drága, drága lányok!!!!!!!!
most kaptam meg a gépet, drága párom idehozta, hogy tudjak végre írni nektek!! bár visszaolvasni még nem tudtam, de tudom, hogy nagyon, nagyon sokat drukkoltatok és gondoltatok rám és a két gyönyörű babámra. ezt nagyon köszönöm, rengeteget segített a nehéz percekben, hogy ilyen aranyosak vagytok és mellettünk álltok. én is rengeteget gondoltam rátok és folyamatosan drukkoltam értetek!!!! küldtem a puszikat.
A kórház szörnyű volt, de ezt úgyis tudjátok.
Azt hiszem harcika írta, de az egyik babámnak levállt egy kis méhlepénye és ez vérzett. Rettenetesen megijedtünk! ráadásul ő a kisebb babám és még nagyon alul van a csöppségem. most is még folyamatosan és szigorúan feküdni kell! és még drukkolni, hogy a vérömleny felszívódjon, mert sajnos a kh-ban nött.
külön köszönöm hannának, hogy meglátogatott, bíztatott, erőt adott, nagyon nagyon sokat segítettél drága hanna!! de mindenkinek nagyon köszönöm mégegyszer, tényleg annyira kedvesek vagytok!! harcika neked is külön, hogy közvetítettél a lányoknak és, hogy nyugtattál sokat!!
ígérem igyexem mihamarabb visszaolvasni.
addig is amit láttam.
macspacs
ez bizony két csíkos!!!!!!!!!!!
micsoda jó hírek!!!!!
fanni
te már itt tartasz? az igen!
akkor lesz izgalom bőven!!!
Továbbra is szorítok akinek kell!!!! mindjárt visszaolvasok, remélem sok-sok kiszebránk született.
bocs, hogy hosszú lett. pusszi mindenkinek