Új privát üzeneted érkezett!

Ami kimaradt:

GyöngyöskeKép

Remélem, már minden oké, és elmúlt a láz, jobban van a leányzó! Küldünk gyógypuszit!Kép

ZoliKép

Tényleg feltehetnél egy képet Bendirõl!Kép

MariannKép

Na, ez most jó hülyén fog hangzani, de nem tudom máshogy megkérdezni: Te az a Mariann vagy, aki egy másik topicban arról érdeklõdött, hogy lehet megoldani a szoptatást, ha kórházban leszel? Remélem, hogy nem Te vagy. De ha igen, akkor majd nagyon szorítok.

Azért a szakvizsgával kapcsolatban az a kis félmondatod nem nyugtatott meg túlságosanKép, de majd lesz valami. Szerintem 4 hétnek elégnek kell lenni a büntetõre, és már a Btk. nagyrészét átvettem Kommentárral együtt. Csak szerintem túl korán, és nem tudom, mennyi maradt meg belõle. De valami csak dereng majd, ha újrakezdem. A Be. és a Bv. csak szigorúan a jogszabály szintjén fog érdekelni, és semmi egybet nem tanulok hozzá. Ha meg visszatapsolnak, hát, abba sem halok bele. Az az igazság, hogyha a közeljövõben szerepelne a terveink között, hogy visszamegyek dolgozni, akkor jobban aggódnék. De mivel tervezünk még gyerek(ek?)et, így a munkábaállásom a távoli homályba vész.Kép Bár sajnos ez nem mentesít az alól, hogy levizsgázzak.Kép Bár a férjem szerint nem lenne olyan fontos, de én azért elvárom magamtól.

Bocsi, hogy ilyenekkel untatlak Benneteket.

Szép vasárnapot mindenkinek! Pusz, Lina
lina

Lina!Megõrültél vasárnap ilyen korán kelniKépKép?
Ne haragudj,egyáltalán nem akartalak megijeszteni a szakvizsgával kapcsolatban.Meg ha ennyi jogász van a családban,akkor tudod is,hogy milyenKépEz hányadik vizsga lesz?Szerintem jó,ha megcsinálod most õket.Fontosak és késõbb sem lesz több idõd.SõtKépNekem kifejezetten jó emlékeim vannak a szakvizsgákról,fõleg a polgáriról.A büntetõn volt egyedül egy pasi,aki rosszindulatú volt.Ilyeneket kérdezett bv-bõl(amivel egyébként sem foglalkoztunk részletesen):mennyi szappan lehet a bv-snek küldött csomagban,mi jut eszembe a vízsugárról,stb.
Sajnos én vagyok a másik topicosKép

Mariann
Mariann

MariannKép

Ez még csak az elsõ vizsga lesz, ugyanis én pont beleestem abba, hogy 3 év gyakorlat kellett, nem kettõ, és ahogy letelt az idõm, terhes lettem, és úgy nem akartam belevágni. Úgyhogy most szívok!Kép De valahogy majd lesz.

És miért kell mûteni? Mikor lesz? Majd gondolunk Rád.

Puszi, Lina
lina

Megint feledékeny voltam:

MariannKép

És Te hol dolgoztál? És most meddig leszel otthon a picivel, tudod már? Õ mekkora volt egy évesen? Úgy sem bírom ki, hogy ne közvéleménykutassak ezen a téren.Kép

Puszka, Lina
lina

Lina, Mariann! KépKép

Gyöngy nevébenis kösz a gyógypuszikat és a gyógyKépKépKép.
Hajnalóta láztalan, a kedélye is a régi, kis sajkukac. Ma már eltört egy gyümölcsös tálkát. Igaz tegnap reggel a mellszívómat, így tegnap délután venni kellett egyet.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Fúúú, mennyi hiba! Szóval: nevébenis=nevében is, hajnalóta=hajnal óta, sajkukac=sajtkukac

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Nagyon jó hír,örülök,hogy rendbe jött GyöngyKép!Mi már olyan régen voltunk óviban,hogy szinte nem is emlékszem.Sajnos Áron sem.Amikor mondom neki,hogy most már megyünk óviba,rákezdi cérnahangon:"én még beteg vagyok,köhökökö."
Lina!Miért nem közigbõl írsz?A bíróságon dolgoztam-annoKép.Engem a polgári érdekel a legjobban,abból írtam.
Bálint 10,5kg,Áron pedig 8,8 kg volt 1 évesen.Áron azóta is kis sovi.

