Új privát üzeneted érkezett!

Látom közben Zsandi te is írtál!

Igen le kell vágatni,a fodrászom,a védőnő és anyu is ezt tanácsolta.Nagyon sűrű ZSolti haja és egy év is kevés lenne hozzá,hogy lehúzkodjam a dögöket!Na nem azért mert ellepte az egész haját,hanem félek,hogy nem látom át az egészet és ha egy is marad,akkor kezdődik minden előről.Azt mondták nem kell kopaszra,csak 1 centisre.Na nálunk ez olyan,mintha kopasz lenne,a mostani hajához képest!
Sok sikert a ház eladáshoz!Az én terveim is mindig olyan jól hangzanak,de a valóság sajnos nem ilyen szép.Ma jön egy érdeklődő.Én is csak remélni tudom,hogy hamar túl tudok adni a házon,hogy mielőbb költözni tudjunk!A bankba kedden adjuk be a papírokat,remélem hamar eldöl,hogy mennyi hitelt adnak a lakásra!Jó lenne,ha időközben,amíg a banki dolog zajlik elmenne a ház!

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Hát Timi engem megijesztettél egy kicsit.
Nekem a lányom soha nem ült és nem is ül a mai napig másként mint a lábai közé.De nekem erre azt mondta az ortopéd orvos,hogy azért, mert lazák a kötőszövetei,és ezért is jártunk rendszeresen vissza az orvoshoz./állítólag a kora,illetve a nem teljesen időre született babák hajlamosak rá,Enikő a 37.hét legelején született./A huppanásokra már nem emlékszem vissza,viszont a fiam állásból esik a térdeire/készakarva/. Vigyem én is orvoshoz?Mit mondtak,milyen egyéb tünetei lehetnek?
Magatartási és tanulási nehézségei nincsenek a lányomnak,beszélni is beszél-igaz nem akkor és nem azt amit kérdezek :roll: .

A Gergő ma már egyre ügyesebben megy.Viszont,ha észreveszi,hogy figyelem,elszégyelli magát és az istenér ,se megy tovább.Ma már megfontoltabb,nem rohan annyira,viszont ahogy meglátja a fényképezőt a kezemben nem megy tovább egyből produkálja magát nekem.Ugyhogy felvenni még nem nagyon sikerült.
bibolya
 
 


Sziasztok!

A képek szuperek. Nagyon édes minden manó.

Márti: komolyan kezdek kedvet kapni, hogy csatlakozzak. :wink: Átküldöd mi szerint csinálod a diétát. Nagyon ügyes vagy!! Büszke lehetsz magadra (én is büszke vagyok rád :lol: ).

Timi: sajnálom ezt a tetű dolgot, nem lehet egyszerű. Kitartás, remélem hamar sikerül kiirtani.
Teljesen ledöbbentem a Zsolti történetén. Ilyenről még nem is hallottam. De megnyugodtam, hogy nem is baj, hogy nem erőltetem a Szandinál az állást, járást.
Remélem segíteni fognak a gyakorlatok amiket kaptatok.

Edit: mindenképp menj el orvoshoz a derekaddal. Azt hiszem már említettem én mesulidot (vagy valami hasonló) kaptam az ülőideg gyulladásra és nagyon jó!! Az apukám is ezt szedi a gerincére (porckorong sérve van).

Zsu: voltál orvosnál? Te is menj el a vérnyomással nem szabad játszani!

Reggel volt egy kis balesetünk. :cry: A Szandi belekapott a szemembe, de olyan rosszul hogy végigsértette a hártyát vagy mit. Iszonyatosan fáj és ömlik belőle a könny. :cry:
Elrohantunk a szemészetre, mert nem láttam csak homályosan. Azt mondták nagyon csúnya, kaptam csöppöket meg a kenőcsöt. + leragasztották, mert most nem érheti fény.

Kép Szandi és Nini húsvétkor

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

 
 

Ibolya,
szerintem a lányoddal nincs ilyen gond.Ez a lábközé ülés csak utalhat ennek a reflexnek az elmaradására.Meg még több más dolog is,ami együttesen adta ki,hogy nálunk gond van.A Hannára azért mondta,hogy nincs még gond,mert önmagában ez még nem baj,hogy így ül,de figyelnem kell őt is és egy két tornát vele is meg kell csinálnom.De azt is mondta,hogy vegyem rá,hogy rendesen üljön.Ami azért fontos,hogy támasztás legyen ne nyújtás.
És ez a reflexelmaradás a beszéddel összefügg.Orvoshoz felesleges menni,mert mi se jutottunk előrébb.Ezt a Biatorbágyot is egy másik topikban ajánlotta egy csaj,aki ismeri a történetünket.Ők is odajárnak,mert náluk magatartás probléma van.
Ha a lányod most született volna,akkor most már biztosan tanácsolták volna,hogy keress fel egy korai fejlesztő pedagógust,mert a koraszülötteket minden képpen megvizsgálják.De nálatok már régebben ki jött volna,ha gond van.

Pusz

Timi
timiban
 
 


Hú lányok ma nagyon grafomán vagyok!Hanna alszik,pedig ilyenkor nem szokott,de de.aludt egy órát,és ebéd után már nagyon nyügi volt.Pedig lenne dolgom,de ma nagyon lusta dög vagyok!Igaz mostam 3 adagot az utolsó még szárad,tehát munkálkodtam vmit ma is! :roll:
timiban
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, már egy ideje olvasom, mire a végére jutottam.

Márti jók a csúzdás képek, Zsombi nem félt a hason csúszástól? Lányod nagyon szép, és olyan nagy már! Fogyi eredményekhez gratulálok, így tovább! Én ma reggel mértem, mínusz 5 kg eddig tuti lecuppant.

Andi, Flóra és Marci nagyon tetszenek! Annyira édes mindkét gyerkőcöd!
Miért akarjátok eladni a házatokat? (öreg, nagy-kicsi, rossz helyen van...?)
Ja, és Samunak sincs még túl sok foga, karácsony óta 6db csücsül a szájában. Bár most néhány napja elég szarok az éjszakái, ha felébred, elkeseredetten sír, alig tud visszaaludni, nyáladzik ezerrel, rágcsál mindent - szerintem közeledik egy újabb fogzási hullám, de egyelőre nem látom a "bűnöst"...

Edith, tényleg jó ez a bújocskahely! Kriszta láthatóan imádja!

Livi és Dorka kézfogója is nagyon tuti képsorozat!

Ibolya, én gratulálok Gergőnek a menőmanósághoz! Nagyon édesek ilyenkor! Samu is lelkesen küzd az önálló járással és napról napra ügyesebb. Te kérdezted az alvást: Samu 11 hós kora óta napi egy alvással beéri, ez álatlában minimum 2 órás szunyát jelent, de előfordul 3 órás menet is.

Jaj, Timi, sajnálom ezt a tetűs dolgot. Nekem szerencsére eddig kimaradt az életemből. Annak örülök, hogy Zsoltinál megtalálták a bajok gyökerét.

Edit, én is derékfájós vagyok, de nálunk ez apai ágon valami keresztcsonti fejlődési rendellenesség. Szar ügy.

