Sziasztok!
Az én manóim még alszanak, talán addig nem ébrednek fel, amíg írok.
Köszönjük szépen mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat!
Zsu!
Akkor ma doki? Várjuk a fejleményeket, remélem nem komoly, és hamar a végére jutsz. A vádligörcs valóban lehet magnéziumhiány, nekem is a terhesség alatt fordult elő többször, azóta semmi.
Zsuzsi!
Gratula Szandi 3. fogacskájához!!! Jó hallani, hogy van még valaki rajtunk kívül, aki bőven 10 alatt van.
Mi 4-nél tartunk/gyerek.
Milyen volt a tojás fogadtatása?
Ügyes a manód, ahogy közlekedik a kihúzott kanapén!
Sedith!
Gyönyörű tortákat készítettél, le a kalappal előtted, nagyon ügyes vagy.
Örülök, hogy Kriszta baba jobban van, majd számolj be a játékok fogadtatásáról is!
Timi!
Nagyon sajnálom, hogy elkaptátok a hajtetűt, szörnyű lehet. Nem is tudom elképzelni, hogy lehet kiírtani, főleg a sűrű-hosszú hajból. Sok kitartást kívánok Neked, jól kijut minden hétre.
Nálunk anno a bátyám kapta el egyszer a suliban, de csak ennyit tudok róla a mesélések alapján, én még nagyon pici voltam. Az ellenszert nem, de a lányok már adtak jó kis tanácsokat.
Márti!
Képek szuperek! Most leesett a tantusz, hogy lánykád nagyon hasonlít rád! Vajas zsemle evés nálunk is hasonló! Zsombi megeszi az egészet? Én apróra csipkedem nekik, de a fele tuti a földön landol. Szoni még mindig gyönyörű kislány, a virágkoszorús kép nagyon tuti.
Húsvéti tojások nagyon szépek lettek, ügyesek vagytok.
Hogy telt az este-éjszaka apa nélkül? Már lassan otthon lesz, nem?
Barbi!
Örülök nagyon a jó hírnek, hogy Ádám baba jobban van. Remélem mára már a kis nátha és köhögés is elmúlik.
Beszéltem anyósommal, van is neki aloe vera-s First-je. Most megpróbál kis dobozt (vagy tégely, fújót - nem tudom pontosan) szerezni, és akkor majd alkalomadtán kipróbáljuk.
Árpi, Julcsi!
Hogy vannak a csajok? Remélem nem ismétlődött meg a köhögés-fulldoklás. Szörnyű lehetett.
Nagy gratula Dorkának, nem kispályás azzal a 800 m-rel.
Szupi az új kép az avatarotokban, nem rakjátok fel egyszer nagyban is?
Ibolya!
Nagy-nagy gratula Gergődnek az elinduláshoz, nagyon ügyi! Ma is megcsinálta már? Biztos kedvet kapott a tegnapi siker után.
Beszéd: nagyon jó olvasni, ahogy a manóitok egyre több mindent mondanak, ez megint olyan jó korszak lesz. Nálunk még nincs duma, persze a saját nyelvükön néha abba sem tudják hagyni, meg dumálnak egymással is, azokon jókat röhögök, de nem értem.
Az egyetlen tudatos szó Marcié, ő mondja: gyí, te! Ez a hintalóra mondja, ami mellesleg hernyó! Ha nem vagyok a szobában, akkor is tudom, hogy hintázik, mert akkor ezt kiabálja.
Viszont szinta mindent értenek. Hozzd ide a kabátot, dudálj, hol a tea, húzd fel a zenélőt? Ilyesmiket teljesítenek.
Járás: mi elég vegyes felvágott lettünk, Marci ugye már jó ideje megy, mostanság inkább szalad, Flóra még mindig nem indult el önállóan. Nagyon szeret kézenfogva sétálni - persze csakis arra, amerre ő akar - meg tud egyedül állni, felállni kapaszkodás nélkül, de még nem mer elindulni.
Na, mennem kell, felébredtek.