Mariann
Mariann

MariannKép

Azért nem köziggel kezdek, mert nem foglalkoztam azzal a Hivatalban, szerencsére nem tipikus közig részen voltam. Anno a büntetõt szerettem a legjobban, és úgy ítéltem meg, hogy mennyiségileg is jobb, mint a többi. Bár utólag rájöttem, hogy nem jártam túl jó, mert így megkapom az Eu. jogot is a köziges részben.Kép Sajna ezt csak most tették közzé, hogy is van ez. Eddig csak annyi volt a szöveg, hogy ha megkezdi az ember a szakvizsgát 2003. szeptemberéig, akkor az Eu. kimarad az életébõl. Hát, nem.Kép

Köszi az adatokat!Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!
Végre felkerültek a képek. Remélem tetszeni fog. KépKép
[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27551094" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27551094[/url]

Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Nagyon jóóóók a fotók, szépek a skacok KépKépKép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Elõször is köszönjük a névnapi jókívánságot mindenkinek!!!! KépKép

Ezért is nem jelentkeztem, mert szombaton anyukámék, ma pedig anyósomék és a keresztszülõk voltak köszönteni.
Dórit kissé meg is viselte a sok ember, mert ma egész nap csak nyafizott. Alig foglalkozott a vendégekkel, csak ajajaja kellett neki. Kép Meg is értem, mert az utóbbi két napban, csak annyit tudtam foglalkozni vele, hogy szopizott. Apával aludt, sokszor vele evett, meg a nagyobbik lányommal. Kicsit furcsa lehetett szegénykémnek, hogy miért vagyok hozzá hûtlen.
A lényeg, hogy estére már semmi baja nem volt mert vele foglalkoztam. Már az is elég volt neki, hogy feküdtem az ágyon, õ pedig játszott mellettem. Viszont ha megmozdultam, már kapaszkodott is a ruhámba, hogy el ne menjek. Kép

Zoli!
A tapadókorongos tányér nagyon praktikus. Dórinak nagyon tetszik, és ügyesen csipeget belõle egyedül. Állítólag a Corában is van, csak ajánlani tudom! Kép
Én is kíváncsi lennék ám rátok!!!!!! Rólam van kép a gépen, mégsem vitte el a lelkem, úgyhogy jó kifogás..... (a többit tudod!? Kép)

Annamari!
Annyira örülök, hogy itthon vagytok!!! : Kép
A miskolci kórházról és is tudnék mesélni... Kép
Nálam a korom miatt amnioszkópiát akartak csinálni, a Down kór kockázata miatt, aztán a DOTE-en kiderült, hogy "nem eszik olyan forrón a kását", vagyis nem volt rá szükség.

Marika!
Gondolom tudod: Dóra=Isten ajándéka! Kép

Lina!
Martinnak külön köszi!!!!!! KépKép
Tündéri a képen! Holnap megmutatom Dórinak!

Védõnõ: nekem a világon semmi bajom vele. Egy tündéri nõ! Viszont õ is mindig akkor jön amikor vagy még pizsiben vagyok, vagy szalad a lakás, vagy éppen készülök valahová, vagy szopizunk. KépKép Én nem tudom, ezt tanítják nekik??? Most égni kellene a képemnek (érdekes nem ég Kép), de nekem is volt már, hogy nem nyitottam ajtót.
Neki sem szokása a cipõt levenni. Kép Én már alig vártam, hogy Dóri csússzon-másszon, mert így finoman tudom figyelmeztetni a cipõre, ugyanis ha a konyhában ültetem le, akkor is végig kell jönnie a folyosón és a közlekedõn, ahol Dóri is közlekedik (négykézláb). Szóval én legutóbb szépen megkértem, hogy legyen oly kedves levenni a cipõt, mert Dóri már mászik. Erre elõvett egy mûtõs cipõvédõt, mondván, hogy nála ez ezért van. Kérdem én: akkor eddig miért jött be mindig, lazán cipõben, csízmában???? KépKépKép

Kriszta, Gyöngyöske!
Jobbulást a leányzóknak! Kép Kép Kép Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ja, vannak új képek [url=http://www.doribaba.tk/" TARGET="_top]Dóribaba oldalán[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kukucs!