Zsuzsi, huh, rosszul hangzik a szemeddel történt baleset. remélem, hamar rendbe jön. Nagyon csinos Szandi a farmerszerkóban!

Zsu, majd számolj be arról, mit mondott a dokid a panaszaidról.

Barbi, tök jó hogy Ádámod meggyógyult! Most már lehet menni sétálni!

Iza, hol vannak a virágos képek a kertedről? Már várom nagyon, imádom a virágzó gyümölcsfákat. Itt anyuéknál is gyönyörű most a kert - a körtefák is virágba borultak mostanra.

Ha kihagytam valakit, ezer bocs!
Pusz mindenkinek,
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:akkor gyertek el csütörtökön, virágzik a meggyfánk, meg a szomszédoknál is virágba borultak a fák!!!! :lol:
Mutizok 1 régebbi képet erről:
Kép


Zsuzsi:sajnálom ezt a balesetet!!!! :? Előfordul az ilyen, gyógyulj meg hamar!!!!Majd elküldöm az alap dolgokat a fogyiról!!!! :wink:
Nagyon csini Szandi ebben a szerkóban!!! 8)

Timi:azért ez megdöbbentő, hogy csak így jutottatok el ehhez a szakemberhez, mert te ismersz valakit és amúgy lehet hogy el sem juttok ide!!!!Ez jó hogy kiderült, hogy mi is a gond pontosan, gondolom megnyugodtál azért kicsit, persze sokkoló, de így tudsz tenni érte valamit, hogy javuljon a helyzet!!!Kitartás drágám!!!! :wink:

Ibolya:akkor ne nézegesd a Gergőt, vagy legyél paparazzó:hirtelen ugorj elő valahonnan és úgy meglepődik a drágád, hogy tuti nem mozdul, legalább azt megörökíted, hogy tart valamerre!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsandi:miket is írtál????Az a másik oldalon van, no mindjárt megnézem 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na írtam és elszállt :evil:
szóval leves:én szertem ha esznek, főleg jó kis husi vagy zöldség levest, de nem ölöm el magam ha nincsen, minden napra nem főzök...de ők nagyon szeretik is!!!

A házeladást nem irigylem, de remélem hamar túllesztek rajta!!!!

Ibolya:mi idén nem nyaralunk a Zsandiékhoz hasonló okok miatt!!!! :(

Isteni pizzát ettem a lánykám dagasztotta és lapította bele a formába :lol: , akit érdekel elküldöm, nagyon fincsi a tésztája:fűszerek is vannak benne!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Gép előtt!!! Végre.

Nem igaz, mire odajutok, hogy írjak is valami mindig közbejön. Vagy valakik. :lol:

Andi, nagyon sok boldog házassági évfordulót!!!! Remélem, hogy a hátralévő 100 házassági évforduló is ilyen eseményekben és boldogságban fog eltelni.

Timi Zsoltikájának, és Andi Zsoltijának is boldog névnapot.

Timi, nagyon gáz ez a tetű. Nekem még nem volt szerencsém, de szerintem én is így kibuktam volna mint te. Viszont az vigasztaljon (valaki írta, de már nem tom ki), hogy a tetű a tiszta hajat szereti(nem mintha ez nagy vigasz lenne :? ). Érdekes volt amit megállapítottak Zsoltinál. Erről a reflexről nem is hallottam. Amúgy a gyerekorvosotok sem hallott erről? Vagy ő küldött el ehhez a szakemberhez?

Ibolya, én is gratulálok a menéshez. Aranyos lehet ahogy elszégyelli magát. Igaza van Mártinak legyél paparazzo.

Edit, ruhaméretek: Livinek egy számmal kissebb kell mindenből. Úgyhogy a Dorina kinőtt ruhái mind jók rá. De azért persze ő is kap új rucikat, csak ugye két méretet kell vennünk. A derekaddal meg menj el dokihoz. (Mondom én...)

Zsuzsi, mennyire hasonlít Nini és a Szandi. Olyan szépek mindketten.

Na és persze az összes többi kép is NAGYON jól sikerült gyerekeket ábrázol. :lol: :lol: :lol:

Márti, Évi nagy-nagy gratula a fogyihoz!!! Csak így tovább. :lol: :lol: :lol:

Edith, jópofa az a sátor. Nekem anno majdnem ilyenem volt és én is imádtam. Oké, én ma is imádom.

Zsu, mi volt a dokinál?

Barbi, na végre akkor Ádám is meggyógyult. Örülök, hogy megint ügyesen elalszik. Gondolom, hogy mekkora kő esett le a szívedről, hogy nem "romlott el" a fiad.

Iza, úgy érzem a sors titeket nagyon szeretne újra maximálisan boldognak látni. Valahogy mostanában olyanok történnek veletek ami segít gyógyulni. Illetve csupa olyan emberekről eseményekről írsz amik pozitívak. És ez jó!!! Remélem anyukád is jobban van. Ha nem is viharos gyorsasággal (mert írtad, hogy idő kell) de fokozatosan és javuló tendenciában.

Rólunk: én továbbra is a halálomon vagyok. Nem kapok levegőt az orromon, tegnap hangom se volt, ma is alig van. Tehát Árpi kicsit örülhet, mert most csöndben üvöltözöm vele. :lol: Viszont a lényeg, hogy a csajok egyre jobban vannak. Már nem folyik egész nap az orruk, de még van trutyijuk bőven.

KépKép
kgiulia
 
 


Most elolvastam a Julcsit és az jutott eszmbe, hogy ma voltunk vásárolni és a kasszás néni köhögött, de kb. úgy mintha tüdőbaja lenne, mondom a Rolandnak menjen arrébb a gyerekekkel ez a nagyon vicces meg mondja a Zsombinak , hogy oda se nézzen, eltakarta a szemét, aztán fülét , száját=nem lát, nem hall, nem beszél....na ez most a topikra is majdnem jellemző :lol: :lol: :lol:
Zsuzsi nem lát, Julcsi nem beszél........................most nagyon hülye voltam ugye????? :roll: :shock: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti-ez az utolsó mondatod nagyon jó volt.Majdnem kiestem a fotelból :lol: :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Ja,és én kérném a pizza receptet-képet csináltál róla?

igaz,nekem is van egy elég jó,de lehet hogy ez sokkal jobb lesz.Viszont a Norbival pizzát csak délig lehet enni,ugyhogy reggelire kell akkor megcsinálnom. :lol: :lol:


Julcsi,most akkor nagyon örül a párod ugye? :lol:

Timi-belevágunk a Norbi diétába?Én álltalában du.-de legkésöbb este szoktam feladni -addigra éhen akarok hallni.Nekem nagyon kéne egy kis segítség,buzdítás,és ha talán társulna mellém valaki,akkor tán könnyebb.

na most mennem kell-megyünk a pékhez :lol: :lol: -már megint a zaba :twisted: :twisted:
bibolya
 
 


