Új privát üzeneted érkezett!

Na, látod pont ezekre a dolgokra gondoltam. Bőszen jegyzeteltem... :wink:
Üdv. a drága fiacskádnak!!! Mi az, hogy belefér - e az időtökbe a három gyerkőc??? :shock: :shock: :shock: Ne csináld már!!! Tök fiatalok vagytok!!!! Akkor mi a csudát szóljak én????? Lapozd csak fel a jegyzeteidet!!! Nem vagyok már mai csirke....gyerkőcöm sincs, na és a hőm, meg a pé-m, meg a ciklusom.... ugyeugye. :roll: :oops:

Méred a hődet?
Vendég
 


Panda! Nem tudom, hogy lehet-e ilyen hatása a gyógyszernek. Sajnos nem tudok segíteni. :(
Nagyon erős?
Vendég
 


Hi-hi! Apuci átvette a fiacskáját, most őt fárasztja a hintázással!

De Mo!!!! Neked elsőre ikreid lesznek, tehát egyszerre tudsz le két babát! :lol: Egyébként Te akkor most szeded a maca csodaszert? Olvastam, hogy próbálkoztál a Premenssel is! Azt mondják, hogy az is nagyon jó, elősegíti a peteérést, csak kell neki 3 hónap amíg hat! Bár ugy láttam, hogy a maca a ciklusodra jobb hatással volt!
Nem hőmérőzök. Én az a fajta vagyok, aki reggel nehezen ébred, pláne, ha nem is magától kell fel, hanem valaki már ott szuszog a fülében. :lol: Szóval félek, hogy ha én így félálomba megfogom a lázmérőt, akkor ha a számba teszem, akkor lenyelem, ha meg hüvelybe, akkor azt hiszem, hogy tampon, mert ugye lázmérőt nem sűrűn rakosgat oda az ember, és annyira felteszem, hogy onnan már senki nem szedi ki! :lol: :lol: Arra gondoltam, hogy veszek majd ovu tesztet a jövő hét elején, és legalább azon gyakorolgatom a tesztelést!
Vendég
 

 
 

A PreMens lehet, hogy jó, de nekem nem sokat ért. Vagyis nem tudom, mert nem szedtem végig a ciklusban az odaképzelt pé miatt, ami persze nem is volt ott vagy ha mégis, akkor besült szerencsétlen. :roll:
Úgyhogy vettem egy adag macát és már a harmadik szemet fogom bevenni este. Napok kérdése, és úgy megmacásodom, hogy csak néztek nagyokat, ám. :lol: :lol: :lol:
Ha a ciklusod nem ingadozó és a tested jelzéseit is ismered, akkor tuti összejön a babátok pillanatok alatt. Nagyon szorítok Nektek!!!
A hőmérővel úgyis csak idegeskedik az ember. Tiszta dilis lettem én is miatta. Most meg beteg lennék, ha nem mérném vagy kihagynék néhány napot.
Vendég
 


Micsoda vonalzókat tudsz!!!! Ügyi vagy!!!
Ezt is felírtam a jegyzeteim közé. :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Most kapcsolok. Ikreket mondtál nekem??? Szóval jósnő is vagy Molli??? :shock: :shock:
Hűűűűhaaa. Nyitott könyv vagyok előtted. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Sajnos nincs időm maradni, de azért szólni akartam nektek, hogy ma délután pecsétem volt/ van, a hőm jelen pillanatban 37,3, rettegek, hogy meg fog jönni a mensim.... az a fura, hogy olyan mensis érzésem inkább a tegnap és a tegnapelött volt, de én már semmit nem tudok....

Molli, üdvözöllek én is közöttünk

Holnap mindenkinek irok

pusziiiiiiiiiii

légysziiii szoritsatok!!!!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Testem jelzései???? Háááááááááááát...... A váladékot még soha nem figyeltem! A pé-t általában érzem, vagyis remélem, hogy azt szoktam érezni....Majd most elvállik!