Gyöngyöske!
Remélem babuci jobban vanKép Küldök pozitív fejecskéket nekiKépKépKépKépKépKép

Neva, Kriszta!
Remélem hétvégén jól kivendégeskedtétek magatokatKép Mostanában nekünk sem volt egy olyan hétvégénk, ami két napból állt volna. Egy napot vagy mi utazgattunk el, vagy hozzánk jöttek. És még nincs végeKép Áprilisban gondolom megint újra kezdõdikKép

Zoli!
Csak, hogy én is csatlakozzak a lányokhoz és még egy nyaggatód legyen. KÉPET!!! Szerintem a lelke megvan mindenkinek, de próbáld kiKép Vagy lehet, hogy nem is fiú vagyKép

Kriszta, Kata!
Nagyon jók a képekKép Babák is és felnõttek is szépekKép
Kriszta te miért vagy olyan kevés képen a gyerekekkel?Kép

Panka, Neva!
Ne dolgozzatok sokat!!! Ez vonatkozik a többiekre isKép

Dodus! Hol vagy????

Lina! Tanulj!!! Megvan már a fogacska?

Puszika mindenkinek és tessék írni, hogy este legyen mit olvasnomKépKépKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kata007Kép

Dórika igazán nagylány már!Kép Képzeld, Martinak jön a 3. foga! De nem ám a felsõ középsõ metszõ! Hanem a bal felsõ kettes!Kép Kis vámpír lesz a kölök!Kép

KrisztaKép

Nagyon szépek vagytok! Az egész család jól mutat a képeken, de gyerekek egyenesen tüneményesek.Kép Jobbulást Kingának!

GyöngyöskeKép

Ti jól vagytok már?

Majd jövök még, puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Kriszta!
Nagyon szépek vagytok a képeken!! KépKép

Marika!
Köszi!! KépKép

Lina!
Ez érdekes! De ki még nem bújt, ugye?? Csak mert Dórinak is jött vagy egy hónapja, de megállt és elindult a középsõ metszõ.
Ezek után már félve írom le, hogy Dórinak kibújt bal felsõ 1-es, vagyis a 3. foga. KépKép
Ma reggel vettem észre. Tegnap még semmi nem látszott, talán ez is közrejátszott a nyûgösségében?
Írtuk is rögtön apának, hogy "képzeld el, a mi családunkban már mindenkinek több foga van kettõnél..." Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Gratulálok a fogacskákhoz! És minden új fényképhez, mert mindegyik nagyon jól sikerült.Kép

Gyöngyöske! Jobban van már a nagylány? Gyógypuszi hegyeket küldök neki!KépKépKép

Nálunk is elég mozgalmas volt a hétvége. Most pihenem ki a fáradalmakatKép Szombaton délelõtt jöttek a barátnõmék Pomázról. Mihelyst elmentek rögtön bevetettük magunkat a konyhába, mert este jöttek a szülõk szülinapot köszönteni. A férjecském ugyanis betöltötte a harmincadik évét! A héten már kétszer ünnepeltük, és még most hétvégére is jut egy adag ünneplés. Na, de a hétvégénél jártam. Vasárnap egy kis továbbalvás után futás a Metroba ajándékot venni apósomnak, mert neki meg vasárnap volt a szülinapja. Ebédre hozzájuk mentünk felköszönteni. Aztán még az én szüleimhez, mire hazaértünk hullák voltunk.

Zoli! F É N Y K É P E T!!! Marikának lehet, hogy igaza van és nem is vagy fiú????

További kellemes napot Mindenkinek! A betegek gyógyuljanak meg, a könyvelõk ügyeskedjenek, a tanulók tanuljanak, a gyerekek nõjjenek nagyra!

Puszi, Dodus
Dodus

Kata! Nem azt írtátok, hogy a mi családunkban már mindnekinek több foga van, mint füle?KépKépKép

Kriszta! Beszámolót a vendégségrõl!!!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

ZoliKép
Akkor Bendirõl várjuk majd a fotót ha sikerül beszkeneltetni.

GyöngyöskeKép
Örülök, hogy Gyöngy jobban van.Kép

KrisztaKép
Kis családod nagyon jól néz ki a képeken. Melyik mûteremben készültek?

KataKép
Dóri is nagyon aranyos a képeken. Gratula az újabb fogacskához.

MarikaKép
Nekem a nagy vendégsereget már most sem kívánja egyik porcikám sem. Mi lesz velem áprilisban? Egyébként vásárlással hogy álltok?

DodusKép
Párodnak utólag is sok-sok boldog szülinapot kívánunk.