Ibolya:bíztatlak én, ha csak ez kell!!!!! :wink: :lol: 8) :wink:
A titkos pizzatészta receptet majd küldöm :wink: .
Szerintem vágj bele, mert ez a 90 napos napokra lebontva szigorú, de a norbis az végülis egy napon belül órákra lebontva.....na remélem érthető vagyok...szóval ehetsz mindent(majdnem) csak nem mindegy hogy mikor!!!!Vágj bele....legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad!!!! :wink:
de nekem ti is erőt adtok...persz emagam miatt csinálom, de az hogy a Zsuzsi büszke rám nagyon jól esik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és én nem is tudtam, hogy lehet pékárú nélkül létezni és úgy látszik lehet mert még élek!!!! :shock: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya: én mindíg galibát okozok... :oops: múltkor a julcsi a csajokat ijesztette meg a mosolygásával :wink: , a Barbi meg az Istvánt keltette fel a nevetéssel, mikor a letört gallynak képzeltem magam....te meg a fotelból estél ki majdnem, :oops: :lol: azt hiszem visszafogom magamat kicsit!!!! :wink:
Gondoltam ám ma rád, Vecsés felé mentünk, Kókán lakik a mamám(Maglód,Mende,Sülysáp ha így ismerős)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Megint én :lol: :lol: :lol: :lol: eszembe jutott ama bizonyos mondat vége...a Zsu nem hallja hogy aggódva várjuk jelentkezését!!!!!
A 3 érintett ha megbántva érzi magát(nem Barbikám nem elnézést kérek 8) ) akkor tessék jönni csütörtökön és jól fenékbe billenteni :lol: :lol: :lol: na csók a családnak, most már eltűnök!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A p...ba, mire megírtam ezt a két regényt kitevő írást nem ment a net. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sziasztok!

Én tegnap délután hirtelen ötlettöl vezérelve felkerekedtem egy buszra és kimentünk anyósomékhoz. Gyönyörű idő volt, Kriszta egész héten tegnapig nem volt kint, csak néháyn percet, amíg beültünk vagy kiszálltunk a kocsiból, és gondoltam, jót tesz neki a falusi friss levegő. mert ugyan mi is községben lakunk, de lakótelepen, és nincs egy kis zöld, ahová leülni tisztességesen. Örvendtek is a mamáék, jól megleptük őket! Minden szép és jó volt, Kriszat mászkált a fűben, virágokat szedett, koszorút fontam neki, de történt egy "mókás" dolog is. Elfelejtettünk cumit vinni. A faluban összejártam az összes üzletet és sehol egy cumi nem volt. A gyógysuzertárban csak 0-6 hónapos babáknak való volt. Végül kaptam 2 cumit egy barátnőmtől, akinek 4 hós a picije, de a formája nem volt teljesen ugyanolyan, mint a Krisztáénak. Az esti elalvásnál nem vlt gond, mert pillanatok alatt álomba zuhant, olyan álmos volt már, de éjfél előtt megébredt és olyan- több, mint félórát tartó ordításba, szabályos jajveszékelésbe kezdett, hoyg apósom szerint, ha akkor épp tolvaj akart volna behatolni, megijedt volna! Aztán anyósommal felváltva valahogy álomba ringattuk-énekeltük, és aludt 3-ig. Akkor ismét "babba-tititi-akció" (legújabban babba a cumi) következett, de ez nem volt annyira hosszas. Végül elfogadta azt a cumit, de az első ébredéskor szabályosan összeszorította a fogait, hogy ne tudjam betenni. aztán kicseleztük, mert a hegyét belemártottam egy iciripiciri mézbe, és valahoyg sikerült visszaaludni. Szóval, nem volt izgalommentes az utóbbi 24 óránk. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán ma is kertészkedett a csajszi, hol tatával, hol mamával, szedett nekem virágot :wink: , amit át is adott, majd hirtelen vissza is kapta a kezemből. Egy kisebb ableset is történt ma. Becsuktuk a konyha és előszoba közötti ajtót, de Kriszta egyszercsak beleakaszkodott a kilincsbe, az ajtó kinyílt és ő teljes egészében elterült. A gond az volt, hoyg a két helyiség közöztt van egy kb. 7-8 cm-es szintkülönbség és kicsit beverte a száját meg az orrát. Nem nagyon - gondolom - mert a felső ajkán egy gombostűfejnyi pici piros pötty mutatja csak. :roll: :(

Szóval ennyi rólunk. István már hazaérkezett Kolozsvárról, a sütőben készül a nyami grillcsirke, Kriszta alszik, én meg itt vagyok. :P

Timi, örülök, hoyg végre sikerült kompetens szakembert találni Zsoltika ügyében. Nagyon remélem, hoyg ezután a javulás gyors lesz és a társalgás sem okoz majd gontot neki/nektek! :) Hannával meg biztos nem történik ilyesmi.!
Sokat említettétek ezt a "lába között ül" :shock: pozíciót. :roll: :roll: :roll: Magyarázza el valaki nekem, hoyg ezt hogyan kell érteni? El nem tudom képzelni, miféle ülés ez.

Zsuzsi, sajnálom a balesetet! :( Szandi tényleg nagyon jól néz ki a farmer szerelésében, és hasonlít nagyon Ninire. Nem csoda, hoyg múltkor összetévesztettem őket a kutyás képen. :roll: :oops:

Edit, Zsu, remélem, ma már jobban vagytok. Voltatok végül dokinál?

Andi, Kriszta elég kevés levest eszik, de ma pl. anyósnál kapott tésztás húslevest és nagyon nyakalta. Múltkor meg, amikor beteg volt zöldséglevest kapott, és azt ette, de a szilárdat nem. Szóval, ha van, akkor adok neki, de csak úgy, hoyg most levest főzök, úgy ritkán van. Most pl. alvás előtt ette a levest, alvás után meg krumpli, husi és savabnyúuborkadarabkákat evett teljesen egyedül. Lassan szoktatom én is a felnőttes kaja fogyasztásra. Bár nincs gondunk (még :roll: ) a pépes ételekkel sem. Sőt, az utóbbi héten, amíg beteg volt, inkább csak a jó pépes dolgok csúsztak le, de ez érthető is, hisz a torka fájt.

Márti, remélem, jól telt mamádnál, majd én is teszek fel tegnap és ma készült kertes képeket. :) Amit te mutattál, az gyönyörű.

Ibolya, kriszta sokszor kacérkodik már az egyszeri alvással, mint pl. tegnap. Ilyenkor, ha délben jól alszik (min. 1,5, de talán 3 óra is, ez igaz, nagyon ritkán), akkor kibírja este 8-ig. De ez attól is függ, mikor alszik el. Ma negyed 1-től aludt félórát, aztán 4-kor elaludt és még most is alszik. Ma tutti, hoyg 9 előtt nem fog elaludni. Bár este hamarabb elálmosodik még akkor is, ha du. 8-ig alszik. :shock: :shock: :shock: Régebb azt figyeltem meg, hyog ha du. jól alszik, az éjszakák is jobban teltek. Mostanában nem igazán panaszkodhatok az éjjelekre, 1-2 kivételtől eltekintve.
Mindenesetre, én nem szeretném, ha már végleg átállna az egyszeri alvásra, én még korainak tartom. De nyárra lehet, hoyg ez már természetesebb lesz.

