Sziasztok!
Elõször is köszönjük a névnapi jókívánságot mindenkinek!!!!
Ezért is nem jelentkeztem, mert szombaton anyukámék, ma pedig anyósomék és a keresztszülõk voltak köszönteni.
Dórit kissé meg is viselte a sok ember, mert ma egész nap csak nyafizott. Alig foglalkozott a vendégekkel, csak ajajaja kellett neki.
Meg is értem, mert az utóbbi két napban, csak annyit tudtam foglalkozni vele, hogy szopizott. Apával aludt, sokszor vele evett, meg a nagyobbik lányommal. Kicsit furcsa lehetett szegénykémnek, hogy miért vagyok hozzá hûtlen.
A lényeg, hogy estére már semmi baja nem volt mert vele foglalkoztam. Már az is elég volt neki, hogy feküdtem az ágyon, õ pedig játszott mellettem. Viszont ha megmozdultam, már kapaszkodott is a ruhámba, hogy el ne menjek.
Zoli!
A tapadókorongos tányér nagyon praktikus. Dórinak nagyon tetszik, és ügyesen csipeget belõle egyedül. Állítólag a Corában is van, csak ajánlani tudom!
Én is kíváncsi lennék ám rátok!!!!!! Rólam van kép a gépen, mégsem vitte el a lelkem, úgyhogy jó kifogás..... (a többit tudod!?
)
Annamari!
Annyira örülök, hogy itthon vagytok!!! :
A miskolci kórházról és is tudnék mesélni...
Nálam a korom miatt amnioszkópiát akartak csinálni, a Down kór kockázata miatt, aztán a DOTE-en kiderült, hogy "nem eszik olyan forrón a kását", vagyis nem volt rá szükség.
Marika!
Gondolom tudod: Dóra=Isten ajándéka!
Lina!
Martinnak külön köszi!!!!!!
Tündéri a képen! Holnap megmutatom Dórinak!
Védõnõ: nekem a világon semmi bajom vele. Egy tündéri nõ! Viszont õ is mindig akkor jön amikor vagy még pizsiben vagyok, vagy szalad a lakás, vagy éppen készülök valahová, vagy szopizunk.
Én nem tudom, ezt tanítják nekik??? Most égni kellene a képemnek (érdekes nem ég
), de nekem is volt már, hogy nem nyitottam ajtót.
Neki sem szokása a cipõt levenni.
Én már alig vártam, hogy Dóri csússzon-másszon, mert így finoman tudom figyelmeztetni a cipõre, ugyanis ha a konyhában ültetem le, akkor is végig kell jönnie a folyosón és a közlekedõn, ahol Dóri is közlekedik (négykézláb). Szóval én legutóbb szépen megkértem, hogy legyen oly kedves levenni a cipõt, mert Dóri már mászik. Erre elõvett egy mûtõs cipõvédõt, mondván, hogy nála ez ezért van. Kérdem én: akkor eddig miért jött be mindig, lazán cipõben, csízmában????
Kriszta, Gyöngyöske!
Jobbulást a leányzóknak!
Pusssz! Kata