Besült a pete????? :shock: Csak Ti ne süljetek be a pároddal! :lol:

Jó is lenne, ha jósnő lennék !!!!! Majd képzem magam! :lol: De azért az ikreket láttam a tenyeredben az avatarodon! :lol: :lol:
Vendég
 


Ildikó! NAGYON SZORÍTUNK!!!!!! CSAK ÖSSZE NE ROPPANJ A SOK SZORÍTÁSTÓL! :lol:

Egyébként ha az megnyugtat egy kicsit, én Maszatnál barnáztam és azt hittem, hogy meg fog jönni. Aztán a barna elmúlt, és nem jött a mikulás, csak december 6-án, amikor meghozta nekem a kicsi fiamat! :lol:
Vendég
 


Ja! A vonalzókat apa segítségével hoztam össze! :oops:
Vendég
 


ILDIKÓ!!!!!! Annyira, de annyira izgulok érted!!!!!!! ÓÓÓÓóóóó! Milliónyi drukk megy most neked!!!! A hő is szuper!!! Ez a pecsét barnás vagy piros?! Az is lehet, hogy ez az elmúló mensi jönne, de a baba miatt nem jön.

És úgy látjuk Mollival (mi jósnők), hogy nem is fog jönni.
Jajjj, örülök és ujjongok halkan. :wink: Azt hiszem elkezdem azt a tornát én is. Mire is jársz?! :lol: :lol:

Molli! Nagyon jó veled beszélgetni. Jófej csajszi vagy!!!! PONT EGY ILYEN CSAJSZI HIÁNYZOTT A CSAPATBÓL!!! Szerintem is jó helyre jöttél. :wink:
Írhatnál Pandácskának néhány dolgot, hogy bekerülj a táblázatunkba.
Hány éves vagy?, Hányadik gyerkőcöt várjátok?, Mióta próbálkoztok?, Milyen vitaminokat szedsz? De, szerintem Panda is jegyzetelt, úgyhogy már be is írhat téged, már csak a beleegyezésed kell hozzá. Mondd, hogy igen! Ugye mondod? :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


Mo! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ok. Rendben Molli. A csapatba felvéve. Jegyzeteimbe bevésve. Pecsét, aláírás és már kész is. Kérlek Pandácska, te is könyvelj egyet! :wink: Amúgy jó sokáig gondolkodtál rajta hallod-e! :mrgreen:
A többiek hol vannak??? Mi az? Elaludtatok a napozóágyban??? Hahhhhóóó! Már nem süt a nap.. tessék végre bejönni a kertből!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Tudom, tudom. Ilyenkor mindenki teriget..... :? :roll:
Vendég
 


Molli,
Írjál adatokat.
Vendég
 


Már csak a ciklusod hossza kell
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Elnézést a zavarásért,azt szeretném megkérdezni,hogy az E vitamint hogy szeditek,naponta 1 elég?
Köszönöm!
Vendég
 


Itt vagyok! Csak ma ágyneműt mostam és kivasaltam, felhúztam. Másikat szoktam húzni, de most olyan jó friss illata volt, hogy úgy döntöttem, hogy ezt húzom vissza, ne csak mindig azt ami már hetek óta a szekrénybe áll!
Pandácska! Jól írtad, 29 napos ciklusaim vannak, olyannyira, hogy órát lehetne hozzá igazítani! :lol:
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, vagy már írtad, csak átsiklottam felette. Miért kell a lombik előtt fogigátlót szedni?
Egyébként a megjegyzéshez még beírnám, hogy "gyakran fekszik apa alatt". :lol: Ez csak vicc volt, nehogy beírd! :lol:
Vendég
 


Kriszti! Én doki javaslatra szedem! Napi 400 mg-ot. Mivel az enyém 100 mg/kapszula ezért reggel kettőt és este kettőt!
Vendég
 


Kriszti,
Mi a párommal napi 1db 400mg e vitamint szedünk.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Mert leállítják vele a hormonokat és utánna egyszerre tudnak növögetni a tüszők nem lesznek reméljük különböző nagyságúak.
Vendég
 


Ja értem! És meddig kell szedni? Mikor fogják megtermékenyíteni a petesejteket? Mikor ültetik vissza? Bocs, de én nem értek ehez, azért kérdezek ennyit!
Vendég
 


Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én magamtól kezdtem el szedni!
Hallottam,hogy jó.

Tudtok nekem egy pár dolgot róla bővebben irni!!!!!!!!
Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


kriszti,
segíti az egész mindenséget a petefészekben méhedben meg ilyesmi a bőrnek is jó.