Évi, további jó lustálkodást! :D :D :D Azért néha szánj meg minket is egy-egy beszámolócskával. Gratula a leadott kilókhoz! :) Én a második víznapom után 61 voltam, de azóta félkilónyi ismét felugrott. Mindenesetre, tegnap, a barátnőmnek - aki a cumit adta - az anyukája azt mondta, hyog jesszus, hát te mért vagy ilyen sovány? Erre meg mondom, jobban néztem ki 73 kilósan szülés urtán? Én terhesség előtt sis kb ennyi voltam. :evil: De eléggé felvitte a pumpámat. :x :x :x

Márti, neked is gratulálok a kilókhoz, a felsőhöz, a lányod pizzájához :wink: , mindenhez. Különben érdekel a pizza! Én is szoktam zöldfűszereket, sőt áttört fokhagymát is gyúrni néha a pizza-tésztába, és isteni lesz olyankor. Írd le midenképpen, hoyg ti hoygan csináljátok. Ami a felsőt illeti, valóban klassz érzés, amikor elégedett vagy magaddal. Az a lényeg, hoyg ne legyenek irreálisak a célok, és örülni minden icipici változásnak. remélem, lemérted magad centiben induláskor! Meglátod, néhány hét alatt mennyit változol. Én van olyan hely is, ahol olyan 7 centit fogytam már. És leírhatatlanul jó érzés ez! :D :D :D :D

Barbi, mi van veletek? Bepótoljátok az elmaradt sétákat? Amint olvasgattam vissza, nem láttam, hoyg nagyopn gyúródnál az írásokkal! :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Julcsi, örülök a csajok javulásának, remélem, te is nemsokára rendbejössz. Azért ne készülj még meghalni! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Bár, ha halkan üvöltesz Árpinak, biztos nincs semmi ilyen gond! :wink: :wink: :wink: :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Iza, tényleg, én is úgy érzem, hoyg Julcsinak igaza van. Annyi pozitívum ér mostanában titeket! Hál'istennek! :) És úgy lászik, hoyg a jelek és véletlenek most sem maradoznak el mellőlletek! :) Kívánom, hoyg a szerencse és a boldogság is mindig kísérjen! :)

NA, remélem, én sem hagytam ki senkit. HA mégis, akkor elnézést kérek. A sorrend sem fontossági, hanem eszembejutási. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: HA volt hozzám intézett kérdés pedig, amire nem válaszoltam, szóljatok rám!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, csodák csodája, egy többszöri próbálkozásra mégis elment! :roll: :roll: :roll:

Márti, összeröhögtem én is magamat :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , de szerencsére még senkit sem ébresztettem fel. pedig a lányomat hamarosan költöm. !-től húzza a lóbőrt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És itt már negyed 8!!! Ilyet ő is ritkán csinál. de a jó sárpataki (anyósomék faluja) levegő úgy látszik, jót tett neki. :)

és Istvánt is hamarosan ébresztem, mert kész a csirke, csak a salit kell megcsinálnom még mellé!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:és ilyen zöld is lettél a nevetéstől :shock: :shock: :shock: szegénykém!!!!! :P :P :lol:

Sajna a mamámnál nem volt felhőtlen az ott tartózkodás, mert már nagyon beteg, parkinson kórja van, és már nem mindíg van magánál , járni már nem tud és kommunikálni sem igazán, csak anyám nővére érti amit suttog a drága, ő ápolja.Szívszorító így látni...pedig mennyi élet és szeretet és miminden volt benne :cry: minden nyarat náluk töltöttünk.
A gyerekek jó játszottak ott voltak az unokatesóm lányai , meg a keresztlányom, Zsombi ment utánuk mit 1 hűséges kiskuytus.Olyan piszkosak lettek a végére, mint a rendes falusi gyerkőcök!!!! :lol: Homokoztak a porban...nekik legalább kellemes délelőttjük volt.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jajjjj lányok vagyok, vagyok, csak nerég értünk haza :)

Ha tudnátok milyen jólesik hogy így aggódtok :) Könnybe lábadt a szemem.....

Voltam dokinál, a vérnyomásom 150/90 volt a gyógyszer mellett is, így kaptam másikat (mondjuk már a vérnyomás előtt is mondta a doki hogy korszerűbbet fog felírni) Szal holnaptól azt kell szednem. Jobb is, mert leg. abból csak 1-et kell egy nap :)

Azt mondta hogy sajnos mindenkiél spontán kialakulhat a magas vérnyomás, és néha véletlenül derül ki. És nem, nem a fájdalomcsillapítótól van (szerinte, bár szombat óta nem vettem be, és ugye még mindig magas) el kell mennem először is vérvételre, a többi majd ennek a függvénye, és két hét múlva kell visszamennem.

Jah és le kell fogynom :) Spec ezt mindenképp kéne, úgyhogy írt fel vízhajtót is. Booohááá

Ami nagyon car volt ma: Elvittem a Bencét fordászhoz, bár ne tettem volna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Olyan eszméletlen mérges vagyok még most is, hogy az nemigaz. Én nem tudom, a fodrászoknak nem tanítják hogy kell egy hajat levágni???
Egyenesre?? Bence haja elől és hátul hosszabb mint oldalt, és minden oldalon ferde. Jah és nem is egyenes. Katasztrófa :( Még jó, hogy gyorsan nő a haja. De én olyan mérges vagyok :(

És ami jó poén volt: Mentem a gyógyszertárba kiváltani a gyogyómat, és vettem mellé Pharmatex tablettát is (fogamzásgátló) aztán nézem, hgoy miféle utasítást ír a fogigátlóra a csaj??? Kiderült hogy összekeverte a két dobozt, és szépen felírta rá, hogy reggel 1x :) Mi úúúúgy röhögtünk :)

Zsuzsi, jobbulást a szemednek, Julcsi a torkodnak :)

Nem is mondtam Orsiék is gondolkodnak a szétköltözésen, és a szomszéd barátnőmnek is kiadta a férje az útját :( Két éves a kislány :(

Annyira rossz ezt hallani is, nemhogy átélni :(((

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Timi, milyen gyógyszert szed a párod? És igen, a Flector Rapid-ot szedem, és fel van sorolva a mellékhatások között..


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szia ZSu!