LányokKép
Véleményeket kérnék mellszívó ügyben. Azt már tudom, hogy milyet szeretnék venni, de azt nem, hogy megvegyem-e elõre vagy ráér szülés után is. Mindenképp szükség van rá?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

sziasztok! kicsit beleolvastam a közelmúlt üzeneteibe, s látom, hogy milyen hangulatos és barátságos üzeneteket váltotok. szeretnék én is tagja lenni ennek a kis csapatnak. még nem nagyon látom át ezt a rendszert, de majd tisztul a kép.miskolcon élünk. a családomról: három gyermekünk van eddig, most tervezzük a negyediket. egyenlõre még csak beszélgetünk a babáról, s reménykedünk benne, hogy mielõbb ránk találKép)nos, azt hiszem ennyi elég elsõre, mindenkit szivbõl üdvözlök s kivánok jó egészséget mindenkinek evaeva
Névtelen

Sziasztok!

Kedves Új Tag! Üdv közöttünkKép evaeva? Ez talán véletlenül dupla, vagy dupla-duplaKép Szerintem a többiek nevében is írhatom, várjuk a részleteketKép Nálunk a táblicsku majd segít eligazodniKép

Panka!
Vásárlás egészen jól halad, bár lista még van, de rajta egyre kevesebb dologKép Babucinak lassan mindene lesz, még rózsaszín rugija is leszKép Mondtam az uramnak, ha fiú lesz, akkor már mehet is vásárolni, már tudja milyen méretek kellenekKép

Puszika mindenkinek és jó éjtKépKép Marika
Marika (hriczom)

A nap filozófiai csemegéje:

Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát.
2. A többiek miért nem verték agyon.Kép

KépKépKép
Marika (hriczom)

szeva evaeva! Kép
Mi már találkoztunk a chat-en. Bár nem beszélgettünk.
Hasonló csengésû neved vanKép
Üdv!
neva
neva

Sziasztok!

Nos Gyöngy már nem beteg, a doi szerint mehetne is oviba, de maradjon inkább itthon egy hétig, erõsödjön. Ez amolyan "ovódai betegség".

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok
Kicsivel korábban megpróbáltam itt lenni, de nem sikerült, mert lemerült a telcsim.

Elöször szeretném köszönteni az uj tagunkat szia evaeva, én mint egyetlen férfi? Kép,.

Kata biztos vagy benne, hogy a masinéria nem rabolja el az ember lelkét????
A tálkát én is kinéztem már, ha itt lesz az ideje használni fogjuk, köszi.

Marika, sokszor úgy érzem nem tudom fiú vagyok e vagy lány, de ha az utóbbi igaz akkor kitõl vannak a csemetéim???Kép

Gyöngyöske ez jóóóóóóó.Kép

Fogaskérdésekhez, a mi Bendink is fogzik, már több hete nyálaskodik, lerágja a cumit, érdekes csak a mama ujjait harapja meg a sajátját nem, pedig négy van egyszerre a szájában.

Dodus, Marika, Kata és a többiek, csak hogy védjem az oldalatokat a kilukadástól feltettem a profilomba egy képet.
Kis magyarázat is kell hozzá.

Elöször is, nagyon gyenge minõségû az alapkép, ezen Bendi öt napos a kórházban.
Bal felsõ sarokból indulva, szintén gyengébb minõségû kép, de Bendi az õsszel.
Jobb felsõ sarok Juci hasonló korban mint most Bendi, ugye mennyire egyformák?
Alatta, az eredeti kép kicsit feljavítva, jobb alsó sarokban Zoli szintén azonos idõszakában, de ez csak 18 éven felülieknek és fiús anyáknak ajánlott.
Bal alsó sarok, még hárman a kicsi Jucival.
ÉS SOKAK KÍVÁNSÁGÁRA RÓLAM EGY KÉP ALUL KÖZÉPEN, NAGYON DEPIS HANGULATBAN.:o,:o,:o

Röviden ennyi, ha lesz még valaki késõbb benézek.
Zoli
bbendi

Zoli!

Olyan izééééééé vagy!!!!Kép
Hát az én profilom ehhez képest?
neva
neva

Sziasztok Lányok

Neva mi bajod a profiloddal, olyan cuki.
Netán az enyém rossz, vagy nagyon tetszikKép????

És ti többiek az igazak álmát alusszátok, ha igan akkor szép álmokat.

