Na, megint itt vagyok..... közbe még egy hirtelen összehivott gyűlésen is voltam....
Éva, veled kezdem a sort
– annyira örülök, hogy visszajöttél közénk, és gatyába ráztad magad
– már nagyon hiányoztál. Remélem ez volt az utolsó hónapod, amikor magadba kellett zárkózz!!!!
Mo-val még nem beszéltem, csak ha aktuális lesz a dolog.... hi-hi-hi most emésztheti a kiváncsiság
Molli, örülök, hogy ránk találtál. Úgy látom, már meg is találtad a topik „hangját”
Mo, szerintem jól teszed, ha a macát szeded ezután, mert úgy nézett ki, hogy az használt neked. A mostani görbédhez nem találok szavakat
- besült pete ide vagy oda, ideje lenne új ciklust kezdeni, és minél hamarabb előállni egy tisztességes pé-vel
Krisztinka, te miért is akarsz ebben a hónapban lh tesztelni? Szerintem, ha védekezni akartok, inkább hagyd a következő hónapra.... vagy csak információt akartál most, és én értettem rosszul?
Zora, várom a képes beszámolót!!!! – egy kicsit dobd már fel a topik szinét
Andi, nektek nem lesz netetek? Vagy amég mindig csak a tesódtól tudsz irni? Jó lenne, ha tudnál jelentkezni?
Pandácska, neked megszakitás nélkül mennek a drukkok!!!!
Sheila, Ind! Nehogy már eltűnjetek!!!! Jelentést kérünk!!!!
Lányok, végül hogy maradt Lynával? Még fog közénk jönni?
t.krisz, én a dokim előirására 1 db. 100 mg-os E vitamint szedek + 2 db. Folsav tablettát.
Valahol, mintha azt olvastam volna, hogy akkor van szükség több E vitaminra, ha a szervezettel baj van.... de lehet, hogy tévedek.
Cicabogár, az 1 napos késés még semmit nem jelent..... nézz csak rám
- hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, és a tegnap délután kezdtem pecsételni annak ellenére, hogy ezelött ilyen hosszú ciklusom még soha nem volt.
Ezért a legrosszabb a mensi ideje körüli időszak – mert nem tudod, mi van..... Szerintem próbálj meg tesztelni egyet reggel, és akkor megtudjuk, mi van
Puszi mindenkinek!