A Flector Rapid nagyon jó gyógyszer fejfájásra,reumás fájdalomra,sőt mensesnél is jó.Ezek a mellékhatásai nagyon ritkák amiket említettél.(már régebben írtam,hogy én nagyon ritkán olvasom el a mellékhatásokat!ha esetleg vmi furcsát tapasztalok,akkor szoktam utána olvasgatni az adott gyógyszernek,mondjuk akkor alaposan,nem elégszek meg a dobozban talált papírral)Ha minden ki a mellékhatásokból indulna ki nem szedne senki sem gyógyszert!
Most hirtelen az jutott eszembe,hogy a barátnőm,aki kemot kap,a szer egyik mellékhatása,hogy pusztítja a csontvelőt,ami nagyon gáz az immunrendszer szempontjából.De ezért mégsem mond le a kezelésről,mert csak így van esélye az élethez!Na ennyit a mellékhatásokról!
Annak nagyon örülök,hogy jó gyógyszert kaptál rá.Ha már szedni kell nem mindegy,hogy mit szedsz.
A párom a Micardis nevű gyógyszert szedi,napi egyet ő is.Általában ezek az új készítmények mind ilyenek,24 órás hatásuk van.De nagyon fontos,hogy legyen otthon gyorsan ható gyógyszer is,mert ha van kiugrás akkor azt kell bevenni(ezt a háziorvosi rendelőben tanultam a főnökömtől,aki mellett 2 évig dolgoztam)ezekből az új szerekből ilyenkor nem lehet duplán szedni,mert úgysem hat azonnal.Ezért is kell legalább 1 hét,de inkább 2 amíg beállítja norm.tartományba a vérnyomást!

Na megint kiokoskodtam magam!:roll:

Jó Éjt mindenkinek!
timiban
 
 


Ja még csak annyi,hogy még egyszer sem olvastam el mik a Micardis mellékhatásai,pedig ennek is vannak!De amíg nincs gondunk vele,addig minek aggódjak.A párom már 2 éve szedi!

Pusz
timiban
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak ma nálunk volt a barátnőm a kisfiával. Egész nap. Gondolhatjátok hogy lezsibbadtam estére. A Bence tüneményes 3 éves. DE! Az Ádám kezéből habozás nélkül kikapja a játékot még akkor is, ha az az Ádámé. Persze nem játszik vele, csak elveszi. Egyszer arra lettem figyelmes (főztem), hogy az Ádám elkezd sírni. Odarohanok, felveszem, a barátnőm kérdezi a Bencétől hogy mit csináltál vele? Errő ő, fellöktem.
De nem tudom mi történ vele, 2 hete voltak itt és olyan aranyosan eljátszottak. Most meg...
Szegény barátnőm, mikor elmentek írt egy sms-t, hogy úgy szégyenli magát a Bence miatt, ne haragudjak. Most mit mondjak? Nagyon szeretem őket, de nagyon jó példa, mit akarok majd másként csinálni.
Pl. az asztalnál igyon, és ne vigye a poharát mindenfelé a lakásban. Csináltam a Bencének narancslét, ivott, ment, ivott ment. Persze kiborította, ragadt a fél ház. Az anyja meg csak annyit szólt, vigyázz, nehogy kiborítsd. De ő még azért kicsi, persze, hogy kiborította. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor kellene elvenni és elmagyarázni a gyereknek, hogy ha szomjas vagy ide jössz és iszol. De nem mászkálsz a pohárral.
Mindegy, de a lakás romokban, én dettó.

Viszont elmentünk a játszótérre. Ez egy olyan játszó, ahol minden homokos, még a park is. Az Ádámra ráhúztam a játszósruhát és hajrá. Annyira élvezte! Evett egy kis homokot, botot, kergette a piros hátú bogarat, csúzdázott amit naaaagyon szeret. Jól elfáradt.
Ennyit rólunk.

Zsu, nekem is magas volt a vérnyomásom. Kb. 5 éve vették észre, az üzemorvos minden évben mondta, hogy nézessem meg mert elég magas. Én meg persze sz@rtam rá. De egyszer elkezdett fájni a fejem és már naponta kínzott és elviselhetetlenül. Na, akkor elmentem a dokihoz. Elküldött laborba, EKG-ra, meg még mittudomén hova, de sehol semmit nem találtak. Ráadásul a családban is inkább alacsony mindenkinek. Gyógyszert kaptam rá és azzal beállt. A terhességem alatt minden doki azt figyelte, nehogy baj legyen. Az más kérdés, hogy a végére a toxémia miatt tényleg nagyon magas lett, de addig nem volt gond. És a szülés óta meg annyira beállt, hogy azóta sem szedek gyógyszert. Néha érzem, hogy mindjárt agyvérzést kapok, de leginkább csak akkor, amikor jól felidegesítenek.
Csak azt akartam ezzel a sok szöveggel mondani, hogy néha fogalmuk sincs mitől jön elő ilyen fiatalon, de nagyon jó gyógyszerek vannak már, amivel kordában lehet tartani. Viszont ha nem szeded nagyon veszélyes lehet.

Edith, nem semmi ez a cumi story. Én is mindig aggódok, nehogy itthon hagyjuk, mert az Ádám eléggé igényli. Most ráadásul az egyiket ez a kis dög Susy szétrágta, úgyhogy megint venni kell, legyen tartalék.

Márti, sajnálom a nagyidat. De biztosan nagyon boldog volt, hogy nála voltatok.

Zsuzsi, jobb a szemed? Gyönyörű a két csajszi!

Andi, tényleg, miért adjátok el a házat?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti, de lökött vagy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy én beszélek csak viccesen.

Zsu, van otthoni vérnyomás mérőtök? Szerintem ha nincs szerezzetek be csuklósat. Csak mert akkor meg tudod mérni egyedül is (ahhoz nem kell segítség mint a karoshoz) és nyomon tudod követni ha felugrik a vérnyomásod. Írtad, hogy az Orsiék min gondolkodnak. Nem ők költöztek most a közeletekbe? Mi a probléma? Persze nem akarok indiszkrét lenni, csak jól meglepődtem. Tehát ha nem akarod nem kell válaszolni!

Timi, gyere és okoskodj! Tök jó dolgokat írsz. Legalábbis nekem sok újdonságot...

Edith, hát igen a cumimizéria szép lehetett. Tanulság: minden létező nadrág, kabát és táska zsebbe cumit kell rejteni. Így mindig lesz kéznél. Nálunk a cumikupakkal van ez. Árpi is szokta mesélni, hogy néha metrón vagy akárhol jártában a zsebébe nyúlva előhúz egy cumikupakot. Kriszta, mikor aludt el?

KépKép
kgiulia
 
 


Timi :)

Ami nekem furi, hogy 1, azaz 1 db vérnyomásmérés után gyógyszert írta kfel. A barátnőm orvostanhallgató, ő absz furcsállotta, mert szerinte előtte legalább egy 24 órás vérnyomásmérés kell. Nekem meg 1x mérték az ügyeleten, meg ma a dokinál, de ma ugye úgy hogy szedtem már a gyógyszert.

Egyébként nekem a coverex Combi gyógyszert írták fel. A mellékhatásai között szerepel a vérnyomáscsökkenés :)

És milyen gyógyszer kellene ami azonnal hat? Nekem erről se mondott senki semmit :(

Asszem még igencsak ki kell kérdeznem az orvosomat....

Julcsi:

Orsiéknál auóta gondok vannak, mióta megszületett a Kamilla. Mióta meg együtt laknak még rosszabb a helyzet. A pasi minden fillért sajnál a gyerektől, reggel elmegy dolgozni és 10-nél előbb nem ér haza, ha egyáltalán hazamegy, elmegy bulizni, de mikor apa ott tapétázott nekik, ingyen és bérmentve, még segíteni se tudott, stb.... és nem hiszem hogy Orsi ezt sokáig fogja túrni. Bár most állítólag megbeszélték, kíváncsi leszek meddig tart...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Madárcsicsergős jóreggelt!!!

