bab, még a szülőágyon is mondta a doki, hogy jó ha lesz 2000-2500 gr. Adri meg született 3150gr- mal két héttel hamarabb. Ennyit az egészről.
Eddig én a Gravidát szedtem, de a védőnőm javasolta, hogy próbáljam ki a Hipp natal aktívot, ez folyadék és mivel növényi rostokat is tartalmazz, nagyon jó az emésztésre is, nem okoz székrekedést, pedig ebben is van vas.

Ma délelőtt csavarogtunk a férjemmel a Brendonban, olyan jó volt csak úgy nézelődni, mind a ketten nagyon élveztük.

Kicsit még mindig felvagyok fázva, szerintetek lehet kismamaként gyógyteát inni? Bár ülőfürdőt biztos abból nem lehet baj.[/b]

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Szilvi, Rita

Köszi a bíztatást nagyon édesek vagytok, és remélem igazatok is lesz!Már nagyon várom a csütörtököt, hogy megtudjam hízott-e?!Remélem igen!
Azért attól megijedtem amit mondtál, hogy fogyatékos??????????? :shock: Hát nekem erről nem volt szó, azt mondta mindennel minden rendben, csak híznia kéne nagyobb ütemben!

Nelli, én nem ismerem azt a Mátyus dokit,(szerencsére) de azért elég durva tudjátok, hogy gyerekorvos létére akármilyen jó is, van pofája a markát tartani kétségbeesett szülőknek!!!!!Na,, ez a pofátlanság teteje, és naggyon durva!!!Menjen a pi.....a az ilyen ember, orvosként meg végképp elásná magát nálam az ilyen, aki visszaél az ember gyerekének a nyomorúságán!
Ez az én véleményem!
manóci
 
 


Móni,
basszus. :? :( Igazuk van a lányoknak, ez a mérés az uh-al eléggé változatos, nagyon sokszor mindenki mást mond/mér. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükség infúzió kúrára, egyél, igyál, amennyi beléd fér. :wink: Ezek szerint még csütörtökön is talizhatunk a kh-ban. :lol:
Kórház témában meg ugyanazt mondták a dokiaink. :) Szuper. :)

Szilvi,
gyógynövényekről van olyan, amit nem lehet, de fogalmam nincs mely(ek) az(ok). Én is a Gravidát szedem, régen nem voltak ennyi félék. Viki nyügi, és hullafáradt lett, így már fürdött, vacsizott és fekszik is apukájával. :D

Nelli,
juj, ez nagyon csúnya szitu lehetett a M-al. :evil: :roll: Valahogy nekem első blikkre sem jött be a pasas, mondjuk nem is volt különösebben kedves velünk. Mostmár sejtem mi lehetett az oka. :? Teljesen megértem, hogy adtatok pénzt, én is adok a gyerekdokinknak, ha kihívom, de nekem eszembe sem jutott, mikor ottjártunk abban a köpetnyi szobában, 50 fokban csak izzadtunk mindannyian.
Vendég
 


ÓÓÓÓÓ jajj, ha tudtam volna, milyen hülyeséget írok... :(

BOCS MÓNI, NEM AKARTALAK IJESZTGETNI!!!!!!!!!!

Csak azért írtam, hogy mit mondtak az ismerősömnek, hogy lásd, másokat még nagyobb zagyvaságokkal rémisztgetnek...
Dehát az is marhaság volt, bizonyíték a jól fejlett, nem is kicsi, tökegészséges szép kis lány, éppen, ahogy neked is lesz (csak lehet, hogy fiúban.. :D )

Na, szóval semmiképp nem akartam ijesztőt írni, ne haragudj!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Este írtam, de eltűnt az egész :roll:

Móni: tényleg nyugodjál meg, picit máshová teszik a pöttyöt méréskor, és teljesen más eredmény jön ki. Ráadásul ha egymás után 2 különböző ember nézi, akkor is teljesen más eredmény jöhet ki. Úgyhogy biztos nincs baj. Az idegeskedés meg aztán pláne nem tesz jót. Majd csütörtökön úgyis meglátod, hogy milyen szépen hízik a pici :lol:

Tegnap szülinapi buliban voltunk :lol: . Egyik volt osztálytársam kisfia lett 3 éves. Jó sok gyerek volt. Livike nagyon élvezte :lol: .

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Egy rettenetes éjszaka áll mögöttem.Tökkéletes nyárnak vagyunk tanúi az utóbbi napokben erre ÉN jobban meg vagyok fázva mint eddig valaha.Orron ohne levegő, ettől száj kiszárad, nyelés nem megy mert torok fááááj!Plusz pisi tours ezerrel!
Reggelre még kellemes szúró fájdalmaim is kezdődtek ismét de elég intenzíven és hosszasan, úgyhogy nagy pánikomban legalább összepakoltam a bevonulós csomag dandárját....Kicsit megijedtem, hogy nincs más választás, és szülés elé nézek hamarost, de szerencsére enyhült a fájdalom 1-2óra alatt.
Dokinak én sem gondoltam többet 30-40ezernél, egyszerűen csak azért, mert nem megy több....nem rá akarom költeni a kis havi "vagyonkánkat", hanem manócskára, és szerintem még így is nagyon jól jár mindegyikük.

