Úgy látszik sikerül nekem írni sajátmagam után.
Zóra!
Pfu, nagyon ügyes Andris!
Tényleg, mostmár meg sem áll majd, szaladhatsz utána. Ezt a két hetet meg már fél lábon is kibírod a gipsszel (legalábbis reméljük).
A franciaágyas szoba tök tuti lehet. Igazából nem is kell sztem nagyon más oda, ha lehetne én is száműzném tőlünk a tévét.
Várjuk a fotót Andris szobájáról!
Erzsó, Réku!
Valóban, én is azt gondolom hogy horror áron vannak a kismama ruhák. Tudom, hogy az a gyártók koncepciója, hogy ilyenkor nem sajnálja az ember magától a pénzt, de akkor is vicc hogy milyen árak vannak. Olyan ez mint az esküvő, minden kétszer annyiba kerül, csakmert babát vársz.
Nemtom, már én is gondolkoztam előre hogy mit lehetne tenni. A kismamaöv amit Réku Te vettél, jó ötlet, de ahogy gondolom csak egy ideig működik, utána már kénytelen vagy nadrágot vagy szoknyát kismamásat venni (nem a kantáros-kisvakond gatyára gondoltam hanem olyan nacira amibe belefér a hatalmas pocak
) és az is baromi drága. Én valami hasonlóra gondoltam majdanra, mint Te Erzsó, készíteni kéne gatyát-szoknyát. Nekem az jutott eszembe, hogy turizok (imádok turizni!) olyan méretű gatyát amibe a fenekem belefér és megreparálom úgy hogy a pocak betét elől és körbe valami rugalmas anyagból legyen, hogy nagy pocakkal is lehessen hordani. Így egy nadrág kábé 1000 forintba kerül és nem 10.000.-be. Ahogy gondolom (bár sosem láttam még olyat) a kismama nadrágok is hasonló elven működnek.
A fölső ügyben meg akik most várandósak szerintem elég szerencsések. Nagyon sok fajta derékban hosszú pólót lehet most kapni. Akkor amikor a köldök villantás volt a divat, valószínű nem volt más választásuk a mamáknak, minthogy drágapénzen kismama felsőt vegyenek.
Erzsó!
Mikorra rendeled a festést?
Sikerült kiválogatni a rucikat?
A 4 tesóig még belehúzhattok egy kicsit...
Netty!
Örülök neki h jól sikerült a kirándulásotok a mamához!
Máté tejcukor érzékenysége nem fog „kinövődni”? Mondtak a dokik erről valamit?
Viki!
Remélem Petinek azóta sem lett semmi baja! Hihetetlen, de biztos van a gyerekeknek valami védőangyaluk, akik vigyázza az ilyen eséseket és nagy ritkán lesz csak nagyobb baj belőle.
Marcsy!
Sok sok ++++ nektek!
Jaj, nagyon sajnálom hogy Dávid megint beteg!
Írj majd róla hogy hogy van!
Timi!
Nagyon sajnálom hogy nem jössz majd, de értem az érveid és el is tudom fogadni. A felújítás amit terveztek biztosan nagyon hasznos lesz! Bár most biztos kupi lesz, de télen tök jól fogjátok érezni magatokat hogy nem süvít a szél a szobában.
Remélem a következő babánál egy pár év múlva, megint látunk itt Téged. Meg persze addig is, ha még alkalmanként is.
Képzeljétek!
Szégyenlősen, halkan, de azért szeretném bevallani, hisz ez a fórum azért van, hogy mi is „belekezdtünk” a baba projektbe. Hogyis mondjam, nem ezerrel álltunk rá a gyerek „gyártásra”, csak egyszerűen annyira, hogy megadjuk a lehetőséget neki hogy lehessen, ha akar lenni. A PCO miatt sikerült meggyőznöm Norbit hogy nem nagyon érdemes várakoznunk... Szóval így állunk és nagyon örülök!
Ha lesz valami „hír”, akkor jelzek, addig hagyjuk ezt a témát.
Nah, mennem kell!
Szép napot!
Monee