Gép előtt!!! Végre.
Nem igaz, mire odajutok, hogy írjak is valami mindig közbejön. Vagy valakik.
Andi, nagyon sok boldog házassági évfordulót!!!! Remélem, hogy a hátralévő 100 házassági évforduló is ilyen eseményekben és boldogságban fog eltelni.
Timi Zsoltikájának, és Andi Zsoltijának is boldog névnapot.
Timi, nagyon gáz ez a tetű. Nekem még nem volt szerencsém, de szerintem én is így kibuktam volna mint te. Viszont az vigasztaljon (valaki írta, de már nem tom ki), hogy a tetű a tiszta hajat szereti(nem mintha ez nagy vigasz lenne
). Érdekes volt amit megállapítottak Zsoltinál. Erről a reflexről nem is hallottam. Amúgy a gyerekorvosotok sem hallott erről? Vagy ő küldött el ehhez a szakemberhez?
Ibolya, én is gratulálok a menéshez. Aranyos lehet ahogy elszégyelli magát. Igaza van Mártinak legyél paparazzo.
Edit, ruhaméretek: Livinek egy számmal kissebb kell mindenből. Úgyhogy a Dorina kinőtt ruhái mind jók rá. De azért persze ő is kap új rucikat, csak ugye két méretet kell vennünk. A derekaddal meg menj el dokihoz.
(Mondom én...)
Zsuzsi, mennyire hasonlít Nini és a Szandi. Olyan szépek mindketten.
Na és persze az összes többi kép is NAGYON jól sikerült gyerekeket ábrázol.
Márti, Évi nagy-nagy gratula a fogyihoz!!! Csak így tovább.
Edith, jópofa az a sátor. Nekem anno majdnem ilyenem volt és én is imádtam. Oké, én ma is imádom.
Zsu, mi volt a dokinál?
Barbi, na végre akkor Ádám is meggyógyult. Örülök, hogy megint ügyesen elalszik. Gondolom, hogy mekkora kő esett le a szívedről, hogy nem "romlott el" a fiad.
Iza, úgy érzem a sors titeket nagyon szeretne újra maximálisan boldognak látni. Valahogy mostanában olyanok történnek veletek ami segít gyógyulni. Illetve csupa olyan emberekről eseményekről írsz amik pozitívak. És ez jó!!! Remélem anyukád is jobban van. Ha nem is viharos gyorsasággal (mert írtad, hogy idő kell) de fokozatosan és javuló tendenciában.
Rólunk: én továbbra is a halálomon vagyok. Nem kapok levegőt az orromon, tegnap hangom se volt, ma is alig van. Tehát Árpi kicsit örülhet, mert most csöndben üvöltözöm vele.
Viszont a lényeg, hogy a csajok egyre jobban vannak. Már nem folyik egész nap az orruk, de még van trutyijuk bőven.