Zoli.
bbendi

Láthatjátok az idõpontból, hogy mikorra van egy kis idõm magamra. Mindenkinek jó napot kivánok! Sajnálom, hogy csak egy apuka van a csapatban, de majd a férjemet ráveszem, hogy üljön le egy kicsit "elõ" babázni! Nos, tegnap félig-meddig bemutatkoztam, a táblázatot is átfutottam, gyönyörû nevek vannak rajtaKép)))) Titokban már én is tervezgetek egy újabb nevet vagy neveket, de még csak titokban. Eddig van egy Tamás (20 év) Barbara 17, Annahanna 8 év! Remélem nem vert fejbe titeket a gyermekeim kora, mert most jön az enyém 42. Szóval gondoljátok, milyen kockázatos vállalkozásba szeretnénk fogni. De vágyom egy kis szuszogóra és nem szeretném elfojtani magamban ezt az érzést. Te jó ég, rohannom kell, sziasztok, megyek munkába!! üdv evaeva
Névtelen

Sziasztok!

Kata007Kép

Hiába, a lányok gyorsabbak fognövesztésben ezek szerint!Kép Gratulálunk a harmadik fogacskához! Martinnak még semmi, de a kettes dudorodik veszettül. Majd meglátjuk, mi lesz belõle!

EvaevaKép

Üdv közöttünk!Kép Gyere minél gyakrabban!

ZoliKép

Bendinek most jönnek az elsõ fogai? Akkor nem csak mi vagyunk relatíve késõn fogzók?Kép

DodusKép

Párodnak utólag is nagyon boldog szülinapot!Kép

Megnéztem a babákat a profilokban! Nagyon édesek!Kép

Mi jól vagyunk, nem sok minden történt tegnap velünk. Ahogy látom, megint esik a hó, aminek nem örülök túlzottan, mert mindig aggódok Marcell miatt ilyenkor.

Puszi, Lina
lina

Kata!

Meg akartam nézni a képeket de azt írja, hogy hiba az oldalon. Igaz az 5 hónapos képekig meg tudtam nézni. Most akkor van hiba vagy nincs?
neva
neva

Sziasztok Lányok

Lina, úgy tapasztaltam, hogy minden gyermekünk más volt, egyik korán állt, de nem beszélt, a másiknak a száját be sem lehetett fogni, de csak négykézláb halad elõre. Nasgyon nagyon eltérõek, talán még az egypet. ikrek egyformák szinte mindenben, de ez sem biztos. Nyílván van valahol a neten egy összefoglaló munka ami leirja, hogy meddig temészete ezzel-azzal a késlekedés, mennyi idõ után kell szakemberhez fordulni. rtelmi és egyébb, nem testi fejlõdésre a Gézengúz alapítvány lapján találtam adatokat, pontos címe most nem jut eszembe.

Panka a mellszívó, nem egyszerû feladat, nekünk három is volt, de hiába drága típus, gagyi mind mert manuális. Édemes lenne akkor ha muszály egy motorost szerezni, nagy szüksélg lett volna a tejcsire, csak utólag derült ki számunkra is, hogy a kézi egy sem megfelelõ.

Egyetlen jelzés érkezett a képemrõl, ennyire voltatok kíváncsika, tessék csak dícsérni, olyan jóóóóó nekem akkor.

Zoli, aki most megy fürdetni.
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép

Valamit félre érthettél, mert én cseppet sem aggódom, ugyanis Martin sokkal gyorsabban fejlõdik az átlagnál, mind mozgásban, mind pedig agyilag jól halad. De a profliomban le is írtam, hogy mit mikor csinált elõször, és fiú létére egész bõ a szókincse is.Kép A fogzása is normális, csak õ a késõbb fogzók táborába tartozik! De állítólag ez nem olyan ritka dolog. Amúgy a Babaszoba oldalán leírják minden hónaphoz, hogy mit "kell" csinálnia a babának, és mikor kell orvoshoz fordulni.

PankaKép

Nekem kézi mellszívóm van, nagyon jó: Avent Isis. Igaz, hogy elég drága volt, tavaly 13.000.-ft, de nekem nagyon bevált, mert nem tépte a mellemet, mint a gépi. És be tudta indítani a tejleadó reflexet. (De a barátnõmnek pont az elektromos Medela jött be! Kár, hogy nem lehet kipróbálni elõtte!Kép) Amúgy szerintem ezzel ráérsz még, mert nem feltétlenül muszáj fejni, majd meglátod kell-e. Lehet, hogy a babuci mindent ki fog szívni, és csak pár csepp marad utána, amit kézzel is könnyen kifejhetsz. Nekem Martin aludt éjszaka, így akkor muszáj volt fejnem, mert szétdurrant a cicim.