Molli,
A szurikat kb április utolsó hetén fogom kezdeni ami kb. 10 napig tart(persze ez attól és függ hogy hogyan reagálok) utánna leszívás és ha sikeres akkor kb 2-3 nap és beültetés. Reméljük minden jól fog menni és így történnek a dolgok.
Vendég
 


Sziasztok!
Én még nem vagyok kismama, de nagyon szeretnék!
Valaki tudna nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy én 5 évig szedtem Tri-regolt és februárban abbahagytam. Mennyi az esélyem, hogy teherbe essek? Tegnap kellet volna megjönnie, de nem volt semmi. Ez lehet attól is, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre? Valaki kérem segítsen.
Köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Sziasztok!
Én még nem vagyok kismama, de nagyon szeretnék!
Valaki tudna nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy én 5 évig szedtem Tri-regolt és februárban abbahagytam. Mennyi az esélyem, hogy teherbe essek? Tegnap kellet volna megjönnie, de nem volt semmi. Ez lehet attól is, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre? Valaki kérem segítsen.
Köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Cicabogár,
Igen lehet még a fogitól én amikor befejeztem nem is mensistem utánna 3 hónapig. Persze akár már teherbe is eshettél ez sem kizárt. Tesztelj és meglátjuk :D
Vendég
 


Köszi Pandácska!
Képzeld, én már vagy 2 tesztet megcsináltam. Nem most, hanem mindig 10 nappal AZ után, mert annyira úgy érezem, hogy van valami. Úgyhogy már félek, hogy nem lesz semmi. De márciusban volt mensi, úgyhogy reménykedem, hogy hátha most...

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Cica,
Lehet korai volt még akkor a teszt. Ha már késik akkor lehet csinálni vagyis akkor érdemes.
Vendég
 


Jó éjt mindenkinek!

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Köszi, puszi.

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Pandácska! Már csak egy kérdés a szuri miért kell? :oops:

Andi! Osztom Panda véleményét! Sajna a fogi gátló után lehet ilyen, hogy össze-vissza jön meg, vagy nem is jön meg egy darabig! A teherbe esés sem kizárt! Drukkolok, hogy nálad inkább a baba miatt ne jöjjön meg! Pár nap múlva ha nem jön meg csinálj egy újabb tesztet!

Én is elteszem magam holnapra!

Jó éjt!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Csak bekukkantottam és máris jó kedvem lett Tőletek!

Ildikó!
Egész nap nem mertem írni Neked! Borzasztóan szorítok!!!!

Molli!
Nagyon örülök Neked!
Azt hiszem nagyon közénk való vagy!!!

Cicabogár el ne tűnj! Ígérem, hogy holnap már újra a régi leszek! Sőt! Képzeld! A második babám előtt a fogitabitól 1 évig össze-vissza jött meg. Már azt hittem soha sem lesz babám. Aztán mégis összejött spontán. A harmadiknál meg azt hittem jó sokat kell majd várnom a babára és a fogamzásgátló abbahagyása után 1 hónappal már babás voltam. Azért túl sokat ne várj! Egyébként nagyon szokták javasolni az E-vitamint!

Annyira jól esett, hogy gondoltatok rám és jól esett a vígasztalás is, de egyszerűen képtelen voltam írni. Lassan múlik a mensi és vele együtt az elkeseredés is! :lol:

Mo!
Tudom, hogy mennyire bosszantó, de gondolj arra, hogy nem maradtatok le semmiről ebben a hónapban! Figyeld csak Magad, mert hamarosan feladat lesz!

Krisztinka!
Ki tudja, talán még szükségem lesz a segítségedre! Nagyon köszönöm!
Most akkor Ti lekéstétek a védekezést, vagy lemaradtam valamiről?! :shock: 8)

Ági!
Annyira hiányzol! Hogy van az egyetlen kismamánk??????

Andi!
Már jó régen nem jelentkeztél! Mi van a házzal?

Pandácska!
Most ne is gondolj másra, mint arra, hogy már egyenesben vagy! Annyira szorítok Neked!!!! Tüneményes az unokahugid és irigylésre méltóan szép kismama a nővéred!
( Persze én már megkukkoltam az iwiw-en a képeket :oops: :lol: )

Zora!
Most Te is nagyon csendben vagy! Vigyázz, mert reggel felhívlak!

Lányok!
Itt a tavasz (vagy inkább nyár) Szervezzünk valami jó kis szabadtéri találkozót! Persze gyerekekkel, akár férjekkel is!
(Ildikóért elmegyek! :wink: )

Most sajnos mennem kell, mert a nagylányom már itt puffog mögöttem! :twisted:
Mindenkinek szép estét kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Molli,
A szurikkal érik el azt hogy sok petesejt növekedjen egyszerre akár 10 is hiszen ez a lombik alapja a sok tüsző.
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Gyorsan jelentek, aztán visszasolvasok, és megpróbálok mindenkinek irni....