Már megint jövök a bugyuta kérdéseimmel. A csajok szedik az antibigyót. Ugye egy kúra 5 napos ez tegnap este lejárt. Viszont még mindig taknyik(eléggé). A kérdés, hogy adjam még egy-két napig (kb. annyi van az üvegben) vagy hagyjam abba? A múltkor amikor antit szedtek és még nem jöttek rendbe, azt mondta még 1-2 napig adjam és ha nem jönnek rendbe akkor kapnak másikat. (Ezt meghallhatták a csajok, mert gyorsan meggyógyultak :) ) Hívtam tegnap dokinénit a rendelőben, de szabin van. Gondoltam hátha ti tudok ötleteket adni. Az új védőnőmet nem biztos, hogy el tudom érni. Most megyek dokihoz, megnézetni magam.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsu, szegény tesód jól beválasztott... :? :(

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:Szerintem beadhatod nekik azt a párat még, 5 nap a minimum amíg szedni kell, ha jól tudom.

Zsu:sajnálom, hogy nem csak mellékhatás a magasvérnyomás és tesódat is!!!!Nem lesz könnyű!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,kacérkodtam én a 90 napossal,de mikor kipróbáltam,hogy milyen az amikor csak gyümölcsöt kell enni,na akkor azt mondtam,hogy ez nem fog menni.Amúgy sem szeretem annyira őket,hogy 4 naponta egész nap csak ezt egyek,főleg 90 napig.Szóval ezért gondoltam a Norbira.A barátnőm sajnos annyira nem mérvadó és követendő számomra,mert ő amikor eldöntötte hogy lefogy ,nagyon drasztikusan csinálta.Ő 2-ig semmit,csak tejeskávét iszik,ekkor ebédel,és még este felé eszik valamit.Amig fogyózott addig semmi pékárú,kenyér,csak párizsi és társai.Többször volt nagyon beteg /hányás,hasmenés/ és 2x annyi ideig gyógyult mint a többiek a családban.Szerintem ez a következetes nem evése miatt volt.Ja és inni nem iszik csak olyan 2-3 dl-t a kávéján kivül.Minden másnap tornázott a Rékára 20 percet,igy ment le róla olyan 13 kg.
Szóval,ha én elkezdem azért biztos nem csinálom ilyen drasztikusan,azért a meghalatásom nem lesz cél.Tudom,hogy nem vagyok szép ilyen kövéren,voltam én is sovány,de ugye azt mondják,hogy ahány hónap alatt jött fel annyi hónap alatt kéne le is mennie.

Márti,én is nagyon büszke vagyok rád!!!!!!!Óriási erő kell egy "kövér" embernek ahhoz,hogy le tudjon mondani a kaja adta örömökről-és ugy látom ez neked sikerül.Csak igy tovább!!!!!!

Képzeljétek,tegnap megkérdeztem a PÉKSÉGBEN!!!,hogy van-e tejes kiörlésű lisztből valamilyük /kenyér,pékárú/ és csak néztek rám hogy mit is akarok :roll: :roll:
Van még nálunk egy CBA ma futok ott is egy kört ez ügyben.
Őrület,hogy ennyire vidéki lennék??????Be kell mennem ahhoz pestre,hogy ilyen kenyeret vehessek magamnak,mert a Norbival igazán csak ezt lehetne enni.

na,mindegy,nem fosom a szót tovább,mert mindjárt jön a tesóm,és még itt ülök a gép elött pizsiben,a fiam lassan éhes,a lányom meg még alszik.Ja és Márti,ma 1/2 7-kor kelltünk!!!
bibolya
 
 


Andi-te vettél fel a Messengerre?Tegnap óta jár az agyam,hogy ki lehet ,erre most megnyitom és látom a gyerköcök képét.
bibolya
 
 


Ibolya:mi is fél 7kor keltünk!!!!Apa elment fél 6kor akkor mocorgott, de még visszaszundizott én meg 6kor már ébren voltam!!!! :? Úgy látszik fel vagyok hútózva 6-ra!!!! :?
Persze nem az a cél, hogy lebetegítsd magad és a folyadék az nagyon fontos elvileg 2-3 litert kéne meginni!!!!Nem 2-3 dl!!!És az hogy nem reggelizik valaki csak lassítja az anyagcserét!!!!
Én tegnap elcsábultam egy kis túróice-ra még életemben nem ettem nem volt nagy, de isteni finom volt, szóval ha néha-néha így rákattanok valamire azt nem tudom és nem is akarom megállni, ennyi nekem is jár...és az jutott eszembe mikro a Zsombi a pocimban volt, mert akkor nagyon-nagyon sok jégkrémet ettem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A CBA-ban lehet hogy több szerencséd lesz, csak ott hamar elkapkodják!!!Én is így voltam a gyümivel, mondjuk én szeretem, de nem hittem hogy menni fog, de megy...sőt ma gyümi napom van és azt tervezem, hogy ma felszívom magam 8) és holnap víz napot tartok!!!!!Remélem menni fog!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, köszi. Beadtam nekik és el is fogyott. Ennyit a szemmértékemről...

Ibolya, a barátnőd nem semmi... Teljesen kikészíti a szervezetét, a jójó effektusról nem is beszélve.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi,szerintem visszahizni nem fog,mert még most is nagyon tartja magát,állítása szerint már nem fogyózik,de én látom ,hogy most is ugyanugy étkezik mint a diéta alatt,talán egy kicsit lazábban,de már nem is fogy./de már nem is kéne neki/A csuklója,a keze olyan vékony már mint a lányomé.Még egy kis "úszógumija van a gyomrán",de ez már csak tornával menne le,azt viszont nem csinálja.De ahogy ismerem,jön a nyár,megyünk nyaralni,ugyhogy tuti letornázza magáról. :lol: :lol: :lol: .

A Gergő rendületlenül megy,jóformán nem látom négykézláb,de még nagyon-nagyon rozoga.
bibolya
 
 


Boldog hófordulót kívánok Zsombinak!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Márti, köszi a virágzó gyümölcsfákat, tök jó hangulatú kép!
Fogyókúra: én nem vagyok túl szigorú magamhoz ennél a 90 naposnál. Pl. gyümölcsnapokon én eszem (Edith példáját követve) általában valami salátát olyan növényből, ami átmenet a gyümi-zöldség között. Ez rendszerint avokádó vagy paradicsom, sőt volt már padlizsán is terítéken. Így tök jól bírom a dolgot. A vacsorát is elég későn szoktam elfogyasztani, és nem csak madáradagot eszem, de a szétválasztást tartom. Ettől függetlenül müxik a dolog, és nem kell belehalni. Bár biztosan jóval lassabban mennek így le a kilók, de nekem nem is célom 7-8 kg-nél többet fogyni. És ahogy Edith írta: a centik látványosak!