De az biztos, hogy a következõ gyereknél napközben nem fogok annyit, mint most, mert Martintól sem lesz idõm, és most már jobban bízok a kereslet-kínálat viszonyában. Mivel fejtem, egyre több tejem volt, amit nem tudott kiszívni, és így egyre többet kellett fejnem.Kép De ez tök felesleges volt, mert hiába fagyasztottam le, nem kellett neki késõbb. Ha igény szerint szopizik a baba, akkor mindig annyi tej fog termelõdni, amennyi kell neki. Csak én, mint kis kezdõ ezt nem hittem el, és így úsztam a tejben! A következõnél már jóval lazább leszek, bár szért Martinnal sem görcsöltem, csak féltem, hogy kevés lesz a tej. Erre mi lett: tejem még volt rendesen 10 hónapos korában is, és elválasztotta magát.

Puszika, Lina
lina

Sziasztok!

Zoli!
Nos a profilod egész pofás lettKép Bendi nagyon édinek tûnikKép Ugye az a kép rólad csak kamuKép Vagy tényleg így nézel kiKépKép Jó fürdetéstKép

evaeva!
Mit szeretenétek jobban? Tyúkot, vagy kacsátKépKép

Gyöngyöske!
Örülök, hogy nincs semmi bajKép Nekem kisebb koromban napközis betegségem volt (ovisra nem emlékszemKép)

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Tegnap védõoltás volt.Kép Az egyik oldalon nagyon bekeményedett. Már akkor láttam (hallottamKép), hogy nem sikerült túl jól az oltás. Hazajöttem, kúp+borogatás. Ma szintén. És még mindig nagyon kemény gombóc van a fenekébe.
Mit tegyek még vele?
neva
neva

NevaKép

Ne aggódj, az normális, általában a DI-PER-TE szokott becsomósodni, mi is így jártunk vele, hiába borogattam azonnal. Semmi gond, pár nap, talán egy hét után felszívódik. Nem kell vele csinálni semmit, esetleg borogasd még pár napig.

Pusz, Lina
lina

Sziasztok!

EvaevaKép
Üdv itt nálunk. Remélem gyakran be tudsz majd nézni hozzánk. Szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Mivel foglalkozol, hogy ilyen korán indulsz dolgozni? Vagy csak nekem tûnik korainak az idõpont?

GyöngyöskeKép
Örülök, hogy Gyöngy már jól van. Nekem kisebbik öcsém olyan, hogy ha akarja, ha pl. valamilyen stresszes helyzetbe kerül, egybõl belázasodik.

ZoliKép
Gyerkõcök aranyosak, a profilod jó lett. Téged pedig épp ilyennek képzeltelek el.Kép

LinaKép
Én is az Avent Isist néztem ki. Az ára most is annyi. Azt hiszem, hogy akkor még nem veszem meg, Lacinak már úgyis megmutattam, hogy melyik az, így akár õ is meg tudja majd venni, ha szükség lenne rá.

NevaKép
Sajnálom, hogy nem sikerült jól az oltásKép, de biztos hamar rendbe jön a dolog.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok
Lina, én nem értettem félre amit írtál, magam is annak a híve vagyok, hogy jobb minden fontos adatot ellenõrizni, erre gondoltam a tól-ig határ vonatkozásában. Nyilván mint minden statisztikai adaton alapuló dolog akkor is sántit egy kicsit, ha pont benne van a gyermek, vagy ha éppen kivül esik. De azért bennem van a kétség sok esetben, valahogy úgy vagyok a dolgokkal, ha háron-négy helyen hallom, olvasom, hogy jó, vagy éppen nem jó, akkor talán megkaptam a kérdésemre a választ. A babaszobát ismerem.
Igazából - most nem erre az esetre gondolok - de jobban bízom a gyakorlati szakemberekben, tapasztalatokban,mint az elméleti dolgokban.

A mellszívó kérdése, szegény Panka most légy okos. Kép.

Marika, benned bíztam elejitõl fogva. Bendi valóban-élõben is kedves és szeretetreméltó, mint minden gyermek.
A kis képen én vagyok, sanyarú volt gyermekkorom, gátlástalan szüleim voltak.Kép,Kép,Kép.