Nem kell tovább drukkoljatok nekem.... ma reggel teszteltem egy tök negativat. A pecsétem világos barna, és még nem jött meg rendesen, de szerintem már csak órák kérdése ....
A lényeg az, hogy szépen megtréfált engem ez az április, mert ilyen hosszú ciklusom még nem volt.
Az az érdekes, hogy a múlt hónap mensim jobban kiboritott, mint ez..... már nem értek semmit :roll: :roll: :roll:

Na, megyek kávét készitek, majd szépen visszaolvasok, és utána jelentkezek!

addig is puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Na, megint itt vagyok..... közbe még egy hirtelen összehivott gyűlésen is voltam....

Éva, veled kezdem a sort :) – annyira örülök, hogy visszajöttél közénk, és gatyába ráztad magad :D – már nagyon hiányoztál. Remélem ez volt az utolsó hónapod, amikor magadba kellett zárkózz!!!!
Mo-val még nem beszéltem, csak ha aktuális lesz a dolog.... hi-hi-hi most emésztheti a kiváncsiság :D :D

Molli, örülök, hogy ránk találtál. Úgy látom, már meg is találtad a topik „hangját” :D

Mo, szerintem jól teszed, ha a macát szeded ezután, mert úgy nézett ki, hogy az használt neked. A mostani görbédhez nem találok szavakat :wink: - besült pete ide vagy oda, ideje lenne új ciklust kezdeni, és minél hamarabb előállni egy tisztességes pé-vel :D :D

Krisztinka, te miért is akarsz ebben a hónapban lh tesztelni? Szerintem, ha védekezni akartok, inkább hagyd a következő hónapra.... vagy csak információt akartál most, és én értettem rosszul?

Zora, várom a képes beszámolót!!!! – egy kicsit dobd már fel a topik szinét :D :D

Andi, nektek nem lesz netetek? Vagy amég mindig csak a tesódtól tudsz irni? Jó lenne, ha tudnál jelentkezni?

Pandácska, neked megszakitás nélkül mennek a drukkok!!!!

Sheila, Ind! Nehogy már eltűnjetek!!!! Jelentést kérünk!!!!

Lányok, végül hogy maradt Lynával? Még fog közénk jönni?

t.krisz, én a dokim előirására 1 db. 100 mg-os E vitamint szedek + 2 db. Folsav tablettát.
Valahol, mintha azt olvastam volna, hogy akkor van szükség több E vitaminra, ha a szervezettel baj van.... de lehet, hogy tévedek.

Cicabogár, az 1 napos késés még semmit nem jelent..... nézz csak rám :roll: - hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, és a tegnap délután kezdtem pecsételni annak ellenére, hogy ezelött ilyen hosszú ciklusom még soha nem volt.
Ezért a legrosszabb a mensi ideje körüli időszak – mert nem tudod, mi van..... Szerintem próbálj meg tesztelni egyet reggel, és akkor megtudjuk, mi van :wink:

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó!
Annyira aranyosak vagytok,hogy vissza irtatok,ezért én is leirom,hogy velem mi van.
Én 39 éves vagyok.
2 gyermekem van 17 éves lány és 13 éves fiu,2007 novemberben kezdtünk bele a babaprojektbe,eddig sikertelenül.
Most pedig az történt,hogy félévi negativ tesztek után,mult vasárnap teszetltem egy halvány pozitivat,másnap hétfőre elkezdtem vérezni,kedd estére elmúlt,kedden felhivtam a dokit,hagy menjek egy uh-ra,megnézett,és azt mondta nem lát semmit,márc 9-én volt az utolsó mensim,annak kb 4 hete.
Ja,még az kimaradt,hogy a hőm nem megy le igaz ingadozik,mai is 37,1 volt,a mellem is továbra érzékeny,a hasamba is érzek néha fura fájásokat ,szurkákat.
Én már nem tudom,mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mire gondoljak???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hétvégén vagy szerdáig csinálok egy tesztet,ugyanis szerdán kell vissza menni az orvoshoz.
Ne haragudjatok,hogy irtam,s zavartam.
Mielőbbi babásodást kivánok mindenkinek,jó egészséggel s szerencsével,aki már babás,annak is minden jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kriszti,
nem lehet hogy korai volt az uh és a vérzés ellenére mégis van ott baba? Nyálkahártya milyen volt akkor? Hány mm?
Vendég
 


Pandácska!
Nem mondott ez az orvos semmit,csak annyit,hogy "nem lát" semmit.
Nem merem magam bele élni semmibe!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ez a bizonytalanság nem jó,egyebet nem tudok tenni,csak egy tesztet megcsinálok,és meglátom jövő hétem mit mond!!!!!!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


kriszti,
Igen csak ennyit tudsz tenni azért nagyon szorítok neked++++
Vendég
 


pandácska!
Én is szoritok neked és a többielnek is ++++++++++++++++++!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy nem vesztem el csak átalakultam! :lol: Vagyis lusta üzemmódba váltottam. Maszat húzza a lóbőrt, aztán irány a szabad levegő! Ma főzni sem fogok, majd rendelünk egy pizzát!