Kínjaim miatt apa és fia nélkülem mentek barátainkkal egy délelőtti GPS-es geocaching túrára a közelbe, így most egyedül gubb-gubb itthon :?

Móni ne aggódj szerintem!épp úgy ahogy a felnőttek is ezerfélék alkatilag és a kisgyerekek is más ütemben nőnek, épp úgy a pocaklakók is széles palettán mozognak!Az Uh pedig tényleg egy nagyon szubjektív képet nyújtó valami.Van olyan doki aki kifejezetten profi benne (bár az ő keze is megremeghet) és van akit nem dícsérnek halálra....Semmi baj nem lesz, igyál sokat és pihizz amennyit tudsz az nem árt! :wink:

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!

(nektek nem mocorog ma ezerrel a babó? Úgy hullámzik a pocakom mint a Balcsi egy erősebb vihar idején!)

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok Lányok!
... ha még egyáltalán emlékeztek rám :)

Sajnos otthon nincs netünk, és anyuéktól tudok csak írni. Viszont múlt hétvégén nem tudtam innen sem írni. A mobilomról is tudnék, de nagyon macerás, folyton kidob, vagy elküldi 10x az üzenetemet.

Látom, mindenkinél szépen telik az idő, pocakok nőnek. Nálam sajnos van egy kis gubanc. Kinyiltam egy újnyira, így az orvosom pihenésre utasított. Sokat kell feküdnöm, keveset tevékenykednem. Szerinte nem fogom 2 hétnél tovább húzni. Hát kíváncsi vagyok. Kicsit megrémülök, ha arra gondolok, hogy bármelyik pillanatban megszülhetek. Úgy érzem, nem vagyok még felkészülve rá. Tegnap összepakoltam a korházi cuccokat. Baba dolgai kimosva, kivasalva. Az ágyat pedig még össze kell szerelni.

Dóri!
Már te is nagyon finiselsz. Hogy érzed magad? Pocid mit jelez?

Gabi!
Te hogy vagy az emelgetés óta. Te is kinyiltál?

Timi!
Szép nagy a pocakod. Az enyém is jó méretes már.

Mindenkinek további jó pocakosodást kívánok. Nagyon vigyázzatok magatokra így a végefele.
Vendég
 


szia angie!én kb.4 napot tényleg csak feküdtem,fokozatosan keltem fel.Már nem nyiltam tovább,de kimélem magam hajolgatás és cipekedés terén,meg napközben pihizek ebéd után egyet.Igy megszüntek panaszaim.Pihizz,és ne agyalj feleslegesen!!!!!!!!szoritok nektek!!!!!!!!!!4

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Hát tényleg felháborító a helyzet, hogy a gyerekdokik is képesek a markukat tartani. És ilyenkor ki vagyunk szolgáltatva, mert a gyerek egéstsége a legfobtosabb!

Manóci :)
Előttem már leírták, hogy ne aggódd halálra magad, nem lesz semmi baj! A több evés-ivás és pihenés nem árt, de infúzióra biztos nem lesz szükség.

Angie :)
Te is pihizz sokat, és nem lesz semmi baj! Még az is lehet, hogy túlhordod :lol:

Dóri :)
Hogy vagy?
gyerek meggyógyult?

Petra :)
Ez a náthával egybekötött fájás brutál lehetett, de fő, hogy most már nem fájdogálsz! Sajnos én is meghűltem, mert rossz most a hőháztartásom, és lehet, nem érzékelem, ha hűvös van.
Én sem adok többet. Nincs is, meg minden hónapban kifizetem a tarifát. Eddig sem adtam többet, és ugyanolyan kedves maradt a dokim :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Angie,
na, akkor Neked is pihi :!: :!: Látod, Gabinál is ez jött be. Nyugi, nem kell ezt a 2 hetet készpénznek venni. :wink:

Nelli,
köszi én jól vagyok, csak rettenetes nyűgös :roll: :x , ami Vikit illeti már csak kevés köhögés van, főként reggel. Mondhatom lassan meggyógyul a lányom. :) Meg az orrát kell szívni.

Hú, tényleg, erről jut eszembe, elsőbabás mamáknak egy tipp. Mindenképp vegyetek porszívós orrszívót (nekünk a Csöpi vált be), mert sajnos bármikor szükség lehet rá. Ráadásul, ha a baba orra el van dugulva (nem feltétlenül csak megfázástól). akkor nem tud szopizni sem és ilyenkor ki kell szívni.
Vendég
 


Petra,
Jobbulást Neked! Remélem Te is hamar kilábalsz ebből a hülye kórságból. :?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?