Neva, talán nincs is más hatásos módszer csak a borogatás
bbendi

Sziasztok!

Köszönjük a gratulát a fogacskához!!! KépKépKép

Lina!
Azt mondják minél késõbb bújnak ki a fogacskák, annál nehezebben romlanak. Én sem bántam, hogy Dórinak ilyen késõn jönnek, mert a két nagyobbnak ilyenkor már 5-6 foguk volt.
Tényleg jól teszed, hogy nem parázol Martin miatt. Õ tényleg úgy tökéletes ahogy van!!!!!! KépKépKép

Dodus!
Életed párjának utólag is boldog szülinapot! KépKépKép
Igazad van, tényleg jobb lett volna fület írni... KépKép

evaeva!
Üdv köztünk! KépKépKép
Miért vágott volna fejbe minket a korod????? Kép
A kicsinek úgy látom lesz bébiszitter bõven! Fõleg a 8 éves! Nahát az tuti babázni fog vele állandóan, mert az én Dancsim is ezt csinálja Dórival. Mert ugye a nagyobbak már gyakran más utakon járnak, ugye?
Kívánom, hogy a kis szuszogó mihamarabb albérlõ legyen a pocakodban!!! Kép

Zoli!
Csak kinézted a tálkát, vagy vettél is? Kép
Nálunk még mindig sláger, egyre jobban tetszik a nõszemélynek! Kép
Ja, és tuti nem rabolja el a lelked a gép!!! KépKépKép
Láááááááttaaaaam a profilod! KépKépKépKép Aranyosak a gyerkõceid! Kár, hogy ilyen kiskori képeket tudtál csak felrakni. Bevallom egy bûnömet: lányos anya létemre megnéztem a a jobb alsó képet. Nagy baj?????? Kép
Ha ennyire nem akarod megmutatni magad a neten, akkor küldj képet magadról mailban! Persze ne ilyen karácsonyfát, amit a profilodba raktál, mert igaz rendõr vagyok, de nem hülye!!! KépKépKép

neva!
Nálam bejön az egész! Nem tudom mi lehet a gond, hogy nem tudod megnézni... Kép
A szurira én is azt tanácsolom, hogy 2-3 napig még borogasd, mert természetes, hogyha kicsit becsomósodik.

Panka!
Én vettem is, kaptam is mellszívót, de könnyebben és gyorsabban ment kézzel. Ha tudsz kölcsön kérni, akkor talán az lenne a legjobb. Ha beválik, veszel magadnak olyat.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Még valami!

evaeva!
Nem kioktatás, de ha az azonosítóba beírod a nickneved és a névtelenhez nem raksz pipát, akkor te sem leszel névtelen.
Sõt, ha regisztrálod magad, akkor senki nem tud a nevedben írni! Sajnos elõfordul, hogy más nevében írnak egyesek sértõ dolgokat. Viszont ha a nickneved után a ott a zárójeles becenév is, akkor azt tuti Te írtad!
Én CSAK jelszóval írok! Ha nincs a nickem után a zárójeles is, akkor azt nem én írtam.

Lányok!
Ezt nektek is ajánlanám, mert olvastam a napokban, hogy más topicocba beírtak egyesek nevével. Na tisztázza magát ilyenkor az illetõ! Ha mindig jelszóval írtok, akkor ezzel egyszerû kivédeni a dolgot.
A profilban be lehet állítani, hogy a saját gépeteken mindig be legyen írva a nicknév és a jelszó, tehát még be sem kell pötyögni.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata007Kép

Azért Dórikának nem jönnek annyira késõn a fogai, mint Martinnak!Kép Amúgy most néztem, tényleg a kettes kínlódik, de még mindig nem tört át.

Amúgy én is azért csináltattam meg végre a regisztrációmat, mert más is szokott Lina néven írogatni, de hiába szóltam rá.Kép Ezt a beállítás dolgot jó, hogy mondtad, nem tudtam, de most már beállítottam.Kép Köszi!

ZoliKép

Én még mindig nem értelek!Kép Csak annyit kérdeztem, hogy Bendinek az elsõ fogai jönnek-e. Nem tudom, hogy ettõl a kérdéstõl hogy jutottál el a különbözõ fejlõdési dolgokig. Bár lehet, hogy valami másra válaszoltál nekem?

Puszi, Lina
lina

Sziasztok Lányok
Elolvastam a mai napot eddig, majd otthonról válaszolok.
Zoli
bbendi

Sziasztok!