Éva, örülök, hogy jöttél és sikerült kimásznod a gödörből. Azért láttom,hogy még picit benne vagy, de majd lökünk rajtad egyet csak gyere és írj!

Ildikó! :cry: :cry: Szomorú vagyok! Annyira szorítottam, hogy az már fájt, és még így is megjött! :cry: Hát mit tegyek legközelebb,hogy sikerüljön?

Pandácska! Nyugodtan beírhatod a táblázatba, hogy a fiacskámat Maszatnak hívják. Persze nem ez van a szül.anyakönyvi kivonatában, de mindenki így hívja. A nevét egy régi magyar tv film után kapta, talán ismeritek: Kismaszat és a gézengúzok! Amikor féléves volt teljesen olyan volt,mint a filmben a kisfiú.


Bocsika, de megyek, nézek valami jó kis dvd-t, amíg a kis árnyékom felébred! :lol:


Csóközön Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira sajnálom, hogy iyen ritkán tudok jönni. Amióta ilyen jó idő van reggeltől estig kint vagyunk csak aludni és kajálni jövünk be. Lehet, hogy én osztom be rosszul az időmet de mindennel el vagyok csúszva. Este mikor a gyerekek lefekszenek akkor tudnálak titeket olvasni de addigra olyan fáradt vagyok, hogy a gépet sincs erőm bekapcsolni. Itthon könyvelek is és most lesz majd bevallás és azt is kellene csinálnom de azzal is le vagyok maradva.
Velem annyi, hogy teljesen jól vagyok és már sokkal kevesebbet van hányingerem. Olyan furi már most kezdtem a 11. hetet. Persze azért így sokkal gyorsabban megy már az idő.

Ildikó
Különben miattad néztem be. Annyira de annyira sajnálom én már teljesen azt hittem, hogy sikerült (a hőd is nagyon jó volt).

Minden újat üdvözlök sajnos most nem tudok senkinek sem írni mert vissza kell olvasnom.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok!

Neki Molli külön is szia!
Panda, hozzám az aktuálishoz beírthatod, hogy 16-ára pé-t várok, 30-ára pedig mensit nagyon nem várok.

A pével különben jól állok. 3 napja páfrányosodom. Méhszáj puha, alacsony (azt hiszem ilyemkor ez ajó) és már nem olyan szorosan zárt. Tegnap szurkálódást éreztem bal oldalon. Remélem sikerül megint! Úgyhogy most hétvégén nagyon belehúzunk apával. El is toltam a vizsgámat egy héttel későbbre, nehogy már a tanulás hátráltasson a babagyártásban. Apa, mondta, hogy nem lesz így jó, hogy mindig csak tologatoma vizsgákat, de ez most nekem sokkal fontosabb. Apa, nem látja z összefüggést, hogy miért zavar engem a tanulás ebben, mondtam, hogy a megtermékenyüléshez teljes nyugalomra van szükségem. Tanulás nélkül, vagy legalábbis minimálisra szorítva. Annyi időm van még befejezni azt a fránya egyetemet. A maradék 2 félévet amúgy is 3 alatt terveztem megcsinálni.

Ildikó! Nem lehet, hogy ez úgy volt negatív, mint múltkor pozitív? Már megjött? Hő?

Krisz! Szerintem nem pé-d volt, de ezt a mai hőddel együtt könnyebb lenne megmondani.

Mo! Megértelek, ne menj orvoshoz, de kérlak próbáld ki az Avivát. Látod, hogy velem csodát művelt!

Ja, múltjor izgultam nagyon a méhnyálkahártya miatt. Most ezt találtam:
7-8 mm-es nyálkahártyán már szépen megtapad a terhesség, igazából a nyálkahártya ultrahanggal mért vastagsága nem ad nagyon egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag.

...A méhnyálkahártya más valami. Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökődik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökődés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelődés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal később oda érkező - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye.

Ebből a következtetésem, hogy én szupcsi voltam! :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?