Edith, a cumitalan éjszaka elhiszem, h megizzasztott. Egy ismerős mesélte, hogy a fiának olyan 2 éves kora körül volt egy alvómacija, amit mindenhova (nappal is) hurcolt magával. No, egyszer elhagyták egy bevásárlás alklamával, és hiába keresték, nem lett meg. A gyerekkel 2 hétig nem tudtak semmit sem kezdeni, alig aludt, folyamatosn a macit kereste mindenütt. És azóta is szokta emlegeti, pedig hónapokkal ezelőtt történt az eset.
Tök érdekes ugyanakkor, hogy Samu nem választott magának ilyen (alvós) tárgyat, sem a cumi, sem a textilpelus, sem a kispárna, sem maci, kutya, békakütyü nem érdekli - persze ami késik ugye... Ja, a cumisüveg időnként jól jön az elalváshoz, de már az sem kell mindig.

Zsu, remélhetőleg ez a gyógybogyó segít beállítani a vérnyomásodat valami elfogadható mértékre.

Julcsi, antibigyó dilemma ezek szerint megoldódott :D

Nyaralás: mi biztos ellépünk Balatonra egy-két hétre, meg alapvetően nem itthon leszünk (a panel nyaron buntetes), de még túl sok konkrétum nincs - meg a gyerekes nyaralast nekunk is meg kell tanulnunk

lépek, Samu nagyon nyügi - pedig egyhuzamban vegigaludta az éjszakát, de már fent van 6 óta (ö nem szokott ilyen korán kelni)
és az előbb be akarta tenni a CDtartóba (amit kinyitott a számítógépen) az egyik kazettát (amit a polcon talált) :D
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Most vettem észre, hogy közben átváltottam ékezetmentes írásmódra a hsz közepén, mert miközben írtam az előző hsz-t, chateltem Balázzsal, és ott nem használtam ékezeteket (említettem, hogy most külföldön van) - aztán így ékezet nélküli maradtam :)
no, most már tényleg megyek - rittyentek valami ebédet magunknak.
Meg ma délután barátnőzöm (ha néha hazakavarodom a szülővárosomba, azt is kell), tegnap pl rokonlátogattunk (8 hónapos másodunokatesót).

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi:köszi :lol: 8)

Évi:én bírom a gyümi napot úgy hogy csak gyümit eszem, de én azért vagyok szigorúbb magamhoz, mert nekem többet kéne leadnom 7 kilónál!!!! :roll:
Ma is még csak a teámat ittam nem ettem és nem is vagyok még éhes :shock: , ezt eddig nem hittem volna!!!! :lol:
Akkor Samu is nagy műszaki zseni!!!! :wink:
Zsombinak a textilpelus kell(még szerencse , hogy van belőle pár db :lol: ) azt gyűrögeti, a tenyerét birizgálja vele, na és a cumi...ezekkel a feltételekkel bárhol elaltatja magát!!!!De ő is szeret inni elalvás előtt gondolom a cumi funkció miatt!!!

Julcsi:mi volt a dokinál????????????????????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

ZSOMBINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!

Zsu,
szerintem nem érdemes kockáztatni.A 24 órás sem pontos.Már mint nem biztos,hogy kiszűrí a magas vérnyomást.Erre a legjobb módszer,ha egy héten keresztül méri valaki naponta 4x,de a 170/100-nál már nem szabad játszani.Ezt a heti mérést annak tanácsolják,akinél a határérték(140/90)között mozog a tensió.Már írtam,hogy ezek a gyógyszerek az eret és a szívet is védik.
A párom is a Coverexet kapta,de neki nem volt jó,mert ennél egy nagyon fontos mellékhatásra kell figyelni,amit az orvosok mondani is szoktak,hogy köhögtethet.Tehát ha ez előfordul akkor váltani kell.Kb. ez 2 hét alatt kijön,ha nem köhögsz tőle,akkor később sem fogsz.A párom köhögött,ezért kellett váltani.
Vérnyomásmérőt mindenképpen szerezzél be,hogy lásd jól hat e a gyógyszer.De ne csuklósat vegyél,mert ez nagyon pontatlan!Mindenképpen felkarosat,nem muszáj automata,elég a fél automata,hisz te is fel tudod pumpálni.Ja és mindenképpen bevizsgáltat vegyél,mert ha gond van akkor csak ezeknél tudsz reklamálni.Pl.Omron,ez jó,és az ára is elfogadható.A felkaros tipusa az M1.Sajnos nem tudom most mennyibe kerül,kb.10 ezer.De ennél vannak sokkal drágábbak,és sz@rabbak!
Az azonnal ható gyogyó a Corinfar,Tensiomin.

Teljesen magam alatt vagyok!A tetű miatt szóltam az oviban szerdán,és megkérdeztem,hogy járhatnak e a gyerekek így.Természetesen írtás után,azt mondták igen!Tegnap du.szólt az ovónő,hogy a szülők fel vannak háborodva,hogy miért nem szóltam külön-külön mindenkinek!Akivel találkoztam szóltam,és mind a két ovónőnek!1 hónapja nekem se szólt senki csak az ovónő,napok múlva!!!!
Ma nem vittem őket oviba!Ráadásul az unokatesók írt egy SMS-t,hogy nem vállalja,mert fél,hogy elkapja!Mintha leprásak lennénk,most úgy érzem.A bőgés kerülget!Most levágom én a haját amennyire tudom,aztán kész!Remélem kerül olyan helyzetbe ő is amikor rám lesz utalva!Volt már ilyen és én egyből ugrottam.Majd nekem is lesznek kifogásaim az biztos!
Hátfőn meg kiírom az oviban az öltözőben lévő fali újságra,hogy ha valakinek problémája van az nekem szóljon,mert mi is az oviból vittük haza,és az biztos nem attól,aki kikezelte a gyerekét!Erről ennyit!
Nem elég a bajom,még nehezítik is egyesek!Érdekes amikor azokban a bizonyos családoknál volt tetű,akkor semmilyen felháborodás nem volt!Nem járatom koszosan a gyerekeimet,szakadt ruhába sem.Azért mert szegények vagyunk a másik család meg jómódu(ahol a tetűs gyerek volt)nem kéne ezt csinálniuk!

Most megyek,mert a Rebi kiakaszt!

Pusz

Timi
timiban
 
 


Timi:az érthető, hogy tartanak a tetűtől, de ha már lekezelted a fejüket, akkor max. a serkék vannak ott azok meg nem ugrálnak.
Az unokatesódról meg annyit, hogy akkor minek vállalta, ha most mégsem mer elmenni!!!! :roll: :evil:
Ha van nullásgéped vágd azzal , nem lehet elrontani.
Tarts ki drágám, párod mikor megy haza?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem volt babanet egy jó darabig!Mondjuk nem is igen volt időm ideülni.
Túl vagyunk a vágáson!De én olyan béna vagyok,hogy ezt is elcsesztem.Olyan össze vissza lett a haja,hogy letoltam géppel.Az is nehezen vitte,mert sűrű neki.Most lett egy kopasz gyerekem(kb.2-3mm-es) :cry: Annyira sajnáltam,majdnem bőgtem!
És még a páromtól mit fogok kapni!!!!!!!!!!
Na mindegy visszacsinálni úgysem tudom!Legalább 3 gyereknyi hajat dobtam a kukába(külön zacsiban)

Pusz

Timi

Ui:most meg nem engedi feltenni a rendszer a hsz-em! :evil:
timiban
 
 


Na végre sikerült elküldeni!!