KrisztaKép
Köszi megkaptam a csomagot.

Képzeljétek elkészült a konyhaszekrényünk. Ennek normális körülmények között örülnék de most...?!
4 hétre vállalták (ez jó, mert szja,áfa bevallás addigra kész) erre tegnap telefonáltak, hogy kész.
Szombatig tudják tárolni. Szóval pénteken a konyhát szétverni, régit kiszedni. Brrrrrrrrrr!!!
Megyek robotolni
neva
neva

ezt én írtam csak lemaradt a jelszóKép
neva

Sziasztok!

Neva!
Gratulálok az új konyhaszekrényhez, biztosan szép lettKép Nagy munka miatt nem irigyellek. Laura jobban érzi már magát? Nehogy sokat robotolj!!!

Mindenki este fog jönni???

Puszika,Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Képzeljétek jött egy kis fiatal srác egy alapítványtól és mikor meglátott megkérdezte, hogy hol vannak a szüleimKép Elõször meg sem tudtam szólalni, annyira meglepõdtem, aztán lassan leesett neki isKép Vajon hány évesnek nézhetek ki így szülés elõtt, nagy pocakkal?KépKépKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

NevaKép
Ez még mindig a jobbik eset, hogy hamarabb kész van. Az sem túl jó, ha heteket csúsznak vele. A rumli miatt nem irigyellek, de hátha az vígasztal egy kicsi, hogy nálunk meg festés lesz a hétvégén és ugye az is felfordulással jár.

MarikaKép
Csak nem unatkozol?Kép

Ha esetleg valakit érdekel, hogy milyen sárkányos anyagból varrtam a baldachint 8294, itt megnézheti. Szerintem olyan aranyosak.

Holnap megyek az elsõ NST-re. Remélem babuci elég aktív lesz. Semmi kedvem ott lépcsõzni vagy ki tudja, hogy milyen ökörséget találnának ki.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok! Panka! gyönyörû a sárkányos anyag! hol szerezted be? Köszi Kata a tanácsot, majd megpróbálom úgy csinálni a névbeírást, ahogy leirtad. Dolgozni tényleg nagyon korán kell mennem, a Berekkertbõl járok be a Tiszai pu-ra, mert a munkahelyem a MÁV-nál van, titkárnõ vagyok. Nos, láttam, hogy Neva új konyhaszekrénnyel gyarapodott, gyorsan kihasználom az alkalmat, hogy elmondjam, a férjem imádja a "bútorkészitést", egész komoly szekrényeket, egyedi elemeket is tud csinálni a barátainknak és ismerõsöknek már sokat készitett, szóval van referencia isKép) Ha gondotok van, szóljatok,garantáltan olcsóbb így, s az esetleges sajátos igények is jobban megoldhatók. Egyébként gépészmérnök, s ennek megfelelõen utálatosan precíz, amivel néha az õrületbe kerget engem. ....
Nos, a gyermekeim mind belehabarodtak az ötletbe, hogy legyen még egy picuri a családba s ez az idõszak nekem is végtelenül mámoritó, a gyermekvállalás egyik legkellemesebb részét éljük most átKép)) kellõ intrikával és humorral vegyesen. Az elõzõ gyermekeimnél legalábbis nem emlékszem ezekre az "elõtteállok" idõszakra. nos, nem akarlak benneteket lerohanni, majd a reagálásokból és a válaszokból meritek.. ja igen és majd a mellszívó kérdésen el fogok gondolkozni, s leirom a tapasztalatom, ha eszembe jut. sziasztok evaeva
evaeva

hogy kell a képeket feltenni???
evaeva

Szia Panka!

Nekm a kedvenc oldalam:
[url=http://mii.babyuniverse.com" TARGET="_top]http://mii.babyuniverse.com[/url]
Ilyen csodálatos babaszobákban lehet gyönyörködni.Kép
[url=http://mii.babyuniverse.com/product_images/pic/82/lk82-686.jpg" TARGET="_top]http://mii.babyuniverse.com/product_images/pic/82/lk82-686.jpg[/url]

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ma újabb fülbevalós lett a családban, Hanga Kincsõ csillagokat kapott a fülébe.Kép

Panka!

Én is láttam az IKEA katalógusban a sárkányos kiságyba való fejvédõt. Gyöngynek bohócos fejvédõ+baldahin+paplan+kispárna garniturája volt.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?