Hello-bello!
Hát ez a tali ügy, nem egyszerű, látom. Nekem a változatosság kedvéért a köv. szombat se jó, mert céges hétvége lesz....
Tegnap voltam próbafrizurán. 5-től 9-ig csinálta a csajszi, de megérte, mert nagyon tutkó lett! És ugyancsak tegnap készen lett a várva várt nappali polcrendszerünk is!
Pontosan mához 4 hétre lesz az esküvőnk, hihetetlen! Mindjárt itt van! Jaaaaaaj! Aztán két hét "mézeshetek", pont a szülinapomon fogunk hazautazni. (meg Breni szülinapján
)
Hű, én itt csak regélek magamról és a lényeget meg elfelejtem. Meliz! Nagyon megleptél, de tiszta szívemből örülök neked! Remélem hamarosan a dokibácsi is megerősíti a dolgokat, de addig is gratula!
Jó lenne ha valami ilyesmi történne velem is a nyáron, míg várjuk a sorunkat a lombikra, de valahogy annyira nem tudom elképzelni!
Angel! Eredményhirdetés: hát hivatalosan szerdán telik le a két hét, de én már borítékoltam a végeredményt. Ráadásul az Utrot se szedem rendesen, csak amikor épp nem felejtem el. Teljesen szétmarja a hüvelyfalamat, erre a Forgács azt mondta szedjem szájon át, de attól meg annyira bekómálok, hogy nem tudok vezetni. Most hétvégén szedem orálba, mert nem megyünk sehova.
Keditke, neked nagyon drukkolok. Ha csak egy napig volt barna, az simán lehet beágyazódás, nem?
Na megyek. Puszi mindenkinek. Azért majd szerdán megírom mi lett, de ne várjatok sokat tőlem.
Kamilla