sziasztok!
Hajni,
nekem eszembe sem jutott ez a megközelítés, hogy örülj neki, hogy nem együtt lesztek a kórházban, de tényleg igaz! amikor Pannit fogják macerálni, te t5eljesen rá tudsz majd figyelni, mert azért bármennyire is anyák vagyunk, azért egy szemműtét az egy szemműtét, ráadásul biztos Pannit is zavarni fogja, hogy le leszel ragasztva. szóval igen!!!! nézd pozitívan!!!
Rokica,
jajj de örülök, hogy ilyen jókat alszotok!!! idáig még nem juottam el az aggódásban, hogy milyen lesz összehangolni a két gyerek éjszakáit
és, hogy Zsuzsa milyen ügyes már!! csak ámulok
Léna is egy akrobata
Esztimég nem is nyelvzseni és nem is műúvészi tornás, de lehet, hogy focista
apa ma is megdícsérte, hogy milyen ügyesen rúgja a labdát, hát nem tudom, de ő nagyon odavan érte
Mea,
Lívi remélem hamar túl lesz ezen a nyavalyán! ez nagyon fájdalmas lehet
párodnak is hiper-szuper gyors gyógyulást!!
Csikken,
szerintem mi decemberiek leszünk. szerintem kiírás előtt 1-2 héttel megcsászároznak, de még annyira korai erről beszélni, hogy inkább visszaszívom!! kezd roszz érzésem lenni, amikor beszélek róla, mert még olyan kis picike
most már csak 8 hónap aggódást kell kibírni (neked csak 7-et
), utána jobb lesz, mert legalább láthatjuk, meg foghatjuk
képzeljétek, van egy nagyon jó barátnőm, akinek egyik reggel elmondtam, hogy mi y helyzet, és mondta is, hogy ők is lassan tervezik a kistesót, erre délután felhív, hogy máűr a dokinak is megmutatta a tesztet, mert nem hitt a szemének
tök jó
Andi! de jóóó!! Balaton
akkor tök egészségesek vagytok már?
nekem múlt hétfő óta ömlik az orrom, nem is emlékszem mikor volt ilyen... Esztinek meg sztem be van dugulva, és messze nem tudtunk annyi trutyit kiszívni az övéből, mint amennyit gondoltam. (az enyémből indultam ki) remélem nem lesz ebből baj.
ma megint elvittem bőrgyógyászhoz, mert ocsmány szegénykémnek a bőre
hiába kenjük a csodakrémmel, semmi. megerősítettek a múltkori diagnózisban, és mondták, hogy kitartás. én meg megkérdeztem, hogy minek kenjem a krémmel, ha nem , hogy nem jobb, de rosszabb??? erre nem tudtak válaszolni, azt mondták, azt megítélni, hogy rosszabb lenne-e, ha nem kenném, csak úgy lehetne, ha lenne még egy Eszti. köszi. ma este nem kentem be... pár hét alatt el kell, hogy múljon, azért ez vígasztal valamennyire, és legalább nem viszket neki.
Megann! nem szegedre megyek dolgozni!! biztos valamit hülyén írtam, bocsi
szegeden csinálom ezt a vacak gyakorlatot, és mellette akarom ezt a magánrendelőset, tehát itt peste a magánrendelőbe mondták azt, hogy a terhességgel együtt is akarnak
majd helyettesít a kollégám egy pár hétre.
most utána is kell néznem, gyed alatt egyáltalán nem lehet dolgozni, mi??
még más treveim is vannak, de ember nem lelkesedik érte. és félek, hogy úgy járok, mint az eszutinél, hogy marha lelkes voltam, aztán jött a hatodik hét, vele a hányingerhegyek és álmosság és alvásmaratonok, utána meg a kényszerpihenő
de mondogatom magamban, hogy a sz.r is le van sz.va, a lényeg, hogy rendben legyen a baba