Na akkor újra írom a dolgokat, mert tegnap elszállt.
Vége az ünnepeknek, volt nagy jövés menés....most meg itt a szép idő, és minden nap megyünk sétálni, van, hogy 3 órát vagyunk kint!
Ma voltunk 2 hós oltáson, meg meretkezni. Nem piskóta a hókuszpók: 6250 gramm és 61,5 cm!!!!
Kicsit lehidalt a doktornő is, azt moondta, pont a dupláját teljesítette Ákos a meghatározott súlynál!!! és csak anyatejcis baba!!!na aztán még én sopánkodtam az elején, hogy nekem nem úszkálnak zsírplecsnik a lefejt tejen! Hát szerintem az egész zsír! de Ákos nem zsíros, csak húsos baba, na meg baromi nagy! Már mondtam is a férjemnek, hogy meglepődnénk, ha látnánk ilyen korú babákat..hát ma láttam.
de ő majd később fog visszaállni a fejlődéssel, amikor a többi baba belehúz!
Ma vezettem először mellette, hát nagyon fura volt, pláne hogy enm láttam az arcát. De azért a dédit elvittem magammal, hgoy ha sír doki után, legyen valaki mellette!
A kicsi fiam a hétem felfedezte hogy van egy ökle, ami nagyon finom, és baromi jókat lehet cuppogni vele. Olyan édes!!!!
Tali: sajnos én valószínű nem tudok menni, mert hát Pécs-Bp 200 km és májusban esküvőszezon van.
de lehet hogy az uccsó pillanatban mégis sikerül összehozni.
Alvás: van olyan nappal, hogy ákos csak fél órákat szuszog. van hogy az egész napot végigalussza. ha sétálni megyünk akkor viszont mindig elnyomja a levegő. Viszont egész héten reggel 6 után kel, és este 9-kor már alszik! remélem megtartja ezt a aszokását. Ma egyébként 7-kor kelt, és meg se nyikkan éjjel! Alszik mint a bunda!
gyönyörűek a baba képek. Nagyon aranyos mindenki!
Nika: utólag boldog szülinapot! Jó van, látom Gergő sem egy nádszál legény!
Ilgya: minden ok, nem haragszok, örülök hogy nem értettük félre egymást!!
Niki: gratula Dani produkciójához!
Cic, Bunny: jó hogy újra jelentkeztetek ti is, és hogy minden ok, csak elfoglaltak vagytok!
Mági: jobbulást! CSak átfutva olvastam mvissza az utolsó két oldalt, tényleg tüdőgyuszid van??? Ezt hogy sikerült összehozni? Nem pihentél ki valamit és ráhúzódott a tüdődre? Még jó hogy korházba nem kell menned!
Kata: mizújs? tudod mire gondolok!
Srácok meglocsoltak? Remélem három adagot is kaptál!!
Snoopy: elkezdődtek a munkálatok? Atya ég, hát nem sok szabadidőd lesz. Gondolom kevés neked a nap 24 órája! Mikorra tervezitek a költözést? A régi lakást sikerült eladni? Te egyébként doktornő vagy? Ezzel most nem vagyok képben, hogy mit is csinálsz pontosan...előadást tartasz, javítasz....
Antekirt: jutottatok előrébb keresztelő ügyben?
Tinu: jó hogy van újra net! Elhiszem hogy férjed félti a gépet! én is inkább ezen netezek!
Winnie: bakker, nekünk egyforma kocsink van, csak nekünk is kék, mint most a te új babakocsid. Hát ha előbb tudom, hogy ilyet loptak el, és ilyet is vettetek, akkor eladtam volna én is kedvező áron. Mi kicsit megbántuk, hogy ezt vettük, mert k.nehéz és a 3.-on lakunk, tároló nincs, és a kocsi csomagtartóját is szinte komplett elfoglalja, pedig nincs kis autónk!
Na most már mind1) de ti nem új házba költöztetek???? és ott lopnak?????? ez durva!!!