sziasztok
vasárnap óta itthon vagyunk
aminek nagyon örülök, már csak a 3 gyerekes lét összehangolását kell megoldanunk
Mert Ádám nagyon jól fogadta az öcsit, de Kata féltékeny rám.. (meg bizalmatlan, hiszen eltűntem egyszer 5 napra, majd voltam 4 napot és megint eltűntem.. mikor meg hazajövök hozok még egy babát..
) de nagyon szereti Petit,m sőt most már nem csapkodja hanem ügyesen simogatja...
szerdán megjártuk már a gyerekklinikát is.. Máttyus dokinál, amin meglepődtem az a kora volt. én jóval idősebbnek gondoltam...
végre megtudtzuk hogy is alalkul ki a multicisztás vese.. sajnos a diagnozis igazolta az eddig uh-kat...
a jobb vesében nem látni se veseszövetet se vesekérget... ellenben nem nyom el semmilyen fontos szervet, így várjuk hogy mennyire zsugorodik össze.... és 1-2 évesen fogják műteni.. és nem kell mindne hónapban felmennünk, hanem majd 3-4 hónap múlva kell felhívni kontroll uh időpontért.. és havonta a gyerekdokinak kell vizeletet vizsgáltatni.. (ez legyen a legnagyobb gondunk..) és megnyugtatott hogy egy vesével is lehet teljes életet élni.
a szülésről.. miután már 1-1,5 hete vajúdtam (minden doki azt mondta hogy jósló fájások..) szerdán 4-n felmentem Pestre.. ahonnan hazaküldtek hogy majd 10-n befekszem és 11-n császár.. este miután már elég szarul voltam bementünk Fehérváron a szülészetre (mert 2x egy nap nem akartam Pestre menni, meg annyira szarul nem is vállaltam volna..) megdöbbenésemre a vizsgálat után köüzölték hogy nem vállalják a szülés levezetésést
felhívták a Sote-t ahol a doki elmondta hogy a gyerek nem igéányel azonnali ellátást nyugodtan szülhetek Fehérváron is.. de miután mi is mondtuk a doki flegmán megkérdezte hogy van róla papír.. mondta Párom hogy nincs.. erre a doki akkor nincs miről beszélni
így mentőt hívtak és felküldtek Pestre.. ami érdekes volt hogy a mentősöknek azt mondták jósló fájásokkal megyünk.. Budaörsön azonban rájöttek, hogy ez nem az.. így belehuztak
éjfél körül értünk be a kórházba ahol azt mondta a doki hogy nem érti a fehérváriakat, minek bolygatnak ilyen állapotban..
ekkor már 4 ujjnyira voltam, a doki rendes volt mert közölte hogy ebből már nem lesz császár.. kikérte a gyerekdoki véleményét, aki szerint nem sérül a baba szülés közben.
így megpróbálta elkerülni hogy ne legyen oxigénhiányos , így visszatolta az elől levő köldökzsinórt (ezt nem kívánom az ellenségemnek se..) és szerencsére egészségesen megszületett Peti 1:50-kor. A tanuló szülésznő aki ott voilt nagyon nagyon rendes volt !!! ill mind az ügyeletesvezető mind a Rezidens doktornő nagyon nagyon jó volt..
szülés után kiderült hogy nekem volt igazam uis a méhlepény az katasztrófa volt.. ezek szerint pár napja (lehet hogy több mint 1 hete éhezett benn a baba.. szegény úgy nézett ki mint akinek pár számmal nagyobb a bőre.. ) de már belehízik..
a homlokán csúny lila folt van, bevérzés stb.. ami a köldökzsinór nyoma.. hiszen szegény próbált beilleszkedni de a köldökzsinór és a sok víz miatt nem sikerült
vasárnap pedig szerencsére hazajöttünk... azóta szokjuk a nagycsaládos létet..
a szülés pozítiv emlékkel maradt meg bennem, de az előtte levő 1-2 hét sajnos nagyon negatív.. főleg a dokik hozzállása..
Timóca nagyon szép a pocakod.
Dóri Vikinek jobbulást !!!
üdv az újaknak...
pocaksimogatás én szerencsére mindegyik gyerknél megúsztam hogy vadidegenek vagy távoli ismerösök akarják simogatni, párom Ádám és most Kata simogatta, ill szüleim és tesóm néha.. de tuti frászt kaptam volna ha más is akarja..
nekem hatalmas volt a hasam, és mindneki arra tett megjegyzést de nem foglalkoztam vele... amin kellemesen meglepődtem az az volt hogy 2 kg kivételével lement rólam, a afelszedett kg mennyiség..
de nem bánom mert így is van rajtam még +10 kg ami remélem a szoptatással lemegy (sajnos Kata után nem tudtam mindtől megszabadulni... )
Dóri én Ádámot és Katát is 2 héttel hordtam túl Peti előbb jött ... szóval nem biztops hogy repetázik a 3 csemetéd
mindjárt rakok fel egy képet ami még a kórházba készült mikor feljöttek páromék..