Mártikám,
tudom,hogy tartanak a tetűtől.De a múltkor én sem csináltam cirkuszt!Tudomásul vettem és kész!Én sem úgy vittem oviba,hogy nem kezeltem le!
De szerintem most az lenne a legcélszerűbb,ha meg lehetne beszéni az összes szülővel,hogy mindenki egy adott napon kezelje le a gyerekét,és akkor talán nem lesz visszafertőzés!!!!

A párom este jön!Biztos mérges lesz a haj miatt,de nem volt más választásom.Annyira a hajtű közelében voltak a serkék,hogy muszáj volt ennyire levágnom.(meg el is rontottam) :cry:
timiban
 
 


Timi-én teljesen felháborodtam ezen amit irtál.
Én úgy tudom,hogy ha már le van kezelve a fej,akkor nem fertőz.A tetű meg csak az összedugott fejekre mászik át,ugrani nem ugrik.A lányom igy lett tetves 2x is a suliban,hogy a barátnőjével összebujtak.Este hívott az anyja,hogy tetűket talált a lánya hajában,nézzem át én is az Encsi fejét.Találtam is,lekezeltem,majd másnap ment a suliba.Azt azért nem engedhetem meg,hogy 3 hétig itthon maradjon,hisz ennyi idő kell a teljes iráshoz.Az oviban csak azért csinálhatják meg a "kitiltást" mert oda nem kötelező járni.De beszélj a védőnővel,küldd ki az oviba,mert ebben az esetben az ovodának kötelessége!!! kihivatni az ovi védőnőjét.Én mikor nyáron a nyári táborban szedte össze az Encsi a tetveket értesítettem a védőnőt,kiment még 3 tetves gyereket talált-értesítette a szülöket,szóval ez mind -mind az ő feladata lenne.Hisz te nem ismerhetsz minden szülőt.
Timikém ,fel a fejjel,péntek van,gondolom megy haza a párod,pihenjél egy kicsit,süttesd magad a napon,az majd csinál egy kis jókedvet.Csavarogjatok valamerre olyan jó idő lesz a hétvégén is.
bibolya
 
 


hajtő akart lenni
timiban
 
 


Ibolya,
az ovi nem is tiltotta ki,csak a szülők(tiszt.a kiv.-nek)csinálnak úgy,mintha mi lennénk az elsők akiben tetű van!
timiban
 
 


Bementem az oviba,mert mennem kellett a párom fiáért a suliba(egymás mellett van)és beszéltem az ovónővel.
Azt mondta kihívták a védőnőt,aki mindenkit alaposan átnézett,és majdnem mindenkiben talált.Még a rövid hajú fiúkban is volt.Elrendelte,hogy mindenki kezelje le a gyerekét,még az is akiben nincs!Kiderült,hogy január vége óta van a csoportban tetű,és a védőnő szerint ez sem egy 1 hetes dolog!Remélem most mindenki komolyan veszi,mert nekem a fiam gyönyörű haja bánta!

Hát erről ennyit.Mostanában nem szeretnék tetűvel találkozni! :evil:
timiban
 
 


Sziasztok!!!

Szegeny Timi!!!
Latod ez lett a vege,kiderult-mindenkiben van tetu.Erthetetlen miert kellett ezt a vizsgalatot eddig huzni????Legalabb mindenki ,,megnyugodhat''es mutogathatnak ujjal egymasra.Kulonben tenyleg franya dolog lehet,en sem szeretnek ezekkel az allatkakkal talalkozni.
Remelem jobban vagy es meglatod fiacskadnak meg gyonyorubb es erosebb haja no. :D

Julcsi!!
Remelem lassan teljesen meggyogyultok!!Olyan sokan betegek mostansag,erthetetlenek ezek a hulye virusok ilyen szep idoben!!! :evil:
De akkor legalabb Arpi elvezheti a ,,csendet''maga korul,mindennek meg van az elonye :lol:

Marti!!!

Eszmeletlen gyonyoru a kep,hat en ennel szebbet nem tudok kuldeni,felteve ha egyaltalan atkuldik vegre a felveteleket.Kulonben tortenelmi pillanatok lesznek mert ugy nez ki ma vagy holnap Denes unokatesojaek megveszik nekunk a fenykepezot a Metrobol.Most akciosan van ott egy gep,amit mar regota szeretnenk,ugyhogy ido kerdese(ugye meg kell tanulni a hasznalatat)es sajat fotokkal untatok mindenkit :lol:

Bocsanat azoktol akiket most kihagytam,de nem volt eleg idom alaposan vegigolvasni :oops:Mivel rengeteg munka var ram meg ma. :cry:
Most nem jovok egy darabig,mert holnap elutazunk Hamburgba,aztan Londonba.Persze ha gep kozelben leszek azert bekukkantok,nehogy nagyon lemaradjak.Beszerveztunk valakiket hazvigyazoba,remelem jol mukodik majd a dolog. :lol:
Nagyon fogtok hianyozni!!!Mindenkinek sok-sok puszi:Iza :D
rillisz
 
 


Iza,
jó utat és vigyázzatok magatokra!
timiban
 
 


Iza-jó utazást és vigyázzatok magatokra.Azért a sok-sok munka mellett pihizzetek is egy kicsit.Néha úgy irigyellek az állandó "csavargás" miatt,annyi szép helyen megfordulsz,én már annak is örülnék,ha csak a tizedannyi helyen járhatnák az egész életemben mint te.

Többiek?Remélem nem vagytok babonásak és azért nem jöttök.
bibolya
 
 


Vettem lottót!Azt mondta a fodrászom a tetű szerencsét hoz! :lol: Legalább ennyi hasznom legyen belőle!Meg különben is 13-a van és péntek!hátha bejön! :wink:
timiban
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak amikor ide kerültem nem jött be a babanet. Aztán meg inkább tekeregtünk.
Megállapíthatom, hogy mégsem javult meg az Ádám alvókája. Nem hajlandó elaludni bármilyen fáradt is, inkább feláll és ordít. Ha kiveszem azonnal elhallgat, ha a nagy ágyon odabújok mellé elalszik. Akkor szépen visszacsempészem a helyére. De a saját ágyában, mint eddig, nem akar elaludni. És már lassan beleőrülök, hogy minden altatás egy rémálom.

Timi, nem is értem az oviban a sok anyukát. Úgy csinálnak, mintha ez valami lepra lenne? Inkább néznék át a saját gyereküket, mert akitől ti kaptátok el, attól ők is simán megkaphatták a tetüt. NEM TI VITTÉTEK AZ OVIBA!!! Idióták.
Remélem a lottó szerencsét hoz most. Elkezdhetem írni a listát, mit szeretnék? :lol: :wink: Vagy ne kiabálljuk el?

Iza drága, nagyon jó utat, vigyázzatok magatokra! :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?